Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım sağol merak etme sanada az kaldı 3-4 haftaya kadar tahminler başlar netleşir ... ben bugün gittim dr.a... rahim ölcümü için başka dr gittim ne diyecek diye zaten kendi dr erkek olabilir dedi bunda da pipisini görünce netleşti fotosonu da cekti dr amcası yarın başka dr daha gidicem korkumdan dr dr gaziyorum artık görmeyen kalmadı beni

Geldik dışarıdan. Şimdi de oğlan bilgisayarda oyun oynayacağım diye tutturdu, ona vereceğim. Bu arada bebeklerinizi alınca fazla uzatmayın arayı. Canları sıkılıyor tek çocuk olunca. Yaşıtı olan arkadaş arıyoruz sonra.

Canım sağol, inşallah doğum gününde sana güzel bir haberle hediyemi vermiş olurum. Coraspin ben de içiyorum kanı sulandırmak için. Doktoruna güven. Bol bol da dinlen canım...

Amin canım umarım ben de sizlere güzel haberler verebilirim. Coraspin ben de kullanıyorum 1.5 aydır. Kanı sulandırmak için. Sen de iç doktorun verdiyse. Bol bol dadinlen canım...

erkekin hayırlı olsun canım
rahim uzunluğunda iyi çıkmış maşallah
amaann hayırlısıyla alalım kucağımıza da varsın görsün herkes:90::90:
bu arada tablo süper olmuş ellerine sağlık
bizimde beklenen tarih 13kasım cinsiyet için daha çok küçüğüz

canım inan çok sevindim allahım devamını getirsin işşallah bebegim ya ben inanıyorum sag saglim alıcaz kucagımıza bu kerez tek korkum serklaj beni nasıl bir şeyin bekledigini biliyorum ama tırsıyorum ne yapıyım:18::18::18::18:işşallah bende 3 aylık olunca görürüm cinsiyetini oglumda belli olmuştu 3 aylıkken
Amin canım umarım ben de sizlere güzel haberler verebilirim. Coraspin ben de kullanıyorum 1.5 aydır. Kanı sulandırmak için. Sen de iç doktorun verdiyse. Bol bol dadinlen canım...

canım iyi doktormu verdi ilaçları folik plas iç günde 3 tane vitamin biliyosun vucudunu bebege hazırlıyo haberin olsun bu arada emesene gel az bir şey dicem bekliyroum

İnşallah o da büyüyecek annesi. Kız erkek farketmez sağlıklı olsun da. Bizler için daha da az önemli cinsiyeti ama şunu farkettim burada çoğunluk doğacak bebeğin cinsiyetini kaybettiği bebekle aynı olmasını arzuluyor. Bense kızım olursa belki daha az sorun yaşarım diye düşünmeye başladım. İki hamileliğimde erkekti ve erkeen doğum riski oldu ve bilakis biri erken doğdu. Belki kızım olursa erken doğmaz. Tuhaf bir fikir belki ama içimden öyled düşünmeye başladım....

kızlar biraz toparlamaya calıştım umarım beyebirsiniz
elelrine sağlık canım

maşallah rahim boyu iyi çıkmış canım...
demek prensin olacak rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...

haklısın canım hiç farketmez ama gönlümüzden geçiyor işte. bencede doğru tespit ben hep kızım olsun isterdim olmuştu ama onun için aldıklarım, hazırladıklarım, hayallerim hepsi yarım kaldı hepsini kaldırdım atamadım veremedim kıyamadım. şimdi bununda kız olmasını çok istiyorum ama tabi durumumuz belliyken o acıları yaşadıktan sonra olsunda cinsiyeti önemli değil diyoruz.
evet canım tuhah bi fikir olmuş yani erken doğmasında etkili olacağını sanmıyorum ama erken doğduklarında daha güçlü oluyorlar ee bir oğlun var zaten birde kızın olur inşallah

sağol tatlım aminnnnnnnnnnnn hepimiz için.................hemen ekleyeyim boşum diye ben yaptım ama işe başlıcam o zaman birine devretm lazım.. düzenli olsun sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı allahın izniyle

elelrine sağlık canım

maşallah rahim boyu iyi çıkmış canım...
demek prensin olacak rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...

