slm kızlar aranıza yeni katıldım bende de unikornuat uterus var yani bu yarım rahim demek sanırım netten araştırdığım kadarıa böyle olan varmı korkutucu bişeymi topicte okudum ama çok anlıyamadım ameliyat falan gereklimi bunun için çok korkuyorum gebe olamamaktan 1 yıldır isityoruz yardımcı olursanız sevinicem ...
bilmediğim çok fazla şey var canım belli..
inşallah öğrenicez hepsini..
ama dediğin bu park yatak olayı gerçekten daha kullanışlı gibi..
bakiyim bi zamanı gelsin de ben de alırım inşallahh..
ay dışarı çıkıp bebek marketleri gezmek için can atıyorum ama..
maalesef evden dışarı kıpırdayamıyorumm..
3 aydan sonra biter diyor ya doktorlar benim hiç inanasım gelmiyor artıkk.
bu lekeler 9 ay boyunca benim peşimi bırakmayacak gibi geliyor..
hakkımızda hayırlısı tatlımm..
hayırlı olsun güzel günlerde giysin inşallah bebeişin doğuma kadar daha neler alırsın :)
be tam 4 tane biberon almışım sanki çocuk okula gidene kadar kullanacak :))
Bilmemen normal cnm bende hiç anlamazdım bu işlerden.çevremde yakınımdada öle bebek olmadı hiç..olsa bile ben hep uzakta olduğum için göremedim..cnm sen ve bebişin iyi olsunda gerisi hiiçç ama hiç önemli değill..zaten bir günde hepsini bi yerden alabilirsin..bebek mağazalarında a dan z ye herşeyi oluyo.sen bilmesen bile ordakiler yönlendiriyolar seni..bi de internet var..ordanda bakıp alınabilir bazı şeyler..yani artık herşeyin kolayı var..yeterki siz iyi ve sağlıklı olun)
Amanınn 4 tane biberon muuuuu...naptın şekerim sen öleee..:))) ben bi tane ilk 6 ay için minik bi biberon aldım o kadar.onuda inşallah kullanmaya mecbur kalmayız..sütümüz olsun bebişlerimiz bol bol emsinlerde biberona mamaya ihtiyaç kalmaz inşallahhh..
merhaba geçmiş olsun burda senin gibi olan arkadaşlarımız var onlar bu konuda sana daha yardımcı olacakardr hepside ameliyat oldular ikisi doğum yaptı biri hamile dr un ne diyor operasyon öneriyormu
tşk ederim bu olay çok canımı sıktı ya ağlamaktan şiştim artık dr la tlfda konuştuk oda bu ay hamile kalmazsan bi dahaki ay adetinin 3. günü gel dedi nedir ne değildir tlf konuşamadık yani ama ben çok merak ediyorum ne olur yardım edin nasıl bişey bu ameliyatsız gebe kalınamıyormu....
canım ben de aynı durumdayım ve seni çok iyi anlıyorum.
ben de yarım rahimliyim ve bunu öğreneli neredeyse bir yıl olacak.
çok ağladım çok üzüldüm gerçekten zor bir durum ancak burada bizim durumuzda olup anne olmuş kadınlar gördüm ve hamile olan arkadaşımız var"papatya"...
hergün buraya gelip onun hamilelik sürecine bakıyorum dua ediyorum onun için gebeliği sağlıkla gitsin diye :)
tüm bunlar benim için umut oldu, sana da umut olsun kendini üzmenin faydası yok.
elbette zor bir durum ama önümüzde çok güzel örnekler var.
ya bana biraz bilgi verebilirmisn bu konuda dr la tlfda konuştuk çok fazla önemsemedi bu hastalık bi nevi kısırlık değildir dimi neden oluyormuş bu off çok kafam karıştı dünyam yıkıldı nerdeyse çok kötüyüm yaaa
zerraycım benim bu konuda hiç bilgim yok...tşk ederim bu olay çok canımı sıktı ya ağlamaktan şiştim artık dr la tlfda konuştuk oda bu ay hamile kalmazsan bi dahaki ay adetinin 3. günü gel dedi nedir ne değildir tlf konuşamadık yani ama ben çok merak ediyorum ne olur yardım edin nasıl bişey bu ameliyatsız gebe kalınamıyormu....
