evdeyim canım haziranın ilk haftası sezeryana girecem dönmemiş koca kafalı oğlum :)
sen nasılsın kara kuzu oğlun iyimi
sunways güya ameliyat olduk rahmi normale getirdik bugünde dönmemişti dahada dönmez dönmesede olur ben normal doğum konusunda biraz tedirginim sabah eşimede diyorum bana normal doğum deseler hayatta yapamam ıkıncak gücüm bile kalmadım çok yoruldum diyorum
oğluna maşallah kocaman olmuş allah burdaki herkese o günleri göstersin
topuk kanı şeker testi kalça röntgeni o kadar çok şey varki aklımda inşallah bebek şekerden zarar görmemiştir allahım bari o sağlıklı olsun
merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim bebeğim 3200 gr olmuş
tansiyon problemini konuştuk dr eğer bir birim daha artarsa hemen sezeryana alacağını söyledi şu an ilçalarla biraz daha idare edebilrimişim bebek biraz daha içerde kalmalıymış tansiyon hiç istemedikleri bişeymiş
üstü kapalı bana bir daha hamile kalma dedi bünyem gebeliği istemiyormuş çok sorun çıkarıyormuş eğer zorlarsam daha kötü sorunlar çıkar altından kalkamayız bu bebeği bir kurtaralım ikincisini iyice düşün dedi
sunways güya ameliyat olduk rahmi normale getirdik bugünde dönmemişti dahada dönmez dönmesede olur ben normal doğum konusunda biraz tedirginim sabah eşimede diyorum bana normal doğum deseler hayatta yapamam ıkıncak gücüm bile kalmadım çok yoruldum diyorum
oğluna maşallah kocaman olmuş allah burdaki herkese o günleri göstersin
topuk kanı şeker testi kalça röntgeni o kadar çok şey varki aklımda inşallah bebek şekerden zarar görmemiştir allahım bari o sağlıklı olsun
mai senin adetlerin düzensizmiydiki doğum kontrol hapına 3 ay devam ettin yoksa ameliyat sonrası şartmı benim doktorum 1.kutun biterse yeter dedi acaba benim kullanmam gerekirmi?kafam karışı ya neyapmalıyım acaba sonuçta aynı teşhis niye tedavi aşaması farklı olsun demi?canım seninde hamilelik haberlerini alacaz çok yakında eminim içini rahat tut.
kızlar banada dr ameliyattan sonra 2 kutu cyclo verdi, ilk önce çift çift beyazları içip bitirdim, sonrada yıne çift çift kahverengi olanları içtim. bende diyorum neden hala regl olmadım , demek ilaç bitince regl olunuyormus. hımm o zaman ıkı gunum daha var:) ılaç bitince hemen regl olunuyormukı. ya kızlar birde dr bana ilişki yasak falan dememişti. bizimde aksı gibi bu ay çok çalışacağımız tuttu, insallah bir zarar olmamıştır he? korunmama gerek yok zaten yumurtalarım ılaçsız buyumuyor.
