Rahim Anomalileri

kıslar bizde başladık bakalım çalışmalara umarım tüp bebeğe gerek kalmaz ama benim pek ümidim yok yinede Allahım her isteyene nasip etsin

selam Osetya; bende seni hatırladım :) inşallah herşey iyi gider; ben ayrıca başka bir foruma da giriyorum ve orda yarım rahimli 3 bayan hamile kalıp doğum yaptılar; biri geçen yıl; diğer iki bayanda daha çok yeni. hatta biri normal yoldan hamile kalıp, 40. haftaya kadar bebeği taşıdı. diğeri 35. haftaya kadar bebeği taşıdı ve daha geçen ay doğum yaptı. yani moralini bozma... doğum yapan çok... sen şu an tedavine konsantre ol. herşey iyi olacaktır inşallah. bizim cumartesi kontrol vardı; sağ bebeğin suyu azalmış; ve çok gelişmemiş; bir hafta geriden takip ediyor diğerini. akciğer geliştirici iğne yapıldı; ve yarın tekrar doktora gideceğim... inşallah herşey normale dönmüştür; yoksa erken alabiliriz diyorlar. neyse hayırlısı artık.

Zeyhat ciğim sende iyisindir ? canım sen artık çalışmalara başlarsın :)
iyi akşamlar herkese

slm osetya sanırım sende yarım rahim sorunu var umarım herşey ylonda gider ve bebek sahibi olursun bendede perde sorunu vardı ameliyat oldum herşey normal ama eşimde morfoloji sorunu cıktı bakalım ne olcak doktor hemen tedavi önermedi hayırlısı herşey allahtan

Çok sevindim canım tüp bebek tedaviine başlamana. İnşallah herşey kusursuz ilerler hamile kalırsın ve zamanında sağlıklı bebeğini kucağına alırsın. Başından sonunu kapsyan bir dua :) Gelişmelerden bizi haberdar edersin.

Gçmiş olsun canım umarım iğne işe yaramıştır. Moralini bozma. Çok şükür senin tüp bebek sürecin çok güzel sıkıntısız geçti. İnşallah sonuda güzle olacak. Tekrar doktora giitiğinde ne dedi? Şu an bebeklerin durumu nasıl?

selamlar bendede yarım rahim olabilirmiş tüp filminde öyle çıkmış ve laporoskopi yapmak istiyo doktor cuma günü yapacaktı fakat ben erteledim bir dahaki aya önceden bana böyle bişey söylenmemişti dün sordum ve böyle bişey söyledi çok şaşırdım ve üzüldüm bakalım artık hayırlısı olur inşallah...

evet canım,yarım rahim..iyi dileklerin için çok sağola.s.inşallah siz de en hayırlı zamanda bebk sahibi olursunuz..sayı ve hareketle ilgili bişeyler söyleyebilirim ama(eşimde de aynı sorun vardı çünkü),morfoloji ile ilgili bir bilgim yok maaleseff.:1no2:

kapsamalı duan için çok sağol canımkaydirigubbakcemile3inşallah dediğin gibi olr da,hepimiz hayırlısıyla bebeişlerimizi kucağımıza alırız..
kızlar bu arada yarın sabah,transferim olacak..dualarınızı esirgemeyin..öpüyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım yarım rahimli olupta çocuğu olan duymuştum bende.Nasipte varsa oluyor işte.inşallah hepimiz o mutluluğu tadarız selam ve dua ile....

Bugün önemli günlerden biri inşallah herşey yolunda gider. Bundan sonraki süreçte çok önemli kendini yorma bolca dinlen ve tüm doktorların dediği gibi sakın strese girme. Bolca kadın programları izle :))

Canım yarım rahimli olupta çocuğu olan duymuştum bende.Nasipte varsa oluyor işte.inşallah hepimiz o mutluluğu tadarız selam ve dua ile....

evet doğru söyledin..herşey nasip kısmet..Allahım bize de nasip etsin artık en tez ve hayırlı zamanda inşallah..:Saruboceq:

Bugün önemli günlerden biri inşallah herşey yolunda gider. Bundan sonraki süreçte çok önemli kendini yorma bolca dinlen ve tüm doktorların dediği gibi sakın strese girme. Bolca kadın programları izle :))

a.stamam canıma.ssağol canım,dediğin gibi herşey yolunda gitti Allaha şükür..1.kalitede 2 embriyo tarnsfer edildi..normalde 3 ediyorlarmış ama ben yarım rahim old.için 2 tane transfer edildi..zaten oldu da ikisi de tutarsa biri alınacak.:gitme:sağlıklı bir doğum ve bebek için bu şartmış..
ya kızlar ne ilginç..o 2 embriyoyu transfer edilirken ekranda görüyorsun,2 küçük buğday tanesi..Yarabbim ne büyüksün..kaç gündür zavallımlar laboratuvarda kendi kendilerine bölünüyorlar,hiçbişeyden haberleri yok..düşününce çok ilginç geldi..geldiğimden beri uyuyordum,daha yeni kalktım sayılır..bol bol dinlenicem..2 temmuzda kan vermeye gidicez..Allahım inşallah :CüvCüv: kalırım..

osetya senin durumunun aynısı bendede varmış ama tam karar verebilmek için laparoskopi ve histeroskopiye almak istedi doktor seni dikkatle takip edicem inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun bana da umut olursun

Çok sevindim canım inşallah 2 temmuzda güzle haberler alırsın. Temmuzda bir hamilemzi daha olur formda inşallah ağustostada be güzel haber veririm.

osetya senin durumunun aynısı bendede varmış ama tam karar verebilmek için laparoskopi ve histeroskopiye almak istedi doktor seni dikkatle takip edicem inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun bana da umut olursun
canım, benim ilk doktorum da yarım rahim mi,değil mi tam anlayabilmek için histeroskopi önermişti..sonra şu anki doktoruma gittim..ilk kez o zaman gitmiştim..öyle bilgili bir doktor ki ,histeroskopiye gerek yok,ben normal muayeneden anlarım dedi..ve tek muayeneden şıp diye anlayıvermişti yarım arhim olduğumu..ondan sonra zaten ilk doktorumu bıraktım..histeroskopi diyinceiacaba dedik para tuzağı mı bu??sonra şu anki doktorumu bulduk..doktor çok önemli..ve kendini de çok bızıklattırmamaya çalış derim canım..:1hug:çünkü bunların hepsi vücudu yıpratıyor,biliyosun..

Çok sevindim canım inşallah 2 temmuzda güzle haberler alırsın. Temmuzda bir hamilemzi daha olur formda inşallah ağustostada be güzel haber veririm.

inşallah canım..ama ben çok sabırsızım yaaa..daha şimdiden kendi kendime test yapmaya başladım..test manyağı olacam valla bu gidişle..:roflol:inşallah ağustosta da senin güzel haberlerini alırım burdan..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…