Rahim Anomalileri

evet canım banada doktorum laporoskopi kesin teşhis için şart dedi doktorumun çalıştığı hastanede bu ameliyat yapılmıyomuş medıcanada yaparım 5000 ytl yi cebine koy dedi ama op. dr benimki daha iyisi olsun istiyorum medıcanada bir doktor buldum doc. bu bulduğum süha sönmez int baktım daha önce süleymaniye tüp bebek merkezinde başhekimlik yapmış onu düşünüyorum şu an ama bu ücretlerde belimi büküyor doğrusu bu ne kadar fiyat verecek bilmiyorum sen doktoru özel dişardanmı getirdinde 2500 ytl de ona verdin canım

umarım zeynep eşinin sonuçları iyi olur ve sende bir an önce bebeğin için çalışmalara başlarsın canım kaydirigubbakcemile5 bakarsın beraber hamiş kalırız yerimseniben

kızlar göruyorumkı herkese farklı fıyat ve uygulama yapılmıs ben bu konuıda doktoruma cok guvendım aslında daha onca normal yoldan hamıle kaldıgım halde 8 haftalıkken kaybettım ve tup bebek dusunduk tup bebek muayensınde doktor us hemen anladı zaten rahım fılmındede cok net cıktı ..fılmı maıl ıle gonderdım ve hemen hısteroskobı ıcın randevu aldık septum dısında krtjdan kalan yapısıklıklarda oldugu gozlenmıs onlarıda almıs doktorum sımdı yarın 2. fılmı cektırecegım dua edın bana cok bıktım artık ve 2. hısteroskobı ye gucum yok ınanın

Canım benim doktor marmara ünv. de çalışıyor. Ama yeni kanunu biliyorsun prof seçemiyorsun. O yüzden marmarada olamadım. Doktor florence nightingale umarım doğru yazmışımdır academic hospitalde çalışıyor. Bu hasanelerdede emekli sandığıyla anlşması yokmuş. Ben hastaneyi o yüzden ayrı dokyoru ayrı öddedim. Kredi çektikte oldum ameliyatı.

Bu arada ameliyattan sonra çok rahat oluyorsun öyle daanılmayaca ağrılar olmuyor. Hatta hiç olmuyor diyebilirim. Am genede evde dinlenmei tavsiye ediyorlar. Nede olsa çok yoğun kanaman oluyor.

İnşallah iyi geçer ve yeni bir operasyona gerek kalmaz. Moralini bozma eğer operasyonda gerekirse ne yapalım bebek için herşeye katlanıyoruz işte. Herşey yolunda olur umarım.

defnecim umarım gerek kalmaz 2. bir operasyona tatlım

kızlar sanırım bu 2. film rahim yapışıklığı olanlara çekiliyo doğrumu anladım yoksa her operasyondan sonra çekiliyomu bende çektirecekmiyim anlamadım

Zeynep ciğim..inşallah ilk denememde tutar...inan bu beni çok tedirgin ediyor..psikolojik olarak insan baya bir sarsılıyor..neyse hayırlısı artık...

Gülsenem ciğim inşallah sende tez zamanda bebeğine kavuşursun, kocanı ikna ettin ya ..artık gerisi gelirŞeniz

Zeynep ciğim..inşallah ilk denememde tutar...inan bu beni çok tedirgin ediyor..psikolojik olarak insan baya bir sarsılıyor..neyse hayırlısı artık...

İnşallah canım ilkinde olur. Ama psikoloji çok önemli o yüzden rahat olmaya çalış. Senin tüp bbek hikayeni adım adım dinleyeceğiz ona göre :)

Bazen septümun hepsini almıyorlar doktorlar bir kızmını alabiliyorlar o yüzdende çekiyorlar hsg ve yeniden ameliyat gerekebiliyor. Tabi ameliyattan sonra yapışıklık olabiliyor onlarıda gözlemliyorlar bu filmle. Bana ameliyattan hemen sonra baygınken tekrar bakmışlar ilaç vermişler rahime. Tüpler falan açıkmış yapışıklık yokmuş. İyki ameliyatta bakmışlar yoksa birde hsg yi gözel alamazdım

ay canım iyiki bunu söyledin bende doktorumdan ameliyattan çıkmadan bakmasını istiyim o zaman ya tekrar hsg çektirmiyim dimi sağol canım kızlar bütün tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim neler yapmam gerektiğini bu arada bende şu dediğin profla konuştum b.evler medıcana tüp bebek bölüm başkanı süha sönmez fiyatlarıda sordum 2500 ytl dedi ssk lıya bakalım şu an için onu düşünüyorum bide acaba kendi doktorumamı yaptırsam diyorum ay ne bilim kızlar bayramdan sonraki hafta regl oluyorum temizlenir temizlenmez gidicem inşallah bide bişey daha soruyım ya adetin belli bir günü falanmı yapılıyo yoksa günün önemi yokmu yani herhangi bir gün oluyomu bu ameliyat

Bebeğim, regl bitikten hemen sonra ameliyat olunuyor genelikle.

İnşallah canım ilkinde olur. Ama psikoloji çok önemli o yüzden rahat olmaya çalış. Senin tüp bbek hikayeni adım adım dinleyeceğiz ona göre :)

evet bakalım artık..yalnız şey düşünüyorum o dönemde aceba forumlara girmezsem mi...yani herşey olup bittikten sonra mı anlatsam herşeyi... bilmiyorum şu an henüz karar veremedim...fisfisfis

evet bakalım artık..yalnız şey düşünüyorum o dönemde aceba forumlara girmezsem mi...yani herşey olup bittikten sonra mı anlatsam herşeyi... bilmiyorum şu an henüz karar veremedim...fisfisfis

ama bu şekilde yaparsan ne durumda olduğunu bilemeyiz ve sana moral ve destekte veremeyiz ama yinede sen bilirsin sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap:1hug:

kızlar ben 2. rahım fılmını cektırdım malesef yuzde 10 luk bır sey daha kalmıs yarın 2.yı olacagım ınanın hıc gozum almıyor ..ustte yazdıklarınızı okudumda keske bastan bılseydım baygınken ılac verıp kontrol etmısler tekrar fılme gerek kalmamıs ...hersey tecrube ve paylasmak bence cok onemlı..

üzülme canim ya geç olsun temiz ve sorunsuz olsun keşke bilseydin bende daha yeni öğrendim ama bu sefer yaptir ben 3. Kez ameliyat olmak zorunda kalanlarida okumuştum formda habersiz birakma

üzülme canim ya geç olsun temiz ve sorunsuz olsun keşke bilseydin bende daha yeni öğrendim ama bu sefer yaptir ben 3. Kez ameliyat olmak zorunda kalanlarida okumuştum formda habersiz birakma
iyigeceler arkadaslar:)ben sali gunu 2.histroskobiyi oldum cok sukur bitti kalan yuzde 10 luk septumu ve duzeltmeyi yapti doktorum artikiyilesme surecine gir dedi..cok gecikmeden kasim gibi tup bebek denemesine girelim dediesim aralikta tupbebege gidelim 2 ay dogal yoldan deneyelim diyor 6 ay icinde 2 kere dogal yoldan hamile kaldim ama devam etmedi ama yumurta rezervlerim konusunda ciddi endiselerim var yasim kritik bakalim artik zaman ne gosterecek sizler nasilsiniz? sevgiler

çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım bencede doğal yoldan deneyin senin gebe kalmanda bir sorun yok demekki niye yapasınki tüp bebek olurken yumurtalarında bir sorun olsa gebe kalamazdın bişey sorucam bu arada 2. ameliyat içinde aynı ücretimi alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…