Ay77 kaç aydır bebek için çalışıyorsunuz merak ettim.Bizde yeni başladık daha umarım çok uzun sürmeden hamiş kalırız:1hug:
Kızlar dün sedanın yanına gittim hepinize selamı var. Nazlıyı görün melek resmen bembeyaz pamuk gibi çok tatlı maşallah. Hareketlide cadı. Ağladı acıktı seda tam emzirecekken geri uyudu. Çok çok sevimli. Seda da çok iyiydi yatıyordu haliyle. Biraz solgundu ama toparlanmış.
Bu ateş ölçme tekniğini geçen ay denedim ve çok zor geldi, çünkü ateşinizi her gün aynı saate ve dereceyi çok iyi yerleştirerek ölçmek gerekiyormuş, en iyi sonucu genelikle ağızdan veya popodan alıyormuşuz...
İnşallah canım sonuçlar iyi çıkar.Bizde bu ay bıraktık korunmayı umarım en kısa zamanda hamile kalırız:1hug:
Benimde bride gibi rahmim kalp şeklinde üstten hafif bir çöküklük var.Forumumuz ilk açıldığı zamanlar daha çok yazıyordum 2-3 aydır burayı ihmal ettim biraz.Rahim filmi çekildi nisanda ve doktorum bunun hamilelikte bir sıkııntı yaşatmayacağını rahmimin gayet iyi göründüğünü söyledi.Daha yenice korunmayı bıraktık.Bebek için çalışıyoruz bakalım kısmet artıkkEn kısa zamanda müjdeli haberi buradan vermek istiyorumm bende
hımmm anladım canım bakalım bu ay inşallah denerim bulabilirsem ben henüz hiç hamile kalamadım ve bütün tetkiklerim yapıldı bir sorun yok bir tek septum
merhaba arkadaşlar, gerçekten çok yararlı bir link olduğunu düşünüyorum aynı sorunu olan insanlarla deneyimlerini paylaşmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Ben yeni katıldım aranıza bendede septum vardı iki defa histereskopi oldum, ilkinde septumun 3te 2 si alındı sonra geri kalan 3 te 1 septum alındı. Ameliyattan iki ay sonrada hamile kaldım şuanda 18 haftalık hamileyim. şimdilik bir sorun gözükmüyor umarım bu süreci sorunsuz atlatırım. Umarım herkes gönlüne göre bebek sahibi olur.
merhaba bebeğim ben yeni üye oldum, sanırım seninde sorunun sadece septum. Ameliyat olmadınmı, sana tavsiyem ameliyat olmadan hamile kalmaya çalışma, çünkü riske atmana hiç gerek yok, ameliyat 15 dk sürüyo çok basit aynı gün taburcu oluyosun. Riske atmaya hiç değmez.
benimde bride gibi rahmim kalp şeklinde üstten hafif bir çöküklük var.forumumuz ilk açıldığı zamanlar daha çok yazıyordum 2-3 aydır burayı ihmal ettim biraz.rahim filmi çekildi nisanda ve doktorum bunun hamilelikte bir sıkııntı yaşatmayacağını rahmimin gayet iyi göründüğünü söyledi.daha yenice korunmayı bıraktık.bebek için çalışıyoruz bakalım kısmet artıkken kısa zamanda müjdeli haberi buradan vermek istiyorumm bende
Hayır ben ameliyat olmadım çünkü bende septum yok.Sadece üstte çok az bir çöküklük varmış.Rahim filmini çeken doktoruma çok güveniyorum.Ameliyatlık bir durumun sözkonusu olmadığını söyledi ve hamileliktede hiçbir sıkıntı olmaz dedi.Hamile kaldığımda da aynı doktoruma gitmeye devam edicem.Biz bu ay bıraktık korunmayı bakalım ne zaman nasipse artıkkk:ecrin_bebek:
Derensu,doktor doktor dolaşıp kafamı bulandırmak istemiyorum açıkçası kendi doktorum bulunduğum ilde çok tanınan ve hasta potansiyeli yüksek genç bir doktor.Ona güveniyorum birde Allah'a........:1hug:
