Rahim Anomalileri

Evet sierciğim bendede aynısı oluyordu. Ağrı gibi değil ama rahatsız edici bir his yaşıyordum sanki rahmim küçükte baskı oluyormuş gibi. Bunun perdeyle alakası varmış. Ameliyat sonrası bu tamamen ortadan kalktı. Regl dönemindeki yoğun kanamalar ve ağrılarda azaldı.

Teşekürederim güzel dileklerin için AMİİİİN DİYORUM ...sende canını sıkmaa karamsalığa kapılma daha çok erkeen..pozitif ol..hem bak benim bir topiğim var oraya bir uğra istersen belki sana yardımcı olabilirim 6 ayda 11 hamilemiz çıktııhihoyyyt darısı isteyenlerin başınaa inşallaah..ALTERNATİF TIP BÖLÜMÜNDEYİZ:1hug:

Selam Zeyhat nasılsın? kusura bakma ben artık eskisi gibi topiğe giremiyorum...ama ara ara yazılanları okuyorum. Ben bugün 26.haftama girdim; yarın kontrolüm var... şimdilik herşey iyi gidiyor...inşallah böyle devam eder.
sevgiler .

sevgili zeyhat teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.benim ailemdeki bayanlarda gayet doğurgan hatta ailede düşük yapan bile olmamış ne şansızlık değilmi yaşadıklarımız.allahtan umut kesilmez.yeni bir dr.gittim tekrar tekrar deneyeceksin.sağlıklı bebeği bulana kadar dedi.adamlara ne kadar kolay geliyor bu yaşadıklarımız.kürtajdan sanki tırnağı kesip atmak kadar kolay bahsediyorlar.neyse tekrar teşekkür ederim allah muhtaç ettirmesin hiç kimseyi.doğal yoldan hamile kalıp doğum yapmak nasip olur inşallah hepimize sevgiler saygılar

Merhaba kızlar.Ben de bu ay aşılama için start verdim.Umutluyum.Hem de çok.Kaptırmıyorum da kendimi ama pozitif düşünüyorum ve müthiş bir sevinç var içimde.Tabi benin için hamile olmakla bitmiyor unikorn olunca :) Olsun! Umarım ben de bu sayfadan haber verebilirim hamileyim diye.Dualarınıza ihtiyacım var.Herkese sevgiler...

S.A arkadaşım özlemişim hepinizi canım geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir beni soracak olursanız eşimde varikosel çıktı meğer o yüzden haile kalamıyomuşum ocakta ameliyat oldu bu ay sperm tahlili tekrarlandı ama malesef pek bir gelişme yok doktorumuz yurt dışında onu bekliyyoruz bakalım ne diyecek bu arada ev aldım taşınmak üzereyim her şey üst üste geldi yani eşimin şu anki sonuçlarına göre sadece tüp bebek yapabiliyoruz daha artarmı onu ise hiç bilmiyorum moralim çökük kaç aydır ameliyattan çok ümitliydim ama sonuç beki çok üzdü tabi takdir rabbimin sende canını sıkma halledilecek bişeyse hiç strese girme canım ve ben senin yerinde olsam kendi doktoruma giderdim

ayy 77 canım hadi maşallah allah sağlıklıca almayı nasip etsin nasıl geçiyor peki hamişlik keyfini çıkar

yeni arkadaşlar hepinize selam moralinizi bozmayın rabbim yazdığı saatte olur herşey bunlarsa sınav inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar birazdan aşılama için evden çıkacağım.Ciddi anlamda tedavime başladım artık :) Dualarınızı eksik etmeyin lütfen

selam kızlar daha önce burda kendimi anlatmıştım hatırlatma yapayım die alıntı yaptım bilginize sunulurrrrrrr...

ve 2. tüp bebek denemesi sonucu şuan 2 aylık tek bebege hamileyimmmmmmmmmmmm
darısı tüm olmayanların başına olsunnnnnnnnn..........
Allahım tüm isteyenlere tüm olmayanlara tüm tedavideki arkadaşlara tüm bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::sm_cool::dance:

Merhaba canım iyiyim? Günsayıyorum bende temmuza az kaldı :) Ne güzle zaman geçmiş doğuma yaklaşıyorsun senin ve beklerin sağlıklı olmasına svindim. Hazırlıklar nasıl gidiyor çifter çifter almaya başladınmı :)

Kızlar birazdan aşılama için evden çıkacağım.Ciddi anlamda tedavime başladım artık :) Dualarınızı eksik etmeyin lütfen

