Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
iyi geceler kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim bu aralar baş dönmelerim oluyor bulantılarımda başladı hiç bir şey yiyemiyorum ve çok uyuyorum günümün büyük bir kısmı uyuyuyarak geçiyor sanırım birde herşeye alınıyorum zaten sulu gözümdür şimdi iyice arttı ya uyuyorum yada ağlıyorum

samyelicim inşallah ameliyatını başarıyla atlatacaksın dualarımız seninle olacak gelince yaz bize

eylemcim sanada geçmiş olsun ilk okuduğumda yüreğim ağzıma geldi neyseki şimdi iyimişsiniz. inşallah bebeğin biraz daha dayanır

sağol canım iyiyiz çok şükür şimdi..sanada geçmiş olsun bu şikayetler oluyor ilk dönemde ama azalır canım benim..canının istediğini ye zorlama kendini ben meyve yemeye uğraşırken tinsindim şimdi yiyemiyorum..duygusallık hep var ama napalım idare etçez salya sümük

canım allahtan hayırlısı artık ne yapcez
canım bende az giriyorum hemen çıkıcam dedim aşklarım ne yapiyo bir gelişme varmı
ay canım kıyamam rabbim yardımcın olsun kardeşim ya dualarım seninle
canım işşallah sorunsuz geçicek dikişin sen iyice bir dinlen kendinede çok dikkat et allahım yardımcın olsun gelince yazarsan başından geçtiklerini sevinirim ben
ay nekadar zor olmuştur bir anne için rabbim sabır versin allahım başımıza vermesin işşallah bir daha evlat acısı
ay canım sorma bende kanamm oldugunda acile gitmiştim garip bir gencecik kız agrıdan ölüyodu meyarse içerde kürtaj yaıyolarmış oraya giren çok bagırıyodu içimden dedimki ne oluyo neden bagırıp duruyolar dedim nerden bilicektim bende o odaya giricektim içeri girince anladım neden bagırdıklarınıallahım bir daha acı göstermesin işşallah
canım 24 ocak son adet tarihi muhtamelen dogum tarihi 31 ekim
cinsiyeti ortaya karışık yaş 31 yarışmacı arkadaşlara teşeşşür ederim kilo 90
ah canım anlıyorum seni ama geçicek merak etme ilk 3 ay öyle oluyo insan sabret rabbim gününde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin işşallah bu arada ne zaman gidicek doktora

ya kızlar kafam karıştı ne olur beni aydınlatın ya benim doktor koraspirin verdi günde bir tane şimdi içiyorumda millete dedim senin düşük riskin var kanaman olabilirneden verdiki dediler ne olur bana yardım edim kafayı yicem he içinizde içen varmı ne olur beni dyan varsa söylesin birşey olmaz demi yz bu kadın açıklıgı biliyo neden versin demi birşey olsa birde bu aspirin ne işe yarıyo kafam bulandı bilen varmı aranızda beni aydınlatısanız sevinicem vallahi
bu arada herkeze hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun güzel bir hafta sonları diliyorum

eylamcim bebekim işşallah şimid daha iyisin canım aman dikkat et kendine benim çıkmam lazım annem çagırıyo rabbime emanet olun işşallah

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren kız Sezin
Güldenaz
Tatlışoğlu 03.03.2011 İlke

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarihi
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Özlem
Elifce
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz
gamze81 27.09.2011

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 12 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan

kızlar biraz toparlamaya calıştım umarım beyebirsiniz

canım o şekilde düşünüüyor ama aksine arttırmıyor benimde kanamam başlamıştı her hamileliğimde oluyor iğne verdiler dr o gün sadece içme dedi sonra devam ettim ama kanamam olmadı artırmadı yani ben güveniyorum ve içim rahat içiyorum kan sıvılaştıkca rahat vucutta dolaşıyor bence sende kafana takma için rahat kullanabilirsin hayırlı cumalar

Canım eline sağlık çok güzel olmuş. Nasılsın bugün?

iyiyim tatlım .. sen nasılsın??.bugün farklı bir dr gidicez :18: rahim ağzını ölçücek inşallah bir sorun cıkmaz dün bir kaç dr gitmeye karar verdik eşimle yaa canım bizim oranın corması var nar ekişili canım onu cok istiyor

İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Çorba mı demek istedin canım. Ben duymadım yazdığın yemeği. Buradan gönderebileceğim bir şeyse hemen gönderirim canım. Ben bu arada cam siliyorum oda oda. Arada da buraya bakıyorum. Saat kaçta randevun? Tüm raporlarını, filmlerini de almayı unutma yanına canım.

canım benim ilk 4 ay adet gibi kanamam olmasına rağmen hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğnelerime devam ettim doktor kesinlikle bırakma dedi..sende bırakma millette çok bilmesin sende herşeyini söyleme kim iyi niyetli kim değil bilemiyosun..kan sulandırıcılar bebeğin eşi plesantayı besliyor bu 1,bebeğe giden kan miktarı artıyor buda 2.faydası bebeğin güzel besleniyor takma elalemi bakim sen..bu arada güzel dileklerin için sağol canım..sanada güzel hafta sonları canım..
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bebekim kız beklenen doğum tarihim 25 mayıs ama muhtemel önce gelicek kızçem..
aynen katılıyorum canım sana..hayırlı cumalar..

kolay gelsin canım bugün evdesin sanırım çok yorma kendini,lekelenmen nasıl devam ediyormu?

