Rahim Anomalileri

Bebeğim hayırlısı olsun inşallah biaran önce seni tekrar aramızda görürürüz.

Bende iki gündür çok kötü bacak ağrısı çekiyordum varis iyice ilerlemeye başladı birde dizimin arkasında 2,5 cm baker kist vardı onlar için tedaviye başlayacağım varis çin çorap kist için ilaç tedavisi göreceğim. Şu varislerden iyice kurtulmak istiyorum

:)))canım aynı sorun bendede var demekkı yalnız degılız:))hamıle olmamak ayrı dert ısyerıme gelen herkesın bana bakıp hamılemısın dıye sorması ayrı dert((bende rejım yapacagım ama her ay hamıle kalırım dıye vıtamın vb seyler alıp rejım yapamamaktan dolayı kıloda verılmıyor(bu arada arkadaslar uzun suredır gıremıyordum bılıyorsunuz 2 hısteroskobı atlattım 2. regl bitmek uzere...oncekılere gore daha yogun ve uzun bır kanama seyrım oldu acaba sızlerdede operasyon sonrası boyle bır durum oldumu?

hadi canım hayırlı olsun biz eşime yaptırdıkta doktor tekrar istedi bakalım yaptırmadık daha yaptırıcaz canım benim

sağol canım geçmiş olsun sanada ne kadar ortak yönümüz varmış ya bendede o varis belası var kılcal damar varisi benimkiler bacakta şekil mekil bırakmıyo görünüşü çok rahatsız edici canım o çoraptanda nefret ediyorum ayrıca

Mrb canım histeroskopiden sora böyle yoğun reglin olması normal bendede ilk aylar çok olmuştu doktor normal demişti ama uzun süreli devam ederse yada kanama artarsa bakmak gerek demişti. Zamanla düzeliyor. Hatta ameliyatta rahimde kalan pıhtı şu bu reglle beraberde atıldığı içinde kanama çok oluyormuş. Pek korkulacak bişey değil ama genede doktorla irtibata geçmekte fayda vardır.

Ben daha almadım idare ederim dedim ama çok ağrıyor bacağım sanırım giymem gerekecek. Doktor sabahları yataktan kalkmadan önce 1 dakika boyunca ayalkalrını yukarı kaldır indirmeden giydir demişti sabahın köründe şekilden şekle gireceğim anlaşıln o çorbı giymek için :) Aslında ben yaın bile tül çorap giyerim kimse giymezken bakalım bunda nasıl olacak. Birde doktor bana diz üsütü verdi ama ben kilotlusunu alayım diyorum en sinir şey diz üstü çorap bi kere yolda düştü o gün bugün tövbeliyim :) Birde dolaşımı hızlandırıyormuşya bu çorap bakarsın selülütlerimde gider :)))

Nisam hoşgeldin aramıza kaç zamandır yoktun iyimisin?

Buarada topiğimizde yeşbü diye arkadaşımız vardı dimi yanlışmı hatırlıyorum başka başlıkta gördüm hamileymiş sanki oda burda bizleydi sorunları vardı tyada karıştırıyorum :)

Dün bir bebek mağazası gördüm allahım kendimi cennete düşmüş gibi hissettim:) kocaman mağaza o kız bebekleri için kışlık kadifeden tulumlar zıbınlar aklım gitii harikalar ne olur allahım benimde sağlıklı bir kzım olsun. İki üç tane çok güzle vardı almadan çıktım bu hafta almaya karar verdim hamile bile değilim ama ben kzı elbiseleri almakla meşgulum :))

iyiyim zeyhatcıgım teşekkür ederim canım özledim sizleriŞeniz düğünlerimiz vardı o yüzden pek giremedim siteye :teytey::teytey::teytey::teytey:
sen nasılsın gördüğüm kadarıyla eşini hala ikna edememişsin için sana söylüyorum ama bende ikna edemedim tedaviye başalamak için adam hiç oralı bile deyil klava:klava:klava:klava:

nisam 01 sorma adam eylüle tamam dedi enim herhalde başıma saksı düştü biraz daha rahatlıyalım maddi olarak diye haziran olsun dedim. Sonra tabi pişman oldum geri marta aldırmak için günlerce uğraştım. Bir yandan iy oluyor ama bir yandan çok isitoyurm bu mart ne zaman gelecek ne olur çabuk geçsin günler.

Mrb kızlar hamile kalmadan önce ve kalındığına folik asit içmek çok faydalıymış. Bebeğin sakat olamamsı ve sinir sistemi üzerinde olumlu etkileri varmış. Formumuzun gebelik çalışmalarına devam eden kızlarına tavsiye ederim :)

selam Zeynep, evet doğrudur ben 2 yıldan beri folik asit alıyorum :) gerçi bazen ara veriyorum..
bu arada ben iğnelerime devam ediyorum, artık kalçadan da iğne yaptırıyorum, yarın kontrolüm var, bakalım nolacak...

Merhaba canım bende aralıkta bu ilaca başlamaya karar verdim. Yumurta toplamı işlemi ne zaman yapılacak?

Merhaba canım bende aralıkta bu ilaca başlamaya karar verdim. Yumurta toplamı işlemi ne zaman yapılacak?

selam Zeynep, dün dr ile görüştüm, muhtemelen önümüzdeki cuma yumurta toplama işlemi yapılacak, şimdilik 10 tane folikül oluşmuş ( yumurtayı taşıyan keseye folikül deniyor ) :) pazartesi tekrar muayeneye gidiyorum .

Süper canım herşey yolunda ilerliyor ne güzel şimdi inşallah herşey böyle güzle giderse sanırım aralıkta hamile oluyorsun :))

merhaba kızlar inşaallah hepiniz iyisinizdir.şu an 7 haftalık hamilyim kalp atışlarını duyduk.inşaallah hep atar. doktor 4 hafta sonra kontrole gel dedi.düşük önleyiciye gerek yok dedi.bende uterus didelphis var.hayırlısı olsun bana dua edin. ayrıca siteye girmek çok zor neden acaba

Merhaba kızlar ben gülsenem yeni adımla seherrr, adetim 3 gün gecikti bu sabah test yaptımmm veeee sonuçç pozitifff hamileyimmm.Allahıma şükürler olsunnn çok bekletmeden yaşattı bu güzel duyguyuu.2. ayımda hamile kaldım Allah sizlerede en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu.Aynurcum artık sıra sende güzel haberlerini bekliyoruz canım.Sonrada zeyhattttttt tabikiii senden de canımmm

Allahım ne güzel formumuzda kaç gündür bir seslik vardı ama arkadaşlarım bomba haberler döndü çok sevindim.

Naz, gülsenem inşallah sağlıcakla zamanında bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. Minik nazlı bize uğurlu geldi.

Gülsenemle msn de gün sayıyorduk allahtan çok saymadık.

Sıra aynurda inşllah oda uğraşmadan hamile kalır.

Allahım mart çabuk gelsin ne olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…