mrb zeyhat ben yenı katıldım bu topıge bıraz konusabılırmıyız
merhaba arkadaşlar sonunda 28 haftalık oldum allaha şükür ilk virajı atlattım stresim azaldı diyebilirim artık bebeğimi canlı olarak hayal etmeye başlayabildim.
Selinda söylediklerinde çok haklısın ebncede yoğun bakım çok önemli o minicik bedenlere hırpalanmadan müdahale edilmesi lazım allahtanki orda bir an önce bebeğini kurtarmışsın.
Mydaisy boşver etrafı bu güzel günlerin keyfini çıkar biraz lohusalığın verdiği hassaslıkta olabilir o yüzden dert etme
lolamontes bende çok korkuyordum dr un odasından muayene olmadan bile çıktığım oluyordu ama şimdi alıştım gene çekiniyorsun ama eskisi gibi sıkıntı yapmıyorum elinden geldiğince rahat olmaya çalış herşey bebekler için
merhaba arkadaşlar sonunda 28 haftalık oldum allaha şükür ilk virajı atlattım stresim azaldı diyebilirim artık bebeğimi canlı olarak hayal etmeye başlayabildim.
Selinda söylediklerinde çok haklısın ebncede yoğun bakım çok önemli o minicik bedenlere hırpalanmadan müdahale edilmesi lazım allahtanki orda bir an önce bebeğini kurtarmışsın.
Mydaisy boşver etrafı bu güzel günlerin keyfini çıkar biraz lohusalığın verdiği hassaslıkta olabilir o yüzden dert etme
lolamontes bende çok korkuyordum dr un odasından muayene olmadan bile çıktığım oluyordu ama şimdi alıştım gene çekiniyorsun ama eskisi gibi sıkıntı yapmıyorum elinden geldiğince rahat olmaya çalış herşey bebekler için
papatyacım sen neler yapıyorsun tedaviye ne zaman başlıyorsun
sier artık ufak ufak bebek hareketlerini hissetmeye başlamışsındır özellikle 20 den sonra daha belirgin oluyor
mai ve nilde sizde gelişmeler nasıl umarım herşey yolundadır
çok teşekkür ederim arkadaşlar cuma kontrolüm vardı bebek çok iyimiş gelişimi çok iyi dedi dr nest ya bağladı her zaman kasılan ben nstde de sadece bir kere hafif kasıldım birazda ağrı çıktı dr var ama doğumu başalatacak ağrılar değil dedi zaten o an ağrım ve kasılmmaın olmadığını söyledim dr a.
İlaçlarına aynen devam et 30. haftanda gel bir daha bakalım ilaçlarını ayarlayalım diyor iki dr bakıp karar verecekmiş ya devam ya azalacak ehrhalde inşallah artmaz
Canım öncelikle herşeyin iyi gitmesine çok sevindim :)) ağrının ve kasılmalarının olmaması çok güzel.inşallah böyle devam eder ilaçlarında artmazz..
Valla cnm ben daha yavaş yavaş hissediyorum hareketleri sanki damar atar gibi pıtpıt yapıyo birden bazen.bazen üst üste sürekli oluyo bazende baya bi süre olmuyo.daha tam düzenli hissetmiyom sankii..yada oluyo ben anlayamıyom bilmiyorum..benimde çarşamba 4 boyutlu usg var.inşallah herşey güzel görünür..
papatyacım sen neler yapıyorsun tedaviye ne zaman başlıyorsun
sier artık ufak ufak bebek hareketlerini hissetmeye başlamışsındır özellikle 20 den sonra daha belirgin oluyor
mai ve nilde sizde gelişmeler nasıl umarım herşey yolundadır
inşallah herşey güzel görünür ve bir sorun çıkmaz canıımmm...opuyorumnanaktan
Herkese merhaba,
Aranıza bugün katılabildim ama bütün mesajlarınızı okudum fakat aklıma takılan bir kaç soru var. Benide aranıza alıp sorularıma yardımcı lursanız çok sevinirim.
Bana çift rahim tanısı konuldu fakat gitmiş lduğum hastane beni bir ünv. hastanesine yönlendirdi bu durum onları aşıyormuş.Henüz bir Ünv. hastanesine gidemedim randevu alabilmek o kadar zor ki !!! Gittiğim hastane bana bir rapor düzenledi raporda MRG görüntüleme sistemi ile bu çift rahimin UTERUS SEPTUS mu , yoksa UTERUS BİKORNİS-BİKOLLİS mi olduğunun anlaşılması gerekiyormuş. Ve Ünv. hastanesinde bir Prof. muayene etmden bu MRG yi çektirmemin gereksiz olduğunu söylediler. Çünkü dr farklı MRG de isteyebilirmiş. Yani kafam karıştı biraz. şu an randevu almaya çalışıyorum hala ama bu aradada bu tarz bir rahatsızlıkta neler yapılabilir diyede bir yandan nette araştırma yapıyorum.
Çift rahim hangi çeşit olursa olsun ameliyat edilir mi?
Ameliyat edildikten sonra doğal yolla hamile kalınır mı yoksa tüp bebek tedavisi mi uygulanır?
Bu konuda önerebileceğiniz İstanbulda Prof. var mıdır ?
Papatyaa10 ,
Çok teşekkürederim verdiğin bilgiler için.Bu MRG yi bir an önce çektirip perde mi yoksa çift rahim mi onu anlamak gerekiyor.Zeyhatın bebiş beklediğini okudum ve çok sevindim Allah sağsalimbir şekilde hepinizin bebeişini kucağınıza alıp sağlık sıhhat çinde büyütmenizi nasip eder inşallah.Allah kimseye dermansız dert vermesin. Yücel bey ile bir görüşme yapacağım hemen. Bu arada Yücel beyde sosyal güvencemizi kullanabilme şansımız var mıdır? MRG nin fiyatını sorunca dudaklarım uçukladıda!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?