- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.161
iyi geceler kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim bu aralar baş dönmelerim oluyor bulantılarımda başladı hiç bir şey yiyemiyorum ve çok uyuyorum günümün büyük bir kısmı uyuyuyarak geçiyor sanırım birde herşeye alınıyorum zaten sulu gözümdür şimdi iyice arttı ya uyuyorum yada ağlıyorum
Maşallah oğluşuna canımAllah sağlıkla tamamına erdirsin
sağol canım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz inşallah...
kızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...
maşallah cok sevinsimsamyeli.. artık bol bol dinlen ...maşallah o artık annesine sımsıkı tutunur....
canım seni cok iyi anlıyorum yarularımıza kavuşana kadar endişeler bitmicek cok normalde biz anneleriyiz biz düşünürüz onları en iyi onların başına hiç bir şey gelmesini istemeyiz... az kaldı üzülme sağlıkla alıcaksın bebeğini allahın izniyle bizim yavrularımız nazlı ne yapalım iyi olsunlarda bunarı sonra tebessümle hatırlıcaz başkalarına umut olucaz inşallahbugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadı annem şimdi balkonda asılılar ben perdeyi açıp bakmakla yetiniyorumeşim ve annem dışarı çıktı çanta portbebe pijama gibi eksiklerimi alıyorlar ben göremiyorum bile içim çok ama çok buruk bebeğimin alışverişini bile yapamadım umarım bunlara değer ve kızım sağlıkla gelir sonra birlikte alışveriş yaparız..ilerde bu sayfaları okuyacaklar için yazıyım 31+0 ım bugün 22.haftamdan beri sürekli yatıyorum umudum kah bitiyor kah başlıyor,ruh halim değişken sadece bebeğime sağlıkla kavuşmanın hayali beni rahatlatıyor...
selam kızlar......
bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadı annem şimdi balkonda asılılar ben perdeyi açıp bakmakla yetiniyorumeşim ve annem dışarı çıktı çanta portbebe pijama gibi eksiklerimi alıyorlar ben göremiyorum bile içim çok ama çok buruk bebeğimin alışverişini bile yapamadım umarım bunlara değer ve kızım sağlıkla gelir sonra birlikte alışveriş yaparız..ilerde bu sayfaları okuyacaklar için yazıyım 31+0 ım bugün 22.haftamdan beri sürekli yatıyorum umudum kah bitiyor kah başlıyor,ruh halim değişken sadece bebeğime sağlıkla kavuşmanın hayali beni rahatlatıyor...
kızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...
bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadı annem şimdi balkonda asılılar ben perdeyi açıp bakmakla yetiniyorumeşim ve annem dışarı çıktı çanta portbebe pijama gibi eksiklerimi alıyorlar ben göremiyorum bile içim çok ama çok buruk bebeğimin alışverişini bile yapamadım umarım bunlara değer ve kızım sağlıkla gelir sonra birlikte alışveriş yaparız..ilerde bu sayfaları okuyacaklar için yazıyım 31+0 ım bugün 22.haftamdan beri sürekli yatıyorum umudum kah bitiyor kah başlıyor,ruh halim değişken sadece bebeğime sağlıkla kavuşmanın hayali beni rahatlatıyor...
canım inanmazsın senle aynı kafadayız neden dersen bende öyle düşünüyorum anneme dedim zaten anne benim erkekler bana yaramıyo hep bırakıp gidiyolar işşallah bu kızdırda belkim bırakıp gitmez dedim yalan yok yanebelkim inanır belkim inanmazsınız ama yaradanın takdiri ama kaynanam geçen eşimi aradaı 2 oglum öldügünde zaten diyodu sünyan muskası yaptıralım demişti eşimde cami hocası var akraba ona gitti yaptırdı muskalar 1 taneyken 2 tane oldu kalpimin üstünde kardeş kardeş geçiniyolar tabiki önce şifa herşey rabbimden ama panik atak oldugumdan korku içinde yaptırmıştık yer gök duayla duruyo ben inanıyorum duaya muskaya inanmazsıız ya itikat yaptıgımdan yada gerçekten oldugundanmıdır bilinmez rabbime hamdolsun çok iyiyim şimdi allahım beterinden korusun işşallah hepimizi en azından yaptırdım muskayı içim rahat eltimede yapildı onuda kanaması vardı kesildi hoca demiş eşin takıcak 2 sene yavrun takıcak okadar rabbim önce beni sonrada karnımdakini korusun can versin işşallah bizlerekii yavrumu sag saglim dogum edeyim ne garip degilmi tabi önce rabbimin sayesinde ama senile nefes alıyo senle uyuyo ne hissedersen oda hissediyo allahım karnımızdakilerini korusun işşallah bir daha evlat acısı göstermesin işşallah
canım ben 2 kere alışveriş yaptım ilk oglumunkini yalan yok dagıttımda bu yavrumdan kalanları veremedim kimseye elim gitmediyaraan işşallah bu yavruma ölen yavrularımın ömürlerünü versin işşallah daha uzun yaşasın yavrum alayım kucagıma saglıklıcanada gerisi boş kız olmuş erkek olmuş benim olsunda daha bir şey istemiyorum rabbimden iyi hafta sonları diliyorum sizlere güzel anne adayları
çok sevindim canım iyi olmanıza. atlattın artık operasyonu biraz için rahatlamıştır tabi kucağımıza almadan geçmeyecek o endişeler ama inşallah bundan sonra herşey yolunda gider. iş falan yapma sakın dikkat et kendine bol bol dinlen...
