Rahim Anomalileri

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..ve de geçmiş olsun..bence moralini bozma bak en azından sadece perde için ameliyet olmuşsun.allahtan açık ameliyat sorunun olmamış.e bunca şeyden sonra bi de stres yapmışsındır o yüzden regl düzeni bozulmuş olabilir o kadar çok endişe etme..bak ben daha yolun başındayım sen en azından bitirmişsin herşeyi.içini ferah tut.kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar bu heryerde raklamları yapılan bir çok şubesi olan göz hastanesi adını tam yazmıyorum belki bir sorun olur diye çok popüler bir hastane. Onalrın yüzünden 6 kez göz ameliyatı oldum. Gözün için giitğim hastanede göz sinirlerimi tamamen bozdular ve ihmal yüüznden. Oysaki herhafta aradım dotoru gözümde kanama ateşim var doktorlar iyi demiyor diye o zaman sivastaydım bana onlar bilmez ben bilirim deyip geçiştirdi. Oysaki gözümün ta içine yerleştirlen implant çıkmıştı ben bile görüyordum. Gördüğümü bile söylüyordum yanılıyorsun diyordu. Taki 2 ay sonra bana telefonda kortizon kullan dedi gene gçmeyince çağırdı beni apar topar ameliyata aldı. Ama 2 ay o implant dışına çıkarak mahvetmişti dokualırımı. Sonradan kitleler çıktı ameliyatlar oldum. En son bana epikriz verdi. Gözüne 18 m implant taktım diye meğer 5 mm imiş o. Oysaki benim vucuduma yeterli olan 20 mm imiş. Canıma takdedi başka doktora gittim onların yüzünden 4 ameliyat geçirdim. Kitleleri aldı kadın göz kapağım bozulmuştu ameliyatla onu düzeltti ağzımdan parça aldı kapağa yerleştirdi. Sonra 18 mm implant olacağına ihmal vermedi ve yaniden açtı gözümü ve çok küçük bişey olduğunu 13 mm imlantı onun arkasına kendidinin tekrar yerleştirdiğini söyledi. Pelin Hanım gerçekten bana sihirli bir el gibi uzandı. Kendisine ait olmayan sorunlar birer birer halletti. O benim gözümde gerçek bir doktor bir insan. Düşünebiliyormusnuz koca hastane beni kandırdı ve yalan belge verdi. Herhalde benim bu ameliyatı baştan yaptırabileceğimi suçlarının ortaya çıkabileceklerini düşünemediler.

Dün adli tptayım kocaman bir bina. Kapısından girdiğim an bittim. Kapıda ambulanslar cenaze nakil araçları morg. Bir kez daha o doktorada hastaneyede lanet ettim yaşadıklarım için. Hep aklıma parçalanan insanlar cesetler geldi aklımdan heşey geçti. Ben onlarla aynı çatı altındaydım. Bu arada hüzeyin üzmezin davacısı kız vardıya o oadyıda gördüm cinsel saldırı odasıymış ( Nereye düştüm dedim ama muayene iyiydi bir doktor beni iyice muayne etti dinledi hani dedikleri gibi sen sus biz anlarız dosya yeter falan olmadı. Gayet insancıllardı. İnşalllah haklı olduğum anlaışılır. Haklı davamda haksız duruma düşüp o vicdansızları sevindireceğim diy çok korkuyorum.

Son düzenleme:

İşte işin garip tarafı o sıkıntılı günlerde böyle bozulmamıştı bile. Evet canım yaşadım geçti ama çok zor bir yoldu hiç unutmuyorum ameliyattan uayanırken elimi göbeğime götürdüm sargı bezi vardı biraz daha aşağı indirdim rahim tarafıda sargı bezliydi o an yıkıldı başıma açık ameliyata dönüştü sandım göbeğimde sargı bezi olacağını laparaskopi nedeniyle biliyordum ama rahimde olcağını bilmiyordum. Rahmim alındı diye ne korktum nasıl bağırıyorudum rahmim yerindeni duruyormu diye hemşireler hiç bir şey söylemiyordu doktorun anlatacak deyince beynimden kaynar sular döküldü en son başka bir hemşire geldi rahmin yerinde korkma deyince rahatladım. Olayları bile kestiremiyordum o kadar ameliyat oldum ama ilk kez ameiyathanede uyandım. Olanlarada anlam veremiyordum. Çok sıkıntılı günler geçirdim. Sana tavsiyem üzüle strese girme olan zaten oluyor en azından güçlü ol. Ben kendimi çok yıpratmıştım o dönemde.

