Aramıza tekrar hoşgeldin Seda cığım, bebeğin tekrar hayırlı olsun...
Zeynep ciğim selam, canım eşimin sonuçları çıktı ve maalesef kötü : morfoloji %2'de bu gibi durumlarda hemen tüp bebeğe geçmek daha mantıklı. Bende bu cumartesi eşimle birlikte YK'ya gittik hem tekrardan hormon testi yaptım(sonuç çok iyi ) hemde bundan sonra atacağımız adımları konuşmak için gittik, beni muayne etti ve sonradan konuştuk, dr tabiki tüp bebek mikro-enjeksiyon öneriyor çünkü erkek infertilitesi durumunda en uygun tedavi buymuş, bizde kabul ettik, ve ekim başı gibi başlayacağız inşallah :)
sen napıyorsun, nasıl gidiyor ?
Merhaba Arkadaşlar, gerçekten çok yararlı bir link olduğunu düşünüyorum aynı sorunu olan insanlarla deneyimlerini paylaşmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Ben yeni katıldım aranıza bendede septum vardı iki defa histereskopi oldum, ilkinde septumun 3te 2 si alındı sonra geri kalan 3 te 1 septum alındı. ameliyattan iki ay sonrada hamile kaldım şuanda 18 haftalık hamileyim. şimdilik bir sorun gözükmüyor umarım bu süreci sorunsuz atlatırım. Umarım herkes gönlüne göre bebek sahibi olur.
ben amerıkan hast tup bebek merkezı baskanı Bulent Urman a yaptırdım ..artklınık var amerıkan hast doktorlarının actıgı zaten septumu daha ılk muaynesınde ultrasonda anladı bulent bey daha sonra rahım fılmı cekıldı ve 3 gun sonra hıstrkobı yapıldı hıs korkma zaten anestesı verılıyor en fazla 15 dak suruyor sonrasındada hıcbır agrı sızı hatta kanama bıle yok denecek kadar az..hıc bekleme bence sonrasında 2. bır hıstrk gerekebılıyor ve 2 aylık bekleme suresı verılıyor ..kızlar historoskopi ve lakoroskopi olanlar bende bayramdan sonra düşünüyorum biliyosunuz doktorlarınızı ve hastanelerini yazarmısınız bu ameliyatı profesöre yaptırın diyolar hepiniz proföseremi yaptırdınız bide şu türkiye hastaesini bilen varmı iyimi acaba orda çok iyi bir prof avr diyolar
ben amerıkan hast tup bebek merkezı baskanı Bulent Urman a yaptırdım ..artklınık var amerıkan hast doktorlarının actıgı zaten septumu daha ılk muaynesınde ultrasonda anladı bulent bey daha sonra rahım fılmı cekıldı ve 3 gun sonra hıstrkobı yapıldı hıs korkma zaten anestesı verılıyor en fazla 15 dak suruyor sonrasındada hıcbır agrı sızı hatta kanama bıle yok denecek kadar az..hıc bekleme bence sonrasında 2. bır hıstrk gerekebılıyor ve 2 aylık bekleme suresı verılıyor ..