İnşallah herşey yolunda gider sorunsuz sıkıntısız hamile kalırsın devam ettirirsin. Dualarım senle. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sıradaki hamileyim haykırşı senden gelir inşallah :))

Bence tüp bebeğe geçmekle iyi yapmışsın. Bazen ben bile diyorum direkt tüp bebek yaptırsam hiç uğraşmaam çünkü ben sabırsız insanım her ay ne olacak diye beklerken stresten olacağı varsa bile olmaz. İlk ay olmazsa kendi doktoruma gideceğim. Muayenahanesi uzak iki üç günde bir gitmek lazımmış. İş yüzünden yakın bir yerde halledeyim diyorum. Olmazsa ilk ay zaten hiç oralarda vakit harcamam.

Peki sen ne zaman tüp bebek için tedaviye başlıyorsun. Bu arada evin hayılrı olsun. İnşallah yeni eve yeni bebek yakında gelir.

Allah sağlıcakla tamamına erdirsin . Çok sevindim bak neler yazmıştın neler olmuş :) Allah hepimizin gönlüne göre versin.

selam kızlarrr bebıs 10 haftalık olmak uzere
kanamam oldu ıkı kez
ama rahım seklı yuunden oluyormus
serumları yıyıp cıkıyorum

İnşallah herşey yolunda gider sorunsuz sıkıntısız hamile kalırsın devam ettirirsin. Dualarım senle. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sıradaki hamileyim haykırşı senden gelir inşallah :))

Teşekkür ederim zeyhat.Şu an gün sayıyorum.Geçen hafta cuma günü aşılamam yapıldı.Haftaya cuma da hayırlısıyla test yaptıracağım.Çok umutlu değilim ama umutsuz da değilim.Sadece dua ediyorum.Hayırlısını istiyorumyerimseniben

Canım inşallah allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Streslide değilsin bu çok önemliymiş. Bkalaım ne çıkacak testten :) umarım bebiş çıkar.

Merhaba kızlar bende doktora gitim. Mantar için gitmiştim. Bu 3. dr ve oda yumurtamın yetrsiz olduğunu söyledi. Bebeği temmuzda düşünüyoruz. O zaman klomenle tedaviye başlıyacağız en hafif düzeyden dedi. Duruma göre artıracakmış. 12. gün yumurta 11 mm 15. günde 11 mm çıktı. O yüzden yumurta takibi yapacakmış. Acaba çabuk büyürmü? Benim gibi olanlarınki nasıl büyüdülermi?

pko olma ihtimalin var mı zeyhat?Ben de var ve geçen ay test yaptırdığımda çatlamadıklarını öğrendim.ılaçlarla bu ay benim aşılamada sadece 2 tane yumurtam oluştu.ılk kontrolde biri 14 mm diğeri 18 mm.Sonra tekrar baktıklarında biri 23,5 oldu ve diğeri 14 mmde kaldı.ılaçlarla çok rahat 19 mmye gelir yumurtaların bence çok endişelenme.Neler atlattın o da birşey mi de ve geç.Sonuçta tedaisi var.Pozitif olalım ve bol bol dua edelim.Görüşmek üzere :)

Pko yok canım bende. Bir kere kist olup patlamıştı iç kanama yapmıştı bende hatta durmasa ameliyata alacakalrdı. Öyle acil bir şeyde yaşamıştım. Dr bununda yumurtayla ilgili olduğunu söyledi. Tekrar oluşacak diye ödüm kopuyor ya geneme kanama olursa bu kez durmazsa neler geliyor aklıma ya yumurtalıklarımı alırlarsa. Çok endişeliyim. Bunu çok düşünüyorum.

Bazı yerlerde okudum kimininiki hiç büyümüyormuş ilaçlarla. Dr da dedi en hafiften başlıyacağız duruma göre iğnelere geçeceğiz dedi. Septum bitti bu çıktı ne arıza rahmim varmı benim ya. Şimdiden strese girdim aklımda hep ya diye başlayan sorular var

Zeyhat cım selam; canım şu an 28. haftamdayım...alışverişlere başladım ve dediğin gibi hepsini çifter cifter alıyorum :) ama çok ağrılaştım artık hemen bu haftasonu bitirip artık dinlenmem gerek... bu haftasonu kontrol var..inşallah bebekler iyilerdir; ve büyümüşlerdir. gerçi kendilerini çok hissetiriyorlar şu sıralar özelikle soldaki bir güzel tekmeliyor anlatamam ; sağdaki daha kibar :)
görüşmek üzere kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…