merhaba arkadaşlar ,kendimi hatırlatayım yarım rahimliyim 14 haftalık doğal yoldan gebeyim fakat bugün dr um serviks uzunluğunun çok kısa olduğunu söyledi yani pek iç açıcı bir manzara değil daha 14.haftada bu kadar kısa dua edin :).sonradan netten araştırdım rahim anomalilerinde serviks yetmezlikleri daha sık görülebiliyormuş ne diyelim kısmet.inşallah bir sıkıntı çıkmaz. özellikle zeyhattan bu konuda iç açıcı bilgi bekliyorum :)
arkdaşlar malum birkaç haftadır bu serklaj konusunda kafam karışık.sağolsun zeyhat gibi arkadaşlar önerilerde bulundular.bu işlem konusunda güvenebileğim dr ların istedikleri ücret pahalı.derken bu hafta yeni bir dr buldum kendime şimdilik gerek olmadığını ama takip edilmesi gerektiğini söyledi.15 gün sonra kontrole gideceğim inşallah.şu ana kadar hiçbir test yaptırmış değilim onları da yaptıracağım :) kısmet olursa.şimdilik gebelikte bir sıkıntı yok ama dr um tedbir amaçlı dikkatli olmamı,şimdilik problemsiz seyrine rağmen riskli gebelik olduğunu söyledi.ayrıca sanıldığı gibi rahim anomalilerinin sanıldığı kadar az olmadığını da söyledi.bilimsel verilere yansıyan rakamların infertilite nedeniyle teşhis edildiğini oysa birçok kadının farkında varmadan doğum yaptığını söyledi.sezaryen ameliyatlarında tesadüfen farkedilebiliyormuş.özetle hamdolsun şimdilik sıkıntım yok dikkat etmeye takibe devam.allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.herşey kısmet...
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım
rahmimin problemli olduğunu yeni öğrendim henüz şokumu üzerimden atabilmiş değilim.bu durumumu medicanada görev yapan düzgün bey farketti sizce onamı olmalıyım ameliyatımı çok şaşkınım
Herkese merhabalar ben bu ayın 27 sine hastaneye yattım ve ertesi günü sabah hem laparoskopi hem de histeroskopi oldum.Drlar herşeye rağmen yine de şanslı olduğumu çünkü sadece laparoskopi olup da yapılacak hiç birşey kalmadan ameliyatın sonlanmaması iyi bir şey dediler yani septum varmış bende 2 ayrı rahim değilmiş.Merak eden arkadaşlar vardı bu opersayonları,korkulacak hiç birşey yok genel anestezi altında gerçekleşiyor.Uyandığınız zaman sancı oluyor tabi ki ama ağrı kesiciler iyi geliyor.Ameliyattan sonraki gün sabahleyin taburcu oldum şimdi evdeyim.Yanlız bende kalp romatizması olduğu için ameliyathanede soğuk olduğu için çok sancım oluyor.Karnıma 3 yerden girmişler yarin banyo yapabileceğimi söylediler dikişler bir hafta 10 güne kadar düşmezse gidip orada aldıracakmışım.Birde ilaç yazdılar tekrar zarın kapanmaması için ve geç adet görmem için ama zor bulunan ilaçlarmış umarım bugün eşim bulabilir.Çok uzattım farkındayım ama ben bu operasyonları olmadan önce çok merak etmiştim şimdi merak eden arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Herkese iyi günlerzemuszemus
çok geçmiş olsun canımm..
kafan rahatlamıştır artık sanırım..
hadi bakalım bundan sonra hiçbir engelin kalmadı..
inşallah en yakın zamanda bebeğin seni bulur..
uzun zamandır yazamıyorum,gebelik oluşmadı bu ay diğer aya kaldı bizim ümidlerimiz.çok beklemeden kalırırm inşallah.zeyhat sen gebelik düşünürken hemen oldumu?ya merak ediyorum...beklemek nekadar zor allah hepimizin yardımcısı olsun..
