Rahim Anomalileri

S.A kızlar ayyy kaç gündür giremiyorum ya foruma bir türlü açıkmadı sonra baktım sitede sorun var neyse nasılsınız okuduğum kadarıyla herkez iyi bu ay heyecanlı bakıyırum

gülsenem hadi bakalım canım allah kolaylık versin gelsin bebişler inşallah seninkide hayırlısıyla ikiz olur

ayy cım yarın büyük gün demek inşallah hiç bir sorun olmadan hemencik bize hamişimmmmmmm dersin

yeni gelen arkadaşım zeliş hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun zeyhatında dediği gibi rahim filmi teşhis için herhangi bir düzeltme yapamıyor yani rahimde ama rahat ol bir evladın varmış inşallah ikincide olur biraz daha sabret ve bir doktorla kalma derim ben

ve zeynepcim canım arkadaşım valla doğru ama şu standart geri çekilme yöntemininde
bir kurnazlığı var aman allahım neler anlatıyorum ben :1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tatlım biliyosun erkeklerin en zayıf olduğu zaman o zaman yani kendilerini tutamama ihtimalleri çok yüksek gerisi sana kalmış zafer haberlerini bekliyorum :hooray::hooray::hooray:

Yok canım benim eşimin iradesi süper insan birasz ayıf oluu duygularına yenilir yok anacım yok.

Ayy77 hadi canım inşallah uğraşmadan işlk denemende olur. Rahat ol strese girme. Kaç gün sonra belli olacak peki ?

Buarada bridede minik nazlıda çok iyi 1,5 aylık olmuş minik kuş :)) çok tatlıydı yaa.

Ayy77 hadi canım inşallah uğraşmadan işlk denemende olur. Rahat ol strese girme. Kaç gün sonra belli olacak peki ?

Kızlar iğnelere daha yeni başlayacağım... herhalde 10 -15 sonra transfer yapılır ve bir 15 gün daha beklemek gerekecek herhalde ..yarın dr'a gidiyorum, önce muayne edecek ve ilk iğnemi orada yapacaklar .... bakalım hayırlısı

hadi bakalım canım inşallah inşallah olacak sakin olmaya çalış streste yapma

ayy hadi canım inşallah ne güzel bugün büyük gün herşey sorunsuz ve güzel ilerler. Bakalım bende bu ameliyatı oldum ama normal hamile kalabilecekmiyim çok merak ediyorum.

ayy hadi canım inşallah ne güzel bugün büyük gün herşey sorunsuz ve güzel ilerler. Bakalım bende bu ameliyatı oldum ama normal hamile kalabilecekmiyim çok merak ediyorum.

hamile kalırsın Zeynep ciğim... kalanlar var..biliyorsun bizdeki sorun eşimden kaynaklanıyor ... bugün dr'daydım ilk iğnemi hemşire kız yaptı bundan sonrakileri kendim yapacağım...reglimin 3.üncü günü tekrardan muayeneye gitmem gerekiyormuş... 14 gün boyunca göbeğime iğne yapmam gerekecek bakalım hayırlısı....

Bu göbek iğne işi zordur herhalde valla ben yapamazdım gıdıklanırdım kesin :)) 2 hafta sonra yumurtaları toplayacaklar herhalde. Ama bu iğnelere reglin 3. günü başlamıyorlarmı? Ne zaman regl olacaksın?

Bu göbek iğne işi zordur herhalde valla ben yapamazdım gıdıklanırdım kesin :)) 2 hafta sonra yumurtaları toplayacaklar herhalde. Ama bu iğnelere reglin 3. günü başlamıyorlarmı? Ne zaman regl olacaksın?

evet 2 hafta sonra yumurtaları toplayacakla
reglin 3.üncü günü tekrar dr'a gitmem gerekiyormuş..kan tahlili yapılacakmış ve ona göre iğnelere devam edilecek ama tahlil sonucuna göre iğnenin miktarı azaltılcak veya yükseltilecek ...
6 gün sonra regl olacağım galiba

Şimdi anladım canım. Dualarım seninle senden güzle bir haber duymak istiyoruz ve duyacağız inşallah.

Kızlar spora başladım 63 kiloyum 58 ilk hedefim sonra 55 olur inşallah. Göbeğimden kurtulamaıyorum en uyuz soruda hamilemisin birde hamile olmadığımı biele bile aptal gibi her seferinde aa göbeğin çıkmış 3 aylık hamilemisin deyip duruyor uyuza gıcık oluyorum yazarken bile sinirlendim. Zaten iş arkadaşım hamile olsam bilirsin. O yüzden kilo vermeye karar verdim sırf şu hamilemisin sorusunu duymamak için.

ay77 arkadaşım hayırlı olsun, inşallah tutar bebeğin:Saruboceq:
Ben iyiyim kızlar bebişim 1,5 aylık oldu sizleri çok özledim ama ben artık pek giremiyorum.Hepinizden tek tek özür diliyorum...

canım şimdiden kolay gelsin... bende yediklerime dikkat ederek zayıfladım... ben kiloları kalçalarımda stokluyorum genelikle...sabahları tahılı ekmek ve beyaz peynir, öğlen salata ve akşam normal yemeğimi yiyordum ve o şekilde 2-3 kilo vermiştim ... spor ile aram hiç iyi değildir dolayısıyla yediklerime dikkat ederek kilo verdim...

ay77 arkadaşım hayırlı olsun, inşallah tutar bebeğin:Saruboceq:
Ben iyiyim kızlar bebişim 1,5 aylık oldu sizleri çok özledim ama ben artık pek giremiyorum.Hepinizden tek tek özür diliyorum...

teşekkür ederim Bride ciğim...inşallah herşey yolunda gider :)
Nazlı bebeğe öpücükler... kendinize çok iyi bakın:ecrin_bebek:

s.a kızlar nasılsınız herkes iyi anladığım kadarıyla anca girebildim ya bu ara işler iyi değil işten ayrılıyorum çalışma saatleri çok uzun c.teside 5 e kadar çalışıyoruz bu tempo baya yordu beni artık eve int bağlatıcam inşallah o zamana kadar pek sık giremem herhalde bu hafta sonu çıkıyorum inşallah

ayy hadi canım başladın hayırlşı olsun inşallah bu aşamaları rahatlıkla atlatırsın ve bebişinin seninle olduğu haberinide alırsın ben şu an beklemedeyim doktor eşimden araştırmalı tahlil istedi bakalım artık bende birşey bulamadı buda perde gebeliğe engel değil diyor ve buda ameliyat yanlısı değil bekliyorum bakalım bu ayda adet olursan istersen ultrason takiplerini ilaçlı su vererek yapıyım dedi

zeynepcim sende negelişmeler var hayatım ben şu kaçak ihtimalinden ümitliyim hayatım kaydirigubbakcemile5 bu arada spora karar vermem çok güzel bende 65 kiloyum son bir yılda 10 kilo aldım ve aynı sorularla muhattabım ama spora hiç vaktim kalmıyo inşallah başarılı olursun canım

bride iyi olmanıza çok sevindim nazlımıza kocaman sevgiler ve öpücükler

evet iğnelere başladım :) bakalım hayırlısı artık...

umarım sende en kısa sürede hamile kalırsın Bebeğim.. peki eşin spermiogram yaptırdı değil mi ? sonuçlarını henüz almadınız mı, doğru mu anladım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…