- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.101
canim hep sol tarafima yatiyorum bana verdigi aspirinin adi asalow diye 34 haftaya kadar yut dedi cocuga giden kan akimin iyi dedi ama bu biraz daha iyi olur dedi.onun harici yapabilcegin bisey yok dedi.ins bir an once toparlar boyle giderse 35 haftalikken 2.5 kilo bile olmayacak seninki masallah iyi kilo almis .allah yardimcimiz olsun .
sen dr önerdiğini kullan canım mutlaka fayda olucak..benimkide çok parlak değil aslında ama olsun küçük olsunlar sağlıklı olsunlar..arkadaşım tansiyondan 36.haftada doğurdu 2700 şuan 40 günlük 3900 olmuş dışarda büyütürüz bizde yeterki yoğunbakımlarda kalmasın canım..birde et tüketiiyomusun mutlaka kırmızı ette ye meyve ye ben meyve yiyemiyorum mesela midem bulanıyo..
ay rabbim sabır versin boğazım düğümlendi okuyunca..allah velinin iki kızına ömürler versin sonrada sağlıklı bir evlat inşallah..gecede hastanede bi kürtaj vardı içinde ölmüş 11 haftalık kız küçücüktü kıyamam almayın nolur diye okadar ağladıki annemde bende perişan olduk rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın sağlıklı ömürlü evlatlar versin
sen dr önerdiğini kullan canım mutlaka fayda olucak..benimkide çok parlak değil aslında ama olsun küçük olsunlar sağlıklı olsunlar..arkadaşım tansiyondan 36.haftada doğurdu 2700 şuan 40 günlük 3900 olmuş dışarda büyütürüz bizde yeterki yoğunbakımlarda kalmasın canım..birde et tüketiiyomusun mutlaka kırmızı ette ye meyve ye ben meyve yiyemiyorum mesela midem bulanıyo..
Kızlaaaaaaaar, takmayın kiloyu bakayımBenim Edirne'de arkadaşım vardı 2800 gram doğmuş kızı. Şimdi ilkokulda artık yemesin diye bakıyor, şu an bayağı tombiş. Küçük bebekler tez toparlarmış. Sağlıklı olsunlar yeter...
selam kızlar ben geçen gece sizle konuştuktan sonra 3 gibi rahatsızlandım şiddetli bel ve kasık ağrım oldu sabaha kadar sabrettim ama adet sancısından beterdi..dün sabah dr gittik ve yatırdı beni prepar serum başladılar allahım bugün bitti şükür berbat bişey okadar kalp çarpıntısı yapıyoki ayer ve ardatuana nasıl dayanıyo allah yardım etsin..neyse hemen ağrılarımı geçirdi dünkü nst de bebeğin kalp atışları düşüktü bugünkünde normal çıktı..bebiş 1750gr olmuş..heryerimi delikdeşik ettiler serumdan herhalde hep patladı damarlar..doktora rica minnet bugün çıktık preparın tabletinide başladı nidilata progestana magnezyuma ilaveten..rahim ağzım 1 ile 1.2cm arasıdedi kısalmış ve yumuşamış hedef 3 hafta inşallah dayanır güzel kızım..
merhaba kızlar, nasılsınız?
Bugün evde temizlik vardı. Merak etmeyin temizliği ben yapmadım. mis gibi koktu ev. Bu akşam bidaha girermiyim bilemiyorum. Hakkınızı helal edin. yarın için bana dua edin kızlar...
Dikiş inşallah sorunsuz geçer. İyiki varsınız...
Kızlaaaaaaaar, takmayın kiloyu bakayımBenim Edirne'de arkadaşım vardı 2800 gram doğmuş kızı. Şimdi ilkokulda artık yemesin diye bakıyor, şu an bayağı tombiş. Küçük bebekler tez toparlarmış. Sağlıklı olsunlar yeter...
