canım sana laporoskopi yapacaklar rahim tepesinin çöküklüğüne bakacaklar durumuna göre sanırım operasyon yapacaklar.şimdi sana doğum kontrol hapı verdiler ama adet bitiminde bu operasyonları yapıyorlar ben histeroskopiyi adet bitiminden 5 gün sonra yaptlılar ama laporoskopi farklı olabilir tabi..ama bence sende septum var derin septum olduğu için karıştırıyorlar inşallah en kolayı çıkar operasyonu olursun biter..dr una söyle eğer septum olursa laporaskopiyle beraber histeroskopide yapsınlar 2 si bir arada çıksın inşallah çözülecek ben inanıyorum allah yardımcın olsun...şimdi sen nerden bu fikre kapıldın diye bilirsin hsg sonuçları çok doğru sonuç vermiyor ve birçok dr karıştırıyor açısından dolayı birde öyle hissetim ben.canı hayırlı haberler bekliyorum senden.rabbim bu güzel günler hürmetine bizlerede nasip etsin.opuyorumnanaktanCanım ne olsun işte.Düşük yapalı 14 ay oldu ve 1 senedirli tekrar hamile kalmayı deniyorum ama hala kalamadım.Tabiki de herşeyin hayırlısı.Yeni bir dr a gittim.O HSG sonucuma felan baktı.Ben çift rahimliyim ya 2 rahim arasında bayağa açıklık var ama yine de o zarı törpüleyip rahmi genişletebiliriz dedi.Ama ssk karşılamıyormuş özel bir hastane 600tl tutar dedi.Ama bir yardımcı doç.önerdi bana o üniversitede o da yapabilir dedi.Dediği dr a gittim.Rahmin yapısı konusunda tam emin olamadı boynuz şekline de benziyor dedi.(yani 2 ayrı rahim)Eğer öyleyse elimizden hiç birşey gelmez ameliyat olamazsın.Bundan tam olarak emin olmak için göbeğin biraz altından kamerayla girip bakacağız dedi.
Şimdi bir ilaç verdi adetimi geciktirmek için bayramdan sonra operasyonu gerçekleştirecek 8 eylülde.Çok uzattım:kedi: ama sizinle paylaşmak istedim belki bana vereceğiniz bir fikir vardır belki sizlerden biri de bu operasyondan geçmişdir ve beni aydınlatır.:teselli:Canım sende kendini lütfen bu kadar üzme herşey çok güzel olacak sabrın sonu selamettir.Bak ameliyatını da olmuşsun.Kendine moral ver.Az kaldı.Dualarım seninle
Canım ne olsun işte.Düşük yapalı 14 ay oldu ve 1 senedirli tekrar hamile kalmayı deniyorum ama hala kalamadım.Tabiki de herşeyin hayırlısı.Yeni bir dr a gittim.O HSG sonucuma felan baktı.Ben çift rahimliyim ya 2 rahim arasında bayağa açıklık var ama yine de o zarı törpüleyip rahmi genişletebiliriz dedi.Ama ssk karşılamıyormuş özel bir hastane 600tl tutar dedi.Ama bir yardımcı doç.önerdi bana o üniversitede o da yapabilir dedi.Dediği dr a gittim.Rahmin yapısı konusunda tam emin olamadı boynuz şekline de benziyor dedi.(yani 2 ayrı rahim)Eğer öyleyse elimizden hiç birşey gelmez ameliyat olamazsın.Bundan tam olarak emin olmak için göbeğin biraz altından kamerayla girip bakacağız dedi.
