Ne güzel iki bebiş. Valla millet bir taneyi zor taşıyor allah yardımcın olsun. Sağdaki birde kız oluyormuş :)) süpriz yapıyormuş size baksana durşunda asalet var :))
Bu arada çalışıyorsun sanırım izin almayı düşünüyormusun?
selam Zeyhat... bugün son iş günümdü; doğum iznine ayrıldım sonunda :) şu an 30. hatfalık oldum ...geçen hafta bebekleri gördük; ikisi de hemen hemen 1,300 kgr'dı ; iyi gelişiyorlar Allah şükür. onun dışında çok ağrılaştım artık uzanıp dinlenmek istiyorum ama bu zamana kadar çalışacağımı da hiç ummuyordum; Allah yardım etti ...senin için de herşey yolundadır inşallah.
diğer arkadaşlara; da bol şanslar dilerim; bende de septum vardı; bende ameliyat oldum; ve eşimden kaynaklanan sebeplerden ötürü tüp bebek yaptık... şu an iki oğlana hamileyim; ve herşey yolunda. Allah hepinizin yardımcısı olsun. sevgiler
melony ameliyatı histereskopik mi oldun? ben de bu şekilde ameliyat oldum. ancak durum farklı ama kanama devam ediyordu yaklaşık bir hafta devam etti sonra östrojen ilacını kullanmaya devam ettikçe kesildi. Geçmiş olsun.
Zor olmalı canım yaz aylarına geldi. İnsan sıcakta kendini zor taşıyor maşllah sen iki oğlan taşıyorsun. Bıcırıklara bak büyümüşler. Delikanlı olmuşlar. İsimlerini buldunuzmu annesi. Evde keyfini çıkar hamileliğin istediğin saatte yat istediğin saatte kalk ne güzel.
evet hist oldum benimde kananm 10 gün bile sürmedi suan adet oldum 27. günümde uzama ve erken deil tam zamanında . bana ialç olarak sadece vitamin birde coraspirin verdi oda bebek çalışmasına başlamadan önce alınan vitaminler varya folikler ondan gerek yok hiçbir tedaviye dedi 6 ay kendi halimize bıraktı bir sorun yok dedi birde ben 1 sene önce bir düşük yaşadım.ha birde doktora sorudm sarı akıntıları enfeksiyonmu diye yok dedi bu tür ameliyatlardan sonra içerideki yaralardan gelebilirmiş korkulacakk bişi yokmuş şimdi adetimin bitmesini bekliyorum bitince gitcez ve spiral çıkcak ve eğer gerek duyulursa bir tane daha geçircem sen bir kez mi oldun yoksa 2. ye gerek duyuldumu
Ben yei oldum ve bir kez oldum. Şimdi dr rahim filmi çekicek.Net anlaşılması için.adetimin bitmesini bekliyoruz.Neler olup bittiğini, rahimde boşluğun oluşup oluşmadığını o zaman söyleyebilecek ve bu duruma göre tedavi yöntemi belirleyeceğiz, ya da yeniden ameliyat önerecek..Bakalım hayırlısı olsun..Bekliyoruz.
bende günümü aldım gitcz cumartsi günü bakalım ne olcak ben kendimden deil eşimden ümitli deilim morfolojisi çok düşük çıktı morfoloji sperm kalitesi demek yanii 0 bizimkisinin bakalım keçiboynuzu kürü kullanıyoruz ne olcak
evet teyzesi büyüyorlar; kıpır kıpırlar :) isimleri çoktan bulmuştuk. sağdaki Ali olacak ve soldaki Alp olacak Allah izin verirse . evet keyfini çıkaracağım; çok ihityacım var gerçekten; artık çok çabuk yoruluyorum ve koca göbeği de taşımak daha daha zorlaşıyor. sen iyisin ? sende artık temmuz gibi çalışmalara başlarsın artık... inşallah herşey gönlünce olur. sevgiler
Melony selam; benim eşimin de morfoloji sorunu vardı; bizde keçiboynuzu kullandık ama pek bir yararını göremedik; sonra da hemen tüp bebek e geçtik bunu tabi kendi jinekoloğum önermişti ama aslında erkeklerde bir sorun varsa sanki onları da bir ürolog ile görüştürmekte yarar vardır diye düşünüyorum artık. benden sana tavsiye eğer eşinde de öyle bir sorun kesinleştiyse bir ürülog ile görüşün dr belki ilaç falan verebilir...
arkadaşlar herkese merhaba..hatırladınız mı beni??yaklaşık nerdeyse 1 yıldır girmedim kk ya..girince kendimi bazen daha kötü hissediyordum,daha çok kafaya takıyordum..ama özlemişim sizia.s.
ay77 tebrik edyorum,hayırlısıyla Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah..
bilmeyenler için tekrar tanıtayım..yarım rahimliyim,mydaisiy(yanındaki numarayı hatırlayamadım,kusura bakmayın)arkadaşla aynıyız yaniii..1 yıl boyunca hala hamiş kalabilmiş değilim..yarım rahimli olup hamiş kalan da yok sanırım burada..yanış mıyım??
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadşlar yeni katıldım. daha önce sadece okuyordum yazılanları.......bende 3 defa düşük yaptım 2 sinde kalbi durdu.üçünde de kürtaj oldum.2. sinden sonra araştırma yaptırdım rahimde perde ve karın zarında illtlhap vardı laparoskopi ile histeroskopi yapıldı temizlendi. 3. yü denedik ama olmadı 7. haftada kalp atışını duyduk 11.haftada bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj ile sonlandırıldı.5 gün oldu tekrar araştırma yaptıracağız.benim hikayemde böyle.....
Osetya yarım rahimli olup hamile kalan arkadaşlar var hiç umutsuzluğa kapılma.Hatta biri doğum da yaptı bebeği de iyi şu anda :)
Merhaba osteya seni burda tekrar görmek ne güzel iyki geldin. Mydaisy nin dediği gini hamile kalanlar var. Tüp bebek yapmayı düşünmüyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?