yucel kahraman hangı merkezdeydı? tup bebek kaca mal oluyor oda bır bılgın varmı canım?
hadı yaw demek yasak. ne yapalım beklerız.tabı rahım dınlensın daha ıyı boylesı. tuh tamda yumurtlama zamanındayım. bırde bu ay tesaduf yumuta kendılığınden buyuduyse bak sen ışe:) kacırdık ozaman bu ayıda.:)
o ameliyattan sonraki iki aydır yani ofisten sonra değildir dr da 2 ay sonra hamile kalabilirsin dediğine göre yapışıklık görmedi aksine uyarıp bu şekilde zor kalırsın derdi
genelde drlar amleiyattan sonra 2 ay yasaklıyor
slm kızlar perşembe günü histeroskopiyle septum alınacak çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum.....beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................
papatya gerçekten çok iyi bulmuşsun kurdeşenin sebebini birde çoğu dr vajinal tabletlerin yan etkisi olmaz der belkide bende o yüzden kurdeşen oldum
tekrar rapor aldığın çok iyi olmuş şu 3 ayı bir atlatsan rahat bitr nefes alırsın
benimde kanama çoktu hatta bir ara ped kullanıyordum hamileyken gerçekten sinir bozucu bir durum bolca istirahat et evde bile çok gezme mümkün olduğunca su içip sol yanına yat
bende bir gece kanamam artınca acile gitmiştim düşün o kadar çoktuki ıslaklığa uyandım acildeki dr üstelik kalp atışalrını göremedi bir sürü olumsuz şey söyledi sabahı zor ettim sonra 2 dr a daha gittim meğer pıtır pıtır atıyormuş kalbi
iğneye geçmen çok iyi olmuş tabletlerden kat kat etkili
aydınlatmaların için çok geliyor şaşıp kalıyorum.akannehir sağol canım...allah razı olsun....
rahim ağzı yetmezliğinide yeni duydum...buda çok önemli birşey...
canım birde bu 2 ay hamilelik yasağını dr bana ofisten sonra söyledi....o zaman zaten bir ay olmuştu...
ben bu 2 ayı ameliyattan sonramı saysam yoksa ofisten sonramı....
dr a da sormamışım....
bizde erkek infertilitesi var ve biraz doğal yoldan şansımı denemek istiyorum....
bu yüzden eğer gerekmiyorsa fazla korunmak istemiyorum...
canım hamileliğinde çok sıkıntılar yaşamışsın....
ama maşallah bebeğinle sağsalim bugünlere kadar gelmişsiniz...
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....
evet canım ofis net diye biliyorum...
işte durdukça aklıma kırk türlü şey geliyor...
bilgileirn için tekrar çok sağol canım....
ah canım ya....o kadar varmı yokmu düşünene kadar bir histereskopi isteyememişlermi....
bende dr lara çok kızdım ama canım bu saatten sonra yapılacak birşey yok...
bundan sonrasına bakmak lazım...
şükür bu sorunu çözdünüz artık...
bende bu sitede eskiyim bazı konulardada dediğin gibi uzman olduk....
ama hergün başka sorunlar çıkıyor ve onları da öğrenmeye çalışıyoruz....
rabbim beterinden korusun...
yumurta rezervımde azalmayla ilgili çok bilgim yok ama aşılamada da halledilebilir gibi geldi bana...
aşılamada istenilen yumoşlar elde edilirse tüp bebeğe gerek kalmayabilir....
canım bence bunu birde başka dr lara sor....
papatyacım aman dikkat et kendine...
bol bol dinlen....
yucel kahraman hangı merkezdeydı? tup bebek kaca mal oluyor oda bır bılgın varmı canım?
