herkese selam, kimse gelip gitmiyor günlerdir. zeyhat nerelerdesin ve nasılsın merak ettim??
canım bebişinin iyi olmasına çok sevindimm..hihoyyytbende dün dr daydım bebek 2800 gr olmuş ve boyu çok uzunmuş hatta bacakları ultrasona sığmamış dr zor ölçmüş :)) hala tersmiş artık mecburi sezeryan dedi (baştan beri benim isteğimde bu) kafasıda biraz büyükmüş yapısal bir büyüklükmüş eğer bebek dönse bile doğumda takılırdı zor bir doğum olur dedi. Bundan sonrada gelirse hiç korkma artık doğarsa buyursun gelsin diyor :) muayene bitince koluma hafiften vurarak gerçekten iyi dayandın tebrik ederim seni dedi :)))
çok ama çok mutluyum kızlar koca kafalı oğluma inşallah daha bişey olmayacak nerdeyse kalkıp dr un boynuna sarılacaktım tavşan gibi zıplamamak için kendimi zor tuttum :))))
allah bu sevinci burdaki hamile olan ve kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma yaşatsın
Herkese merhabalar arkadaşlar..zeyhat cım bebişinin ve senin iyi olmana çok sevindim..ona benden kocaman bi maşşallaahhhh :)) sancılar için dr un bişey dedimi peki randevunda.sanırım ara ara yokluyo seni bu sancılar..herhalde normaldir.biyerden okuduğum kadarıyla vücut kendini doğuma hazırlıyormuş bu tip sancılarla filan..az kaldı ne güzell..
Bende cuma günü dr a gittim..herşey iyiydi çok şükür.oğlumuz 980 gr olmuş.dr um biraz iri olcak galiba dedi..zaten hafta olarakta önden gidiyoruz hep..boyunu söylemedi bende sormadım bu sefer..şeker yükleme testimde şükür çok iyi çıktı..ondada sorun yok..tetanoz aşımdın ikinciside yapıldı artık o da yok:)) ohhh diyorum artık test filan bitti sanırım..ben dr uma daha önceki randevumda normal doğum yapma şansımı etkilermi geçirmiş olduğum operasyonlar filan dedim..septumdan dolayı yani..o da kesinlikle etkilemeyeceğini hatta önceden sezeryan yapmış birinden bile daha normal durumda olduğumu söyledi..yani geçirilen operasyonun rahimin içindeki bi yapıya (perdeye) operasyon yapıldığını rahime dokunulmadığını filan söyledi..tabii sevindimm bu duruma..çünkü ne kadar korksamda normal doğumu istiyorum galiba..tabii bi sorun bi problem olmazsaa..yani tabii şu an için doğum şekli için erken ama yinede kendimi hazırlama açısından iyi olur öğrenmek sanırım..hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun inşallah..şartlandırmada yapmıyorum kendime kesinlikle..hayırlısı..
sier ve zeyhat iyi olmanıza çok sevindim, birkaç gün girmeyince doğum oldumu acaba diye merak etmiştim.artık sonuna geldin yakında karşılaşacaksın güzel oğlunla inşaallah. umarım ceydanında histeroskopisi sorunsuz geçmiştir.
ben bu ay korunmayı bıraktım , adetime bir hafta var ve bir haftadır bel ağrısı çekiyorum zaman zaman da kasık.çok çok zayıf bir ihtimal ama düşünmeden edemiyorum.aklımdan çıkarmam lazım
sier ve zeyhat iyi olmanıza çok sevindim, birkaç gün girmeyince doğum oldumu acaba diye merak etmiştim.artık sonuna geldin yakında karşılaşacaksın güzel oğlunla inşaallah. umarım ceydanında histeroskopisi sorunsuz geçmiştir.
ben bu ay korunmayı bıraktım , adetime bir hafta var ve bir haftadır bel ağrısı çekiyorum zaman zaman da kasık.çok çok zayıf bir ihtimal ama düşünmeden edemiyorum.aklımdan çıkarmam lazım
bebeler hep iyi maşallahh..
testlerin de güzel çıkmış..
rahat rahat bir "ohhhh" demişsindir artıkk..
darısı bana..
hamile arkadaşlara sağlıcakla bebişlerini kucaklamalarını diliyorumopuyorumnanaktan
allah yardımcınız olsun...
_mai_ arkadaşım inşallah kısa zamanda bebişin seninle oluropuyorumnanaktan
Buarada bugün 19 mayıs tatili olduğu için evdeyim.birazdan k.validemle oğluşumuz için alışverişe çıkacağız..kendi annem baya bi kıyafet,battaniye,yorgan,nevresim vs ini aldı..şimdide sıra k.validede :)))))) halen eksiklerimiz var bakalım inşallah bugün çoğunu tamamlarız..çok tatlı telaşlar bunlar..bebeğime alınan herşeyde çok mutlu oluyorum..geçende park yatağımız alındı..mavi-gri tonlarında..odada hazır gibi..allahım isteyen herkese bu güzellikleri tattırsın inşallahhh..
hamile arkadaşlara sağlıcakla bebişlerini kucaklamalarını diliyorumopuyorumnanaktan
allah yardımcınız olsun...
