Rahim Anomalileri

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yüzdün yüzdün kuyruguna geldin mesajlarını en baştan sona kadar okudum :) hatta anneme de okudum bugün senin tüm mesajlarını.malum aynı durumdaydık umut oluyor bana hamiş olanlar.

ameliyattan hiç korkma histeroskopi yapılacaksa çok rahat geçiriyorsun bana ameliyatatn sonra hiç ağrı kesici iğne ve tablet verilmedi. Sadece kanamam vardı adet kanamsısnı biraz yoğunu gibi benim biraz uzun sürdü onun dışında hemen kalktım yürüdüm sadece sızlama tarzında ağrıların oluyor. Psikolojim ise ameliyattan önce berbattı nasıl geçecek diye çok dert ediyordum. Hatta ameliyattan sonra hastanede uyuyup uyanıp hala kendimi ameliyat olacakmışım daha gibi rüyamda görüyordum. Çok çok mutluydum çünkü üstümden büyük bir yük kalmıştı kuş gibi olmuştum. Hatta bu rüyalardan uynaınca oh be ameliyatımı oldum şimdi yatağımda hasanedeyim diyorum.

inşallah bu dr sana uğurlu gelir canım bir an önce bebeğin gelir

allaha büyük konuşmayım bu sağ salim doğsun asla 2. yi yapmayacam. Bugün kbb dr una gittim lenf bezlerin şişmiş yakınakuaföre gittinmi genelde kuaförden sonra mikroptan oluyormuş bende 1 ay önce gittim deyince niye çıktığını pekte anlamdı önemli değil ama ein olmak için emar çekmemiz lazım bebeği ziya etmeye gerek yok ama bir hafta sonra çoğalmaya devam ederse bezeler başka şeyler düşünmeye başlıyacaz dedi. Zaten dün bir bugün bir tane daha çıktı.

Kendi dr umu aradım bana sen ona kulak asma dahileyeye git o bir muayene etsin onund ediği daha mantıklı olur dedi.

Moralim çok ama çok bozuk.

3 lü testim çok iyi çıkmış çok şükür hayırdır neden tehlikeli aylardasın doğuma ne kadar kaldı

:)
evet canım ayın 6 sında randevum vardı yücel beyle.ameliyat esnasında taktığı spirali çıkartıp balon koydu..1 dk falan da balon durdu..sonrasında dr bana maşallah,çok yiğitsiniz,canavar gibisiniz dedi:)akannehir pardon anlamadım dedim.çok yiğitsiniz dedi tekrar..yine anlamadım ama sonradan çaktım..kaydirigubbakcemile3
çıkınca eşime de ,maşallah eşiniz çok dayanıklı bir bayan..trabzon kızları böyle oluoyr herhalde.millet balon sırasında burda çığlıklar atıyor,eşinizin gıkı çıkmadı demiş:)guclubacismile ben de eve gelince netten baktım.gerçekten de çok ağrılıymış(iyiki de okumamışım:) ama benim acı eşiğim farklı demek ki..yoksa çok tatlıdır canım:)
neyse dr antibiyotik verdi.bu ayın 18 inde ilaçlar bitiyor.ilaçlar bittikten 3-4 gün sonra adet olcakmışımiadetin 2.günü bana gel dedi.bu arada hormon ilaçları yüzünden birsürü kilo aldım yaaa..:sinifsinif: hepsinin içinde kilo alımı,vücutta şişkinlik yazıyor.çok yesem de alsam gam yemicem,ohhh aslanlar gibi yedim de aldım dicem ama zaten az yiyorum..millet hormon ilaçları yüzünden kilo aldım dediği zaman,boğazlarından geri kalmıyolar,ondan sonra da ilaçların üstüne atıyorlar suçu derdim ammaaaa...işin aslı gerçekten de öyle değilmişşş..
mydaisy canım,takvimin de yok ki..bakamıyoruz kaçıncı ayda olduğunu bile bilmiyoruz..sahi niye yapmıyorsun doğum takvimi?
inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın canım benim bebişini..Şeniz

çok sağol cnm ya ii oldu sana sormam.evet banada histeroskopi yapılacak,içimde çok kötü sıkıntı vardı geçti sayende. hayırlısıyla geçseydi şu ameliyat stresi öldürdü vallaeyvahedigeldismile