merhaba kızlar bugün çok sevindiğim bişey oldu çok çok önceden yazmıştım benim şu meşhur göz hastanesiyle davam vardı hani şubeleri olan adını yazmıyorum ne olur ne olmaz ama anlamışsınızdır :)
o davayı kazamışım çok mutlu oldum ama gene komik bir olay var benim 5000 liralık faturlarım vardı hakem sadece 750 liralık maddi tazminat cezası vermiş onlara glermisin ağlarmısın
ayrıca 4000 lirada anevi tazminat ödemeerini istemiş avukatım her ikisinide az bulmuş yargıtaya başvurmuş
haklı olduğum ortaya çıktıya kanazdımya ona bile seviniyorum dr bana çamur attı yok ameliyat sonrası ilgilenmemişim eşimle ben çok gençmişiz onun hakkı bizi süründürürmüş adam birde bana beddua etti
ah ah nasıl mutlu oldum öyle korkuyordumki hem haklı olup hem kaybtmekten
merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim bebeğim 3200 gr olmuş
tansiyon problemini konuştuk dr eğer bir birim daha artarsa hemen sezeryana alacağını söyledi şu an ilçalarla biraz daha idare edebilrimişim bebek biraz daha içerde kalmalıymış tansiyon hiç istemedikleri bişeymiş
üstü kapalı bana bir daha hamile kalma dedi bünyem gebeliği istemiyormuş çok sorun çıkarıyormuş eğer zorlarsam daha kötü sorunlar çıkar altından kalkamayız bu bebeği bir kurtaralım ikincisini iyice düşün dedi
KORKMA IYI DUSUN BISEY OLMAZ ALLAHIN IZNI ILE
OGLUM DUN KONTROLDE 9.600 73 CM DI
EK BISE YENI BASLIYORUM
ANNE SUTUNU SAKIN IHMAL ETME MIZIRDIYO BALKONA CIKARAYIM KUZUMU GELIRIM YINE
mai senin adetlerin düzensizmiydiki doğum kontrol hapına 3 ay devam ettin yoksa ameliyat sonrası şartmı benim doktorum 1.kutun biterse yeter dedi acaba benim kullanmam gerekirmi?kafam karışı ya neyapmalıyım acaba sonuçta aynı teşhis niye tedavi aşaması farklı olsun demi?canım seninde hamilelik haberlerini alacaz çok yakında eminim içini rahat tut.
slm ... bakalım bizde böyle bebek haberleimizi paykaşıcazmı Allahım inşallah tez zamanda bize de tattırır bu duyguları öle korkuyorum ki kendi bebeğimin olmadığını düşünmek...neyse ben bugünleri unutmak için bi süreliğine bursaya gidiyorum çok bunalıma girdim inşallah güzel bi haberle gelirim Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin inşallah dualarımdasınız arkadaşlar...
gözün aydın canımmmm..
haklı çıkmana sevindimm..:1rolleyes:
ayy..maşallah canım senin oğluşuna..kilosu da çok iyi bence.
eğer bebek içerde büyümeye devam ediyorsa,bebeği almıyorlar.
demek ki seninki de öyle ki(bariz öyle:),onun için almıyordur.
ilaçlarla bir süre daha devam etmeye çalış..
sabret tatlım,mutu sona çok az kaldı..:lepi:
ve yine de şükretmelisin ki,bizim gibi yarım rahimlilerde bebeğin 3200 kg gibibir büyüklüğe ulaşması imkansız..benim bebiş de minnacık bişey olur herhalde..yer bulamayınca garibim napsınn..
senin oğluşuna da maşallah tatlım..
ay ne güzel birsürü sağlıklı bebişimiz var ve gerisi de geliyor..
inşallah biz de bu günleri görebiliriz..:ecrin_bebek:
kızlar banada dr ameliyattan sonra 2 kutu cyclo verdi, ilk önce çift çift beyazları içip bitirdim, sonrada yıne çift çift kahverengi olanları içtim. bende diyorum neden hala regl olmadım , demek ilaç bitince regl olunuyormus. hımm o zaman ıkı gunum daha var:) ılaç bitince hemen regl olunuyormukı. ya kızlar birde dr bana ilişki yasak falan dememişti. bizimde aksı gibi bu ay çok çalışacağımız tuttu, insallah bir zarar olmamıştır he? korunmama gerek yok zaten yumurtalarım ılaçsız buyumuyor.
KORKMA IYI DUSUN BISEY OLMAZ ALLAHIN IZNI ILE
OGLUM DUN KONTROLDE 9.600 73 CM DI
EK BISE YENI BASLIYORUM
ANNE SUTUNU SAKIN IHMAL ETME MIZIRDIYO BALKONA CIKARAYIM KUZUMU GELIRIM YINE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?