_mai_ arkadaşım inşallah kısa zamanda bebişin seninle oluropuyorumnanaktan
Buarada bugün 19 mayıs tatili olduğu için evdeyim.birazdan k.validemle oğluşumuz için alışverişe çıkacağız..kendi annem baya bi kıyafet,battaniye,yorgan,nevresim vs ini aldı..şimdide sıra k.validede :)))))) halen eksiklerimiz var bakalım inşallah bugün çoğunu tamamlarız..çok tatlı telaşlar bunlar..bebeğime alınan herşeyde çok mutlu oluyorum..geçende park yatağımız alındı..mavi-gri tonlarında..odada hazır gibi..allahım isteyen herkese bu güzellikleri tattırsın inşallahhh..
papatyacım bende park yatak neye diyorlar bilmiyordum:)
bak netten buldum....
http://www.akakce.com/park-yatak.html
hem bu linkte çeçit çeşit çoğu marka var...
yakında sanada lazım oluropuyorumnanaktan
aldıklarını bebeğin sağlıklı huzurlu giysin inşallah bende bişeyler alınınca çok seviniyorum hatta hemen kaldırmıyorum baş ucuma komidinin üstüe koyuyorum bir iki gün seyredip öyle saklıyorum
güle güle kullanın inşallah canımm..
tatlı telaşlar tabii bunlar..
inşallah ben de yaşayabilirimm..
canım kusuruma bakma ama park yatağı ne demek?:kedi:
daha önce duymadım da..yatak mı yani karyolayı mı diyorsun?
Amin cnm seninde bebişin sağlıkla kullansın aynı şekildedün epey bişeyler aldık.eve getirince saatlerce baktımm..çok çokk mutlu oldum..eşim bile gözlerinin içi gülüyor filan dedi..bana diyo bi bebek kaldı artık :)
Saol cnmm..sende yaşayacaksın inşallah bu telaşları merak etmee..cnm park yataklar şimdi çok revaçta..netten goggle a yazınca çıkar bi bak cnm..artık çoğu kişi, bu yataklardan kullanıyo..hem bebiş ilk 6 ayda kullanabiliyo,sonra yatağı alt kata indiriyosun ordada 6.aydan sonra 2-3 yaşına kadar yatabiliyo..kumaş gibi bi ürürn.çok fonksiyonlu.beşik gibi sallanabilme özelliği,titreşim,gece lambası,müzik,oyuncak dönencesi,alt açma aparatı ve yanlarda cepleri filan var..bezlerini vs lerini koymak için..oyun parkı olarakta kullanabiliyosun..katlanıp çanta haline geliyo..mesela uzak bi yere misafirliğe gittiniz oraya bile yatağı götürüp bebeiş yabancılık çekmeden kendi yatağında yatıyo..ben izmirliyim ailem orda..mesela ben izmire gittiğimde yatağıda götürcem) şimdi ahşap karyolaları satanlar bile artık tavsiye etmiyo..yatağın işi bitince kaldıracak yerde bulamıyosun..ama bunu katla kaldır dursun hiç yer kaplamıyo..ayrıca tekerlekleri de var.yani odadan odaya götürebilirsinn..kısaca böyle bişey cnm..bende hiç bilmezdim önceden böle şeyleri ama hamiş olunca herşeyi öğrenip anlıyosunn cnm..yani sende öğrenceksin bunları merak etme )))
Amin cnm seninde bebişin sağlıkla kullansın aynı şekildedün epey bişeyler aldık.eve getirince saatlerce baktımm..çok çokk mutlu oldum..eşim bile gözlerinin içi gülüyor filan dedi..bana diyo bi bebek kaldı artık :)
Saol cnmm..sende yaşayacaksın inşallah bu telaşları merak etmee..cnm park yataklar şimdi çok revaçta..netten goggle a yazınca çıkar bi bak cnm..artık çoğu kişi, bu yataklardan kullanıyo..hem bebiş ilk 6 ayda kullanabiliyo,sonra yatağı alt kata indiriyosun ordada 6.aydan sonra 2-3 yaşına kadar yatabiliyo..kumaş gibi bi ürürn.çok fonksiyonlu.beşik gibi sallanabilme özelliği,titreşim,gece lambası,müzik,oyuncak dönencesi,alt açma aparatı ve yanlarda cepleri filan var..bezlerini vs lerini koymak için..oyun parkı olarakta kullanabiliyosun..katlanıp çanta haline geliyo..mesela uzak bi yere misafirliğe gittiniz oraya bile yatağı götürüp bebeiş yabancılık çekmeden kendi yatağında yatıyo..ben izmirliyim ailem orda..mesela ben izmire gittiğimde yatağıda götürcem) şimdi ahşap karyolaları satanlar bile artık tavsiye etmiyo..yatağın işi bitince kaldıracak yerde bulamıyosun..ama bunu katla kaldır dursun hiç yer kaplamıyo..ayrıca tekerlekleri de var.yani odadan odaya götürebilirsinn..kısaca böyle bişey cnm..bende hiç bilmezdim önceden böle şeyleri ama hamiş olunca herşeyi öğrenip anlıyosunn cnm..yani sende öğrenceksin bunları merak etme )))
bilmediğim çok fazla şey var canım belli..
inşallah öğrenicez hepsini..
ama dediğin bu park yatak olayı gerçekten daha kullanışlı gibi..
bakiyim bi zamanı gelsin de ben de alırım inşallahh..
ay dışarı çıkıp bebek marketleri gezmek için can atıyorum ama..
maalesef evden dışarı kıpırdayamıyorumm..
3 aydan sonra biter diyor ya doktorlar benim hiç inanasım gelmiyor artıkk.
bu lekeler 9 ay boyunca benim peşimi bırakmayacak gibi geliyor..
hakkımızda hayırlısı tatlımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?