ayy zeyhatcımm neler okudum böyle yaa..sabır et canım..illa çalışmak zorunda mısın peki tatlım..çocugunu bi süre daha sen büyüt..belki ileride herşey başka olur daha gönül rahatlıgıyla bırakırsın o kadına...bide öyle karar almışlar he yazık yaa..çok ayıp..inşallah Allahım herşeyi gönlüne göre verir canım üzülme lütfen..biliyorum çok zor çok sıkıntı verici bi durum inşallah halledersinizi herşeyi...:teselli:konu dışı ama paylaşmak istiyorum ben kayınvalidele aynı evde kalıyordum eşim askere gidip gelene kadar idare edecektik ama bebek olduktan sonra kayınvalidem çok değişti 4 ayda 4 yılımı yedi 10 kilo verdim saçlarım dökülüyor hayatımın en güzel günlerini bana zehir etti çok acayip davranıyor milletin yanında melek kmse yokken çaktırmadan dişlerini gösteriyor hayatımdaki herşeye müdahale ediyor giydiğim elbiseden yaptığım makyaja herşeye yapacak bir yorumu var muhaliflik adına beni o kadar yorduki eşimi boşamayı bile düşünyorum ama adamcağınız suçu yok ırf onun için susuyorum
bu hafta tayin istedim antalya alanyaya orda ayrı eve çıkacaz kiraya ama benim kadar şansız insan varmı kayınvalidem benden önce giiti ordan evini bile aldı ama avlerimiz ayrı olacak o bile yeter bana şimdi tutturmuş yakın ev kiralayacakmışım herhalde benim aptal olmam lazım ondan en azından 5 6 sokak uzak olmak isitiyorum
şu an aynı evdeyiz birbirmizle konuşmuyoruz öyle karar almışlar karı koca
evimede gelip gitmeyeceklermiş çokta üzüldüm
beni üzen tek şey çocuğuma onun bakacak olması bana değer verdiğği yok çocuğuma ben işteyken bakacakmış
tamam babannesi sevsin görsün vakit geçirsin ama hergün bakma fikrine bile tahammül edemiyorum
ben doğum yapana kadar kayınvalidemi melek sanıyordum meğer bu kadının tek amacı oğlunun yuvasını yıkmakmış yeni anladım
konu dışı ama paylaşmak istiyorum ben kayınvalidele aynı evde kalıyordum eşim askere gidip gelene kadar idare edecektik ama bebek olduktan sonra kayınvalidem çok değişti 4 ayda 4 yılımı yedi 10 kilo verdim saçlarım dökülüyor hayatımın en güzel günlerini bana zehir etti çok acayip davranıyor milletin yanında melek kmse yokken çaktırmadan dişlerini gösteriyor hayatımdaki herşeye müdahale ediyor giydiğim elbiseden yaptığım makyaja herşeye yapacak bir yorumu var muhaliflik adına beni o kadar yorduki eşimi boşamayı bile düşünyorum ama adamcağınız suçu yok ırf onun için susuyorum
bu hafta tayin istedim antalya alanyaya orda ayrı eve çıkacaz kiraya ama benim kadar şansız insan varmı kayınvalidem benden önce giiti ordan evini bile aldı ama avlerimiz ayrı olacak o bile yeter bana şimdi tutturmuş yakın ev kiralayacakmışım herhalde benim aptal olmam lazım ondan en azından 5 6 sokak uzak olmak isitiyorum
beni üzen tek şey çocuğuma onun bakacak olması bana değer verdiğği yok çocuğuma ben işteyken bakacakmış
tamam babannesi sevsin görsün vakit geçirsin ama hergün bakma fikrine bile tahammül edemiyorum
ben doğum yapana kadar kayınvalidemi melek sanıyordum meğer bu kadının tek amacı oğlunun yuvasını yıkmakmış yeni anladım
geçmiş olsun nildecim septum olmasına sevindim operasyonda kolay geçmiştir
inşallah en kısa zamanda hamile kalırısn
kıyamam ben sana yaaaaaa...canımmmmmmmmmmmmmmm allah gönlüne göre versin hiç tatlı canını sıkma hepimiz dönem dönem kayınvalide sendromu yaşıyoruz yaşatıyorlar daha doğrusu ama çok bekledin bu anı hayatının kabusa dönmesine izin verme sesizlik bazen eniyisi oralı olma birkere dile çıktınmı eskisi gibi olmaz sabret mevlam yardımcın olsun..hayatının tadını çıkarmaya çalış...alkisalkisalkisalkisalkisalkiskonu dışı ama paylaşmak istiyorum ben kayınvalidele aynı evde kalıyordum eşim askere gidip gelene kadar idare edecektik ama bebek olduktan sonra kayınvalidem çok değişti 4 ayda 4 yılımı yedi 10 kilo verdim saçlarım dökülüyor hayatımın en güzel günlerini bana zehir etti çok acayip davranıyor milletin yanında melek kmse yokken çaktırmadan dişlerini gösteriyor hayatımdaki herşeye müdahale ediyor giydiğim elbiseden yaptığım makyaja herşeye yapacak bir yorumu var muhaliflik adına beni o kadar yorduki eşimi boşamayı bile düşünyorum ama adamcağınız suçu yok ırf onun için susuyorum
Herkese merhabalar ben bu ayın 27 sine hastaneye yattım ve ertesi günü sabah hem laparoskopi hem de histeroskopi oldum.Drlar herşeye rağmen yine de şanslı olduğumu çünkü sadece laparoskopi olup da yapılacak hiç birşey kalmadan ameliyatın sonlanmaması iyi bir şey dediler yani septum varmış bende 2 ayrı rahim değilmiş.Merak eden arkadaşlar vardı bu opersayonları,korkulacak hiç birşey yok genel anestezi altında gerçekleşiyor.Uyandığınız zaman sancı oluyor tabi ki ama ağrı kesiciler iyi geliyor.Ameliyattan sonraki gün sabahleyin taburcu oldum şimdi evdeyim.Yanlız bende kalp romatizması olduğu için ameliyathanede soğuk olduğu için çok sancım oluyor.Karnıma 3 yerden girmişler yarin banyo yapabileceğimi söylediler dikişler bir hafta 10 güne kadar düşmezse gidip orada aldıracakmışım.Birde ilaç yazdılar tekrar zarın kapanmaması için ve geç adet görmem için ama zor bulunan ilaçlarmış umarım bugün eşim bulabilir.Çok uzattım farkındayım ama ben bu operasyonları olmadan önce çok merak etmiştim şimdi merak eden arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Herkese iyi günlerzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?