Rahim Anomalileri

merhaba, hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum,
zeyhatcım sağolsun size haber vermiş, ben çok az girebiliyorum nete, bebek çok vakit alıyor, ben iyiyim bebekte iyi okumak isteseniz eğer doğum hikayemi yazdım ...
Küçücük bana muhtaç bir bebek var evde, garip duygular içindeyim...
herkes iyi dimi? bu arada hazır sezeryan olmuşken rahim açıkken benim şu artkuata bi bakıver demiştim doktora, bakmış baya kalp şeklindeydi dedi, ama sorun olmadı, demek 5.,6. aylardaki kasılmalarım hep ondanmış.

Merha kızlar umarım hepiniz görüşmeyeli iyisinizidir. Sedada tekrar katılmış aramıza hoşgeldin en yeni ve ilk annemiz. 40 ı çıktıktan sonra rahatlarsın. Uykusu yemesi düzene girer nazlının. Sende kendine çok dikkat et üşütme havalara güvenme nede olsa buda büyük bir ameliyat. Canım benim ne güzel anne oldun. Darısı hepimizin başına.

Gülsenem sonunda eşin ikna olsu hadi bakalım inşallah bu ay sendende güzle bir haber alırız. Ay valla 3. bebek haberi süper olur.

Ayy77 test sonuçları belli oldumu şimdi ne yapacaksınız? İnşallah iyi çıkmıştır.

Bbebeğimmm bencede en güzlei ameliyat olman tam bebeklerimizi bulmuşken onları düşürmek daha üzücü. İnşallah ameliyattan en kısa zaman sonra hamile kalırsın.

Aramıza tekrar hoşgeldin Seda cığım, bebeğin tekrar hayırlı olsun...
Zeynep ciğim selam, canım eşimin sonuçları çıktı ve maalesef kötü : morfoloji %2'de bu gibi durumlarda hemen tüp bebeğe geçmek daha mantıklı. Bende bu cumartesi eşimle birlikte YK'ya gittik hem tekrardan hormon testi yaptım(sonuç çok iyi ) hemde bundan sonra atacağımız adımları konuşmak için gittik, beni muayne etti ve sonradan konuştuk, dr tabiki tüp bebek mikro-enjeksiyon öneriyor çünkü erkek infertilitesi durumunda en uygun tedavi buymuş, bizde kabul ettik, ve ekim başı gibi başlayacağız inşallah :)
sen napıyorsun, nasıl gidiyor ?

ayyyy hepinizi tekrar görmek çok güzel kızlar bride hoş geldi tabi küçük nazlıda umarım annesini çok üzmez eee adı üstünde nazlı dimi zeynatcım sağol desteğin için şimdiden içim kıpır kıpır inşallah hayırlısıyla kazsız belasız olurum şu ameliyatıve hemen bebeğim gelir hepimizin inşallah

nazzzz bize diyene bak sen nerdesin ne zamandır eee ne durumdasın

canım inşallah tüp ebek hemen tutar ve sevinir ve sevindirirsin bizleride canım rabbim kolaylık versin hadi hayırlısı inşallah:Saruboceq:

derensu gecmis olsun ve bebegin insallah saglicakla dogararkadasim:)bende 15 gun once histeroskobi oldum septumu ve yapisiklikliklari aldim dedi doktorum tekrar rahimfilmi cekilecek ve gerekirse 2.histeroskobi yapilacak..sende 2.ye film cektirmismiydin?peki septum neden iki kerede alindi canim?bana doktorum onu cozumledik ama yapisikliklar tekrarlayabilir dedigi icin ikinci islemi yaptiriyorum..senin daha once sorunlu bir hamileligin olmusmuydu?yani septum bunun sebebi gibi bir aciklama yapmismiydi doktorun?svgiler

kızlar historoskopi ve lakoroskopi olanlar bende bayramdan sonra düşünüyorum biliyosunuz doktorlarınızı ve hastanelerini yazarmısınız bu ameliyatı profesöre yaptırın diyolar hepiniz proföseremi yaptırdınız bide şu türkiye hastaesini bilen varmı iyimi acaba orda çok iyi bir prof avr diyolar

ben amerıkan hast tup bebek merkezı baskanı Bulent Urman a yaptırdım ..artklınık var amerıkan hast doktorlarının actıgı zaten septumu daha ılk muaynesınde ultrasonda anladı bulent bey daha sonra rahım fılmı cekıldı ve 3 gun sonra hıstrkobı yapıldı hıs korkma zaten anestesı verılıyor en fazla 15 dak suruyor sonrasındada hıcbır agrı sızı hatta kanama bıle yok denecek kadar az..hıc bekleme bence sonrasında 2. bır hıstrk gerekebılıyor ve 2 aylık bekleme suresı verılıyor ..

