Ben geçen nisan ayında oldum ameliyatı. Bana doktor eğer perde varsa laparoskopi ve histeroskopi ile alacağını kapalaı ameliyat olacağını söyledi. Böylesi durumda ameliyatatn sonra 2 kez reg olduktan sonra hamile kalabileceğini söylüyor yalnız reglini düzgün olman önemli tarihleri falan. Ve normal doğum yapabileceğimi söyledi. Ama başka bir soruz varsa açk ameliyat olacaktı o zaman 8 ay hamilelik yasak ve sezeyanla doğum olabileceğini söyledi. Benimr eglim falan operasyon sonrası hemen gününde oldu bir sıkıntı yaşamadım. Sadece kanaman oluyor bir süre zamanla kahverengiye dönüp azalıyor. Yaklaşık 15 gün falan sürdü benimki. Bana kontrole gitiğimde artık hamile kalabilirsin dedi ama benimeşimin askerlik işleri vardı o yüzden geçen ay korunmayı bıraktık. Ve işin kötüsü bbk istediğm zaman rel dengem bozuldu.
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..ve de geçmiş olsun..bence moralini bozma bak en azından sadece perde için ameliyet olmuşsun.allahtan açık ameliyat sorunun olmamış.e bunca şeyden sonra bi de stres yapmışsındır o yüzden regl düzeni bozulmuş olabilir o kadar çok endişe etme..bak ben daha yolun başındayım sen en azından bitirmişsin herşeyi.içini ferah tut.kaydirigubbakcemile5
İşte işin garip tarafı o sıkıntılı günlerde böyle bozulmamıştı bile. Evet canım yaşadım geçti ama çok zor bir yoldu hiç unutmuyorum ameliyattan uayanırken elimi göbeğime götürdüm sargı bezi vardı biraz daha aşağı indirdim rahim tarafıda sargı bezliydi o an yıkıldı başıma açık ameliyata dönüştü sandım göbeğimde sargı bezi olacağını laparaskopi nedeniyle biliyordum ama rahimde olcağını bilmiyordum. Rahmim alındı diye ne korktum nasıl bağırıyorudum rahmim yerindeni duruyormu diye hemşireler hiç bir şey söylemiyordu doktorun anlatacak deyince beynimden kaynar sular döküldü en son başka bir hemşire geldi rahmin yerinde korkma deyince rahatladım. Olayları bile kestiremiyordum o kadar ameliyat oldum ama ilk kez ameiyathanede uyandım. Olanlarada anlam veremiyordum. Çok sıkıntılı günler geçirdim. Sana tavsiyem üzüle strese girme olan zaten oluyor en azından güçlü ol. Ben kendimi çok yıpratmıştım o dönemde.
s.a kızlar öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz ve allah kolaylık versin diyorm yazıları şöyle bir okudum ayy kuruntuları bırak rahatla biraz canım inşallah bebeklerini hiç bir sorun olmadan alacaksın kucağına zeynatcım ben 5. doktora gidiyodum en son ve çok memnun kaldım ve çok güveniyorum ona yerimi buldum yani oda ameliyat önermiyo 1 i hariç diğer hiç bir doktor ameliyat önermedi bana en son eşimden tekrar araştırmalı bir tahliil istemişti bu doktor tüp bebek merkezinde ve sonuçlar çok kötü çıktı 1,600,000 sperm çıktı tahlilde yani çok düşük şu haliyle tüp bebek dedi doktor ve üroloğa sevk etti hemen gittik meğersem eşimde varikosel denen bir rahatsızlık varmış ve bu hastalık yaklaşık 7-8 yıl önce başlamışve bu hastalık sperm kalitesinden hızına sayısına her şeyi etkiliyomuş ve en sonunda kısırlığa yol açıyomuş
4 kademesi varmış ve eşim 4. kademede yani baya ilerlemiş yarın ameliyat olacak inşallah dualarınızı bekliyorum canım bu arada senin şu adet düzensizliği kaç. aydır oluyo bence hemen doktora başvur dediğin gibi bir hormonel bozukluk başlamış olabilir canım iyi haberlerini bekliyorum hepinizi çok öptüm
Merhaba arkadaşlar bu heryerde raklamları yapılan bir çok şubesi olan göz hastanesi adını tam yazmıyorum belki bir sorun olur diye çok popüler bir hastane. Onalrın yüzünden 6 kez göz ameliyatı oldum. Gözün için giitğim hastanede göz sinirlerimi tamamen bozdular ve ihmal yüüznden. Oysaki herhafta aradım dotoru gözümde kanama ateşim var doktorlar iyi demiyor diye o zaman sivastaydım bana onlar bilmez ben bilirim deyip geçiştirdi. Oysaki gözümün ta içine yerleştirlen implant çıkmıştı ben bile görüyordum. Gördüğümü bile söylüyordum yanılıyorsun diyordu. Taki 2 ay sonra bana telefonda kortizon kullan dedi gene gçmeyince çağırdı beni apar topar ameliyata aldı. Ama 2 ay o implant dışına çıkarak mahvetmişti dokualırımı. Sonradan kitleler çıktı ameliyatlar oldum. En son bana epikriz verdi. Gözüne 18 m implant taktım diye meğer 5 mm imiş o. Oysaki benim vucuduma yeterli olan 20 mm imiş. Canıma takdedi başka doktora gittim onların yüzünden 4 ameliyat geçirdim. Kitleleri aldı kadın göz kapağım bozulmuştu ameliyatla onu düzeltti ağzımdan parça aldı kapağa yerleştirdi. Sonra 18 mm implant olacağına ihmal vermedi ve yaniden açtı gözümü ve çok küçük bişey olduğunu 13 mm imlantı onun arkasına kendidinin tekrar yerleştirdiğini söyledi. Pelin Hanım gerçekten bana sihirli bir el gibi uzandı. Kendisine ait olmayan sorunlar birer birer halletti. O benim gözümde gerçek bir doktor bir insan. Düşünebiliyormusnuz koca hastane beni kandırdı ve yalan belge verdi. Herhalde benim bu ameliyatı baştan yaptırabileceğimi suçlarının ortaya çıkabileceklerini düşünemediler.