evet canım bir sorun yok dedi dr. evet sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil .. önemli olan sağlıkla zaamanında gelmesi

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren kız Sezin
Güldenaz
Tatlışoğlu 03.03.2011 İlke

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarihi
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem kız 25.05.2011
Özlem
Elifce
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz 13.11.2011
gamze81 erkek 27.09.2011

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 12 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan

canım inanmazsın senle aynı kafadayız neden dersen bende öyle düşünüyorum anneme dedim zaten anne benim erkekler bana yaramıyo hep bırakıp gidiyolar işşallah bu kızdırda belkim bırakıp gitmez dedim yalan yok yane belkim inanır belkim inanmazsınız ama yaradanın takdiri ama kaynanam geçen eşimi aradaı 2 oglum öldügünde zaten diyodu sünyan muskası yaptıralım demişti eşimde cami hocası var akraba ona gitti yaptırdı muskalar 1 taneyken 2 tane oldu kalpimin üstünde kardeş kardeş geçiniyolar tabiki önce şifa herşey rabbimden ama panik atak oldugumdan korku içinde yaptırmıştık yer gök duayla duruyo ben inanıyorum duaya muskaya inanmazsıız ya itikat yaptıgımdan yada gerçekten oldugundanmıdır bilinmez rabbime hamdolsun çok iyiyim şimdi allahım beterinden korusun işşallah hepimizi en azından yaptırdım muskayı içim rahat eltimede yapildı onuda kanaması vardı kesildi hoca demiş eşin takıcak 2 sene yavrun takıcak okadar rabbim önce beni sonrada karnımdakini korusun can versin işşallah bizlerekii yavrumu sag saglim dogum edeyim ne garip degilmi tabi önce rabbimin sayesinde ama senile nefes alıyo senle uyuyo ne hissedersen oda hissediyo allahım karnımızdakilerini korusun işşallah bir daha evlat acısı göstermesin işşallah

canım ben 2 kere alışveriş yaptım ilk oglumunkini yalan yok dagıttımda bu yavrumdan kalanları veremedim kimseye elim gitmediyaraan işşallah bu yavruma ölen yavrularımın ömürlerünü versin işşallah daha uzun yaşasın yavrum alayım kucagıma saglıklıcanada gerisi boş kız olmuş erkek olmuş benim olsunda daha bir şey istemiyorum rabbimden iyi hafta sonları diliyorum sizlere güzel anne adayları

çok ama çok geçmiş olsun. az kalmış. kız çocuklarının ne kadar yaşama sıkı sıkı tutunduklarından bilginiz vardır umarım . biraz sabır .belki biraz çok sabır

kızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...

hadi geçmiş olsun canım bu hafta hiç kalkma çok dikkat et sonra rahatlarsın zaten..bol bol dinlen herşey çok güzel olucak inşallah..

geçmiş olsun canım çok şükür güzel geçmiş...
şimdi bol bol dinlenmne bak...

bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadı annem şimdi balkonda asılılar ben perdeyi açıp bakmakla yetiniyorumeşim ve annem dışarı çıktı çanta portbebe pijama gibi eksiklerimi alıyorlar ben göremiyorum bile içim çok ama çok buruk bebeğimin alışverişini bile yapamadım umarım bunlara değer ve kızım sağlıkla gelir sonra birlikte alışveriş yaparız..ilerde bu sayfaları okuyacaklar için yazıyım 31+0 ım bugün 22.haftamdan beri sürekli yatıyorum umudum kah bitiyor kah başlıyor,ruh halim değişken sadece bebeğime sağlıkla kavuşmanın hayali beni rahatlatıyor...

canım burukluğunu anlıyorum ama tek derdin bu olsun inş...
sağlıcakla kucaklada sonrada ne gerekiyorsa sen alırsın canım...
rabbim sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…