- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.121
iyi geceler kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim bu aralar baş dönmelerim oluyor bulantılarımda başladı hiç bir şey yiyemiyorum ve çok uyuyorum günümün büyük bir kısmı uyuyuyarak geçiyor sanırım birde herşeye alınıyorum zaten sulu gözümdür şimdi iyice arttı ya uyuyorum yada ağlıyorum
samyelicim inşallah ameliyatını başarıyla atlatacaksın dualarımız seninle olacak gelince yaz bize
eylemcim sanada geçmiş olsun ilk okuduğumda yüreğim ağzıma geldi neyseki şimdi iyimişsiniz. inşallah bebeğin biraz daha dayanır
canım allahtan hayırlısı artık ne yapcezHayırlısı. Biraz tuhafım, lekelenmem var. Sanki yumurtam çatlamayacak. Doktor çatlamayabilir bu ayda dedi. Bu aralar yumurtlama dönemim başları olmalı. ama belirtisi yok. Kısmet canım. Hayırlısını diliyorum canım yalnızca.
canım bende az giriyorum hemen çıkıcam dedim aşklarım ne yapiyo bir gelişme varmı
aslında adet olduğun için diğeri atılmış olabilir diye düşünüyorum...
şimdi yeniden yumoş olması lazım...
canım bazen yumoş zamanın da lekelenmeler oluyormuş...
bir kaç gün daha sabret bakalım inş çatlar yumoşun....
koly gelsin canım
paşam aslında annen biraz haklı...
pc başında çok vakit geçirme bir de pcye baya uzak dur...
özellikle modem kaplosuzsa modemin yanında hiç durma...
ben hamileliğimde kullanıyordum ama benim pc dizüstü sehpaya koyuyordum...
yatakla pc nin arası 1 metre vardı klevyeyle mausu yatağa alıp yattığım yerden öyle kullanılıyordum...
biz netide annemlerden kullanıyoruz yani evde modemde yok...
o yönden iyiydi yani...
birde ben cep telefonumu tamamen kapatmıştım ev telefonu kullanıyordum...
zaten dışarı çıkmadığım için bana yetiyordu...
benim kayıpların erken dönem olduğu için çok dikkat etmek istedim...
selam kızlar ben geçen gece sizle konuştuktan sonra 3 gibi rahatsızlandım şiddetli bel ve kasık ağrım oldu sabaha kadar sabrettim ama adet sancısından beterdi..dün sabah dr gittik ve yatırdı beni prepar serum başladılar allahım bugün bitti şükür berbat bişey okadar kalp çarpıntısı yapıyoki ayer ve ardatuana nasıl dayanıyo allah yardım etsin..neyse hemen ağrılarımı geçirdi dünkü nst de bebeğin kalp atışları düşüktü bugünkünde normal çıktı..bebiş 1750gr olmuş..heryerimi delikdeşik ettiler serumdan herhalde hep patladı damarlar..doktora rica minnet bugün çıktık preparın tabletinide başladı nidilata progestana magnezyuma ilaveten..rahim ağzım 1 ile 1.2cm arasıdedi kısalmış ve yumuşamış hedef 3 hafta inşallah dayanır güzel kızım..
canım işşallah sorunsuz geçicek dikişin sen iyice bir dinlen kendinede çok dikkat et allahım yardımcın olsun gelince yazarsan başından geçtiklerini sevinirim benmerhaba kızlar, nasılsınız?
Bugün evde temizlik vardı. Merak etmeyin temizliği ben yapmadım. mis gibi koktu ev. Bu akşam bidaha girermiyim bilemiyorum. Hakkınızı helal edin. yarın için bana dua edin kızlar...
Dikiş inşallah sorunsuz geçer. İyiki varsınız...
