canım, benim ilk doktorum da yarım rahim mi,değil mi tam anlayabilmek için histeroskopi önermişti..sonra şu anki doktoruma gittim..ilk kez o zaman gitmiştim..öyle bilgili bir doktor ki ,histeroskopiye gerek yok,ben normal muayeneden anlarım dedi..ve tek muayeneden şıp diye anlayıvermişti yarım arhim olduğumu..ondan sonra zaten ilk doktorumu bıraktım..histeroskopi diyinceiacaba dedik para tuzağı mı bu??sonra şu anki doktorumu bulduk..doktor çok önemli..ve kendini de çok bızıklattırmamaya çalış derim canım..:1hug:çünkü bunların hepsi vücudu yıpratıyor,biliyosun..
Gçmiş olsun canım umarım iğne işe yaramıştır. Moralini bozma. Çok şükür senin tüp bebek sürecin çok güzel sıkıntısız geçti. İnşallah sonuda güzle olacak. Tekrar doktora giitiğinde ne dedi? Şu an bebeklerin durumu nasıl?
kızlar merhaba beni hatırladınız mı?çift rahimliydim 12.haftamda kanamam olmuştu sizden dua istemiştim.çook şükür stresli bir hamilelikten sonra minik kızımı kucağıma aldım.6 ay kabus gibiydi son 2 ay rahattım sadece.20.haftada su azalması dualar sayesinde 39.haftayı buldum.17 haziranda sezeryan oldum hala şoktayım.kızım şu anda yanımda uyuyor.evlatlık almayı eşimden ayrılmayı bile düşünmüştüm.
canım geçen salı tekrar gittiğimizde sadece nst'ye bağladı ve suyunu kontrol etti. suda devam eden bir azalma yoktu ve nst'nin sonucu iyidi. bu salı yine gideceğiz... yani şimdilik herşey iyi gidiyor; yakından takip ediyorlar. tahlil yapmamı istemişti; tahlil sonuçları da iyi çıktı yani sorun görünmüyor şimdilik. ben rahatım artık; kafaya birşey takmamaya çalışıyorum.
merhaba arkadaşlar.benim 2 düşüğüm oldu ve 3 gün önce rahim filmi çektirdim.rahmim kalp şeklindeymiş.önce bilmediğim için çok endişelendim.hemen doktoruma gittik ve beni çok rahatlattı.korkulacak bişey olmadığını bunun bebeğin yerleşmesiyle ilgili olduğunu söledi.yani şekil bozukluğu olan yere yerleştiğinde büyümüyormuş.ameliyatı en son düşün dedi.salı günü prof.a gidicez.bakalım o ne dicek.rahmi kalp şeklinde olupta bebeği olan var mı aranızda?çok endişe ediyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.
canım geçtiğimiz cumartesi oldu transferim..yarım rahim old.için 1.kalitede 2 embriyo transfer ettiler..yani bugün tam 1 hafta olmuş oldu..kan testim 2 temmuz perşembe günü..ama ben sabırsızlığımdan ve merakımdan her Allahın günü idrar testi yapıyorumkaydirigubbakcemile3gerçi daha pozitifi göremedim ama..opuyorumnanaktanAllahıma hep diyorum ki;herhangi bir kayıp yaşamadan bebeğimi sağsalim kucağıma alabileceksem Allahım inşallah hamileyimdir diyorum..hakkımızda hayırlısı.yani negatifi görsem de çok fazla üzülmeyeceğim,hazırladım kedimi..Osetya naptın? sana transfer yapılacaktı ; testi ne zaman yapıyorsun ?
Merhaba kızlar ben cumartesi primolut n ye başladım. Reglimi 2 3 gün ertelemek için. İşlerimi ona göre ayarladım. Sonrasında regl olunca klomene başlayacak dr. Ayın 6 sından sonra herşey başlıyor. Bu primolut n ne iğrenç ilaçmış. Bana cinnet geçirtecek. Gündüz bişey yok. Gece sinirden uyuyamıyorum. Eşimle her akşam uğraşıyorum. Yediği yemek içtiği sigaraya için çatıyorum. Regl olurken bu kadar gergin olmuyordum. Bir an önce şu gün gelsede kurtulsam. Klomen falanda bu kadar stres yapıyormu. Yoksa kendimi ben bile çekemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?