Rahim Anomalileri

canim üzülme daha ilk ay inşallah bu ay olur

Gülsenemciğim eşini ikna etmen ble çok büyük adım inşalalh önüüzdeki ay daha sıkı çalışarak sonuca ulaşacaksın :)

canım sıkma canını...elbette olur ..Zeyhat'ım dediği gibi daha fazla çalışmanız gerekecek.. gün aşırı

Selam kızlar sonunda eşimi ikna ettim hazirandıya marta aldım. Adam razı olmuştu ne güzel eylüle. Deli gibi biraz borçlar var nları ödeyelim haziran olsun dedim. Tabi sonra pişman oldum geri ben vazgeçtim dedim ama dinlemedi. Ayıldım bayıldım martta bende sıkı çalışmaya başlıyorum :))

kızlar merhaba inşaallah iyisinizdir. dualarınıza ihtiyacım var.adetimn üzerinden 5 gün geçti 4. gün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. ama dış gebelikten korkuyorum.evham yaptım.çift rahimliyim ALLAH ım inşaallah bana da size de hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.belimde ağrı ve iştahsızlık var.dış gebelik kaçıncı haftada sorun oluyordur bilginiz var mı?

tatlim inşallah hamişsin ama yinede hemen doktora git şimdi anlayabilirler diş gebelikte kese olmuyor rahimde haberlerini bekliyorum

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum. ama zeyhat benden haberdar. bende ikizler hamileyim. rahim ağzına dikiş atıldı. yatıyorum. ay77 seni çok merak ediyodum. gülsenem senide zeyhatı biliyorum. en son bebeğimmmmle tanışmıştım. umarım herşey hepimiz için iyi olur.

S.A arkadaşım serklajmı yapıldı canım kaç aylık oldu bebeklerin nasılsınız

herkese merhaba arkadaşlar benimde sizinle paylaşmak istediğim bir derdim var benim 4 yaşında bir oğlum var 13 ay önce ikinci bebeğimi yapmak için korunmayı bıraktım ama malesef olmadı doktora gittim doktorum sezeryanda rahmimin öne doğru yattığını söyledi şeklinin bozulduğunu söyledi fakat bunun hamile kalmaya engel olmadığını söyledi sonra bana böyle rahimlerde aşılamayla başarılı olabileceğinide dedi neye inanacamı şaşırdım doğal yolla hamile kalabilirmiyim bilemiyorum bu ayın sonunda rahim filmi çektiricem acaba rahim filminde rahimimin şekli düzelirmi ................

İnşallah canım hamilesindir ve bir sorun olmaz. Eğer gelmezse kan testi yaptır netleşir iyie buarada dış gebelik ne zaman belli oluyor benim bilgim yok.

Rahim filmi rahim sorunlarını düzetlmiyor teşhis etmek için çekiliyor. Sadece rahme ilaç verilirken ufak yapışıklılar varsa ilacın basıncıyla açılıyor onun dışında rahim şeklini düzeltmiyor.

evet Edamecrim... ikizlere hamile kaldığını biliyordum... sen Bursa'ya taşındıktan sonra jhamile kalmıştın değil mi.. ?
canım kaç aylık oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…