Kızlar bugün başıma gelen bir olaydan bahsedeyim. Sınıfımda yeni kardeşi olan bir öğrencim vardı uzun zamandır sormamıştım kardeşini. Dersin sonlarına doğru kardeşin nasıl diye sordum kardeşim vefat etti dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Aynı zamanda öğrencimin rehber öğretmeniyim annesinin telefonunu aldım. Eve gelince aradım. Bebeğin başlardan itibaren pek emmediğini söyledi. Defalarca götürmüş doktora pek bir sonuç elde edememiş. Son olarak götürdüğünde yatırmışlar bebeği. İyileşmeyince de Adana'ya göndermişler. Götürdüklerinde iş işten geçmiş. Adana'daki doktor nefes borusunun gelişmediğini söylemiş. 45 günlük bebeği malesef kurtaramamışlar. Bayana kısaca durumumdan bahsettim. Bir bebek daha düşünmesini tavsiye ettim. Düşünüyorum ama malesef bu 3. çocuğumdu diye kordonlarımı bağlatmıştım dedi. Doktor tüp bebek olabilir demiş. Bayanın 3. çocuğu, iki kızı var. 16 ve 18 yaşlarında anne olmuş. Bu benim için ilk gibiydi dedi. 32 yaşında. Öncekilerde çocuktum anlayamadım dedi. Bir de çok üzülüyorum evimi bile taşıdım apartmanda kırklarımız karışan arkadaşlar vardı, dayanamam diye dedi.
ay rabbim sabır versin boğazım düğümlendi okuyunca..allah velinin iki kızına ömürler versin sonrada sağlıklı bir evlat inşallah..gecede hastanede bi kürtaj vardı içinde ölmüş 11 haftalık kız küçücüktü kıyamam almayın nolur diye okadar ağladıki annemde bende perişan olduk rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın sağlıklı ömürlü evlatlar versin
canım 24 ocak son adet tarihi muhtamelen dogum tarihi 31 ekimTABLO
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı
yaren kız Sezin
Güldenaz
Tatlışoğlu 03.03.2011 İlke
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarihi
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Özlem
Elifce
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli
Tubacozar
Paşam
Crameren
Tubaaoz
gamze81
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 12 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete ve Jorjet'i de en kısa zamanda listede görmek istiyoruz…
ah canım anlıyorum seni ama geçicek merak etme ilk 3 ay öyle oluyo insan sabret rabbim gününde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin işşallahiyi geceler kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim bu aralar baş dönmelerim oluyor bulantılarımda başladı hiç bir şey yiyemiyorum ve çok uyuyorum günümün büyük bir kısmı uyuyuyarak geçiyor sanırım birde herşeye alınıyorum zaten sulu gözümdür şimdi iyice arttı ya uyuyorum yada ağlıyorum
samyelicim inşallah ameliyatını başarıyla atlatacaksın dualarımız seninle olacak gelince yaz bize
eylemcim sanada geçmiş olsun ilk okuduğumda yüreğim ağzıma geldi neyseki şimdi iyimişsiniz. inşallah bebeğin biraz daha dayanır
ya kızlar kafam karıştı ne olur beni aydınlatın yabenim doktor koraspirin verdi günde bir tane şimdi içiyorumda millete dedim senin düşük riskin var kanaman olabilirneden verdiki dediler ne olur bana yardım edim kafayı yicem he içinizde içen varmı ne olur beni dyan varsa söylesin birşey olmaz demi yz bu kadın açıklıgı biliyo neden versin demi birşey olsa birde bu aspirin ne işe yarıyo kafam bulandı bilen varmı aranızda beni aydınlatısanız sevinicem vallahi
bu arada herkeze hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun güzel bir hafta sonları diliyorum
Canım eline sağlık çok güzel olmuş. Nasılsın bugün?
iyiyim tatlım .. sen nasılsın??.bugün farklı bir dr gidicez :18: rahim ağzını ölçücek inşallah bir sorun cıkmazdün bir kaç dr gitmeye karar verdik eşimle yaa canım bizim oranın corması var nar ekişili canım onu cok istiyor
canım benim ilk 4 ay adet gibi kanamam olmasına rağmen hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğnelerime devam ettim doktor kesinlikle bırakma dedi..sende bırakma millette çok bilmesin sende herşeyini söyleme kim iyi niyetli kim değil bilemiyosun..kan sulandırıcılar bebeğin eşi plesantayı besliyor bu 1,bebeğe giden kan miktarı artıyor buda 2.faydası bebeğin güzel besleniyor takma elalemi bakim sen..bu arada güzel dileklerin için sağol canım..sanada güzel hafta sonları canım..ya kızlar kafam karıştı ne olur beni aydınlatın yabenim doktor koraspirin verdi günde bir tane şimdi içiyorumda millete dedim senin düşük riskin var kanaman olabilirneden verdiki dediler ne olur bana yardım edim kafayı yicem he içinizde içen varmı ne olur beni dyan varsa söylesin birşey olmaz demi yz bu kadın açıklıgı biliyo neden versin demi birşey olsa birde bu aspirin ne işe yarıyo kafam bulandı bilen varmı aranızda beni aydınlatısanız sevinicem vallahi
