Rahim Anomalileri

yasak canım yaramazlık yok

zaten bu işler hep tersine olur beklersin yumurta çatlamaz işe yaramayacağı zaman kendini gösterir

evet canım bazı arkadaşalarda 2 ay demişler...
o zaman ben önümüzdeki adetten sonra daha korunmam çünkü 2 adet geçmiş oluyor...
oh be biraz rahatladım....en azından azıcık doğal yoldan deneyeyimde olmassa gereken tedaviye başlayacağız....

çok sağol canımopuyorumnanaktan

slm kızlar perşembe günü histeroskopiyle septum alınacak çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum.....beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................

slm kızlar perşembe günü histeroskopiyle septum alınacak çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum.....beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................

selam ceydan....
bende geçen ay oldum...
insan olmadan önce çok sitres yapıyor ama o kadar korkulacak birşey değilmiş...
ameliyat iyi geçer inşallah...
allah yardımcınız olsun....

şimdiden geçmiş olsun...

yok canım ben ped kullanmıyorum da şu günlük ince pedler var ya,onlardan kullanıyorum.hatta bugün hiçbişey koymadımsempatiksalakcinni bişey de gelmemiş zaten.ya bazı günler hiiç gelmiyor,kesildi diyorum,bir bakıyorum öbür gün yine geliyor,şaştım akannehir

sağol canım..dinlenmeye çalışıyorum..

brüksel tüp bebek merkezi canım.tüp bebek en son 4500 lira demişlerdi bana.ilaçlar da en fazla 1 milyar tutar demişlerdi.ilaçları onlar veriyorlar daha uyguna.

korkma herşey çok güzel olacak inşaallah, rahimdeki perde kalkınca önündeki engelde kalkacak, kısa zamanda da iyileşeceksin. dualarım edicem inşaallah:Saruboceq:

Ceydan arkadaşım şimdiden geçmiş olsun.hiç korkma.gerçekten korkulacak bişey değil..operasyona ne kadar rahat ve sakin girersen kalkmanda o kadar rahat ve güzel olur cnm..kendini daima pozitif düşüncelerle yükle :)) dualarımız seninle merak etme..

derinsu nilde çok teşekkür ederim destekleriniz verdiğiniz moral için benimde dualarm sizler inşallah herşey gönlünüzce olur canım arkadaşlarım

hiç korkma canım 8 değişik farklı ameliyat geçirmiş birisi olarak söylüyorum histeroskopi en basiti ve rahatıydı hiç ameliyat olmamaış gibiydim operasyon sonresi ağrı kesici bile içmedim

septumun alınacak ve herşey daha kolay olacak önündeki bir engel gitmiş olacak dualarımız seninler şimdiden geçmiş olsun

ben dün geceden beri çok sıkıntılıyım progestronları bıraktıktan bir gün sonra ağrılarım çok arttı ama magnezyumlara devam ediyorum benim bildiğim progestron rahmin yumuşamasını açılmasını önlüyor magnezyumda kasılma ve sancılara iyi geliyor

ben magnezyum aldığım halde dün gündüz kasılmalrım arttı gece ise dayanılmaz oldu nerdeyse beeni ağlatack gibi oluyordu önceden kasılma olunca rahatsızlık hissediyordum ama şimdi canım acıyor üstelik arka arkaya kasılıyorum ve daha uzun sürüyor ardından belime ağrılar girmeye başladı sanki şiş saplanıyor gibi değişik bir şekilde ağrılarım oldu bacakalrımı uzatınca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oldum yan yatıp dizlerimi çekip kıpırdamadan saatlerce durdumda haifledi en ufak harektimde kasılmalar ve belim kötü oldu

sabah daha iyi kalktım ama sonra gene başladı bel ve kasılmalarım

doğum sancısı olsa böyle ara ara olmaz ama başlayınca kesin doğuruyorum gibi hissediyorum o kadar kötü bunlar niye yaşıyorum bilginiz varmı birde afedersiniz vajinam böyle tırnaklanıyormuş gibi oluyor

çok uzun yazdım kusura bakamyın ama kafam çok karışık acaba doğummu yaklaştı

çok geçmiş olsun zeyhatçım...
kısa zaman da geçer inşallah....

benim bu konularda bilgim yok canım...

çok geçmiş olsun zeyhat, benim de hiçbir fikrim yok. ama inşaallah ço yakında herşey mutlu bir biçimde son bulacak.eski türk filmlerinin son sahneleri gibi başlıycak yeni hayatınız.sen ve eşin, kucağında bebeğiniz.ne güzel... boshayallersmile

canım bence bunlar normal.bir kitap aldım da ben.orda yazıyordu.doğum yaklaşınca böyle kasılmalar çok olurmuş.eh senin de 1 ay falan kaldı.bir arkadaşım daha var benim.onun da 1ayı var.o da aynı şeylerden yakınıp duruyordu geçen gün.kasılmalardan gece uyuyamıyorum diyordu.
azıcık daha sabır tatlım..
bir de sen zaten doğru pozisyonu bulmuşsun.gebelikteki ağrı ve sancılar ,yan yatılıp dziler karına doğru çekildiğinde azalır.bunu da başka yerde okudum.

bu arada benim dün akşam yine kanamam oldu.geçen haftaki gibi yine perşembe akşamı ve ilginçtir ki aynı saatlerde..:bbo: ama bu kez korkmadım..alıştım galiba her hafta her hafta..
perşembenin adını da "kanlı perşembe" koydum kaydirigubbakcemile3
bebeğimin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa,Rabbim bir şekilde nasip eder zaten.yoksa da hayırlısı artık.napiyim??
hepinizi öptüm kızlar..
Allah bebişlerimizi ve bizi korusun..:Saruboceq:

inşallah kızlar geçer ama şimdi kendimi rahatlatıyorum baktım ağrı gelecek hemen dinlenmeye geçiyorum şu 36. haftayı hayırlısıyla bir görsem artık bir nefes alırım

inşallah bu günleri atlatıp hamileliğini güzlece tamamlarsın canım benim kanmalarında uzayınca dr uım düşük olursa söker atar bu kadar naz yapmaz rahimle alakalı kanman demişti sende içini ferah tut 8 hafta olmuşl bile şu bir ayıda atlatırsan oh be diyeceksin bolca dinlen sakın ama sakın yorulma yürüme bile elinden geldiğince eğilip kalkma

inşallah kızlar geçer ama şimdi kendimi rahatlatıyorum baktım ağrı gelecek hemen dinlenmeye geçiyorum şu 36. haftayı hayırlısıyla bir görsem artık bir nefes alırım

canım benım. yuzdun yuzdun kuyruğuna geldın :) bunlar doğal sancılar. insallah bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına canım. öpüyorum senı kocaman .

canım benım. yuzdun yuzdun kuyruğuna geldın :) bunlar doğal sancılar. insallah bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına canım. öpüyorum senı kocaman .

çok sağol canım evet artık sürekli olmaya başladı doğum olsa çoktan sonuçlanırdı bende seni çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…