Papatya balonun çok ağrılı olduğunu duymuştum tebrik ediyorum narkozsuz yaptırdığın için :) Ayın 24 ünde başlayacaksın o zaman gerçekten çok heyecanlandım.Umarım bebeğin hemen gelir.ama emin ellerdesin artık hiç tanımadım ama ben gerçekten Yücel hocaya çok güveniyorum.Hormon ilaçları maalesef öyle ben doğum kontrol hapında bile aldım sadece 1 ay kullanmama rağmen ve veremedim.Ama hiç önemli değil sağsalim doğsunlar da canımızı dişimize takar veririz.ılk evlendiğim de 52 kiloydum üstüne 15 koydum.Bu arada doğum takvimi yapmıştım daha önce sonra sitede herkesinki silindikten sonra bir daha yapmadım.7 aylık olduk.Endişeliyim çünkü üç hafta önce yine hastaneye yattım.Suyun gelme şüphesiyle.Hep daha çok küçük diyorum.Bir de erken doğum ihtimaline karşı bir iğne yapılıyor hemen onu yapmak istediler hastaneye yattığımda.Ama o iğneyi bir kez yaptırabiliyorsun dört doz şeklinde ve 15 gün etkisi var.Erken yapılırsa daha sonraki haftalara etkisi geçecekti,ama gerçekten suyum gelmiş olsaydı ve doğsaydı yaşama şansını artıracaktı.Ben büyük bir risk aldım ve iğneyi yaptırmadım.Onun gelgitlerini çok yaşadım.Üç hafta geçti yaptırsaydım şuan boşuna yaptırmış olacaktım.
Biliyorum çok zor ama pozitif düşünün ben 37e kilitlenmiş durumdayım.Olur olmaz ama ben inanıyorum o haftayı bulacağıma.Beni strese sokacak herşeyden uzak durmaya çalışıyorum.Sevdiğim şeyleri yapıyorum.
Zeyhat gözün aydın öncelikle ve çok geçmiş olsun.Biraz strese de bağlı galiba yaşadıkların.Seni çok iyi anlıyorum çünkü sürekli birini atlatıyorsun ve yeni birşey çıkıyor.
Lolamontes umut güzel şey aynısını arkadaşım hamile kaldığında ben de yaşadım.aynı durumdaydık ve onun mutluluğu benim umudum oldu.Gece gündüz dua ettim sağsalim kucağına alsın bebeğini diye.Sağolsun kendisi de her durumda bana yardım etti.Sonra benim umudum da mutluluk oldu.ınşaalah Rabbim tamamına erdirie.Umarım sizin umutlarınız da bizimkiler gibi mutluluğa dönüşür.Bu sene forum bebek dolsun taşsın inşaallah

sağol canım:) aslında rahim içine plastik boş bir balon konuyor.sonra iğneyle balonun içi sıvıyla dolduruluyor.ekrandan görüyorsun rahmin dolduğunu,genişlediğini falan.ben aksine mutlu oldum rahmimin o genişliğinden.o ekranda rahmim ilk kez gözüme olduğundan daha geniş göründü.orada miniğimin büyüyeceğine,sağlıkla gelişebileceğine inanıyorum artıkkk.iyi ki oldum bu ameliyatı:)kaydirigubbakcemile5
ayın 24 ünde tüpe başlayacağımı sanmıyorum canım yaaaa.çünkü önceki yaptıran arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla ilaçlar bittikten sonra yücel bey,rahim filmi istiyor.onun için mi çağırdı adetin 2.günü bilmiyorum.ama öyle olsa telefonda derdi dimi?bilmiyorum ya belki son kontrol için falandır.
bir de yücel bey benden genetik pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi.(önceki denemeler neden tutmadı diye işi garantiye almak istiyormuş)birsürü test.birkaç laboratuvara sordum.1,5 milyar civarında fiyat çıkardılar.devlette yaptırmak istiyorum bu yüzdennn.hormon ilaçlarım bittikten sonra çapaya gidip yaptırırım inşalllahhh..
hemen de çıkmıyormuş sonuçlar çapada.20günde,hatta 1 ayda falan çıkıyormuş bu testlerin sonuucu.inşallah kötü çıkmaz sonuçlarım.
tahminim bizim tüp bebebğe başlamamız martı bulur.hayırlısı olsun artıkk napammopuyorumnanaktan