bu arada herkeze hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun güzel bir hafta sonları diliyorum
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bebekim kız beklenen doğum tarihim 25 mayıs ama muhtemel önce gelicek kızçem..ANNE VE BEBEKLERİMİZ
yaren kız Sezin
Güldenaz
HAMİLELERİMİZ
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Özlem
Elifce
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz
gamze81 27.09.2011
Fadik 12 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
kızlar biraz toparlamaya calıştım umarım beyebirsiniz
aynen katılıyorum canım sana..hayırlı cumalar..canım o şekilde düşünüüyor ama aksine arttırmıyor benimde kanamam başlamıştı her hamileliğimde oluyor iğne verdiler dr o gün sadece içme dedi sonra devam ettim ama kanamam olmadı artırmadı yani ben güveniyorum ve içim rahat içiyorum kan sıvılaştıkca rahat vucutta dolaşıyor bence sende kafana takma için rahat kullanabilirsinhayırlı cumalar
İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Çorba mı demek istedin canım. Ben duymadım yazdığın yemeği. Buradan gönderebileceğim bir şeyse hemen gönderirim canım. Ben bu arada cam siliyorum oda oda. Arada da buraya bakıyorum. Saat kaçta randevun? Tüm raporlarını, filmlerini de almayı unutma yanına canım.
canım benim ilk 4 ay adet gibi kanamam olmasına rağmen hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğnelerime devam ettim doktor kesinlikle bırakma dedi..sende bırakma millette çok bilmesin sende herşeyini söyleme kim iyi niyetli kim değil bilemiyosun..kan sulandırıcılar bebeğin eşi plesantayı besliyor bu 1,bebeğe giden kan miktarı artıyor buda 2.faydası bebeğin güzel besleniyor takma elalemi bakim sen..bu arada güzel dileklerin için sağol canım..sanada güzel hafta sonları canım..
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bebekim kız beklenen doğum tarihim 25 mayıs ama muhtemel önce gelicek kızçem..
aynen katılıyorum canım sana..hayırlı cumalar..
kolay gelsin canım bugün evdesin sanırım çok yorma kendini,lekelenmen nasıl devam ediyormu?
Canım bizim okul cuma günleri öğleye kadar oluyor. Yarın misafir gelecek. Ne zamandır cam sileceğim yağmurdan silemedim. .Çok battı. Bugün haber verdi gelecek arkadaşlar. Bu saatten sonra yardımcı birini ayarlamam zor. Üstten siliyorum işte. Lekelenmem evet devam ediyor. Bir anlam veremedim. Aralıkta da olmuştu ama doktora gittim tahlil filan yaptı. Horman tahlili de. Bir şey çıkmamıştı. Bu gün 14. günüm aslında yumurtlama dönemim ama herhalde olmadı. Bilmiyorum artık biraz dengem şaşırdı ya da bahardandır belki de. Sen nasılsın?
klomenden sanırım canım dengen bozuldu neyseki hormonların normal çıkmış canım..mevsim geçişlerinde benim adetimde hep azalırdı ama umarım düzelir kısa zamanda..ben iyiyim canım yatıyorum bi değişiklik yok olmazda inşallah bi aksiyon daha olmaz nisandan önce umarım..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Çorba mı demek istedin canım. Ben duymadım yazdığın yemeği. Buradan gönderebileceğim bir şeyse hemen gönderirim canım. Ben bu arada cam siliyorum oda oda. Arada da buraya bakıyorum. Saat kaçta randevun? Tüm raporlarını, filmlerini de almayı unutma yanına canım.
tatlım ben geldimdr.dan... kolay gelsin sana ... sağol canım biliyorum göndericeğini ben yapsam yermiyim diye düşündüm akşam yapıcam ne yapayım gönlüm gecer hiç değilsedr rahim boyu 4 dedi acıklık hiç yok dedi ..her şey cok iyiyimiş cinsiyetimizde erkekmiş
tatlım ben geldimdr.dan... kolay gelsin sana ... sağol canım biliyorum göndericeğini ben yapsam yermiyim diye düşündüm akşam yapıcam ne yapayım gönlüm gecer hiç değilsedr rahim boyu 4 dedi acıklık hiç yok dedi ..her şey cok iyiyimiş cinsiyetimizde erkekmiş
maşallah erkeğine ve sana canım inşallah hep böyle sorunsuz gider..alırsın bebeğini kollarına canım..
