Kızlar merhaba, ben dün doktora gittim normal muayene olduk kızım hiç kilo almamış birde 40 gr vermiş içerde, oysaki her hafta 200 gr almalı, doktor önemseme ultrason yalnış ölçebilir dedi.Haftaya belli olacak kilo alıp almadığı inşallah alır...İnternetten okuduğum kadarıyla tansiyonu yükselen hamilelerin bebekleri kilo alması dururmuş...İnşallah haftaya alır...
Bu arada hamilelik için en doğru yöntem ısı takibi ve akıntıyı kontrol etmektir, ben bu şekilde yumurtladığım zamanı bulmuştum...Tavsiye ederim...
inşaallah canım hayırlısı olsun hepimizin bebeği olacak içimden geçiyo.sonrada bebeklerimizle ilgili konuşuruz fotoğraflarını koyarız.ALLAHım nerde o günler?
Her sabah yataktan kalkmadan dijital dereceyle ateşini ölç ve yaz, bir sabah farkedeceksinki ateşin 0,5 ila 1 derece arası artmış...Anlaki o ısı artışı olduğunda sen yumurtlamışsın ama geç kalmışsın bi daha ki ay o ısı artmadan evvelki günler gün aşırı ilişkiye gireceksin.
Yada şu yöntem daha kolay, adetin kaç gün sürüyor mesela ortalama 30 günmü sürüyor..Hemen 14 gün geri çıkartıyorsun, Demekki sen reglinin 16. günü yumurtlamışsın bi daha ki ay 10'u ila 16 arası gün aşırı ilişkiye gireceksin...14 gün şaşmaz rakamdır.Örneğin 28 günde bir regl oluyorsa yumurtladığı gün 28-14= 14. gün yumurtluyorsun demektir.Yani reglinin 10. ila 14. günleri arası gün aşırı ilişkiye gireceksin...[/QUOT
yani şimdi ben silkusum 25. dün 25-14=11 ben 11. yumurtluyorum doktorda bu ay 11. gün çatlama iğnesi vurmuştu ve bir hafta ilişkiye gir demişti senin yazdığın gibi geriye doğru sayarsam sadece dört gün ilişkiye girebilirim adetim 7 gün sürüyo zaten geriye 4 gün kalıyo doktor yanlış zamanmı söyledi o zaman bana
hesapladım canım artık reglemin bitmesini bekliyorum hayırlısı artık inş. olurMerhaba kızlar nasılsınız? Benim işler yoğun giremiyorum pek. Bridenin dediğini uygularsan faydası olur yumurta çatladıktan 14 gün sonra reglin oluyor en iyisi geriye doğru saymak. Çünkü herkes 28 gün hasta olmuyorki reglin işk gününden itibaren sayasın. En güzeli geri saymak.
Her sabah yataktan kalkmadan dijital dereceyle ateşini ölç ve yaz, bir sabah farkedeceksinki ateşin 0,5 ila 1 derece arası artmış...Anlaki o ısı artışı olduğunda sen yumurtlamışsın ama geç kalmışsın bi daha ki ay o ısı artmadan evvelki günler gün aşırı ilişkiye gireceksin.
Yada şu yöntem daha kolay, adetin kaç gün sürüyor mesela ortalama 30 günmü sürüyor..Hemen 14 gün geri çıkartıyorsun, Demekki sen reglinin 16. günü yumurtlamışsın bi daha ki ay 10'u ila 16 arası gün aşırı ilişkiye gireceksin...14 gün şaşmaz rakamdır.Örneğin 28 günde bir regl oluyorsa yumurtladığı gün 28-14= 14. gün yumurtluyorsun demektir.Yani reglinin 10. ila 14. günleri arası gün aşırı ilişkiye gireceksin...
arkadaşlar birşey sormak istityorum size:
mesela bir gece bir iki damla açık renk akıntı geliyor, yoğun kanama ertesi gün başlıyor, adetin başlangıç gününü ilk kahverengimsi 1-2 damlanın olduğu günü mü sayacağız, yoksa yoğun kanamanın başladığı günü mü?/COLOR]
allah herkezin yardimcisi olsun...
