Öncelikle tüm hamile kalmak isteyen,bebişlerni kucaklarına almak isteyen ve daha birçok zorlukları aşıp doğurmak isteyen herkese Rabbimde kolaylıklar diliyorum.ALLAHIM ONLARIN YARDIMCISI OLSUN.
Ben yeni üye oldum.Hoşbuldum hepinizi.
2,5 yıllık evliyim.Rabbimin büyük bir lütfu olan çok tatlı bir kızım var.Ceyda.Onu çok seviyorum tüm annelerin evlatlarını sevdikleri gibi.
Ben kızımı doğururken çok zorluklar yaşadım.Hamileliğim mükemmel güzel geçti.Tabiri caizse kuşlar gibi sekiyordum.Sancılarım başladı,bilinçli bir şekilde çektim sancılarımı.Arsı sıklaşınca hastaneye vardım.Çok uzun süre kaldım,bebğimim gelmesi zor oluyordu.Artık doğum vakti gelmişti ve zorluklar içind edoğum yaptım.Doğumda benim Uterus Didelphis olduğum anlaşıldı.Doğum yaparken aradaki septum yırtılmış ve onu diktiler.Orda çok zorluk çektim.Ama doğururken zorlanmamın sebebi bu heralde sptum.Benim gibi olanlara tek diyeceğim ameliyat tercih etmesinler.İlk önce denesinler,olmazsa ameliyat.
Bana doktorum ameliyat önermedi.2 doğumumun daha kolay olacağını söyledi.Fakat ben çok korkuyorum,yaşadıklarımdan dolayı.Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Zeyhat yazını görünce hemen yazayım dedim düşünce yapımız ne kadar benziyor birbirine :) Benim de aynı şikayetlerim var pko var bende ama hep 30 günde bir adet oluyordum hiç şaşmazdı iki aydır üstelik şubata kadar bıraktığım içinde bebek konusunu kafama takmama rağmen 1 ay 12 gün geçti sonra normal oldu bu ay yine 11 gün geçti ve ben de erken menopoza girdiğimi düşünmeye başladım ok bilmek de insanın kafasını karıştırıyor :) Eşime keçi boynuzu kürüne başladım kendim de soğan kürüne başlayacağım bu ay gelecek ay da incir kürü yapacağım benden bu kadar Rabbim hepimize birer evlat nasip etsin insaallah
Benim durumumda olup ameliyat olmadan doğum yapan yok mu?Benim durumum da olup ameliyat olan kimle rva r acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.
Zeyhatçım bende doktora gittim
kontrol içindi
5.5 cmlik kist gördü
pkoda vardı zaten
arkadaşım senin bir kist problemin olmuştu iye hatırlıyorum
doktor adetle atarsın dedi
sen ne diyosun
bir kerede atılır mı sence
doğum kontrol hapı verdi
adetin gecikmesin dedi
sıkıntı yaptım biraz
ne diyosun arkadaşım
Geçmiş olsun size.Çocuk dünyaya getiren var mıve doğum sezeryan mı diyor doktorunuz yoksa normal doğum yapabilir misiniz?Çok soru soruyorum ama merak ediyorum kusuruma bakmayın.Şimdiden tşkler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?