Eylemcim geçmiş olsun canım,İnşallah 3 haftayı da tamamlayacaksın daha ileri haftalarada gideceksin moralini yüksek tutmaya çalış .Maşallah bebişinle sana canım
İnşallah dikiş de, sonrasıda çok güzel olacak dualarım seninle
Kızlar annem beni 2800 den de küçük doğurmuş şimdi bi görün maşallahım var :))
/QUOTE]
Canım maşallah sana ve kızına...Nasıl büyüyordur şimdi değil mi? Sen nasılsın? Kocişle kavgalar başladı? Bebişin ilk zamanları çok olurdu bizim.Çok ağlardı diye bir türlü çıkaramazdık gazını da.
Ah canım çok üzüldüm.Sen yazmayınca soramadım, belki anlatmak istemiyorsundur diye. Benim oğlum 4 gün yaşadı. Senin sürecin daha uzun olmuş. Şu an hamile misin? Ne zaman yaşadın bu üzücü olayı canım? Enfeksiyon mu dediler sonuç için? Benim bir oğlum var 6.5 yaşında. Senin var mı başka çocuğun canım... Çok soramıyorum üzülürsün diye. Anlatmak istersen buradaki arkadaşların tümü derdine ortak olur. Sormak istediğin bir şey olursa bildiklerini seninle paylaşırlar. Çekinmeden yazabilirsin buraya canım.
bu hamileliğimde de eğer hamile kalırsan kesin dikiş yapıcaz demişlerdi doğumdan adet olduktan sonra gittim doktora bariz bir açıklık vardı usg de ama şimdilik herşey normal gidiyor.3 haftfa önce 2li test yartırdım rahim ağzına bakıldı 5.3cm gayet iyi dedi doktor.bebeğin plasentası aşağıya doğru yerleşikmiş 1aya kadar belli olur yeri dedi.haftaya kontrol var bakalım ne diyecek ona göre dikiş olup olmuyacağı belli olacak
Tekrar geçmiş olsun canım. Bir şeyi merak ettim. 4 yaşındaki kızın kaç haftalık doğdu? Onda da sorun var mıydı? Eğer 2. bebeğin enfeksiyon nedeniyle erken doğmuşsa rahim ağzı yetmezliği olmayabilir. Ama belki tedbir amaçlı yapmak isteyebilirler. 18. haftaya kadar genelde yapıyorlar sonrası acil olmadıkça pek yapmıyorlar. Şu an yatıyor musun sürekli?
sağol canım moralim iyi bugün çok şükür inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..Eylemcim geçmiş olsun canım,İnşallah 3 haftayı da tamamlayacaksın daha ileri haftalarada gideceksin moralini yüksek tutmaya çalış .Maşallah bebişinle sana canım
sağol canım yok laptop sehpanın üstünde bende sola yatınca denk geliyo hem sıkılıyorum hemde burayı merak ediyorum..allah bu yavrunuda sana bağışlasın canım..eylemciğim sanada çok geçmiş olsun sakın bilgisayarda yazı yazmak için kalkma yatağından oturma bile banada yasaklamışlardı ayakta gördümü doktorlar kızıyorlardı bir süre daha dayanırsınız inşallah bebişle tekrar çok geçmiş olsun
iyi akşamlar kızlar eylemcim sen cıtırlar topiğindeki eylemsin demi
hoşgeldin canımmerhaba kızlar nasılsınız.....bebişi babasına verdim biraz uğruyayım dedim maşallah sayfalar bayağı ilerlemiş...nuray doğum yaptımı? samyeli de yarın serklaja gidiyormuş, Allah yardımcın olsun canım..sağsalim gidip dönersin inşallah..