geçmiş olsun ceydancım....iyi akşamlar kızlar,histeroskopi oldum iyi geçti durumumda iyi .bundan sonra bebişi bekliyoruz dr 3 ay sonra düşünebilirsin dedi.1 hafta oldu ama hala lekelenmelerim oluyor..destekleriniz için hepinize nekadar teşşekkür etsem azdır.mai,papatya.fadik,zeyhat,sier ve diğer arkadaşlar desteğiniz için çok sağoun.tedaviye gittiğim için nete giremedim kaldığım evdede yoktu yazamadım ama aklım sizdeydi kablosuz biryer bulup bağlanıp haber almak istedim sizlerden ve haber vermek... şimdide yozgattayım öğretmen evinde kablosuz ağ bulunca hemen yazdıklarınızı okudum bayağı biriktirimişim ....genel olarak herkez aynı meşguliyetlerinin peşindeymiş allah hepimize güzel görecek göstersin.yarın sabah yola devam edicez şimdi biraz dinleneyim 13 saatir yoldaydık daha da var..neyse hepinizi çok öpüyorum eve gidince detaylı yazarım.
tşk ederim bu olay çok canımı sıktı ya ağlamaktan şiştim artık dr la tlfda konuştuk oda bu ay hamile kalmazsan bi dahaki ay adetinin 3. günü gel dedi nedir ne değildir tlf konuşamadık yani ama ben çok merak ediyorum ne olur yardım edin nasıl bişey bu ameliyatsız gebe kalınamıyormu....
iyi akşamlar kızlar,histeroskopi oldum iyi geçti durumumda iyi .bundan sonra bebişi bekliyoruz dr 3 ay sonra düşünebilirsin dedi.1 hafta oldu ama hala lekelenmelerim oluyor..destekleriniz için hepinize nekadar teşşekkür etsem azdır.mai,papatya.fadik,zeyhat,sier ve diğer arkadaşlar desteğiniz için çok sağoun.tedaviye gittiğim için nete giremedim kaldığım evdede yoktu yazamadım ama aklım sizdeydi kablosuz biryer bulup bağlanıp haber almak istedim sizlerden ve haber vermek... şimdide yozgattayım öğretmen evinde kablosuz ağ bulunca hemen yazdıklarınızı okudum bayağı biriktirimişim ....genel olarak herkez aynı meşguliyetlerinin peşindeymiş allah hepimize güzel görecek göstersin.yarın sabah yola devam edicez şimdi biraz dinleneyim 13 saatir yoldaydık daha da var..neyse hepinizi çok öpüyorum eve gidince detaylı yazarım.
Zerray arkadaşım kesinlikle üzme kendini..bu topikteki herkeste rahim anomalisi var cnmm..bendede rahimde perde yani septum vardı 2 kez ameliyat oldum cnm..perdenin varlığını bilmeden önce ilk kez hamile kalmıştım fakat 10.haftada düşük oldu cnm daha doğrusu kalbi durdu bebeğimizin..sonrasında keşfedildi ve operasyonla kurtuldum..ve şimdi hamileyim şükürler olsun..cnm senin durumun nasıl anlaşıldı? yani rahim filmi filanlamı anlaşıldı? kesin tanı kondumu durumunla ilgili..eğer yarım rahimli isen merak etme böyle olan çok insan kendiliğinden veya destek tedavilerle hamile kalabiliyor..hatta bazı kişiler durumundan habersiz hamile kalıp,hamileliğinde hiç sıkıntı yaşamadan bebeğini doğuruyor..yeterki allahım izin versin bu konuda..sana tavsiyem cnm çok iyi bir dr bulman.bu alanda uzmanlığı olan bir dr yanii..çünkü bizler normal insanlardan biraz farklı yapıda olduğumuz için daha dikkatli daha doğru adımlarla bu sürece başlayıp bitirebilmeliyiz..arkadaşlarımızda sana çok güzel detaylar vermişler..burada hepimiz sana her konuda yardımcı ve destek oluruz merak etme sen..ama yeterki kendini harap etme sakın.çünkü ne kadar moralli ve normal olursan herşey daha kolay olur..bu iş zaten kesinlikle stres istemez..ben kendimde bunu çok iyi anlamıştım..tecrübeli biri olarak nacizane tavsiyelerim bunlar sana cnm..
