Rahim Anomalileri

inş bu hamileliğin iyi gidecek ben buna inanıyorum. çift rahim olup doğum yapan çok insan varmış. gönlünü ferah tut. gelişmeleri bizimle paylaş olur mu ?

inşallah sağlıklı sıhhatli bişekilde bebeklerimize ulaşırız.Tüm gün yatarak ve ara ara oturarak geçiriyorum bu gebeliğimi değişiklik olursa haber veririm ...

Canım öncelikle geçmiş olsun tekrar ya insan başına gelmeden bilmiyor bende sonuç böyle çıkınca da araştırıyorum bakıyorum ne çeşit çeşit rahim varmış..Allah inşallah bu sefer sağlıkla doğurmayı nasip etsin sana arkadaşım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..Nerdesin sen istanbul da mısın emarı nereye çektirdin ondan soruyorum? ya aslında gittiğim dr çok iyi medicanada prof. selman bey duymuşsundur belki burada da ismini bana direkt perde dedi ama diyorum ya benim de kafamda bir sürü soru işareti var birde göbekten delme ameliyatı demişsin sen herhalde dr senden histeskopi+ laparoskopi ameliyatı istedi hem alttan hem göbekten aynı anda yani..dr benden sadece histesoskopi ile septumu kesip alıcam dedi şüpheye bile düşmedi ama neden hsg 'de tek tarafa ilaç gitti tabi hep bunu düşünüyorum..ben de zaten şuan araştırma içindeyim ama hangi dr iyi kafamı karışmadan sonuç söyleyecek bilmiyorum kime gideceğimi bilmiyorum velhasıl canım ne zor işmiş..ama senin adına sevindim canım ya ben çok okumuştum forumda çift rahimli olup da doğuran hem sonuçta iki taraf da çalışıyor sende yatarsın hayırlısıyla hamile kalınca iş yapmazsın birde dediğin gibi dikiş atıyolarmış serklaj diye..hatta dr um bana dediki geçen gün bir bayan geldi onun hem perde varmış hem de çift vajinası dedi..(çift vajina diye birşey de varmış) alttan ışıkla baktı bende yokmuş öyle o daha da zormuş..Hepimize geçmiş olsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..dediğin gibi yaş 29 korkuyorum zamanımız az...

selam kızlar :) bende bir oğlum var ve 9 yaşında 2. bebeği düşünüyoruz 1,5 senedir korunmamama rağmen gebelik oluşmadı 6 aydır tedavi görüyorum klomen kullandım yine olmadı en son dr. HSG istedi ve rahimde septum (perde)tespit etti Histeskopi yapalım dedi ama ben bi kaç ay daha bekliyelim dedim ne yapcağımı bilmiyorum ?
perde olup hamile kalanlarda varmış tai düşük riski oluyomuş?

cnm hsgeldin nerelerdesin görünmüyosun hiç :26:ve oğlun oldğun bilmiyordum
cnm perde olupta hamile kalanı duymamıstım, ben perde konusunu ortadan kaldırılnca, tüp bebek ile hamile kalanı duymustum:26:

cnm hsgeldin nerelerdesin görünmüyosun hiç :26:ve oğlun oldğun bilmiyordum
cnm perde olupta hamile kalanı duymamıstım, ben perde konusunu ortadan kaldırılnca, tüp bebek ile hamile kalanı duymustum:26:

evet giremiyordum buraya doktor tedavi derken giremedim .oğlum var evet ama 1.5 senedir 2. olmuyor ve hep diyorum ne kadar stresli bir iş Allah hiç evladı olmayanlara sabır versin çokk zor çok zor
sen nasılsın ?

evet giremiyordum buraya doktor tedavi derken giremedim .oğlum var evet ama 1.5 senedir 2. olmuyor ve hep diyorum ne kadar stresli bir iş Allah hiç evladı olmayanlara sabır versin çokk zor çok zor
sen nasılsın ?

benim ruh halim, onca yıldır , her ay ölüyorum denilcek kadar, iyi halim var .. :85::85::85:

Son düzenleme:
benim ruh halim, onca yıldır , her ay ölüyorum denilcek kadar, iyi halim var .. :85::85::85:

canım kıyamam sanaa üzülme elbet olucak Allah bilyodur zamanını ne çok öyle var yıllarca olmayan sonra mutlu sona ulaşan seninde okucaz iyi haberlerini burdan ümidni kaybetme

canım kıyamam sanaa üzülme elbet olucak Allah bilyodur zamanını ne çok öyle var yıllarca olmayan sonra mutlu sona ulaşan seninde okucaz iyi haberlerini burdan ümidni kaybetme

onca yıkılmıslıklarımın, onca hayal kırıklıklarımın üstüne , olunca da sabır diyorumm
3 tüp bebek negatif, smdi 4. ye gitcez önümüzdeki günlerde adet olunca kısmet olursa, çok duaedin

onca yıkılmıslıklarımın, onca hayal kırıklıklarımın üstüne , olunca da sabır diyorumm
3 tüp bebek negatif, smdi 4. ye gitcez önümüzdeki günlerde adet olunca kısmet olursa, çok duaedin

hadi inşAllah bu tutucak gerçekten kendimden çok şimdi senin için istiyorum Rabbim duy sesimizi melekler seninle olsun ve bu sefer senin meleğin gelsin

canım sağol Allah hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah. yok canım ya ben istanbul da değilim ege deyim. benimde yaş 29 o yüzden vakit kaybetmek istemiyorum ama işte insanın rahimi normal olmayınca zaman zaman morali bozuluyor yaa. arkadaşlarım birinci çocuğu büyüttü ikincileri doğuruyorlar bende daha birinci yok. üzlüyorum tabi bu duruma. ama kısmet diyorum. nasipten ileri bir şey yok sonuçta. Allahım hayırlılarını versin hepimize inş.