sanirim ayni anda msj attik bu arada aramiza hoşgeldin bir tane hamilemiz vardi bir kaç gün önce bebeğimiz geldi sen 2. Sin inşallahta artar canim ya ben rutin bir miuayenede 1 yillik evliyken öğrendim ve hemen korunmayi biraktim 1 yil sonunda gebelik oluşmayinca tekrar gittim hsg çekildi septum dendi tüm tetkiklerim yapildi ama bir sorun olmamasina rağmen hiç hamile kalamadim doktorlar septumun gebeliğe engel olmadiğini söylüyor ama düşük tehlikesi varmiş kafam çok karişik ve ne düşüneceğimi bilmiyorum neden hamile kalamadiğimida canim
Hayır ben ameliyat olmadım çünkü bende septum yok.Sadece üstte çok az bir çöküklük varmış.Rahim filmini çeken doktoruma çok güveniyorum.Ameliyatlık bir durumun sözkonusu olmadığını söyledi ve hamileliktede hiçbir sıkıntı olmaz dedi.Hamile kaldığımda da aynı doktoruma gitmeye devam edicem.Biz bu ay bıraktık korunmayı bakalım ne zaman nasipse artıkkk:ecrin_bebek:
Derensu,doktor doktor dolaşıp kafamı bulandırmak istemiyorum açıkçası kendi doktorum bulunduğum ilde çok tanınan ve hasta potansiyeli yüksek genç bir doktor.Ona güveniyorum birde Allah'a........:1hug:
Sağol canım, evet okudum allah analı babalı büyütür iyşallah,darısı hepimize. bende rutin muanede 1, yıllık evliyken öğrendim. ama ameliyat olmazsan %90 düşük olur dedikleri için korunmayı bırakmadım ameliyat oldum ondan sonra korunmayı bıraktım ve hamile kaldım. ama doktor septum uzunsa hamile kalmayı engelleyebilir ameliyatla açıldıktan sonra daha kolay hamile kalınıyor demişti. sen neden ameliyat olmayı düşünmüyosun, ben bi arkadaş daha tanıyorum oda ameliyat olduktan sonra hamile kaldı ve bebeğini sağ salim aldı kucağına. ama bence hamile kalmayı stres de çok etkiliyo, ben ameliyattan sonra içim çok rahattı kendime 1 yıl süre vermiştim ve hiç stres yapmadım. gerçekten insan çok takıyo kafasına canım sana hak veriyorum ama ameliyat ol ve sonra stres yapmamaya çalış.
ya ne biliyim canım aynen bende 1 yıllık evliyken rutin muayenede öğrendim o zaman doktor önemsemedi bende takmadım ama korunmayı bıraktım doktor 1 yıl olmazsa o zaman gel demişti ben 1 yıldan sonra başka bir doktora giip durumu anlattım oda film çekti ve %90 septum dedi ve ameliyat dedi 5000 ytl yi cebine koy dedi bende korktum işte araştırmaya başladım nette risklerini okuyunca daha çok korktum sonra eşimin tanıdığı bir hastaneye gittik ameliyat için uyguna yaptıralım diye ama o doktordagerek yok bu hamile kalmaya engel değil eğer düşük yaparsan ameliyatı düşünürüz dedi bana klomen diye bir hap verdi ve çatlama iğnesi vurdu şansımı dahada yükseltecekmiş o ay 5m gün geçtim günümden geçen aydı işte ve bir daha gitmedim tedaviye ameliyat olmaya karar verdim madem bir sorun yok bundan başka önce ameliyat olayım dedim
Anlıyorum canım ama histereskopi riskli bir ameliyat değil diğerleri kadar. altan histereskopiyle 15 dakikada yapılıyor. düşük yaparsanda bu gebelik ilerleyince oluyo ve bunu riske atma bence derim. nedim canım iyce düşün taşın ama septum çok korkulacak bişey değil. fazla stres yapma eminim hamilede kalırsın.
kizlar konuyla alakasiz olabilir ama bişey sorucam
ben test yapiyorum 1 tane dikine koyu çizgi oluyor 1 tanede uzunluğuna silik bir çizgi çikiyor.test prospektüsüne baktiğimda pozitif göstergesinde yan yana dikey çizgi olmasi gerekiyor.ben bişey anlamadim.uzunluğuna çizgi çikiyormu normalde ,benim bildiğim hep dikey olmasi gerekiyor.bilgi verirmisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?