rabbim sabır versin...Kızlar bugün başıma gelen bir olaydan bahsedeyim. Sınıfımda yeni kardeşi olan bir öğrencim vardı uzun zamandır sormamıştım kardeşini. Dersin sonlarına doğru kardeşin nasıl diye sordum kardeşim vefat etti dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Aynı zamanda öğrencimin rehber öğretmeniyim annesinin telefonunu aldım. Eve gelince aradım. Bebeğin başlardan itibaren pek emmediğini söyledi. Defalarca götürmüş doktora pek bir sonuç elde edememiş. Son olarak götürdüğünde yatırmışlar bebeği. İyileşmeyince de Adana'ya göndermişler. Götürdüklerinde iş işten geçmiş. Adana'daki doktor nefes borusunun gelişmediğini söylemiş. 45 günlük bebeği malesef kurtaramamışlar. Bayana kısaca durumumdan bahsettim. Bir bebek daha düşünmesini tavsiye ettim. Düşünüyorum ama malesef bu 3. çocuğumdu diye kordonlarımı bağlatmıştım dedi. Doktor tüp bebek olabilir demiş. Bayanın 3. çocuğu, iki kızı var. 16 ve 18 yaşlarında anne olmuş. Bu benim için ilk gibiydi dedi. 32 yaşında. Öncekilerde çocuktum anlayamadım dedi. Bir de çok üzülüyorum evimi bile taşıdım apartmanda kırklarımız karışan arkadaşlar vardı, dayanamam diye dedi.
çok geçmiş olsun canım...selam kızlar ben geçen gece sizle konuştuktan sonra 3 gibi rahatsızlandım şiddetli bel ve kasık ağrım oldu sabaha kadar sabrettim ama adet sancısından beterdi..dün sabah dr gittik ve yatırdı beni prepar serum başladılar allahım bugün bitti şükür berbat bişey okadar kalp çarpıntısı yapıyoki ayer ve ardatuana nasıl dayanıyo allah yardım etsin..neyse hemen ağrılarımı geçirdi dünkü nst de bebeğin kalp atışları düşüktü bugünkünde normal çıktı..bebiş 1750gr olmuş..heryerimi delikdeşik ettiler serumdan herhalde hep patladı damarlar..doktora rica minnet bugün çıktık preparın tabletinide başladı nidilata progestana magnezyuma ilaveten..rahim ağzım 1 ile 1.2cm arasıdedi kısalmış ve yumuşamış hedef 3 hafta inşallah dayanır güzel kızım..
herşey yolunda gider inş canım...merhaba kızlar, nasılsınız?
Bugün evde temizlik vardı. Merak etmeyin temizliği ben yapmadım. mis gibi koktu ev. Bu akşam bidaha girermiyim bilemiyorum. Hakkınızı helal edin. yarın için bana dua edin kızlar...
Dikiş inşallah sorunsuz geçer. İyiki varsınız...
doğumdan sonra açıklık olabiliyor...bu hamileliğimde de eğer hamile kalırsan kesin dikiş yapıcaz demişlerdi doğumdan adet olduktan sonra gittim doktora bariz bir açıklık vardı usg de ama şimdilik herşey normal gidiyor.3 haftfa önce 2li test yartırdım rahim ağzına bakıldı 5.3cm gayet iyi dedi doktor.bebeğin plasentası aşağıya doğru yerleşikmiş 1aya kadar belli olur yeri dedi.haftaya kontrol var bakalım ne diyecek ona göre dikiş olup olmuyacağı belli olacak
hoşgeldin canım
rabbim sabır versin...
gerçekten çok zor...
çok geçmiş olsun canım...
aman dikkat et kendine...
bol bol dinlen bakalım...inş biraz daha dayanacak bebeğin...
herşey yolunda gider inş canım...
allah yardımcınız olsun...
doğumdan sonra açıklık olabiliyor...
ama maşallah şimdi durumun gayet iyi...
yaşadıklarına bakılırsa sanki senin sorunun rahim ağzı yetmezliği değil gibi...
ama tabiki yine devamlı kontrol altında ol...
eğer gerekirse dikişte olursun...
rabbim bebeğini sağlıcakla kucaklamak nasip etsin...
TABLO
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren kız Sezin
Güldenaz
Tatlışoğlu 03.03.2011 İlke
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarihi
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Özlem
Elifce
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli
Tubacozar
Paşam
Crameren
Tubaaoz
gamze81
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 12 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete ve Jorjet'i de en kısa zamanda listede görmek istiyoruz…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?