- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.141
ellerine yüregine saglık canım benim çok güzel olmuş tebrik ederim seni erkek anası
canım allah razı olsun inan içimi çok rahatlattın bende dedim ablama dediki bebegin rahat beslenmesi için gerekli dedi doktorada dedim dediki bak ben elimden geleni yapıyorum sende yap herşey yavrun için saglıklıca al diye ugraşıyorum dediallah ondan razı olsun çok memnunum işşallah dogumada o giricek
canım demin burdaydın nerelere kayboldun bebekim ya
ah canım o dedigin ne bilmiyorum ama inan bilseydim yapardım seve seve
canım benim erkek olursa benimki sana dünür olurum haberin olsun verirmisin kız kızını ogluma birde kız çıkarsa bilemem yane
maşallah paşama benim canım ne zaman ögrendin yenimi bugünmü ay bende istiyorum acebe benimki net benim içimden erkek geçiyo ama ne bilem hem tatlı hem turşu çekiyo benimki ne acep kafam karıştı :44::44::44::44::44:ne çıkarsa bahtıma saglıklı olsunda gerisi boş demi canlarım okadar emek verip taşıyoruz işşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
canım daraısı işşallah sizlerede olsun duyalım güzel haberleriniziinan çok sevinicem allah razı olsun iyiki varsınız inanın içimi rahatlattınız doktorumda açıklama yaptı ama dedim bir kardeşlerime söylüyüm kullanan varmı diye işşallah sorunsuz alırız kucaklarımıza yavrularımızı sizleri önce rabbime sonra kendinize emanet ediyorum çıkmam lazım ablam geldi benim keratayla biraz vıncıklamam lazım ayıp olmasın içeri girmem lazım görürşürüz işşallah :79::79::79::79:
ellerine yüregine saglık canım benim çok güzel olmuş tebrik ederim seni erkek anası
canım allah razı olsun inan içimi çok rahatlattın bende dedim ablama dediki bebegin rahat beslenmesi için gerekli dedi doktorada dedim dediki bak ben elimden geleni yapıyorum sende yap herşey yavrun için saglıklıca al diye ugraşıyorum dediallah ondan razı olsun çok memnunum işşallah dogumada o giricek
canım benim erkek olursa benimki sana dünür olurum haberin olsun verirmisin kız kızını ogluma birde kız çıkarsa bilemem yane
maşallah paşama benim canım ne zaman ögrendin yenimi bugünmü ay bende istiyorum acebe benimki net benim içimden erkek geçiyo ama ne bilem hem tatlı hem turşu çekiyo benimki ne acep kafam karıştı :44::44::44::44::44:ne çıkarsa bahtıma saglıklı olsunda gerisi boş demi canlarım okadar emek verip taşıyoruz işşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
canım daraısı işşallah sizlerede olsun duyalım güzel haberleriniziinan çok sevinicem allah razı olsun iyiki varsınız inanın içimi rahatlattınız doktorumda açıklama yaptı ama dedim bir kardeşlerime söylüyüm kullanan varmı diye işşallah sorunsuz alırız kucaklarımıza yavrularımızı sizleri önce rabbime sonra kendinize emanet ediyorum çıkmam lazım ablam geldi benim keratayla biraz vıncıklamam lazım ayıp olmasın içeri girmem lazım görürşürüz işşallah :79::79::79::79:
canım sağol merak etme sanada az kaldı 3-4 haftaya kadar tahminler başlar netleşir... ben bugün gittim dr.a... rahim ölcümü için başka dr gittim ne diyecek diye zaten kendi dr erkek olabilir dedi bunda da pipisini görünce netleşti fotosonu da cekti dr amcası yarın başka dr daha gidicem korkumdan dr dr gaziyorum artık görmeyen kalmadı beni
canım inan çok sevindimcanım sağol merak etme sanada az kaldı 3-4 haftaya kadar tahminler başlar netleşir... ben bugün gittim dr.a... rahim ölcümü için başka dr gittim ne diyecek diye zaten kendi dr erkek olabilir dedi bunda da pipisini görünce netleşti fotosonu da cekti dr amcası yarın başka dr daha gidicem korkumdan dr dr gaziyorum artık görmeyen kalmadı beni
Amin canım umarım ben de sizlere güzel haberler verebilirim. Coraspin ben de kullanıyorum 1.5 aydır. Kanı sulandırmak için. Sen de iç doktorun verdiyse. Bol bol dadinlen canım...
erkekin hayırlı olsun canım
rahim uzunluğunda iyi çıkmış maşallah
amaann hayırlısıyla alalım kucağımıza da varsın görsün herkes:90::90:
bu arada tablo süper olmuş ellerine sağlık
bizimde beklenen tarih 13kasım cinsiyet için daha çok küçüğüz
elelrine sağlık canımkızlar biraz toparlamaya calıştım umarım beyebirsiniz
maşallah rahim boyu iyi çıkmış canım...tatlım ben geldimdr.dan... kolay gelsin sana ... sağol canım biliyorum göndericeğini ben yapsam yermiyim diye düşündüm akşam yapıcam ne yapayım gönlüm gecer hiç değilsedr rahim boyu 4 dedi acıklık hiç yok dedi ..her şey cok iyiyimiş cinsiyetimizde erkekmiş
İnşallah o da büyüyecek annesi. Kız erkek farketmez sağlıklı olsun da. Bizler için daha da az önemli cinsiyeti ama şunu farkettim burada çoğunluk doğacak bebeğin cinsiyetini kaybettiği bebekle aynı olmasını arzuluyor. Bense kızım olursa belki daha az sorun yaşarım diye düşünmeye başladım. İki hamileliğimde erkekti ve erkeen doğum riski oldu ve bilakis biri erken doğdu. Belki kızım olursa erken doğmaz. Tuhaf bir fikir belki ama içimden öyled düşünmeye başladım....