Doğru diyorsun canım benden sonra evlenip ikinci çocuğuna hamile olanlar bile var inan böyle gördükçe moralim bozuluyor çaktırmamaya çalışıyorum ama birde habire sorup duranlar oluyor 'aa tembel çıktınız bebek yok mu yapsanıza olmuyor mu...' sanki devlet meselesi bir kere söylüyorsun kibarca 'kısmet daha düşünmüyoruz Allah ne zaman verirse..' diyorsun her seferinde soruyorlar.. kendi derdinle mi uğraşıcaksın birde onların laflarıyla mı...neyse canım benim Allah beterinden saklasın çok şükür hep diyorum elimiz ayağımız tutuyor ne dertler var... bizim gibi olup çocuk doğuran hatta doğumda bile öğrenen çok yeterki rabbim ol desin..İnşallah bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olur da sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur çok beklemeden...

bir de emar çekileceğim yarın rahim emarı. bakalım sonuca göre bir kaç doktorla görüşeceğim. inş perdedir. yoksa çift rahimse yapılcak pek bişey yok. kaderime razı olmaktan başka.

slm cnm, rahim emarı derken HSG den mi bahsediyorsunuz? rahim emarı diye hiç duymamıştım biraz bahsedermisiniz işlemden?

hiç sorma canım yaa. artık çocuk var mı yok mu sorularından nefret ediyorum.ya sanane dicem kalcak öyle. her önüne gelen soruyor. bende şaka ilw karışık noldu yoksa sen mi bakcan benim çocuğa diyorum. çalışıyotum falan diyorum geçiştirmeye çalışıyorum , kısmet diyorum ama yok illa laf etcekler. neymiş tembelmişiz , kısmet demekle olmuyomuş yapamamız gerekiyomuş, şimdi olmazsa sonra çok zor olurmuş,falan da filan. illa dicen ki 2 senedir istiyom ama olmuyooooo bizim çocuğumuz dicen rahatlıcaklar. ille laf arıyolar dedikodu malzemesi yapmak için. hemen isteyince hemen olmuyo sonuçta bunu kendileri de biliyorlar. mutlaka kendileri veya ailelerinden birileri yaşadı biliyorlar fakat kasıtlı soruyorlar. maksat can acıtmak , laf sokmak , eksiğini aramak... Allah hepsini bildiği gibi yapsın diyorum. sanki onların çocuğu var da onlar istedi diye mi oldu ? hayır Allah verdi de öyle oldu. vermese olmazdı. bende verende Allah alan da Allah diyorum çok canımı sıkarlarsa. yani çocuğum var deyip hava atmasınlar 5 dk sonra nolcak kimse bilemez değil mi ama ? neyse canım ya valla ne biriktirmişim epey içimi döktüm. Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum artık. dicek bişey yok. hayırlısı olsun hakkımızda.

slm cnm, rahim emarı derken HSG den mi bahsediyorsunuz? rahim emarı diye hiç duymamıştım biraz bahsedermisiniz işlemden?

canım HSG rahim filmi oluyor. doktor alttan cihazla ilaç vererek çekiyor. vajinadan girilerek yapılıyor o. bir de rahim emarı var. emar cihazları varya onla yapıluyor. koldan yani damar yolundan ilaç verilerek çekiliyor. ben ikisini de yaptırttım.

selam kizlar , bende de rahim anomalisi var ama doktorlar hepsi baska baska soyluyolar biri septum var diyor diyeri kalp sekli diyor, diyeri de cift rahim aklim karisti dogrusu kime inanacagimi bilmiyorum , neyse sizin mesajlarinizi okudum uzun zaman yazmamissiniz merak ettim hamileliginiz nasil gitti ?? ben suanda hamileyim 10 haftalik ve de baya korkuyorum ...

canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah..tatlım şuan bence hamileliğini düşün korkma ama mutlaka serklaj yaptır bence her ihtimale karşı yani rahim ağzına dikiş arttır ve de ağır iş yapma dinlen..canım benim maalesef septum zannedilip yarım rahim çıktı..ama ikizlerburcu (masal) arkadaşım da senin gibi kalp şeklindemi yoksa çift mi diye dr kararsız kalmıştı o emar çektirdi pelvik emarda net sonuç veriyormuş galiba onda çift rahim olduğ belli oldu..inşallah sağlıkla bebiğini kucağına alırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…