sağol tatlım peki ne kadara maloldu canım şu an benim için buda önemli bunuda arştırıyorum senin doktor profesörmüydü

sağol tatlım peki ne kadara maloldu canım şu an benim için buda önemli bunuda arştırıyorum senin doktor profesörmüydü

hayir docent ama web de arastir gercekten konusunda uzman bir doktor ben cok guveniyorum onceki iki doktorumunda goremedigini ilkmuaynede gordu ve dedigi gibi cikti bana 1500 ytl maloldu..bak hic dusunmehemen ol ve bayrama kadar iyiles bence hem aklindan ciksin:)

baktım nette canım 1500 ytl yemi maloldu ya bana 5000 ytl fiyat verdi doktorum sen historoskobiyle laparoskopiyi beraber aynı ameliyattamı oldun bana ikisi için tek seferde yapılacak dedi ve ona göre fiyat verdi nettede biliyosunuz fiyatlarla ,lgii bişey yok araştıramıyo insan

simdi bak rahim filmine gore doktorum bende septum gordu ve belkide bazi yapisikliklar olabilir dedi cunku kutaj gecirmistim ve laparoskopiye gerek gormedi..eger septum varsa laparoskopi gerekli degilki zaten histeroskopi ile 15 dak tedavi ediliyor laparoskopi rahimile diger organlar arasinda yapisikliklar varsa birde sanirim cift rahim gibi sadece alttan mudahale edilemeyecek durumlarda tercih ediliyor eger sende sadece septumsa laparoskopi anlamsiz..eger filmin varsa benim doktorumu netten bul ve mail ile filmini gonder sana fikir verebilir:)

canım septumla kalp şeklinde rahim birbirine çok benzediyi için ameliyattan önce muhakkak laparoskopi yapılıyomuş benim doktorda %90 septum ama laparoskopi yapmak şart emin olmak için demişti

Sağol canm umarım sorunsuz geçer herşey. ilk histereskopiden sonra tekrar rahim filmi çekilmişti ve septumun 1/3 i druyodu o yüzden tekrar histereskopi oldum ve o üçte bir septumda alındı. 2 ay sonrada hamile kaldım, o yüzden ikinciden sonra film çektirmedim. ama neden komple ilk ameliyatta alınmadı bilemiyorum, rahmi delmekten korktu heralde. bende yapışıklık oluşmadı ama. Daha önce bir hamileliğim olmadı canım, rutin kontrolde fark edildi septum.

canım inşallah tüp ebek hemen tutar ve sevinir ve sevindirirsin bizleride canım rabbim kolaylık versin hadi hayırlısı inşallah:Saruboceq:

Bebeğim iyi dileklerin için teşekkür ederim..inşallah ilk denememde olur.
Hayırlısı artık

benim amliyatı Dr. Yücel Karaman yaptı, bende çok memnumum...benimki 2500 YTL'ye yapıldı ama çok enteressan amerikan bana 2000 YTL fiyat vermişti , şimdide 1500 YTL 'ye yapıldığını okudum ne kadar garip, aceba ART tup bebekten geçildiği için mi ?

canım septumla kalp şeklinde rahim birbirine çok benzediyi için ameliyattan önce muhakkak laparoskopi yapılıyomuş benim doktorda %90 septum ama laparoskopi yapmak şart emin olmak için demişti

Merhaba canım benimde laparoskopi ve histeroskopi yapıldı. İkisinide aynı ameliyatta geçirdim. Beni doktorda çok tecrüübeli biri olmasına rağmen bütük ihtimal septum dedi ama çift rahimdende şüphelendi. İlaçlı film bir yere kadar sonuç verdi rahimdeki aslı sorun laparoskopiyle anlaşıldı. Özellikle septum başka rahim anomalileriyle karıştırılabilitor ultrason ve hsg de.

Bende bikaç doktora gittim. İlk teşhisi koyan mutlaka iyi bir doktor bul dedi ve ben yapamam dedi. Kadın doğum uzmanıydı diyen. 2-3 doktora daha gitim ama bir türlü güvenemedim. Kendi doktormu internetten tesadüfen buldum. Oda bana ister bu ameliyatı bana yaptır ister yaptırma ama muhakkak iyi bir doktor bul demişti. İyice araştır git. Bende 5000 ytl verdim. 2500 hastane için verdim. Laparoskoi ve hsteroskopi için. 2500 de doktora iki operasyon için verdim. 1 gece hastanede yattım. Çokta alakalı cebini bile verdi bazen şikaylerim olnca arıyordum yazık uzun uzun anlatıp rahatlamaya çalışıyordu. Geçende onlar beni aradılar şikayetin varmı nasılsın diye çok memun oldum çok şeker bir adam kanım kaynadı akşam saati bak gene :)

Boşver canım üzülme bak ne güzle ekimde bebiş için başlarsın çalışmalara inşalalh hemen olur. Ayyy bıcırık bıcırık bir bebek daha istiyoruz.

Benim bu aralr işlerim çok yoğun malesef canım çıkıyor. Herhalde iki ay daha sürecek böyle. Eşimin sonuçlarını bekliyoruz merakla sınavlara girdi herhalde 10 günece açıklanır. Bakalım hayatımız değişecek baya ama nasıl olacak ben bile kestiremiyorum artık.

İNŞALLAH ARKADAŞIM :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…