hadı yaw demek yasak. ne yapalım beklerız.tabı rahım dınlensın daha ıyı boylesı. tuh tamda yumurtlama zamanındayım. bırde bu ay tesaduf yumuta kendılığınden buyuduyse bak sen ışe:) kacırdık ozaman bu ayıda.:)
Canım yaa sırf dr ların halt yemesinden boşuna yaşamışsın bunca sıkıntı.halbuki septumun varlığı için bi ofis histerskopisi yapıp netleştirebilirlerdi..zaten 10 dakkalık kolay ve rahat bi işlem.hayret ediyorum yaa..neyse cnm artık önüne bakman lazım olan olmuş..cnm bendede bir kürtaj iki ameliyat sonrası hormon ve vücut dengelerim stresten dolayıda bozulmuştu ve yumurtlamada sorunlar yaşamaya başlamıştım..ki ameliyatlara kadar hiç bi şikayetim yoktu reglimde veya yumurtlama durumlarımda..anlıyacağın bazen yaşadıklarımız, sorunlar ardından başka problemleride getirebiliyor.bu yüzden hiç strese girmeyin rahat olun derim tüm bu yoldaki arkadaşlarıma..cnm neden hemen tüp bebek deneniyo sende onuda anlamış değilim..bana dr um yumurta rezervlerinde azalma var gibi dediğinde; yumurta takibi yaptı mesela.ki biliyosun bu yöntem en hafif ve doğala yakın olanı..ondan sonra durumuna bakarız,yumurtaların tepkisine bakarız ona göre hareket ederiz dedi..yani sendede öncelikle bu tarz yöntemler denenmeli diye düşünüyorum..yani yumurta takibi,aşılama en son tüp bebek olmalı bence..ki biliyosun ben ilk y.takibinde şükürler olsunki hamile kaldım cnm :) sendede neden olmasın dimi yani..tüp bebek konusu biraz ticari olduğu için dr lar hemen atlıyolar..o yüzden arkadaşlarımızın memnun olduğu yücel karaman a sende bi git istersen bence cnm..ben ist.da değilim ama burdan çok methini duydum..senin artık yapman gereken bu saatten sonra, çok iyi ve deneyimli bir dr bulup ona devam etmen cnm..
Aman iyi cnm bebekte bişey yokmuş bak ne güzel..raporunu iyi değerlendir istirahat et hep..dediğin gibi bu dönemi böyle atlat..devamı ve sonu güzel olur inşallah herşeyin)
sağol tatlım..cümlemizin inşallah..
slm kızlar perşembe günü histeroskopiyle septum alınacak çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum.....beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................
canım sakın korkma..dualarımız seninleee..:Saruboceq:
yok canım ben ped kullanmıyorum da şu günlük ince pedler var ya,onlardan kullanıyorum.hatta bugün hiçbişey koymadımsempatiksalakcinni bişey de gelmemiş zaten.ya bazı günler hiiç gelmiyor,kesildi diyorum,bir bakıyorum öbür gün yine geliyor,şaştım akannehir
sağol canım..dinlenmeye çalışıyorum..
brüksel tüp bebek merkezi canım.tüp bebek en son 4500 lira demişlerdi bana.ilaçlar da en fazla 1 milyar tutar demişlerdi.ilaçları onlar veriyorlar daha uyguna.
Canım yaa sırf dr ların halt yemesinden boşuna yaşamışsın bunca sıkıntı.halbuki septumun varlığı için bi ofis histerskopisi yapıp netleştirebilirlerdi..zaten 10 dakkalık kolay ve rahat bi işlem.hayret ediyorum yaa..neyse cnm artık önüne bakman lazım olan olmuş..cnm bendede bir kürtaj iki ameliyat sonrası hormon ve vücut dengelerim stresten dolayıda bozulmuştu ve yumurtlamada sorunlar yaşamaya başlamıştım..ki ameliyatlara kadar hiç bi şikayetim yoktu reglimde veya yumurtlama durumlarımda..anlıyacağın bazen yaşadıklarımız, sorunlar ardından başka problemleride getirebiliyor.bu yüzden hiç strese girmeyin rahat olun derim tüm bu yoldaki arkadaşlarıma..cnm neden hemen tüp bebek deneniyo sende onuda anlamış değilim..bana dr um yumurta rezervlerinde azalma var gibi dediğinde; yumurta takibi yaptı mesela.ki biliyosun bu yöntem en hafif ve doğala yakın olanı..ondan sonra durumuna bakarız,yumurtaların tepkisine bakarız ona göre hareket ederiz dedi..yani sendede öncelikle bu tarz yöntemler denenmeli diye düşünüyorum..yani yumurta takibi,aşılama en son tüp bebek olmalı bence..ki biliyosun ben ilk y.takibinde şükürler olsunki hamile kaldım cnm :) sendede neden olmasın dimi yani..tüp bebek konusu biraz ticari olduğu için dr lar hemen atlıyolar..o yüzden arkadaşlarımızın memnun olduğu yücel karaman a sende bi git istersen bence cnm..ben ist.da değilim ama burdan çok methini duydum..senin artık yapman gereken bu saatten sonra, çok iyi ve deneyimli bir dr bulup ona devam etmen cnm..
sağol tatlım..cümlemizin inşallah..
