Rahim Anomalileri

sağol tatlım iyi dileklerin içinnn..
ama sen niye kilo veriyorsun ki..dr mu istedi kilo vermeni yoksa?yani hamilesin sonuçta ne biliyimbilmiyorumkismile..bebek açısından nasıl olurki?

yok canım o vermemi istemedi aacımız az kilo alman dedi ama ben verdim bebek iyiymiş ama dr ımı haftasına göre gayet iyi dedi dr yediklerim ona gidiyor herhalde :)

Adım adım yaklaşıyorsun bebeğine canım inşaallah sonuçlarının hepsi iyi çıkar.Anlatırken yanlış anlattım galiba erken doğumu önleyen bir iğne yok ama erken doğma ihtimaline karşı bebeğin ciğerlerini vurulduktan sonra 15 günlüğüne geliştiren bir iğne var.24 saatte 2+2 şeklinde vuruluyor.Erken doğum olduğunda bebeğin solunumu açısından çok yararlı bir iğne.Büyük ihtimalle sen de olursun.Okula hiç gitmedim papatya.Sadece seminer döneminde 2 hafta gittim.Onda da oturup geldim.Heyet raporu verdi doktorum.45+45+20 aldım.20 gün bittiğinde de 15 tatil başlamış olacak ondan sonra da inşallah doğum iznine ayrılacağım.Doğuma gelince bence işin en kolay tarafı o Sağsalim doğsun da...
Benim 2 tane doktorum var.Biri üniversitede prof. O bebek dönerse normal doğum da olur demişti.Doğuma ancak doğum zamanı bebeğin durumuna göre karar veririz dedi.Diğeriyle de yeni konuştum o da senin için zaten tek seçenek sezaryen dedi.Şu anda bebeğimin ayakları başında doğuma kadar da büyük ihtimalle dönmeyeceğini söyledi.Öyle olursa zaten başka şansımız yok.
Onun dışında arkadaşlar hamile kaldığınızda umarım aileniz yanınızda olur.Özellikle bizimki gibi bir süreçte gerçekten zor.Benim ailem gelemedi ve şuan gerçekten zorlanmaya başladım.Kız kardeşim gelecek dört gözle onu bekliyorum.Benden haberler bu kadar.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

inşallah kolay güzel bir doğum geçirirsin karnın iyice büyümüştür ağırlaşmışsındır kardeşin bir an önce gelse bari uzun kalabiliyorsa birkaç ay kalırdı yanında

yok canım o vermemi istemedi aacımız az kilo alman dedi ama ben verdim bebek iyiymiş ama dr ımı haftasına göre gayet iyi dedi dr yediklerim ona gidiyor herhalde :)
iyi aman bebiş iyi olsun da gerisi önemli değilll.kaydirigubbakcemile3..deeeermişimm...
şaka canım şakaaa..laelaelaelaelae

anladım canım.çünkü erken doğumun en önemli dezavantajı bebeğin ciğerlerinin gelişmemiş olması diye biliyordum ben de.
canım bişey daha sorucam.normalde de bebeğin ayakları zaten başında olmuyor mu?hani normal pozisyonu o zaten.ama buna rağmen normal doğum yapanlar oluyor.yoksa bu da uu ile ilgili bişey mi?
inşallah kardeşin bir an önce gelir de azıcık rahatlarsın.yoksa zor.
kayınvaliden gelmiyomu?

haklsıın canım bebk iyi olsun gerisi önemli değil :)))))

Arkadaşlar ya günlerden beri kimse uğramadı merak ettim.Ne var,ne yok?Ben yine bu ay kırmızı kart gördüm.Bu gün adet oldum.S

selam kızlar.ben de perş.günü adet oldum.adetin 2.günü yücel bey gel demişti.gitmeden tlf ettim.hormon testlerini yaptır öyle gel dedi.cuma sabahtan testlerimi yaptırıp,öğleden sonra gittik yücel beye.hormon testlerimin sonuçları çok absurd çıktıkafamçokkarıştı
0..larda filan yanii..dr da şaşırdı tabii..ben testlerimi kızılay hastanesinde yaptırıyorum.şu pıhtılaşma ile ilgili protrombin zamanı testimi de orda yaptırmıştım da hani yüksek çıkmıştı.söylemiştim size.benim kanım geç pıhtılaşıyormuş demiştim.hormon sonuçları da böyle çıkınca yücel bey,hormon sonuçlarınızın böyle çıkması için sizin 6-7 ayda bir adet görmeniz lazım ki öyle değilsiniz.sanırım yanlışlık var sonuçlarda.zaten diğer protrombin zamanı testinizi de orası yapmıştı dimi dedi?evet dedim.iyi bir laboratuvar değil demekki,dedi.sizde pıhtılaşma ile ilgili bir problem olduğunuda zannetmiyorum ben dedi."öyle olsa,rahim ameliyatınızda anlardım bunu.kanınız zor dururdu.ameliyat sonrası da uzun sürerdi ama sizde böyle bir problem yaşamadık.herşey olması gerektiği gibiydi.hem adetleriniz de uzun sürmüyor sizin.hormon sonuçlarınızda yanlış,laboratuvar iyi bir lab.değil"dedi.
yani testlerimi ,protrombin zamanı testini başka güvenilir bir yerde yeniden yaptırmayı düşünüyorum.
bu arada yücel bey beni tüp bebeğe başlamak için çağırmışmış meğersem.ben de dedim daha genetik pıhtılaşma testlerim sonuçlanmadı dedim.daha yaptırmadınızmı dedi.hayır dedim bende.onlar sonuçlanmadan da tüp bebeğe başlamak istemiyoruz dedik.o da o zaman tamamlayıp öyle gelin dedi.
böyle işte bendeki son değişiklikler.birkaç güne kadar annemlere gidicem.tatili değerlendirelim dimi?yeğenimi de çok ösledim zaten...

