Rahim Anomalileri

zeyhat eşine üzüldüm ama sıkma canını hayırlısı böyleymiş.

Selam kızlar, öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun...ben bir hafta yoktum ...izmir'e ailemin yanına inmiştim ....bu arada tüp bebek tedavimi bu ay sonuna çektim...ay sonu inşallah başlayacağız :)

Zeynep çiğim ... eşin için olan endişelerini anlıyorum ama pozitif düşünmeye çalış,inşallah İstanbul'a yakın bir yerlere gelir ...bu arada bebek çalışmalarına tam gaz verin :) belli olmaz o askerlikten dönünce bebeğinizi kucağına alır; ne güzel olur değil mi :) rahat ol, herşey yoluna girecektir.

Hülya35, ben brüksek tüp bebek'ten çok memnum ...oraya gitmemim tek sebebi dr YK, dr çok önemli bir faktör . Mikro için 4000YTL'den bahsedildi ama tabiki bu fiyatlar oynayabilir yani çıkabilir diye düşünüyorum.

Herkese sevgiler ve Nazlı Bebeğe öpücükler

hadi bakalım canım hayırlısı inşallah bebiş bekliyoruz hihoyyyt

Merhaba kızlar size harika bir haberim var. Eşimin askerliğini tecil ettirdik. 2 yıl 4 ay daha. Ünv. den kaydını sildirdi. Öyle tecil oldu. Seneye tekrar öss ye girecek ve sözel bir bölüm seçecek.

Gülsenemciğim inşallah hamilesindir. İlk aydan kalsan süper olur.

Ayy77 içimden ilk denemende sende hamile kalacaksınki gibi kuvvetli bir his var.

Gülsenemcim inşallah hamişsindir hayatim hadi hayirlisi zeynepcim çok sevindim eeee artik bebek için sivarsiniz kollari bu arada kizlar benim moralim bozuk pazar adet günümdü hala olmadim dün test yaptim akşam ama negatif hamile değilim anlayacağiniz ama neden böyle geçikti bu durum beni endişelendiriyo

Bebbeğim hiç muayene oldunmu olmuşsundur muhakkak ne diyorlar bu gecikmeler için sanırım bu ay çatlatma ilaçları iğnesi falanda kullanmadın üstelik bildiğim kadarıyla.

Bebbeğim hiç muayene oldunmu olmuşsundur muhakkak ne diyorlar bu gecikmeler için sanırım bu ay çatlatma ilaçları iğnesi falanda kullanmadın üstelik bildiğim kadarıyla.

tatlım o hapla iğneyi temmuzda kullandım ve adetimi 5 gün geçiktirmişti 6. gün olmuştum olduktan sonra doktora gitmştim kontrole kist falanmı oldu acaba diye yok dedi doktor hiç bir sorun herşey normalmiş sonrada korktum bir daha gitmedim ilaçta kullanmadım ondan beri bilmiyorum niye böyle oldu çok gerginim ya

Biraz daha bekle istersen tekrar muayene ol. Sanırım idrar testlerinde hemen çıkmıyor hamilelik. O doktorda iyi takip edemedimi sanırım yumurta gelişimini. Tarçın bal çörek otu karışımı ye çok iyi eliyormuş yumurtalar için. Haziran gelsin bende hergün yemeği düşünüyorum. Belkide ameliyat olacaksın onun streside sarmış olabilir. Benimd ameliyattan önce hiç gecikmeyen reglim 5 gün geçmişti.

Zeynep çiğim senin adına çok sevindim... bebek projenize devam o zaman yani başlayın ...
canım inşallah ilk denemede olur, ayın 24'ünde ilk iğnemi yapacağım ...şimdiden heycan başladı ...neyse pozitif düşünmeye bakacağım...sevgiler

Bebeğim..stresten olabilir...hamile kalmak istiyorsun ya..işte beyin ister istemez hipofize mesaj yolluyor ve sen regl olamıyorsun... rahat ol..eğer hala gelmezse o zaman kandan gebelik testi yaptır...

arkadaşlar mrb,
ben şuanda 10 haftalık gebeyim dün doktor bana ultrasyonda bakarken senin rahmin kalp şeklinde dedi, ben telaşlanınca korkma önemli bir şey değil dedi, ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı başka bir doktora mı gitsem ,

kızlar regl oldum sonunda hemde çok sancılı

eftelyasu hoşgeldin aramıza telaşlanmana gerek yok daha yeni aynı senin durumunda bir arkadaşımızın nazlısı oldu

kızlar regl oldum sonunda hemde çok sancılı

eftelyasu hoşgeldin aramıza telaşlanmana gerek yok daha yeni aynı senin durumunda bir arkadaşımızın nazlısı oldu

Geçmiş olsun canım üzülme inşallah bir dahaki sefere olur. Biliyorsun stres çok önemli. Herşeyi oluruna bırak hiç üstünde fazla durma. Moralini yüksek tut. Ben bile korunduğumuz halde her ay ümitle bekliyorum belki havadan hamile kalırım diye sizleri çok iyi anlıyorum. Elinden geldiğinice pozitif olki hormonların yumurtlamaların çatlaman düzenli olsun.

Bride arkadaşımızda rahmi kalp şeklindeydi onunkli sıkıntılı geçti ama sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi. Ama sanırım sende kanama kasılma yok. Çünkü biridede hep öyle şeyler vardı. Herhalde seiniki ona göre daha az kalp şeklinde.

Ne güzel canım hadi bakalım inşallah uğraştırmadan ilk seferde olur bence olacakta :)) içimde çok kuvvetli bir his var.

sağol canım bu arada brıdeden ne haber nazlımız nasılmış bilgin varmı

ayy gülsenem hadi inşallah kızlar ilk seferde turnayı vurursunuz gözünden inşallah

Ne güzel canım hadi bakalım inşallah uğraştırmadan ilk seferde olur bence olacakta :)) içimde çok kuvvetli bir his var.

ayyyy inşallah olur ama kendime hakim olacağım çokl heycan yapmamaya çalışacağım.. neyse hade bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…