Canım bizim okul cuma günleri öğleye kadar oluyor. Yarın misafir gelecek. Ne zamandır cam sileceğim yağmurdan silemedim. .Çok battı. Bugün haber verdi gelecek arkadaşlar. Bu saatten sonra yardımcı birini ayarlamam zor. Üstten siliyorum işte. Lekelenmem evet devam ediyor. Bir anlam veremedim. Aralıkta da olmuştu ama doktora gittim tahlil filan yaptı. Horman tahlili de. Bir şey çıkmamıştı. Bu gün 14. günüm aslında yumurtlama dönemim ama herhalde olmadı. Bilmiyorum artık biraz dengem şaşırdı ya da bahardandır belki de. Sen nasılsın?

klomenden sanırım canım dengen bozuldu neyseki hormonların normal çıkmış canım..mevsim geçişlerinde benim adetimde hep azalırdı ama umarım düzelir kısa zamanda..ben iyiyim canım yatıyorum bi değişiklik yok olmazda inşallah bi aksiyon daha olmaz nisandan önce umarım..

İnşallah en az 34. haftaya kadar gelebilrsin. Bizim oğlan birazdan okuldan gelir. Onu da alıp markete gidip bir şeyler almam gerekli yarına hazırlık için. Burada her yer inşaat. O yüzden her yer çok çabuk kirleniyor. Havada güneşli bazı camları bu yüzden silemedim. Güneş gidince sileceğim artık. Sen de özlemişsindir belki de iş yapmayı. Dışarıdan biri özlenir mi diyor ama ben de yatmıştım oğlumda. İnsan iş yapmayı bile özlüyor.

tatlım ben geldimdr.dan... kolay gelsin sana ... sağol canım biliyorum göndericeğini ben yapsam yermiyim diye düşündüm akşam yapıcam ne yapayım gönlüm gecer hiç değilse dr rahim boyu 4 dedi acıklık hiç yok dedi ..her şey cok iyiyimiş cinsiyetimizde erkekmiş

maşallah erkeğine ve sana canım inşallah hep böyle sorunsuz gider..alırsın bebeğini kollarına canım..

Canım Allah tamamına erdirsin. Açıklık olmaması iyi. Bir problem görünmüyorsa dinlenerek tamamlarsın inşallah. Serklajda masum bir işlem değil sonuçta. Gerçekten gerekince şart ama gerekli görülmüyorsa da risklerini de gözardı etmemek gerekir. Bebek erkekmiş. Turşu tatlı meselesini değerlendir bakalım canım şimdi.

maşallah erkeğine ve sana canım inşallah hep böyle sorunsuz gider..alırsın bebeğini kollarına canım..

sağol tatlım cinsiyeti belli olunca daha cok sahipleniyorsun aslında ben kızdan yanaydım ilkim kızda ama bizim için farketmez sağlıklı olsunlarda evlat evlat sonuçta inşallah hepimiz alıcaz sağlıkla kucağımıza

aminnnnn tatlım... evet haftaya raporum bitiyor ama kendi dr derse yine rapor alıcam alıştımda yatmaya valla bende yine tuttu ben hiç tatlı yemem ama erkek olunca az daha olsa benim canım tatlı cukalata yedim ve hiç ummadığım anda canım istedi.. normalde tatşıyı sevmem kızımda sadece ekşi yiyordum dondurma bile yiyemiyordum.. bide erkekde cok uykun geliyor halsizleişiyorun resman tembel oluyon.. tabi her kesin yemek tadı farklı kendinize göre uyarlamanız lazım

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren kız Sezin
Güldenaz
Tatlışoğlu 03.03.2011 İlke

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarihi
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem kız 25.05.2011
Özlem
Elifce
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz
gamze81 erkek 27.09.2011

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 12 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan

İnşallah herkese uğurlu gelir Ben genel bir grafik oluşturdum ama eksiklikler var onlarıda yazarsanız eklerim… Regrete ve Jorjet'i de en kısa zamanda listede sizleride görmek istiyoruz...

ellerine yüregine saglık canım benim çok güzel olmuş tebrik ederim seni erkek anası
canım allah razı olsun inan içimi çok rahatlattın bende dedim ablama dediki bebegin rahat beslenmesi için gerekli dedi doktorada dedim dediki bak ben elimden geleni yapıyorum sende yap herşey yavrun için saglıklıca al diye ugraşıyorum dediallah ondan razı olsun çok memnunum işşallah dogumada o giricek
canım demin burdaydın nerelere kayboldun bebekim ya
ah canım o dedigin ne bilmiyorum ama inan bilseydim yapardım seve seve
canım benim erkek olursa benimki sana dünür olurum haberin olsun verirmisin kız kızını ogluma birde kız çıkarsa bilemem yane
maşallah paşama benim canım ne zaman ögrendin yenimi bugünmü ay bende istiyorum acebe benimki net benim içimden erkek geçiyo ama ne bilem hem tatlı hem turşu çekiyo benimki ne acep kafam karıştı :44::44::44::44::44:ne çıkarsa bahtıma saglıklı olsunda gerisi boş demi canlarım okadar emek verip taşıyoruz işşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
canım daraısı işşallah sizlerede olsun duyalım güzel haberleriniziinan çok sevinicem allah razı olsun iyiki varsınız inanın içimi rahatlattınız doktorumda açıklama yaptı ama dedim bir kardeşlerime söylüyüm kullanan varmı diye işşallah sorunsuz alırız kucaklarımıza yavrularımızı sizleri önce rabbime sonra kendinize emanet ediyorum çıkmam lazım ablam geldi benim keratayla biraz vıncıklamam lazım ayıp olmasın içeri girmem lazım görürşürüz işşallah :79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…