müjdeli haber vermek isterdim ama veremeyeceğim bu ay arkadaşlar.reglim 3 gün geçmişti ve bayağı meraklanmıştım ama bugün adet oldum.inşallah önümüzdeki ay buradan hamileyimmm diye yazarım size.ayy77 hadi bu ay güzel haberleri senden bekliyoruz arkadaşım.
Müjdeli haber vermek isterdim ama veremeyeceğim bu ay arkadaşlar.reglim 3 gün geçmişti ve bayağı meraklanmıştım ama bugün adet oldum.İnşallah önümüzdeki ay buradan hamileyimmm diye yazarım size.ayy77 hadi bu ay güzel haberleri senden bekliyoruz arkadaşım.
Müjdeli haber vermek isterdim ama veremeyeceğim bu ay arkadaşlar.reglim 3 gün geçmişti ve bayağı meraklanmıştım ama bugün adet oldum.İnşallah önümüzdeki ay buradan hamileyimmm diye yazarım size.ayy77 hadi bu ay güzel haberleri senden bekliyoruz arkadaşım.
kızlar merhaba inşaallah iyisinizdir. Dualarınıza ihtiyacım var.adetimn üzerinden 5 gün geçti 4. Gün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Ama dış gebelikten korkuyorum.evham yaptım.çift rahimliyim allah ım inşaallah bana da size de hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.belimde ağrı ve iştahsızlık var.dış gebelik kaçıncı haftada sorun oluyordur bilginiz var mı?
Selam kızlar sonunda eşimi ikna ettim hazirandıya marta aldım. Adam razı olmuştu ne güzel eylüle. Deli gibi biraz borçlar var nları ödeyelim haziran olsun dedim. Tabi sonra pişman oldum geri ben vazgeçtim dedim ama dinlemedi. Ayıldım bayıldım martta bende sıkı çalışmaya başlıyorum :))[/QUOTE
canım benim hadi hayırlısı ilk aydan inşallah hayırlısıyla sen biraz daha uğraş cilve naz falan daha önceyede alırsın inşallah bu arada neyle korunuyosunuz eğer hap ise bırak gitsin ya anlaşılmaz bile hapla hamile kalan dünya kadar kadın varkaydirigubbakcemile3
canım sıkma canını...elbette olur ..Zeyhat'ım dediği gibi daha fazla çalışmanız gerekecek.. gün aşırı
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum. ama zeyhat benden haberdar. bende ikizler hamileyim. rahim ağzına dikiş atıldı. yatıyorum. ay77 seni çok merak ediyodum. gülsenem senide zeyhatı biliyorum. en son bebeğimmmmle tanışmıştım. umarım herşey hepimiz için iyi olur.
kızlar merhaba inşaallah iyisinizdir. dualarınıza ihtiyacım var.adetimn üzerinden 5 gün geçti 4. gün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. ama dış gebelikten korkuyorum.evham yaptım.çift rahimliyim ALLAH ım inşaallah bana da size de hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.belimde ağrı ve iştahsızlık var.dış gebelik kaçıncı haftada sorun oluyordur bilginiz var mı?
Selam kızlar sonunda eşimi ikna ettim hazirandıya marta aldım. Adam razı olmuştu ne güzel eylüle. Deli gibi biraz borçlar var nları ödeyelim haziran olsun dedim. Tabi sonra pişman oldum geri ben vazgeçtim dedim ama dinlemedi. Ayıldım bayıldım martta bende sıkı çalışmaya başlıyorum :))[/QUOTE
canım benim hadi hayırlısı ilk aydan inşallah hayırlısıyla sen biraz daha uğraş cilve naz falan daha önceyede alırsın inşallah bu arada neyle korunuyosunuz eğer hap ise bırak gitsin ya anlaşılmaz bile hapla hamile kalan dünya kadar kadın varkaydirigubbakcemile3
Canım standart türk erkeğinin korunma yöntemi geri çekilme :) öyle hamile kalanlar oluyorda bna ala denk gelmedi malesef. Hap olsa çokta gizlice bırakmıştım.
evet serklaj yapıldı
4 aylık olduk arkadaşim
ama çok zor çok
hep endiseliyim
herkese merhaba arkadaşlar benimde sizinle paylaşmak istediğim bir derdim var benim 4 yaşında bir oğlum var 13 ay önce ikinci bebeğimi yapmak için korunmayı bıraktım ama malesef olmadı doktora gittim doktorum sezeryanda rahmimin öne doğru yattığını söyledi şeklinin bozulduğunu söyledi fakat bunun hamile kalmaya engel olmadığını söyledi sonra bana böyle rahimlerde aşılamayla başarılı olabileceğinide dedi neye inanacamı şaşırdım doğal yolla hamile kalabilirmiyim bilemiyorum bu ayın sonunda rahim filmi çektiricem acaba rahim filminde rahimimin şekli düzelirmi ................
tatlım ne gün başlayacaktın sen karıştırdım ya ben yine gelişme varmı ne kademedesin
evet Edamecrim... ikizlere hamile kaldığını biliyordum... sen Bursa'ya taşındıktan sonra jhamile kalmıştın değil mi.. ?kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum. ama zeyhat benden haberdar. bende ikizler hamileyim. rahim ağzına dikiş atıldı. yatıyorum. ay77 seni çok merak ediyodum. gülsenem senide zeyhatı biliyorum. en son bebeğimmmmle tanışmıştım. umarım herşey hepimiz için iyi olur.
Merhaba kızlar uzun zamandır grüşemiyorduk umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?