Şimdi bir ilaç verdi adetimi geciktirmek için bayramdan sonra operasyonu gerçekleştirecek 8 eylülde.Çok uzattım:kedi: ama sizinle paylaşmak istedim belki bana vereceğiniz bir fikir vardır belki sizlerden biri de bu operasyondan geçmişdir ve beni aydınlatır.:teselli:Canım sende kendini lütfen bu kadar üzme herşey çok güzel olacak sabrın sonu selamettir.Bak ameliyatını da olmuşsun.Kendine moral ver.Az kaldı.Dualarım seninle
zerray uzun zamandır seni görmüyorum. ben de senin gibi yarım rahimliydim hatırlarsan doktor sana histeroskopi demişti ne yaptın merak ettim
cevabın için teşekkür ederim zeyhat, arada canımı sıkacak şeyler oldu bu yüzden cevabım gecikti canım kusura bakma . beklenen tarihten bir gün sonra_p.tesi kan testini tekrarladım 1420 çıktı.çarşamba rıza beye gittim, keseyi gördü bi hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama cumartesi kalktığımda kahverengi lekelenme oldu. hemen doktora gittim, bekliycez bi bebeğin düşeceği varsa düşer biz birşey yapamayız dedi, hiç bir ilaç vermedi sizce doğrumu??önümüzdeki cumartesi birdaha bakalım dedi.ben bu arada sadece dinleniyorum başka bir doktora gitsem mi bilemiyorum
üniversitede yada devlette çalışan bir doktor arıyorum özellikle, tahlilleri daha rahat yaptırabilmek için bide yatış hastaneye yatış filan gerekirse diye.birde çok sonra düşünülecek bişey belki ama doğumu filan illa özelde mi yapıyorlar, çalıştıkları hastanede neden yapmıyorlar acaba??bu yüzden rıza bey yada fatih bey gibi doktorları araştırıyorum canım.rıza bey gebeliği ilaçla destekleme taraftarı değil buda beni tedirgin ediyor.
ne uzun yazdım zamanınızı aldım arkadaşlar ama sizden dua bekliyorum inşaallah hepimiz hakkında hayırlısı olur, Rabbim gönlümüzdekileri hayra çevirir inşaallah..
zerray uzun zamandır seni görmüyorum. ben de senin gibi yarım rahimliydim hatırlarsan doktor sana histeroskopi demişti ne yaptın merak ettim
aralık ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü. Sonra bir daha hamile kalamadım maalesef. Gerçi yarım rahimli olmak hamile kalmaya engel değilmiş ama bilemiyorum. Benim hormon testimde tsh 14 çıktı hipotiroid varmış tedaviye başladım şimdi. hipotiroid de zorlaştırıyormuş hamile kalmayı. Eylülde aşılamam var. Dört gözle adet olmayı ve puregon iğnelerime başlamayı bekliyorum. Peki sana histeroskopi yapıldı mıpeki senin şu an ki durumun nedir hamile kaldın mı ? bende unikorn uterusum.
Ben ilaçlarımı aldım, eylülde aşılamam var. Doktor bana histerokopi falan demedi ama kafam karıştı. İnternette online soru cevaplayan doktorlara danışmıştım hepsi histeroskopi önerdiler. ama benim doktor gerek yok dedi. eylülde aşılamam tutmazsa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum artık...slm araştırma içerisindeyim evet çok fazla siteyede giremedim bu ara ramazan girince ara verdim yoksa hemen histeroskopi olacaktım biazda korkmaya başladım ama bizim tüp bebek mecburi oldu eşimin sprm kalitesi çok düşükmüş sende son durum ne ??
arkadaşlar ben de geçen aralıkta yarım rahim olduğumu öğrendim 2 yıllık evliyim 1.yılda neden olmadı diye araştırınca hsg ile anlaşıldı.neyse çoğunuzun bildiği bir dr a gittim histerskopi ve rahim genişletme ameliyatı ardından tüp bebek önerdi.haziranda ameliyat için dr a gidecektim fakat annem " 2 yılda dr a gidilirmiymiş ameliyat mı olunurmuş eskiden dr'lar mı vardı "diyince ben de ramazan sonrasını beklemeye karar verdim.en ilginci temmuz ayında da hamile olduğumu öğrendim.şimdi 9 haftalık hamileyim herhangi bir sıkıntım yok hamdolsun.fakat olurda gebelik devam ederse 12 . hafta da rahim ağzına dikiş atılması gerekebiliyormuş bizim gibilerde.bundan sonrası beklemek ,araştırmak ve elbette dua etmek.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler Allah hepinizin hayırlısı ile muradını versin.Dr. adetimin geçen ay hangi tarihte olduğunu sordu bende 21 temmuz dedim.Bana bir ilaç verdi,ama doğum kontrol hapı değil farlutal diye bir ilaç.Günde 2 öğün kullan eylülün 8 ine hapı kes ve hemen bana gel dedi.Bilemiyorum herşey sanki iyice karıştı.Hayırlısı:Saruboceq:
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler Allah hepinizin hayırlısı ile muradını versin.Dr. adetimin geçen ay hangi tarihte olduğunu sordu bende 21 temmuz dedim.Bana bir ilaç verdi,ama doğum kontrol hapı değil farlutal diye bir ilaç.Günde 2 öğün kullan eylülün 8 ine hapı kes ve hemen bana gel dedi.Bilemiyorum herşey sanki iyice karıştı.Hayırlısı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?