Ben yarin sabah rahim filmi hsg çektireceğim.......
Gergin ve huzuzursuzum...doktorum uterusun bicornis olduğundan şüpe duyuyor ama kesin tani için hsg çekeceğiz dedi...
Inşallah sonuç iyi çikar.....
Rahim filmi ile ilgili bilgilerinizi paylaşirsaniz sevinirim
tatlım bende 3-4 ay önce çekildim bicornise benzetmişlerdi ama filimden sonra doktor %90 septum dedi aslında ikisinin sonuçları aynı gibi sadece ameliyatları faklı şimdi başka bir doktora gidiyorum oda filimde septuma benziyo ama ultrasonda bicornis gibi diyo yani laparoskobi yapılmadan kesin tanı konmuyo filimle sadece net olarak çift rahimli olduğun anlaşılıyo ve bu arada kanalların açıkmı diyede bakılmış oluyo ben anestezi altında çektirdim çünkü çekilen insanlardan çok can yakıcı bişey olduğunu duymuştum 15-20 dk falan sürüyo ayıldığımda ağrım vardı adet sancısı gibi iğne vurdular o gün o sancı oluyo ama çok canını yakacak kadar değil birazda kanama oluyo o kadar korkma yani inş. iyi şeyler duyarsın ne zamandır bebek istiyosun tatlım
CANIM........
BENDE ANESTEZİLİ ÇEKTİRCEM BEN ASIL SONUÇTAN KORKUYORUM....
YAKLAŞIK 4-5 AYDIR BEBEK İSTİYORUM...........:CüvCüv:
ACAYİP GERGİNİM CANIM YA İNŞALLAH HERŞEY HAYIRLI OLUR HEPİMİZ İÇİN.UMARIM SEPTUM YOKTUR...........
SEN NE ZAMANDIR BEBEK İSTİYORSUN ...a.s.
canim........
Bende anestezili çektircem ben asil sonuçtan korkuyorum....
Yaklaşik 4-5 aydir bebek istiyorum...........:cüvcüv:
Acayip gerginim canim ya inşallah herşey hayirli olur hepimiz için.umarim septum yoktur...........
Sen ne zamandir bebek istiyorsun ...a.s.
iyide sen daha yeni korunmayi birakmişsin dur bakalim daha 4-5 ay olmuş kaç yillik evlisin ayrica septum veya bicorniz ikiside ayni bişey farkettmez ikiside gebeliğe engel değil ikisindede düşük tehlikesi var
hatta bicornisin ameliyati septuma göre daha zor karindan oluyo çünkü sezeryan gibi ama septumda kesik yok alttan yapiyolar
canım anestezili çektirmeni hiç tavsiye etmem, iki kere rahim fimi çektirmiş biri olarak, ilkinde beni mahvettiler, çok canım yandı, çeken asistan oldugu için, çekemedi zaten, ama ikincisi sinek ısırığı gibiydi, mutlaka uzman doktora çektir, nerde çektireceksin? sakın asistan olmasın özellikle takip et bunu bence
CANIM ANESTEZİSİZ ÇEKTİREMEM... YOK BEN ÖZELDE ÇEKTİRCEM UZMAN DOKTOR ÇEKECEK...a.s.
arkadaşlar birşey sormak istityorum size:
mesela bir gece bir iki damla açık renk akıntı geliyor, yoğun kanama ertesi gün başlıyor, adetin başlangıç gününü ilk kahverengimsi 1-2 damlanın olduğu günü mü sayacağız, yoksa yoğun kanamanın başladığı günü mü?/COLOR]
Damla damla da olsa o günü ilk gün say, sen 29 günde bir adet görüyorsan 10. ila 15. gün arası gün aşırı ilişkiye gir, hemen yataktan kalkma ve sıcak duş alma o zaman eğer başka sorununuz yoksa bekle bak 3-4 aya hamile kalırsın...Ben bu yöntemle hamile kaldım :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?