erkekin hayırlı olsun canım
rahim uzunluğunda iyi çıkmış maşallah
amaann hayırlısıyla alalım kucağımıza da varsın görsün herkes:90::90:
bu arada tablo süper olmuş ellerine sağlık
bizimde beklenen tarih 13kasım cinsiyet için daha çok küçüğüz
elelrine sağlık canım
maşallah rahim boyu iyi çıkmış canım...
demek prensin olacak rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...
iyi geceler kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim bu aralar baş dönmelerim oluyor bulantılarımda başladı hiç bir şey yiyemiyorum ve çok uyuyorum günümün büyük bir kısmı uyuyuyarak geçiyor sanırım birde herşeye alınıyorum zaten sulu gözümdür şimdi iyice arttı ya uyuyorum yada ağlıyorum
Tubacım,ilk üç ay zor geçiyor gercekten Allah kolaylık versin canım.Ben hiç sulu gözlü deilimdir hamileyken bu yaşıma kadar akıtmam gereket tüm yaşları akıtmıştım hatta katılıyordum aglamaktan :)).Hormonlar ne hale getiriyor insanı kolay gelsin gerçekten cok zor.
Canım,liste çok güzel olmuş,ellerine sağlık,umarım tüm hamileler 40.haftalara sağlıcakla varırlar.Haber beklediklerimizden de hayırlısı ile müjdelerini alırız..
Benim şimdilik bu listeye girmem biraz güç
Bedenen ve ruhen hazır olmanında yanısıra beklemem gereken bir tarih var,özel sağlık sigortası yaptırdım da..
Ama o heyecanım hep taze,biran önce zaman akıp gitsin istiyorum
Jorjet canım benim bekleme sürem için 2 ay kaldı :).Ama ben yaz sonu istiyorum.Canım bi bakmışsın geçmiş zaman ve hamilesin gün sayıyoruz sen içini ferah tut gelecek o günler öpt
tatlım ben geldimdr.dan... kolay gelsin sana ... sağol canım biliyorum göndericeğini ben yapsam yermiyim diye düşündüm akşam yapıcam ne yapayım gönlüm gecer hiç değilsedr rahim boyu 4 dedi acıklık hiç yok dedi ..her şey cok iyiyimiş cinsiyetimizde erkekmiş
Maşallah oğluşuna canımAllah sağlıkla tamamına erdirsin
canım inanmazsın senle aynı kafadayız neden dersen bende öyle düşünüyorum anneme dedim zaten anne benim erkekler bana yaramıyo hep bırakıp gidiyolar işşallah bu kızdırda belkim bırakıp gitmez dedim yalan yok yaneİnşallah o da büyüyecek annesi. Kız erkek farketmez sağlıklı olsun da. Bizler için daha da az önemli cinsiyeti ama şunu farkettim burada çoğunluk doğacak bebeğin cinsiyetini kaybettiği bebekle aynı olmasını arzuluyor. Bense kızım olursa belki daha az sorun yaşarım diye düşünmeye başladım. İki hamileliğimde erkekti ve erkeen doğum riski oldu ve bilakis biri erken doğdu. Belki kızım olursa erken doğmaz. Tuhaf bir fikir belki ama içimden öyled düşünmeye başladım....
haklısın canım hiç farketmez ama gönlümüzden geçiyor işte. bencede doğru tespit ben hep kızım olsun isterdim olmuştu ama onun için aldıklarım, hazırladıklarım, hayallerim hepsi yarım kaldı hepsini kaldırdım atamadım veremedim kıyamadım. şimdi bununda kız olmasını çok istiyorum ama tabi durumumuz belliyken o acıları yaşadıktan sonra olsunda cinsiyeti önemli değil diyoruz.
evet canım tuhah bi fikir olmuş yani erken doğmasında etkili olacağını sanmıyorum ama erken doğduklarında daha güçlü oluyorlar ee bir oğlun var zaten birde kızın olur inşallah
sağolun kızlar hep yatıyorum eve gelince uyumuşum 2 gün uykusuzluğun üstüne ..hastane ve ilaçlar hiç kolay değilmiş gerçekten...hepinizden allah razı olsun..samyeli canım hadi hayırlısıyla git gel canım bitince sende rahatlıycan bol bol dinlen operasyondan sonra kalkma sakın..
canım sağol vallahi çok zormuş çook bana çarpıntım olursa isoptin diye bi hap daha verdi ama olmadı 2tane içtim..ilaçlar havada uçuyo bisürü oldu saat başı bişeyler içiyorum..coraspin 100mg kullan mideni rahatsız etmez ve evet bebeğin plesantasını besliyo kanlandırıyo bebeğe faydalı olabilir bide sürekli soluna yat keçiboynuzu pekmezi ye süt bal yumurta tüket evde bence çok farkedicek çünkü ben hastanede 24 saatte sadece 1 açma yedim düşün ilaçlardanmı nedir iştah yoktu hiç...çok kısa zamanda toparlıycan inşallah canım..
kızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...
kızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...
bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadı annem şimdi balkonda asılılar ben perdeyi açıp bakmakla yetiniyorumeşim ve annem dışarı çıktı çanta portbebe pijama gibi eksiklerimi alıyorlar ben göremiyorum bile içim çok ama çok buruk bebeğimin alışverişini bile yapamadım umarım bunlara değer ve kızım sağlıkla gelir sonra birlikte alışveriş yaparız..ilerde bu sayfaları okuyacaklar için yazıyım 31+0 ım bugün 22.haftamdan beri sürekli yatıyorum umudum kah bitiyor kah başlıyor,ruh halim değişken sadece bebeğime sağlıkla kavuşmanın hayali beni rahatlatıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?