off bizde bir geçirsek sıra bizde artık şuanda gamzeye yapılmıycak sanırım paşamla ben varım sırada:18::18::18::18:
Çok şükür ameliyatın iyi geçmiş, inşallah bundan sonra da sorun çıkmadan atlatacaksın, artık bol bol dinlenme zamanı... Zaman akıp geçecek ve bir bakmışsın bebişin kollarında inşallah.
canım allahım güzelce bebegini tutunmayı nasip etsin bu arada ben sevtun 2kızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...
canım üzülmeyesinbugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadı annem şimdi balkonda asılılar ben perdeyi açıp bakmakla yetiniyorumeşim ve annem dışarı çıktı çanta portbebe pijama gibi eksiklerimi alıyorlar ben göremiyorum bile içim çok ama çok buruk bebeğimin alışverişini bile yapamadım umarım bunlara değer ve kızım sağlıkla gelir sonra birlikte alışveriş yaparız..ilerde bu sayfaları okuyacaklar için yazıyım 31+0 ım bugün 22.haftamdan beri sürekli yatıyorum umudum kah bitiyor kah başlıyor,ruh halim değişken sadece bebeğime sağlıkla kavuşmanın hayali beni rahatlatıyor...
:18::18::18::18::18::18:amanın düşünmesi bile zor mayısın 2 de dikilicek bir sorun olmazsaçok sevindim canım iyi olmanıza. atlattın artık operasyonu biraz için rahatlamıştır tabi kucağımıza almadan geçmeyecek o endişeler ama inşallah bundan sonra herşey yolunda gider. iş falan yapma sakın dikkat et kendine bol bol dinlen...
off bizde bir geçirsek sıra bizde artık şuanda gamzeye yapılmıycak sanırım paşamla ben varım sırada:18::18::18::18:
Canım karşılaşamadık bugün bir türlü. Nasılsın canım? Yer gök duayla derler. Duanın önemi çok. İnşallah herkes sağlıcakla bebişlerine kavuşur...
canım sakın korkma, bende çok korkuyordum hatta doktorum dediki, sana daha fazla narkoz vermek zorunda kaldım kendini çok kasmışsın, baygınsın ama istemeden kendini hep geri çektin dedi.
sıkma kendini canım.. bana serklaj sırasında 2 tane tampon koymuş. kanamayı durdurmak için. dün hastaneden çıkarken onu alırken biraz canım yandı o kadar.
:18::18::18::18::18::18:amanın düşünmesi bile zor mayısın 2 de dikilicek bir sorun olmazsaişşallah ben dikilicem sonrada sen allahım yardım etsin inanın dogumdan korkmuyorum vallahi ama dikiş atılıcek ay çok tırsıyorum he kız sen önce gel benim elimi tut sonrada ben geliyim senin elini tutuyum korkumuz gitsin keşke eşleride soksalar içeri en azından derizki bizim yanlarımızda eşime dedim geçen beni dikicekler diye zaten sulu gözlüyüm aglayınca tutana aşak olsun beni dediki sen ameliyata giricen odaya bende yanında olucam sana dua edicem gözünü açıp dedi kapayana kadar yanımda olucan dedi korkulucak bir şey olmucak seni uyutucaklar kalkınca bir bakmışsın yanımdasın dedi bebegimiz için önemli canım dedi bende dedimki dikişe sen girsen vallahi taşıması dogurması benden söz dedim adam başkadı hatun kafayı sıyırdı diye konuşmaya ay nede güzel anlatıyo birde kolaysa sen gir dedim
canım burukluğunu anlıyorum ama tek derdin bu olsun inş...