sağol tatlım peki ne kadara maloldu canım şu an benim için buda önemli bunuda arştırıyorum senin doktor profesörmüydü
hayir docent ama web de arastir gercekten konusunda uzman bir doktor ben cok guveniyorum onceki iki doktorumunda goremedigini ilkmuaynede gordu ve dedigi gibi cikti bana 1500 ytl maloldu..bak hic dusunmehemen ol ve bayrama kadar iyiles bence hem aklindan ciksin:)
simdi bak rahim filmine gore doktorum bende septum gordu ve belkide bazi yapisikliklar olabilir dedi cunku kutaj gecirmistim ve laparoskopiye gerek gormedi..eger septum varsa laparoskopi gerekli degilki zaten histeroskopi ile 15 dak tedavi ediliyor laparoskopi rahimile diger organlar arasinda yapisikliklar varsa birde sanirim cift rahim gibi sadece alttan mudahale edilemeyecek durumlarda tercih ediliyor eger sende sadece septumsa laparoskopi anlamsiz..eger filmin varsa benim doktorumu netten bul ve mail ile filmini gonder sana fikir verebilir:)baktım nette canım 1500 ytl yemi maloldu ya bana 5000 ytl fiyat verdi doktorum sen historoskobiyle laparoskopiyi beraber aynı ameliyattamı oldun bana ikisi için tek seferde yapılacak dedi ve ona göre fiyat verdi nettede biliyosunuz fiyatlarla ,lgii bişey yok araştıramıyo insan
simdi bak rahim filmine gore doktorum bende septum gordu ve belkide bazi yapisikliklar olabilir dedi cunku kutaj gecirmistim ve laparoskopiye gerek gormedi..eger septum varsa laparoskopi gerekli degilki zaten histeroskopi ile 15 dak tedavi ediliyor laparoskopi rahimile diger organlar arasinda yapisikliklar varsa birde sanirim cift rahim gibi sadece alttan mudahale edilemeyecek durumlarda tercih ediliyor eger sende sadece septumsa laparoskopi anlamsiz..eger filmin varsa benim doktorumu netten bul ve mail ile filmini gonder sana fikir verebilir:)
derensu gecmis olsun ve bebegin insallah saglicakla dogararkadasim:)bende 15 gun once histeroskobi oldum septumu ve yapisiklikliklari aldim dedi doktorum tekrar rahimfilmi cekilecek ve gerekirse 2.histeroskobi yapilacak..sende 2.ye film cektirmismiydin?peki septum neden iki kerede alindi canim?bana doktorum onu cozumledik ama yapisikliklar tekrarlayabilir dedigi icin ikinci islemi yaptiriyorum..senin daha once sorunlu bir hamileligin olmusmuydu?yani septum bunun sebebi gibi bir aciklama yapmismiydi doktorun?svgiler
canım inşallah tüp ebek hemen tutar ve sevinir ve sevindirirsin bizleride canım rabbim kolaylık versin hadi hayırlısı inşallah:Saruboceq:
Bebeğim iyi dileklerin için teşekkür ederim..inşallah ilk denememde olur.
Hayırlısı artık
benim amliyatı Dr. Yücel Karaman yaptı, bende çok memnumum...benimki 2500 YTL'ye yapıldı ama çok enteressan amerikan bana 2000 YTL fiyat vermişti , şimdide 1500 YTL 'ye yapıldığını okudum ne kadar garip, aceba ART tup bebekten geçildiği için mi ?[/QUOTEC
canım sanada laporoskopi yapılmadınmı bu bir tek historoskopi için verilen fiyat dimi
kızlar bu arada bahçelievler medıcana hastanesinde bir doc.dr duldum süha sönmez
daha önce süleymaniye tüp bebek hastanesinde başhekimlik yapmıış int araştırdım biraz
iyi bir doktora benziyo duyan varmı aranızda
canım septumla kalp şeklinde rahim birbirine çok benzediyi için ameliyattan önce muhakkak laparoskopi yapılıyomuş benim doktorda %90 septum ama laparoskopi yapmak şart emin olmak için demişti
Aramıza tekrar hoşgeldin Seda cığım, bebeğin tekrar hayırlı olsun...
Zeynep ciğim selam, canım eşimin sonuçları çıktı ve maalesef kötü : morfoloji %2'de bu gibi durumlarda hemen tüp bebeğe geçmek daha mantıklı. Bende bu cumartesi eşimle birlikte YK'ya gittik hem tekrardan hormon testi yaptım(sonuç çok iyi ) hemde bundan sonra atacağımız adımları konuşmak için gittik, beni muayne etti ve sonradan konuştuk, dr tabiki tüp bebek mikro-enjeksiyon öneriyor çünkü erkek infertilitesi durumunda en uygun tedavi buymuş, bizde kabul ettik, ve ekim başı gibi başlayacağız inşallah :)
sen napıyorsun, nasıl gidiyor ?
Merhaba kızlar,
Bende bu ay bişey yok regl oldum önümüzdeki ay inşallah müjdeyi veririm artık eşimde çok istiyor evimizin neşesi inşşalaah en kısa zamanda gelirr
Ay77 bakarsın ikimizde ekimde hamiş kalıveririz belli mi olur
zeyhatçım ne kadar yoğun olduğunu biliyorum işyerinde..Eşinin sınav sonuçları istediğiniz gibi gelir umarım
Bebeğimmm iyi doktoru bulduktan sonra ameliyattan korkma sakın.Burada ameliyatı sorunsuz olan arkadaşlarlada konuşuyorsun zaten.için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?