uzun mesjın çok iyi geldi canm ya.ayrıntılı olarak yazmışsın çok sağol.aslında bende kararsızm aslında dev.te mi yoksa özelde mi çektirim die.geçen kışın başlarında 9 ay olmayınca özele tedavime baslamıştım.hormon tahlili falan yapıldı sonuc,süt hormonu ve tsh(tiroıt) hormonunda sıkıntı çıktı.süt hormnu 1 ayda,tsh 2 ayda düzene girdi şükür.halada tiroit ilacı kullanıyorum.hamileliği engellemede büyük etkenmiş

neyse yumurrta takibi falan yapıldı canm benmde.klomen kullandım.yumurtam ozamanlar gelişp büyümüş çok güzel diodu.ayrıca çatlatma iğneside yaptı.5-6 ay hormonla oyalandım durdum canm be.3 ay klomen tedevisi grecektim .1 ay gidip ve tutmayınca bıraktım.yani psikolojikmen sinirlerim bozulmustu,olmuyo die gitmedim kac gün agladım yaaa sinirden

(( zaten anlattıkları beni tatmin etmiyodu,,bıraktım tedaviyi özel hast.üstelik. sonra bi arkadasımın önerisiyle di dra dev hast sine gittim.rahim filmi istendi.4 aydır onu çektiremedim ya,olumsuz bişi söyliycek die gitmek istemedim erteldim durdum böyle.eşimde bi sıkıntı yok şükür.bana okadar belli etmiyo ama çok istiyo cocuk ya.hayalleri var adamın yani

( yanında hiç üzüldüğümü agladığımı belli etmem kesinlikle ama anlıyo tabi.bana üzülme olmazsa olmaz gibi sözler söylüyo ama İSTİYOo yaa. 1,5 senedir tık yokkk :-(((((