Rahim Anomalileri

sier,zeyhat tşk ederim destekleriniz moral içinolumunekankayizsmilea.s. mevlam kimseye kaldıramıyacağı yükü vermezmiş vardır bi bildiği amenna buda kabulümüz artık hayırlısı ama inşalalh sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etmiştir bütün isteyenlere içindede bana

selam kızlar naber nasılsınız? hatır sorayım dedım nasıl gıdıyor hayat? zeynepcim doğurmadınmı daha. bak kendı ellerımle senın bebeye lif ördüm:) doğurda getıreyım canım:) yumuşak yumuşak yıkarsın yawrunu :)

gözün aydın olsun inşallah hamileliğini zamanında sağ salim tamamlarsın

sunways arkadaşımızda çift rahimli ve doğum yaptı. Bolca dinlenmeye çalış dikiş falan atılabilirmiymiş rahime faydası olurmuymuş acaba senin durumunda dr bişey dedimi bunun için

siercim dediğin gibi bu günler iyi kötü geçecek tek duam bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak onlar iyi olsunda biz bunlara katlanırız artık

bizde odayı kurduk toz olmasın diye üstünü örttük hepsini yerleştirdim odayada küçük bir sepet beşik aldım çok tatlım ama ben onu sepette değil koynumda uyutacam dermişim :))

allah herkese bunları yaşatsın ah nerden nereye geldik

inşallah en kısa zamana bebeğine kavuşursun bakalım kontrolde dr un neler diyecek hep olacağına inan asla umutsuzluğa kapılma sen inandıkça bebeğin daha çabuk gelir

ah canım ellerine sağlık çok duygulandım çok ama çok teşekkür ederim ne diyeceğimi şaşırdım çok mutlu ettin beni canım gözlerim doldu

daha doğurmadım haziranın ilk haftası canım doğum

canım benım :)klava: gözü kalanın gözü çıksın

ay evet canım yaa.. bıcırığım benimmmm..
çok hareketli olcak galiba dedi dr. başını,kollarını,göbeğini falan gösterdi.göbeğini gösterirken eşim de "bana mı benzicek yoksa?" falan dedi ,kendi de biraz göbekli olduğu için..kaydirigubbakcemile3
bayağı güldük anlıcann..kaydirigubbakcemile3

canım bak tansiyonu ihmal etme..dr da demiş zaten,çok önemli..erken doğuma yol açabiliyor Allah korusun.ama ilaç kullanınca bişey olmaz zatenn..sen yine de rahat olmaya çalış..ay şurda ne kaldı kız yavrunu kucağına almana..1 hafta sular gibi geçer inşallahh..:Saruboceq:

inşallah..:)
haftaya tekrar gideceğim...
dikişle ilgili hiç bir şey soylemedi..
daha detaylı konuşmalıyım sanırım doktorumla.

merhaba kızlar bugün çok sevindiğim bişey oldu çok çok önceden yazmıştım benim şu meşhur göz hastanesiyle davam vardı hani şubeleri olan adını yazmıyorum ne olur ne olmaz ama anlamışsınızdır :)

o davayı kazamışım çok mutlu oldum ama gene komik bir olay var benim 5000 liralık faturlarım vardı hakem sadece 750 liralık maddi tazminat cezası vermiş onlara glermisin ağlarmısın

ayrıca 4000 lirada anevi tazminat ödemeerini istemiş avukatım her ikisinide az bulmuş yargıtaya başvurmuş

haklı olduğum ortaya çıktıya kanazdımya ona bile seviniyorum dr bana çamur attı yok ameliyat sonrası ilgilenmemişim eşimle ben çok gençmişiz onun hakkı bizi süründürürmüş adam birde bana beddua etti

ah ah nasıl mutlu oldum öyle korkuyordumki hem haklı olup hem kaybtmekten

zeyhatcım olayı tam olarak bilmiyorum ama haklı çıkmana çok sevindim...
rabbim kimseyi haklıyken haksız duruma düşürmesin...