Canım neyse kendine iyi bir labratuar seç testlerini orada yaptır.Belkide hiç bir sorun çıkmaz.ıyi tatiller

merhaba bayanlar bende yeni üye oldum doktor bana rahmımın küçükmolduğunu söyledi çocuk rahmı kadarmıs bırde kıst çıktı rahmı küçük olupta hamıle kalabılen varmı aranızda moralım cok bozuldu.

herkeze selamlar.papatya tedavin insallah hamilelikle sonuclanir.ben ara verdim zamana biraktim ilaclar kilo aldirdi su an vermeye ugrasiyorum gunluk yasantima ancak dondum.
artik uzulmuyorum hersey allahtan bunu biliyorum.guzel haberlerini okurum insallah buradan.hamile arkadaslarin da saglikla dogum yapmalarini diliyorum allahim herkezin gonlundekini versin...

papatyacım bir an önce testlerini yaptır gecikmeden tüp bebeğe geçiş yap farkındaysan ben senden heycanlıyım :)

senin ve diğer arkadaşların burdan güzel haberlerini duyarız canım

geçmiş olsun moralini bozma dr un ne diyor küçüklüğüne hamile kalmana engelmi yada bebeği taşımana eğer bir sorun varsa yücel bey bu konuda çok iyi birde ona git istersen

sende üzülme canım biliyorsun stres üzüntü hamile kalmayı çok etkiliyor pozitif düşün kiloları dert etme verirsin gider

slm zeyhat nasılsın?ben iyiyim ameliyat oldum şuan evdeyim..ya sana bişi sormak istiyorum.bana ameliyattan 1ay sonra tekrar rahim filmi ve eğer bir problem görülürse tekrar operasyon dediler..sende bunlar olmuşmuydu ve birde sen aşılama veya tüp bebeklemi hamile kaldın?ben septum alındıysa normal hamilelik olabilir diyorum ama eşim tutturdu olmaz aşılama olmalıymış die..bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım bana dr um dediki ameliyatatn sonra tekrar bir operasyoa gerek kalamsın diye benim septumum alındıktn sonra narkozluyken ilaç verip rahmi tekrar kontrrol etmişler. Ondada tamamen septumun tamamen gittiği görülmüş o yüzden tekrar ilaçlı film ve ameliyat gerekmedi. Benim ameliyatla ilgli değildi sorunum dr ameliyat esnasında umurtalıklarımın zayıf olduğu takviyeye ihttiyacı olduğun söyledi. Aradan zaman geçince 3 ay denedik olmadı. Sonra ayrı aylarda ayrı dr laar gittim onlarda ymurtan büyümüyor deyince 2 ay klomen ve ovitrelle kullandım. Yumurtalar büyüdü çatladı ama olmadı dr um çok stresli olduğumu söylüyordu. Sonra iki aydan sonra tedaviye bir ay ara verdimki hamile kaldım. Aslında ilaç yok ama dr bu ilaçların etkisisnin iki ay sürdüğünü söyledi. O yüzden kalmışım.

Normal hamilleik oabilir ama benim artı sorunum olduğu için tedavi gördüm. Eğer sende ve eşinde bir problem yoksa yeni ve sabredebiliyorsan bir süre kendin dene. Çünkü aşılalama takip insanı gerçekten strese sokuyor

Slm kızlar bana dua edin ne olur ben arık çöktüm.

Dün detaylı ultarosonum vardı. Bebek çok iyi ama benim geçen hafta ufak bir kahverengi lekem oldu birde ara ara ramimim sağ tarafı şişip sertleşiyord dışına doğru ben hatta bebeğin kafası sanıyorudum. Dra bunları söyleyince rahim ağzına bakıldı açılmaya başlamış şu an 25 mm ye düşmüş. Yüklü progesstron kullanacakmışım her hafta ölçüm yapılacakmış şu an bebeği bir yer tutuyormuş eğer orada açılırsa bebek gelirmiş. Erken doğum riskim çok fazlaymış. Oysaki minicik ellerini nasıl açıp kapatıyordu. Yüzüne koyup bilekelrini yutuyordu. O kendi dümyasında yaşarken ben onu tuatamayacam ölüme mahkum edecem diye vicdan azabı çekiyorum içim yanıyor ne olur 7 hafta daha dursn

Canım inşallah allahın izniyle bebeğin sağlıkla zamanını bekleyecek bak iyiki farkedildi, önlemi alındı. Hiç canını sıkma benim teyzem 5 ay sırt üstü hastanede yatmak zorunda kaldı, Yani yat dinlen unut, dua et tabi az kalmış zamanını tamamlamasına, birde bence başka bir doktorada görün fikrini al başka önlem alınabilirmi diye

zeyhat nasılsın çok üzüldüm dua edelim inş bişey olmaz canım o annesini bırakmaz inş kendine çok dikkat et ALLAHA emanet ol :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…