Dün adli tptayım kocaman bir bina. Kapısından girdiğim an bittim. Kapıda ambulanslar cenaze nakil araçları morg. Bir kez daha o doktorada hastaneyede lanet ettim yaşadıklarım için. Hep aklıma parçalanan insanlar cesetler geldi aklımdan heşey geçti. Ben onlarla aynı çatı altındaydım. Bu arada hüzeyin üzmezin davacısı kız vardıya o oadyıda gördüm cinsel saldırı odasıymış( Nereye düştüm dedim ama muayene iyiydi bir doktor beni iyice muayne etti dinledi hani dedikleri gibi sen sus biz anlarız dosya yeter falan olmadı. Gayet insancıllardı. İnşalllah haklı olduğum anlaışılır. Haklı davamda haksız duruma düşüp o vicdansızları sevindireceğim diy çok korkuyorum.
Zeyhat çığım davanı kazanırsın inşallah ..hangi hastaneden bahsettiğini tahmin edebiliyorum; D.G.H değil mi ? bol şanslar canım
Canım zeyhatcım okudum şok oldum...dediğin hastanede teyzem ameliyat oldu ve gözü mikrop kaptı..teyzemin göz pınarına boru sokacakları sırada hemşirenin bir elinde hortum diğer elinde cep telefonu varmış. Mesaj yazıyormuş...Hijenik olması gereken yerde hemşirenin yaptığına bak...teyzem korkmuş o an bişey diyememiş ama sonra iltihap kaptı gözü yeditepede bir prof kadın iyileştirdi teyzemi...davanda haklısın zeyhat, yanlarına bırakma çatır çatır al tazminatını....
Zeyhatçım inşallah davanı kazanırsın okudum ve çok şaşırdım arkadaşım.Regl düzensizliğini çok kafana takma stres yaparsan hiçbişey yoksa bile gecikme olabilir.Herşey yoluna girecek buna inanıyorum.Davanıda kazanacaksın bebeğinide kucağına alacaksın sadece olumsuz düşünme yeter...
Bu arada cuma günü kontrole gittim.Bebeğim gayet iyi durumda ve sağlıklı çok şükür.1 ay sonra 3 lü test yapılacak ve cinsiyeti belli olacak.Foruma yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Tıp artık çok ilerledi herşeyin çaresi var biraz zaman ve sabırlı olmak bize düşen.İnaşşallah buradaki tüm arkadaşlarım dilediğine kavuşur
zeyhatçım tekrar tebrik ediyorum seni
yanlarına kalmaz inşalllah
ne hakları var yaaaa
Merhaba, ben yeni uye oldum, sınırlarımızı aşıp ortak derdi olanlar bir arada olmamız gerçekten cesaret verici.merhaba kızlar inşaallah hepiniz iyisinizdir.şu an 7 haftalık hamilyim kalp atışlarını duyduk.inşaallah hep atar. doktor 4 hafta sonra kontrole gel dedi.düşük önleyiciye gerek yok dedi.bende uterus didelphis var.hayırlısı olsun bana dua edin. ayrıca siteye girmek çok zor neden acaba
Merhaba, ben yeni uye oldum, sınırlarımızı aşıp ortak derdi olanlar bir arada olmamız gerçekten cesaret verici.
Henuz kesin teshis konulmadi ama bende kesin bir Rahim Anomalisi var. Septum yada Çift Rahim'den bahsediliyor. Subat sonunda Ilacli HSG testi yapılacak.
Gördüğüm 4 doktordan 2si muayene sırasında kesin olarak Çift Rahim teşhisi koydu. Başka bir dr ise Septum dedi. Şimdi zaten 4üncü doktora gittiğimde test istediğimi baştan ben söyledim. Ama bu doktor da ihtimalin Çift Rahim uzerinde yoğunlaştığını söyledi. Tedavisi yok, düşük riski var. Yaşayanlara sormak istiyorum.
Herkese guzellikler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?