canım sakın korkma..dualarımız seninleee..:Saruboceq:
ne güzel kanaman daha azmış canım benimde öyle oluyordu birgün kesiliyordu oh be bitti diyordum ertesi gün ufak leke sonra geri azaları ertesi gün daha şiddetli bir lekelenme oluyordu iğnenin daha çok faydası olacak inşallah tamamen kesilir ve bir daha olmaz
çok geçmiş olsun zeyhatçım...ben dün geceden beri çok sıkıntılıyım progestronları bıraktıktan bir gün sonra ağrılarım çok arttı ama magnezyumlara devam ediyorum benim bildiğim progestron rahmin yumuşamasını açılmasını önlüyor magnezyumda kasılma ve sancılara iyi geliyor
ben magnezyum aldığım halde dün gündüz kasılmalrım arttı gece ise dayanılmaz oldu nerdeyse beeni ağlatack gibi oluyordu önceden kasılma olunca rahatsızlık hissediyordum ama şimdi canım acıyor üstelik arka arkaya kasılıyorum ve daha uzun sürüyor ardından belime ağrılar girmeye başladı sanki şiş saplanıyor gibi değişik bir şekilde ağrılarım oldu bacakalrımı uzatınca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oldum yan yatıp dizlerimi çekip kıpırdamadan saatlerce durdumda haifledi en ufak harektimde kasılmalar ve belim kötü oldu
sabah daha iyi kalktım ama sonra gene başladı bel ve kasılmalarım
doğum sancısı olsa böyle ara ara olmaz ama başlayınca kesin doğuruyorum gibi hissediyorum o kadar kötü bunlar niye yaşıyorum bilginiz varmı birde afedersiniz vajinam böyle tırnaklanıyormuş gibi oluyor
çok uzun yazdım kusura bakamyın ama kafam çok karışık acaba doğummu yaklaştı
ben dün geceden beri çok sıkıntılıyım progestronları bıraktıktan bir gün sonra ağrılarım çok arttı ama magnezyumlara devam ediyorum benim bildiğim progestron rahmin yumuşamasını açılmasını önlüyor magnezyumda kasılma ve sancılara iyi geliyor
ben magnezyum aldığım halde dün gündüz kasılmalrım arttı gece ise dayanılmaz oldu nerdeyse beeni ağlatack gibi oluyordu önceden kasılma olunca rahatsızlık hissediyordum ama şimdi canım acıyor üstelik arka arkaya kasılıyorum ve daha uzun sürüyor ardından belime ağrılar girmeye başladı sanki şiş saplanıyor gibi değişik bir şekilde ağrılarım oldu bacakalrımı uzatınca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oldum yan yatıp dizlerimi çekip kıpırdamadan saatlerce durdumda haifledi en ufak harektimde kasılmalar ve belim kötü oldu
doğum sancısı olsa böyle ara ara olmaz ama başlayınca kesin doğuruyorum gibi hissediyorum o kadar kötü bunlar niye yaşıyorum bilginiz varmı birde afedersiniz vajinam böyle tırnaklanıyormuş gibi oluyor
ben dün geceden beri çok sıkıntılıyım progestronları bıraktıktan bir gün sonra ağrılarım çok arttı ama magnezyumlara devam ediyorum benim bildiğim progestron rahmin yumuşamasını açılmasını önlüyor magnezyumda kasılma ve sancılara iyi geliyor
canım bence bunlar normal.bir kitap aldım da ben.orda yazıyordu.doğum yaklaşınca böyle kasılmalar çok olurmuş.eh senin de 1 ay falan kaldı.bir arkadaşım daha var benim.onun da 1ayı var.o da aynı şeylerden yakınıp duruyordu geçen gün.kasılmalardan gece uyuyamıyorum diyordu.
azıcık daha sabır tatlım..
bir de sen zaten doğru pozisyonu bulmuşsun.gebelikteki ağrı ve sancılar ,yan yatılıp dziler karına doğru çekildiğinde azalır.bunu da başka yerde okudum.
bu arada benim dün akşam yine kanamam oldu.geçen haftaki gibi yine perşembe akşamı ve ilginçtir ki aynı saatlerde..:bbo: ama bu kez korkmadım..alıştım galiba her hafta her hafta..
perşembenin adını da "kanlı perşembe" koydum kaydirigubbakcemile3
bebeğimin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa,Rabbim bir şekilde nasip eder zaten.yoksa da hayırlısı artık.napiyim??
hepinizi öptüm kızlar..
Allah bebişlerimizi ve bizi korusun..:Saruboceq:
inşallah kızlar geçer ama şimdi kendimi rahatlatıyorum baktım ağrı gelecek hemen dinlenmeye geçiyorum şu 36. haftayı hayırlısıyla bir görsem artık bir nefes alırım
canım benım. yuzdun yuzdun kuyruğuna geldın :) bunlar doğal sancılar. insallah bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına canım. öpüyorum senı kocaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?