Canım zeyhatcım okudum şok oldum...dediğin hastanede teyzem ameliyat oldu ve gözü mikrop kaptı..teyzemin göz pınarına boru sokacakları sırada hemşirenin bir elinde hortum diğer elinde cep telefonu varmış. Mesaj yazıyormuş...Hijenik olması gereken yerde hemşirenin yaptığına bak...teyzem korkmuş o an bişey diyememiş ama sonra iltihap kaptı gözü yeditepede bir prof kadın iyileştirdi teyzemi...davanda haklısın zeyhat, yanlarına bırakma çatır çatır al tazminatını....

göz hastanesi konusunda inşallah davanı kazanırsın canım.hiç yılma yolundan devam et.bu ülkede maalesef sesini çıkarmayan insan çok.senin gibilerin olması hepimiz açısından güzel bi şey.umarım kazanırsın ve senin sayende işlerinde daha dikkatli ve özenli olurlar artık... :lepi:

Zeyhatçım inşallah davanı kazanırsın okudum ve çok şaşırdım arkadaşım.Regl düzensizliğini çok kafana takma stres yaparsan hiçbişey yoksa bile gecikme olabilir.Herşey yoluna girecek buna inanıyorum.Davanıda kazanacaksın bebeğinide kucağına alacaksın sadece olumsuz düşünme yeter...
Bu arada cuma günü kontrole gittim.Bebeğim gayet iyi durumda ve sağlıklı çok şükür.1 ay sonra 3 lü test yapılacak ve cinsiyeti belli olacak.Foruma yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Tıp artık çok ilerledi herşeyin çaresi var biraz zaman ve sabırlı olmak bize düşen.İnaşşallah buradaki tüm arkadaşlarım dilediğine kavuşur

Bebeğim selam, varikosel ameliyatı ile sperm kalitesi baya bir düzeliyor ve hatta sonra hiç tüp bebek'e gerek kalmayabilir, içini ferah tut. bir arkadaşımızın kocası da ameliyat olmuştu ve daha sonra kadın doğal yoldan hamile kalmış... herşey yoluna girecektir göreceksin, herşeyin başı sabır ..bol şanslar

Zeyhat çığım davanı kazanırsın inşallah ..hangi hastaneden bahsettiğini tahmin edebiliyorum; D.G.H değil mi ? bol şanslar canım

Öyle canım sadece isimleri var bir şikayet sitesi var o kadar çok hakalrında şikayet var o kadar çokki vukuatları. Göz birde çok hassas bir organ bendede enfeksiyon aşırı fazlaydı allahtanki beynimize sıçaramadı nede olsa sinirler dokular birbirleriyle bağlantılı.

Amanda aman formumuzu bebişlr bastı şimdiden 3 bebişimiz var ayy ınkilerle. İnşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız. Allah artırsın inşallah :))

Son düzenleme:
varikosel sorunu nasıl anlaşıldı arkadaşım
ben şimdi herşeyi araştırıyorum yaaa
kafayı yiycem

zeyhatçım tekrar tebrik ediyorum seni
yanlarına kalmaz inşalllah
ne hakları var yaaaa

Tşkler canım inşallah. Bu araa sen nasıl oldun vucutun toparlayabaildimi biraz kendini. Tekrar ne zaman düşünüyorsun gebeliği sen çok azimlisin. İnşalalh en kısa zamanda kalırsın ve murlulukla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.

Merhaba, ben yeni uye oldum, sınırlarımızı aşıp ortak derdi olanlar bir arada olmamız gerçekten cesaret verici.
Henuz kesin teshis konulmadi ama bende kesin bir Rahim Anomalisi var. Septum yada Çift Rahim'den bahsediliyor. Subat sonunda Ilacli HSG testi yapılacak.
Gördüğüm 4 doktordan 2si muayene sırasında kesin olarak Çift Rahim teşhisi koydu. Başka bir dr ise Septum dedi. Şimdi zaten 4üncü doktora gittiğimde test istediğimi baştan ben söyledim. Ama bu doktor da ihtimalin Çift Rahim uzerinde yoğunlaştığını söyledi. Tedavisi yok, düşük riski var. Yaşayanlara sormak istiyorum.
Herkese guzellikler diliyorum.

Aramıza hoşgeldin ve geçmiş olsun. Bende öyleydi. Zaten şöyle bir durum var çift rahim ve perde bazen anlaşılmıyor. Benim ilaçlı filmden sonra kesin bir sorunum vardı. İlaçlıda bile septummu çiftmi ayırtedilemedi. Ancak laparoskopiyle anlaşılır denildi. Her iki durumda ameliyat olacaktım. Septum çıktı şükür alındı çift rahim olsaydı tek rahime dönüştürülecekti.

selan pinnosh, geçmiş olsun öncelikle. ilaçlı hsg'yi yaptıktan sonra ne olduğu kesinleşecektir, ama yok o şekilde de anlaşılmıyorsa laparoskopi yapılabilir... çift rahimli olman senin hamile kalmanı engelemez, bebek sadece rahimin bir tarafında büyür ve unicorn uterusta olduğu gibi, yeri biraz dar olur ve hamile kaldıktan sonra rahim ağzına dikiş atılabilir.

sen daha önce hamile kalmayı denedin mi ? veya ne zamandır deniyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…