bu arada maşallah canım,demek 7.aya geldiniz.
zaman ne çabuk geçiyor yaa..
bir de erken doğumu önleyen iğne varmış hı?ilk kez duydum.ne iyi birşey..ama iyi ki de yaptırmamışsın,bak bu zamana kadar geldin çok şükür:) son zamanlarında yaptırırsın.
inşallah 37yi de görürsün canım.
mydaisy canım birşey sormak istiyorum.şu anda okula devam etmiyorsun sanırım.nasıl yaptın?rapor falanmı var?ücretsize mi ayrıldın yoksa?
bir de doğumunu nasıl düşünüyorsun?bizim durumumuzdakiler istese de istemese de sezarye8n oluyor diye biliyorum ben.çünkü rahim yarım olduğundan ,doğum esnasındaki kasılmalar da tek taraflı oluyormuş.zor oluoyrmuş yani.sağlık bakanlığı da,bu işe el atıp artık sezaryen doğumları azaltmayı planlıyormuş.)
kendine çok iyi bak şeker..
dualarım ve yüreğim seninleee..:Saruboceq:

Son düzenleme:
çok sağol cnm ya ii oldu sana sormam.evet banada histeroskopi yapılacak,içimde çok kötü sıkıntı vardı geçti sayende. hayırlısıyla geçseydi şu ameliyat stresi öldürdü vallaeyvahedigeldismile

gülcelcim ben de 3 kez histeroskopi yaptırmış biri olarak,diyebilirim ki hiiiç kasmana gerek yokk..benim ilk ikisinde rahimde polip vardı.diğeri ise yeni olduğum rahimdeki şekil bozukluğu kaynaklı ameliaytım.iksinde de öyle rahattım ki eşim bile hayretler içinde kalmıştı.
zaten ameliaythaneye girince hemen anestzi etkisini gösteriyor.ondan sonra hayal meyal uykuya dalıyorsun.bi uyanıyorsun herşey olmuş bitmiş.sen yatağında rahat rahat uyumaktasın.hiçbişey hatırlamak yokk.harika yanii..anestezi almayı seviyorum ben galiba..:)kaydirigubbakcemile3
hiç kasma üzme kendini boşu bşuna..ameliyata girince göreceksin zaten ne kadar haklı olduğumuzu..
sevgiler..

sağol canım valla çok mutlu oldum zaten iş girinceye kadar, ya bide birgün önceden gözlem için alıolarmış o çok kötü oluo.. amaann geçecektir inşallah hayırlısı olsun :Saruboceq:

papatya ne güzel herşey tıkır tıkır işliyor şimdi sıra tüp bebeğe geldi inşallah bundada herşey ameliyatın gibi güzel olur

bende hamilleiğimin ilk başlarında çok kilo aldım 3 ayda 4 kilo bende hormon ilçaları ve iğneler kullandım artı vitamin şiştim kaldım şimdi vermeye başladım geri :) dert etme sağlığın iyi olsun verirsin

hiç korkm ameliyattan sonra boşuna üzüldüğünü anlayacaksın

my daisy maşallah artık doğuma doğru gidiyorsun kendin için en iyi en doğru şeyleri sen biliyorsun ve yapıyorsun normal haftasında doğuma gidebilmek için. Bundan böyle her geçen hafta senin ve bebeğinin menfaatine olacak umarım bundan sonrada herşey yolunda olur. Anneler hisseder 37. hafta diyorsan 37. haftadır :)

sağol canım valla çok mutlu oldum zaten iş girinceye kadar, ya bide birgün önceden gözlem için alıolarmış o çok kötü oluo.. amaann geçecektir inşallah hayırlısı olsun :Saruboceq:

sevindim canım..:) ama bir gün önceden neden gözleme alıyorlar anlamadım onu.fisfisfis
beni hiçbirinde gözleme almadılar.sadece ameliyat öncesi yaptırmam gereken 1-2 test vardı.onları yaptırıp girmiştim.

sağol tatlım iyi dileklerin içinnn..
ama sen niye kilo veriyorsun ki..dr mu istedi kilo vermeni yoksa?yani hamilesin sonuçta ne biliyimbilmiyorumkismile..bebek açısından nasıl olurki?

bilmiyorum valla canım yaa konya tıp fakültesi hastanesinde olacam ben ameliyatı bu perşembe sabah 11 de yatış yapılacak dediler işte gözlem dedikleri, cuma günüde ameliyat. dua edin inş.. çok ihtiyacım vaarrr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…