çok sevindim herşeyin iyi gitmesine sevindim.sanki ben sende septum olabilir demiştim.hislerimde az yanılırım...artık senden de 2ay sonra gebelik bekliyoruz..bende istiyorum dua edin lütfen ihtiyacım var ...dün rüyamda bebeğim olmuş emziriyordum sanki varmış gibiydi ya...kaydirigubbakcemile3
çok sevindim herşeyin iyi gitmesine sevindim.sanki ben sende septum olabilir demiştim.hislerimde az yanılırım...artık senden de 2ay sonra gebelik bekliyoruz..bende istiyorum dua edin lütfen ihtiyacım var ...dün rüyamda bebeğim olmuş emziriyordum sanki varmış gibiydi ya...kaydirigubbakcemile3
inşallah papişya hepimizin sağlıklı bebişleri olur...birsürü bebek doğurmak istiyorummmmmmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:içelim::lepi:canım ben de o rüyaları ara ara görüyorum.kalktığımda her ne kadar kendimi kötü hissetsem de..
inşallah rabbim bir gün gerçeğini yaşatır hepimize..:Saruboceq:
inşallah papişya hepimizin sağlıklı bebişleri olur...birsürü bebek doğurmak istiyorummmmmmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:içelim::lepi:
papatyacım sende gebelik düşünüyorsun demi?çok öpüyorum
Korkma canım, ben geçen ayın 28ine oldum.Kolay bir operasyon.Zaten ameliyat olduktan sonra burada yazdım.Yazdıklarımı okursan daha iyi olur.Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım.kızlar bende yarın histereskopiyle septum ameliyatı olucam çok korkuyorum çokkk
..6 yıldır düşünüyorum canım kaydirigubbakcemile3
..
canım biliyorum düşükten sonraki dinlenme dönemini kasd etmiştim...ben bu ay da hamile kalamadım galiba belirtilerim başladıı morelim bozuldu..kendimi temizliğe verdim sinirden anca hırsımı alabildim yaa...senin yaptırdığın homosisteine bende baktırdım birşey çıkmadı şükür..saçlarım beyazladı iyice, stres mahvediyor insanı....birileri topikte hamiş olsada bize morel olsa bari..papatya senden bekliyoruz ilk müjdeyi...turkbayragi
selam benim uterus bikornis.bebek istiyorum varmı bu durumda olanlar bebeği olanlar
selam benim uterus bikornis.bebek istiyorum varmı bu durumda olanlar bebeği olanlar
günaydın herkese ben öğreneli yıllaaar oldu aslında ama evlenmediğim için ultrasonda söylediler çok netti zaten.bu yaz evlendim profa gittim alttan muayene yaptı uterus bikornus dedi.bu çeşite ameliyat mümkün değil iki rahim büyüklüğünde normal dedi.sonra erzurumda bi doktora gittim alttan muayene ile aynı şeyi söyledi mr istedi mr sonucunda da yazıyor uterus bikornis diye.yeterli olurmu ki bu kadarı bebek için uğraşıyoruz şuan bir problem yok dediler hamile kalmak için denemeye devam...
ayy inşallah güzel haberler verip güzel haberlerinizi alırım ccanımm
canım bicornis olanlarda bile histeroskopi ile altan traşlama yapıyorlar dr konuş benim dr öyle dedi.sen erzurumda sedat kadanalıyamı gittin?
yok canım asıl kontroller kayserideydi profa gidiyordum hep rahim anomalisiyle ilgilenen prof bu.iş için erzuruma gelince burdanda hümeyra hanıma devam ettik.sedat kanadalı mı iyi nerde bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?