sağol tatlım iyi dileklerin içinnn..
ama sen niye kilo veriyorsun ki..dr mu istedi kilo vermeni yoksa?yani hamilesin sonuçta ne biliyimbilmiyorumkismile..bebek açısından nasıl olurki?
forumumuz saĞlıklı,mutlu ve tatlıcık bebİŞlerle dolacak İnŞallah kızlarrr...
Adım adım yaklaşıyorsun bebeğine canım inşaallah sonuçlarının hepsi iyi çıkar.Anlatırken yanlış anlattım galiba erken doğumu önleyen bir iğne yok ama erken doğma ihtimaline karşı bebeğin ciğerlerini vurulduktan sonra 15 günlüğüne geliştiren bir iğne var.24 saatte 2+2 şeklinde vuruluyor.Erken doğum olduğunda bebeğin solunumu açısından çok yararlı bir iğne.Büyük ihtimalle sen de olursun.Okula hiç gitmedim papatya.Sadece seminer döneminde 2 hafta gittim.Onda da oturup geldim.Heyet raporu verdi doktorum.45+45+20 aldım.20 gün bittiğinde de 15 tatil başlamış olacak ondan sonra da inşallah doğum iznine ayrılacağım.Doğuma gelince bence işin en kolay tarafı osağol canım:) aslında rahim içine plastik boş bir balon konuyor.sonra iğneyle balonun içi sıvıyla dolduruluyor.ekrandan görüyorsun rahmin dolduğunu,genişlediğini falan.ben aksine mutlu oldum rahmimin o genişliğinden.o ekranda rahmim ilk kez gözüme olduğundan daha geniş göründü.orada miniğimin büyüyeceğine,sağlıkla gelişebileceğine inanıyorum artıkkk.iyi ki oldum bu ameliyatı:)kaydirigubbakcemile5
ayın 24 ünde tüpe başlayacağımı sanmıyorum canım yaaaa.çünkü önceki yaptıran arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla ilaçlar bittikten sonra yücel bey,rahim filmi istiyor.onun için mi çağırdı adetin 2.günü bilmiyorum.ama öyle olsa telefonda derdi dimi?bilmiyorum ya belki son kontrol için falandır.
bir de yücel bey benden genetik pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi.(önceki denemeler neden tutmadı diye işi garantiye almak istiyormuş)birsürü test.birkaç laboratuvara sordum.1,5 milyar civarında fiyat çıkardılar.devlette yaptırmak istiyorum bu yüzdennn.hormon ilaçlarım bittikten sonra çapaya gidip yaptırırım inşalllahhh..
hemen de çıkmıyormuş sonuçlar çapada.20günde,hatta 1 ayda falan çıkıyormuş bu testlerin sonuucu.inşallah kötü çıkmaz sonuçlarım.
tahminim bizim tüp bebebğe başlamamız martı bulur.hayırlısı olsun artıkk napammopuyorumnanaktan
bu arada maşallah canım,demek 7.aya geldiniz.
zaman ne çabuk geçiyor yaa..
bir de erken doğumu önleyen iğne varmış hı?ilk kez duydum.ne iyi birşey..ama iyi ki de yaptırmamışsın,bak bu zamana kadar geldin çok şükür:) son zamanlarında yaptırırsın.
inşallah 37yi de görürsün canım.
mydaisy canım birşey sormak istiyorum.şu anda okula devam etmiyorsun sanırım.nasıl yaptın?rapor falanmı var?ücretsize mi ayrıldın yoksa?
bir de doğumunu nasıl düşünüyorsun?bizim durumumuzdakiler istese de istemese de sezarye8n oluyor diye biliyorum ben.çünkü rahim yarım olduğundan ,doğum esnasındaki kasılmalar da tek taraflı oluyormuş.zor oluoyrmuş yani.sağlık bakanlığı da,bu işe el atıp artık sezaryen doğumları azaltmayı planlıyormuş.)
kendine çok iyi bak şeker..
dualarım ve yüreğim seninleee..:Saruboceq:
Adım adım yaklaşıyorsun bebeğine canım inşaallah sonuçlarının hepsi iyi çıkar.Anlatırken yanlış anlattım galiba erken doğumu önleyen bir iğne yok ama erken doğma ihtimaline karşı bebeğin ciğerlerini vurulduktan sonra 15 günlüğüne geliştiren bir iğne var.24 saatte 2+2 şeklinde vuruluyor.Erken doğum olduğunda bebeğin solunumu açısından çok yararlı bir iğne.Büyük ihtimalle sen de olursun.Okula hiç gitmedim papatya.Sadece seminer döneminde 2 hafta gittim.Onda da oturup geldim.Heyet raporu verdi doktorum.45+45+20 aldım.20 gün bittiğinde de 15 tatil başlamış olacak ondan sonra da inşallah doğum iznine ayrılacağım.Doğuma gelince bence işin en kolay tarafı oSağsalim doğsun da...