Canım Allah tamamına erdirsin. Açıklık olmaması iyi. Bir problem görünmüyorsa dinlenerek tamamlarsın inşallah. Serklajda masum bir işlem değil sonuçta. Gerçekten gerekince şart ama gerekli görülmüyorsa da risklerini de gözardı etmemek gerekir. Bebek erkekmiş. Turşu tatlı meselesini değerlendir bakalım canım şimdi.
ellerine yüregine saglık canım benim çok güzel olmuş tebrik ederim seni erkek anasıANNE VE BEBEKLERİMİZ
yaren kız Sezin
Güldenaz
HAMİLELERİMİZ
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Özlem
Elifce
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli
Tubacozar
Paşam 31.10.2011
Crameren
Tubaaoz
gamze81 27.09.2011
Fadik 12 nisan
Chnb 12 nisan
Ceylinirem 14 nisan
kızlar biraz toparlamaya calıştım umarım beyebirsiniz
canım allah razı olsun inan içimi çok rahatlattın bende dedim ablama dediki bebegin rahat beslenmesi için gerekli dedi doktorada dedim dediki bak ben elimden geleni yapıyorum sende yap herşey yavrun için saglıklıca al diye ugraşıyorum dedicanım o şekilde düşünüüyor ama aksine arttırmıyor benimde kanamam başlamıştı her hamileliğimde oluyor iğne verdiler dr o gün sadece içme dedi sonra devam ettim ama kanamam olmadı artırmadı yani ben güveniyorum ve içim rahat içiyorum kan sıvılaştıkca rahat vucutta dolaşıyor bence sende kafana takma için rahat kullanabilirsinhayırlı cumalar
canım demin burdaydın nerelere kayboldun bebekim yaCanım eline sağlık çok güzel olmuş. Nasılsın bugün?
ah canım o dedigin ne bilmiyorum ama inan bilseydim yapardım seve seveiyiyim tatlım .. sen nasılsın??.bugün farklı bir dr gidicez :18: rahim ağzını ölçücek inşallah bir sorun cıkmazdün bir kaç dr gitmeye karar verdik eşimle yaa canım bizim oranın corması var nar ekişili canım onu cok istiyor
canım benim erkek olursa benimki sana dünür olurum haberin olsun verirmisin kız kızını ogluma birde kız çıkarsa bilemem yanecanım benim ilk 4 ay adet gibi kanamam olmasına rağmen hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğnelerime devam ettim doktor kesinlikle bırakma dedi..sende bırakma millette çok bilmesin sende herşeyini söyleme kim iyi niyetli kim değil bilemiyosun..kan sulandırıcılar bebeğin eşi plesantayı besliyor bu 1,bebeğe giden kan miktarı artıyor buda 2.faydası bebeğin güzel besleniyor takma elalemi bakim sen..bu arada güzel dileklerin için sağol canım..sanada güzel hafta sonları canım..
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bebekim kız beklenen doğum tarihim 25 mayıs ama muhtemel önce gelicek kızçem..
aynen katılıyorum canım sana..hayırlı cumalar..
kolay gelsin canım bugün evdesin sanırım çok yorma kendini,lekelenmen nasıl devam ediyormu?
maşallah paşama benim canım ne zaman ögrendin yenimi bugünmü ay bende istiyorum acebe benimki net benim içimden erkek geçiyo ama ne bilem hem tatlı hem turşu çekiyo benimki ne acep kafam karıştı :44::44::44::44::44:ne çıkarsa bahtıma saglıklı olsunda gerisi boş demi canlarım okadar emek verip taşıyoruz işşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaztatlım ben geldimdr.dan... kolay gelsin sana ... sağol canım biliyorum göndericeğini ben yapsam yermiyim diye düşündüm akşam yapıcam ne yapayım gönlüm gecer hiç değilsedr rahim boyu 4 dedi acıklık hiç yok dedi ..her şey cok iyiyimiş cinsiyetimizde erkekmiş
canım daraısı işşallah sizlerede olsun duyalım güzel haberleriniziCanım Allah tamamına erdirsin. Açıklık olmaması iyi. Bir problem görünmüyorsa dinlenerek tamamlarsın inşallah. Serklajda masum bir işlem değil sonuçta. Gerçekten gerekince şart ama gerekli görülmüyorsa da risklerini de gözardı etmemek gerekir. Bebek erkekmiş. Turşu tatlı meselesini değerlendir bakalım canım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?