sağlıcakla kucaklada sonrada ne gerekiyorsa sen alırsın canım...
rabbim sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin...
sağol canım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz inşallah...
maşallah cok sevinsimsamyeli.. artık bol bol dinlen ...maşallah o artık annesine sımsıkı tutunur....
canım seni cok iyi anlıyorum yarularımıza kavuşana kadar endişeler bitmicek cok normalde biz anneleriyiz biz düşünürüz onları en iyi onların başına hiç bir şey gelmesini istemeyiz... az kaldı üzülme sağlıkla alıcaksın bebeğini allahın izniyle bizim yavrularımız nazlı ne yapalım iyi olsunlarda bunarı sonra tebessümle hatırlıcaz başkalarına umut olucaz inşallah
Eylem'cim bebeğini kucağına almana az zaman kaldı sizlerin haftalarını görünce sürekli iç geçiriyorum bigün umutla uyanıyorum bi gün tükenmiş uyanıyorum zaman geçsin diye sürekli dua ediyorum sen ne güzel o zamanın çoğunu geçirdin bebişini kucağına aldıktan sonra gönlünce çıkıp alışveriş yapıp bu zamanları unutacağın günler artık çok yakınında.Allah hepimize sağlıkla o güzel günleri nasip etsin inşallah..
canım benim yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım inan (bu aralar çok sulu gözüm)
bu duyguları zamanı geldiğinde hepimiz yaşayacağız sanırım. bende kocaman göbeğimlegezmeye, hamile kıyafetlerine, bebek için alışveriş yapmaya çok özenirdim ama hiç biri olmayacak inşallah doğumdan sonra bebişlerimizle bol bol gezeriz çıkartırız bugünlerin acısını
Maşallah Eylemciğim, belki de yatmaya başladığında bu haftalar bile hayaldi. Şükür 30'lu haftaları gördün. İnşallah kimbilir belki Yaren ve Güldenaz gibi bebeğin naza çeker de kendini bekler biraz daha. Belli mi olur...
canım allahım güzelce bebegini tutunmayı nasip etsin bu arada ben sevtun 2haberin olsun nasıl geçti dikişin korkulucak bir şey varmı bacım ya :18::18::18:meark ettim 10 gün yatırıyolar kaldırmıyolar insanı tanponmu koyuyolar amanın :18::18:
canım üzülmeyesininan bende dogum yaptıgımda eşime demiştim bebegime bir şey alamıcam millet gibi salına salına demiş çok aglamıştım oda alışverişi yapmıştı birlikte allah razı olsun içime ukde kalmadı geçende kendide almış bir şeyler işşallah giydirmek nasip olur yoksa yıkılırım kaybolurum bu diyarlardan eririm biterim işşallah bebeginle alışveriş edicegin günleri görüceksin cici kızınla ben buna inanıyourm hele bir gör o güzel yüzünü inan bütün sıkıntıların gidicek sana garanti veriyorum bak bizde görürüz işşallah senin gibi o haftalarıı
:18::18::18::18::18::18:amanın düşünmesi bile zor mayısın 2 de dikilicek bir sorun olmazsaişşallah ben dikilicem sonrada sen allahım yardım etsin inanın dogumdan korkmuyorum vallahi ama dikiş atılıcek ay çok tırsıyorum he kız sen önce gel benim elimi tut sonrada ben geliyim senin elini tutuyum korkumuz gitsin keşke eşleride soksalar içeri en azından derizki bizim yanlarımızda eşime dedim geçen beni dikicekler diye zaten sulu gözlüyüm aglayınca tutana aşak olsun beni dediki sen ameliyata giricen odaya bende yanında olucam sana dua edicem gözünü açıp dedi kapayana kadar yanımda olucan dedi korkulucak bir şey olmucak seni uyutucaklar kalkınca bir bakmışsın yanımdasın dedi bebegimiz için önemli canım dedi bende dedimki dikişe sen girsen vallahi taşıması dogurması benden söz dedim adam başkadı hatun kafayı sıyırdı diye konuşmaya ay nede güzel anlatıyo birde kolaysa sen gir dedim
canlarım teşekkürler hepinize üzmüş oldum sizide istemeden ama eşim ve annem bile sizin kadar anlamıyor beni..şimdi daha iyiyim istanbuldan kuzenlerim geldi bugün çok moral verdiler kızıma minnak minnak elbiseler ciciler getirmişler...herkesler iyidir inşallah allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?