Benim 2 tane doktorum var.Biri üniversitede prof. O bebek dönerse normal doğum da olur demişti.Doğuma ancak doğum zamanı bebeğin durumuna göre karar veririz dedi.Diğeriyle de yeni konuştum o da senin için zaten tek seçenek sezaryen dedi.Şu anda bebeğimin ayakları başında doğuma kadar da büyük ihtimalle dönmeyeceğini söyledi.Öyle olursa zaten başka şansımız yok.
Onun dışında arkadaşlar hamile kaldığınızda umarım aileniz yanınızda olur.Özellikle bizimki gibi bir süreçte gerçekten zor.Benim ailem gelemedi ve şuan gerçekten zorlanmaya başladım.Kız kardeşim gelecek dört gözle onu bekliyorum.Benden haberler bu kadar.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
iyi aman bebiş iyi olsun da gerisi önemli değilll.kaydirigubbakcemile3..deeeermişimm...yok canım o vermemi istemedi aacımız az kilo alman dedi ama ben verdim bebek iyiymiş ama dr ımı haftasına göre gayet iyi dedi dr yediklerim ona gidiyor herhalde :)
anladım canım.çünkü erken doğumun en önemli dezavantajı bebeğin ciğerlerinin gelişmemiş olması diye biliyordum ben de.Adım adım yaklaşıyorsun bebeğine canım inşaallah sonuçlarının hepsi iyi çıkar.Anlatırken yanlış anlattım galiba erken doğumu önleyen bir iğne yok ama erken doğma ihtimaline karşı bebeğin ciğerlerini vurulduktan sonra 15 günlüğüne geliştiren bir iğne var.24 saatte 2+2 şeklinde vuruluyor.Erken doğum olduğunda bebeğin solunumu açısından çok yararlı bir iğne.Büyük ihtimalle sen de olursun.Okula hiç gitmedim papatya.Sadece seminer döneminde 2 hafta gittim.Onda da oturup geldim.Heyet raporu verdi doktorum.45+45+20 aldım.20 gün bittiğinde de 15 tatil başlamış olacak ondan sonra da inşallah doğum iznine ayrılacağım.Doğuma gelince bence işin en kolay tarafı oSağsalim doğsun da...
Benim 2 tane doktorum var.Biri üniversitede prof. O bebek dönerse normal doğum da olur demişti.Doğuma ancak doğum zamanı bebeğin durumuna göre karar veririz dedi.Diğeriyle de yeni konuştum o da senin için zaten tek seçenek sezaryen dedi.Şu anda bebeğimin ayakları başında doğuma kadar da büyük ihtimalle dönmeyeceğini söyledi.Öyle olursa zaten başka şansımız yok.
Onun dışında arkadaşlar hamile kaldığınızda umarım aileniz yanınızda olur.Özellikle bizimki gibi bir süreçte gerçekten zor.Benim ailem gelemedi ve şuan gerçekten zorlanmaya başladım.Kız kardeşim gelecek dört gözle onu bekliyorum.Benden haberler bu kadar.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
iyi aman bebiş iyi olsun da gerisi önemli değilll.kaydirigubbakcemile3..deeeermişimm...
şaka canım şakaaa..laelaelaelaelae
anladım canım.çünkü erken doğumun en önemli dezavantajı bebeğin ciğerlerinin gelişmemiş olması diye biliyordum ben de.
canım bişey daha sorucam.normalde de bebeğin ayakları zaten başında olmuyor mu?hani normal pozisyonu o zaten.ama buna rağmen normal doğum yapanlar oluyor.yoksa bu da uu ile ilgili bişey mi?
inşallah kardeşin bir an önce gelir de azıcık rahatlarsın.yoksa zor.
kayınvaliden gelmiyomu?
Arkadaşlar ya günlerden beri kimse uğramadı merak ettim.Ne var,ne yok?Ben yine bu ay kırmızı kart gördüm.Bu gün adet oldum.S
merhaba bayanlar bende yeni üye oldum doktor bana rahmımın küçükmolduğunu söyledi çocuk rahmı kadarmıs bırde kıst çıktı rahmı küçük olupta hamıle kalabılen varmı aranızda moralım cok bozuldu.
herkeze selamlar.papatya tedavin insallah hamilelikle sonuclanir.ben ara verdim zamana biraktim ilaclar kilo aldirdi su an vermeye ugrasiyorum gunluk yasantima ancak dondum.
artik uzulmuyorum hersey allahtan bunu biliyorum.guzel haberlerini okurum insallah buradan.hamile arkadaslarin da saglikla dogum yapmalarini diliyorum allahim herkezin gonlundekini versin...
slm zeyhat nasılsın?ben iyiyim ameliyat oldum şuan evdeyim..ya sana bişi sormak istiyorum.bana ameliyattan 1ay sonra tekrar rahim filmi ve eğer bir problem görülürse tekrar operasyon dediler..sende bunlar olmuşmuydu ve birde sen aşılama veya tüp bebeklemi hamile kaldın?ben septum alındıysa normal hamilelik olabilir diyorum ama eşim tutturdu olmaz aşılama olmalıymış die..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?