Rahim Anomalileri

Sanada nazcim ya kizlar bize neler oluyo bakiyorum kimsecikler yok niye böyle oldu ayyy zeynat bride ve diğerleri nerdesinizzzzzzzzz

testin icindede aciklamasi boyle yani bazi kadinlar adetin 5.gunu bile yumurtlayabiliyorlarmis..tesbit etmek icin ilk defa yapiyorsaniz erken baslayin diyor..septum hamile kalmaya engel degil ama saglikli tutunmasina ve devam etmesine engel ben 9 ay icinde iki kere dogal yoldan hamile kaldim..ama devam etmedi ..

Hayır şöyle bu rahim anomalilerin görüldüğü kişilerde rahim farklı dokuda oluyormuş. Septumla ilgili dğil. Bana kistim patladığında doktor öyle demişti. Septumu aldırabilirsin ama bu rahim anmaliler olan kişilerde doğruganlık daha zor olabiliyor diye.

Bazende şu var. Mesela çouğum düşmesin diye ameliyat oluyoruz. Ama bu kezde hamileyken rahim ağzı yetmeliğimi yada haıtlrlamıyorum rahim açılması nedeniyle düşükler oluyormuş. Şöyle bir soru oluşuyor ben bu ameliyatı zaten çocuk düşürmemek için olmadımmı? Zaaten ameliyattan sonra çocuğun düşmeside rahim anomalileri olan kişilerin rahim dokuları yapısal olarak zayıf olduğu için düşüyormuş. Bu yüzden hamile kalınca ameliyat oldum artık dşmez diye ihmal etmeyin. Hala riskliyiz. O yüzden hamilelikte çok dikkatli takip edilmek gerekir.

kızlaaaaaaaar
ben yarın sezeryana gidyorum dua edin benim ve bebeğim için, boynunda kordon varmış bebeğimin ne olur bişey olmasın ona, hepiniz için dua edeceğim....şimdi çok heyecanlıyım haberleri zeyhattan alırsınız :)

Yarın yanındayım seda bende çok mutluyum hem seni hem nazlıyı göreceğim. İnşallah ameliyatın iyi geçer. Sağlıklıca nazlıyı kucağına alırsın. Kızınla eşinle beraber uzun sağlıklı mutlu bir ömür geçirsin. Ne endişelerin vardı kızına bişey olacak diye çok şükür yolun sonuna sağlıcakla geldiniz ikinizde canım arkadaşım.

hımmm anladım canım bakalım bu ay inşallah denerim bulabilirsem ben henüz hiç hamile kalamadım ve bütün tetkiklerim yapıldı bir sorun yok bir tek septum

ayyy geldi demek zaman belkide şu an aldın bebeğini kucağına umarım canım allah hayırlı evlat yapsın inşallah ve analı babalı büyütsün:teytey::dance:

ya bunu ilk defa duydum sağol canım desene ben belkide o yüzden hiç hamile kalamadım arkadaşım

:teytey: Merhaba kızlar brideden msj geldi. Sezeryandan çıkmış, Çok şükür nazlı doğdu. 3175 gr ve 48 cm imiş. Bridede iyiymiş biraz uykusu varmış canım arkadaşım sonunda kızını kucağına aldı. Bu akşam yanına gideceğim minik nazlıyı tarif ederim size artık. İnşallah darısı hepimizin başına.

amin canım çok şükür ya maşallah kilosuda iyiymiş bendende çok selam söyle nazlıyada hoşgeldinde çok duygulandım nedense ağlıcam şimdi bu aralar herşeye ağlar oldum ya:teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance:

Süper bir haber... vay be Nazlı bebek geldi sonunda, Bride'nin foruma yazdığı ilk günler aklıma geldi... vay be zaman ne kadar çabuk geçiyor
Sevgili Bride Allah bebeğine uzun ömürler versin... tekrar tebrikler...

Bu arada, bende hiç bir gelişme yok, eşime bu çarşambaya spermiyogram için randevu aldım..sonunda bu spermiyogram testini yapacağız (yani üçüncüsünü ) . ondan sonra artık doktor ne derse onu yapacağız, canıma tak dedi vallah...

Bu ateş ölçme tekniğini geçen ay denedim ve çok zor geldi, çünkü ateşinizi her gün aynı saate ve dereceyi çok iyi yerleştirerek ölçmek gerekiyormuş, en iyi sonucu genelikle ağızdan veya popodan alıyormuşuz...

çoooook sevindim ya ne sıkıntılar çekti ALLAH analı babalı büyütsün.

Kızlar dün sedanın yanına gittim hepinize selamı var. Nazlıyı görün melek resmen bembeyaz pamuk gibi çok tatlı maşallah. Hareketlide cadı. Ağladı acıktı seda tam emzirecekken geri uyudu. Çok çok sevimli. Seda da çok iyiydi yatıyordu haliyle. Biraz solgundu ama toparlanmış.

A.S çok şükür şimdiden sesi çıkıyo desene küçük hanımın sağlıllıca büyüsün inşallah ve tez zamanda bizde bebeklerimizi kucağımıza alalım hep beraber inşallah:1hug::dance::teytey:

Ya ağlıyor minik minik ama çok tatlı bilirsin yeni bebekler pek güzel olmaz ama bu öyle değil tam bir prenses. Birde kısa kollu tulum giymiş tavşan şapkası ayyyyyyyy harika bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…