canım ya çok teşekkür ederim moral verdiğin için çok şükür bugün iyiyim yaa ama öğrendiğimde çok kötü oldum dr aslında hiç önemsemedi tlf da görüşütm ne olduğunu bile söylemedi sadece adetinin 3. günü gel dedi ben netten sonuçlardan araştırdım nette sordum dr a ama ameliyat falan ölede çok korkuyorum dr çok ii olduğunu duydum tavsiye üzerine gidiyorum inş. iidir artık hayırlısı yaa napalım insan ilk öğrenince kötü oluyo ama zaman herşeyin ilacı zamanla insan neleri unutmuyoçok saol desteğin için içimi ferahlattın çok ihtiyacı oluyo insanın böyle güzel şeyler duymaya çok saollolumunekankayizsmilea.s.
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende de unikornuat uterus var yani bu yarım rahim demek sanırım netten araştırdığım kadarıa böyle olan varmı korkutucu bişeymi topicte okudum ama çok anlıyamadım ameliyat falan gereklimi bunun için çok korkuyorum gebe olamamaktan 1 yıldır isityoruz yardımcı olursanız sevinicem ...
bışver canım bebeğin sağlıkla gelsinde bunlara üzülme bende hamileliğime bakıyorumda hergünüm kabustu kaybettim kaybedecem korkusuyla günler geçirdim herkes hamileleiğinde gezip tozarken ben yaağa mahkum oldum ama sonu güzel olacak inşallah sende üzülme şu günleri atlat birgünde bile gider hepsini alırsın
Bilmemen normal cnm bende hiç anlamazdım bu işlerden.çevremde yakınımdada öle bebek olmadı hiç..olsa bile ben hep uzakta olduğum için göremedim..cnm sen ve bebişin iyi olsunda gerisi hiiçç ama hiç önemli değill..zaten bir günde hepsini bi yerden alabilirsin..bebek mağazalarında a dan z ye herşeyi oluyo.sen bilmesen bile ordakiler yönlendiriyolar seni..bi de internet var..ordanda bakıp alınabilir bazı şeyler..yani artık herşeyin kolayı var..yeterki siz iyi ve sağlıklı olun)
Amanınn 4 tane biberon muuuuu...naptın şekerim sen öleee..:))) ben bi tane ilk 6 ay için minik bi biberon aldım o kadar.onuda inşallah kullanmaya mecbur kalmayız..sütümüz olsun bebişlerimiz bol bol emsinlerde biberona mamaya ihtiyaç kalmaz inşallahhh..
canım ben de aynı durumdayım ve seni çok iyi anlıyorum.
ben de yarım rahimliyim ve bunu öğreneli neredeyse bir yıl olacak.
çok ağladım çok üzüldüm gerçekten zor bir durum ancak burada bizim durumuzda olup anne olmuş kadınlar gördüm ve hamile olan arkadaşımız var"papatya"...
hergün buraya gelip onun hamilelik sürecine bakıyorum dua ediyorum onun için gebeliği sağlıkla gitsin diye :)
tüm bunlar benim için umut oldu, sana da umut olsun kendini üzmenin faydası yok.
elbette zor bir durum ama önümüzde çok güzel örnekler var.
iyi akşamlar kızlar,histeroskopi oldum iyi geçti durumumda iyi .bundan sonra bebişi bekliyoruz dr 3 ay sonra düşünebilirsin dedi.1 hafta oldu ama hala lekelenmelerim oluyor..destekleriniz için hepinize nekadar teşşekkür etsem azdır.mai,papatya.fadik,zeyhat,sier ve diğer arkadaşlar desteğiniz için çok sağoun.tedaviye gittiğim için nete giremedim kaldığım evdede yoktu yazamadım ama aklım sizdeydi kablosuz biryer bulup bağlanıp haber almak istedim sizlerden ve haber vermek... şimdide yozgattayım öğretmen evinde kablosuz ağ bulunca hemen yazdıklarınızı okudum bayağı biriktirimişim ....genel olarak herkez aynı meşguliyetlerinin peşindeymiş allah hepimize güzel görecek göstersin.yarın sabah yola devam edicez şimdi biraz dinleneyim 13 saatir yoldaydık daha da var..neyse hepinizi çok öpüyorum eve gidince detaylı yazarım.
selam kızlar....
oglum uyuyo uyandıracagım bırazdan
nasılsınız herkes ıyımı
zeyhatcım nerelerdesın yaaa ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?