Gözünaydın zeyhat..çok sevindim davanı kazanmana..bu da bebişin uğuru olsa gerek :))

zeyhat bebeğin kısmetli olacak şimdiden belli... çatır çatır harca parayı ilahiadelet işte hayırlı olsun...işler yoluna giriyor süperrrrr.ya birşey soracam benim ağrılarım arttı göbeğimin altı ağrıyor histeroskopi sonrası normalmi?13 gün oldu bitmesi gerekirken canım iyice yanıyor sizdede oldumu bunlar,göğüslerimde şişkinlik artı adet mi olacam acaba...antibiyotikte kulandım ameliyat sonrası enfeksiyon olabilirmi?yasmin kulanıyordum 2 tane kaldıbitmesine adet olursa arkasından erken olması problem yaparmı ya kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum bitki çayı içiyorum buaralar acayip sinirliyim ne yapacağımı şaşırdım.lekelenmelerim tamamen bitmedide ya kızlar bunlar normalmiyaaaaaa

haklılığının ortaya çıkmasına çok sevindim zeyhat, ne güzel moral oldu sana, bide bunu düşünme şimdi sadece bebeğini düşün bu dönem

ceydan çok geçmiş olsun canım, benimde histeroskopiden sonra bikaç sıkıntım olmuştu. laparoskopiyle içeriyi görebilmek yani karın bölgesini şişireblmek için gaz veriyorlarmış o birsüre 2-3 hafta kadar ağrı yapıyor.akıntım 20 gün kadar sürmüştü.antibiyotik ve cylo prognova vermişti.zaten 20 güne de adet olmuştum. bide bu süreçte zaman zaman adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu.bide sebebini anlamadım ama belimde sol tarafta 2 ay kadar ağrım oldu halada ara ara batmalar oluyor.belki benzer şikayetler vardır diye anlattım. tüm bu olanlara rağmen artık ameliyatım geçti ve başarılıydı diyosun. önemli bi aşamayı geçtim ve elimden geleni yaptım diyosun. tedbirimizi alıyoruz takdir Allah tan.birde çok sıkıntı olursa doktorunu ara sor .çok çok geçmiş olsun canım.

mai bende senin yazdıklarının aynısını çekiyorum,sende doğum kontrol hapı kullanmışsın yarın ilacım bitiyor acaba bu seferde adet mi olacam?vücüdüm sanki adet olmak için can atıyor gib,sağol maicim desteğin için sende durumlar ne alemde?umarım herşey hepimiz için iyi gelişir...

sanırım evet adet olacaksın canım. ilaç bittikten kısa bir süre sonra adet olunuyor diye yazıyordu kullandığım ilacın prospektüsünde. hem adetin düzenli olması, hemde rahimin kendini toparlaması için veriliyor bu ilaç . birde histeroskopiden sonra yapışıklık olmasını da önleyebiliyormuş diye duymuştum bir doktordan.
bense 2 kutu kullandım, 3 kutu kullanmam gerekiyormuş bir ay aradan sonra 3. kutuya başladım. ancak o sıralar gittiğim doktor problem yok korunmayı bırakabilirsin deyince aşka geldim korunmayla birlikte ilacı da bıraktım.10 gün öncesine kadar bel ağrısı vardı. şimdi ne adet ne gebelik belirtisi hiçbirşey yok.bugün adet günüm test yaptım, negatif.çok umutlu değildim zaten ama şimdi hafif hafif pişmanlık başladı keşke son kutuyuda bitirseydim diye.
ne uzun yazdım. neyse yani arkadaşım bence doktoruna güveniyorsan ne diyorsa yap ve emin ol bu süreçte bir şekilde geçicek Allah'ın izniyle, neler yaşıyoruz bak hepsi geçiyor. ben inanıyorum hepsinin vakti zamanı var, zamanı geldiğinde herşey istediğimiz gibi olacak. hem daha da kıymetli olacak.bekledik, sabrettik, çareler aradık..zamanı geldiğinde hakkımızda hayırlısı ise olacak. ben inanıyorum ceydancım sende inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…