:)))canım aynı sorun bendede var demekkı yalnız degılız:))hamıle olmamak ayrı dert ısyerıme gelen herkesın bana bakıp hamılemısın dıye sorması ayrı dertKızlar spora başladım 63 kiloyum 58 ilk hedefim sonra 55 olur inşallah. Göbeğimden kurtulamaıyorum en uyuz soruda hamilemisin birde hamile olmadığımı biele bile aptal gibi her seferinde aa göbeğin çıkmış 3 aylık hamilemisin deyip duruyor uyuza gıcık oluyorum yazarken bile sinirlendim. Zaten iş arkadaşım hamile olsam bilirsin. O yüzden kilo vermeye karar verdim sırf şu hamilemisin sorusunu duymamak için.
evet iğnelere başladım :) bakalım hayırlısı artık...
umarım sende en kısa sürede hamile kalırsın Bebeğim.. peki eşin spermiogram yaptırdı değil mi ? sonuçlarını henüz almadınız mı, doğru mu anladım ?
Bebeğim hayırlısı olsun inşallah biaran önce seni tekrar aramızda görürürüz.
Bende iki gündür çok kötü bacak ağrısı çekiyordum varis iyice ilerlemeye başladı birde dizimin arkasında 2,5 cm baker kist vardı onlar için tedaviye başlayacağım varis çin çorap kist için ilaç tedavisi göreceğim. Şu varislerden iyice kurtulmak istiyorum
:)))canım aynı sorun bendede var demekkı yalnız degılız:))hamıle olmamak ayrı dert ısyerıme gelen herkesın bana bakıp hamılemısın dıye sorması ayrı dert((bende rejım yapacagım ama her ay hamıle kalırım dıye vıtamın vb seyler alıp rejım yapamamaktan dolayı kıloda verılmıyor (bu arada arkadaslar uzun suredır gıremıyordum bılıyorsunuz 2 hısteroskobı atlattım 2. regl bitmek uzere...oncekılere gore daha yogun ve uzun bır kanama seyrım oldu acaba sızlerdede operasyon sonrası boyle bır durum oldumu?
sağol canım geçmiş olsun sanada ne kadar ortak yönümüz varmış ya bendede o varis belası var kılcal damar varisi benimkiler bacakta şekil mekil bırakmıyo görünüşü çok rahatsız edici canım o çoraptanda nefret ediyorum ayrıca
selam Zeynep, evet doğrudur ben 2 yıldan beri folik asit alıyorum :) gerçi bazen ara veriyorum..
bu arada ben iğnelerime devam ediyorum, artık kalçadan da iğne yaptırıyorum, yarın kontrolüm var, bakalım nolacak...
Merhaba canım bende aralıkta bu ilaca başlamaya karar verdim. Yumurta toplamı işlemi ne zaman yapılacak?
selam Zeynep, dün dr ile görüştüm, muhtemelen önümüzdeki cuma yumurta toplama işlemi yapılacak, şimdilik 10 tane folikül oluşmuş ( yumurtayı taşıyan keseye folikül deniyor ) :) pazartesi tekrar muayeneye gidiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?