• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler

Ağrısız olan sistemler var artık ağrısız hsg olarak geçiyor eski tip cihazla yaptırab kişilerde çok acı oluyor genelde ben hiç bişey hissetmedim hatta ilk burda yapılan yorumları okuduğumda o kadar çok korktum ki canım acıyacak die stres yapmışım boş yere
ben bilemedim sanırım görüntüleme merkezinde çektirdim bilseydim tam teşekküllü bir hastanede çektirirdim.2 gün geçti ama hala karnımda yara varmış gibi bir his var öksürünce ve gülünce acayip ağrıyor bu normal mi acaba ?

ben bilemedim sanırım görüntüleme merkezinde çektirdim bilseydim tam teşekküllü bir hastanede çektirirdim.2 gün geçti ama hala karnımda yara varmış gibi bir his var öksürünce ve gülünce acayip ağrıyor bu normal mi acaba ?
Bendw görüntüleme merkezinde çekildim fulya emarda ama cihazları yeni sistemmiş ağrısız die sölediler özellikle belki çektirdiğin eski sistem olabilir bide tüplerin tıkalıysa hissetmiş olabilirsin ben çekildim hemen sonrasında duşumuda aldım işimede devam ettim ağrım sızım olmadı hiç normal hayata devam istersen çekildiğin yere telefon aç sor sonrasında antibiyotik vermişti dr bana enfeksiyon oluşmasın die

Bendw görüntüleme merkezinde çekildim fulya emarda ama cihazları yeni sistemmiş ağrısız die sölediler özellikle belki çektirdiğin eski sistem olabilir bide tüplerin tıkalıysa hissetmiş olabilirsin ben çekildim hemen sonrasında duşumuda aldım işimede devam ettim ağrım sızım olmadı hiç normal hayata devam istersen çekildiğin yere telefon aç sor sonrasında antibiyotik vermişti dr bana enfeksiyon oluşmasın die

bugün dr gittim monodoks diye bir antibiyotik verdi inşallah geçer.Ama bu işlemin mutlaka araştırılarak yaptırılması gerektiğine inanıyorum.Yardımın için teşekkürler.

Arkadaslar carsamba gun dr gidecegim herseye bastan basliycam galiba artik rahim filmi isteyecek korkuyorum
Allah yardımcın olsun ben kurtuldum sıradakilerde kurtulur inş temizce çok şükür herşeimde sağlıklı çıktı
Arkadaslar carsamba gun dr gidecegim herseye bastan basliycam galiba artik rahim filmi isteyecek korkuyorum
Allah yardımcın olsun ben kurtuldum çok şükür herşey temiz çıktı cesaretli olmakta fayda var mecburen yaşıyoruz işte sağlığımız için bi anlık acı ..

Allah yardımcın olsun ben kurtuldum sıradakilerde kurtulur inş temizce çok şükür herşeimde sağlıklı çıktı

Allah yardımcın olsun ben kurtuldum çok şükür herşey temiz çıktı cesaretli olmakta fayda var mecburen yaşıyoruz işte sağlığımız için bi anlık acı ..
meraba canm.bende çektirecek olanlardanım.ama acayip korkuda sardı beni:( kac aydır ileri atıyorum cektirtmeyi.sonuc temiz çıkmış kurtulmuşsun insallah biran önce bende çektirip kurtulurm ya.çok ta stres yapıyorumbu durumu.hakkımızda hayırlısı..

meraba canm.bende çektirecek olanlardanım.ama acayip korkuda sardı beni:KK43: kac aydır ileri atıyorum cektirtmeyi.sonuc temiz çıkmış kurtulmuşsun insallah biran önce bende çektirip kurtulurm ya.çok ta stres yapıyorumbu durumu.hakkımızda hayırlısı..
Emin ol ben atlattıysam herkes atlatır çok az süre o acıya dayanmak zorundasın erteleme bi an önce kurtul git ve bu yükten stresten .
Biliyorum çok zor olucak ama kendini kasma gevşek bırak ben bundan önce küretaj oldum daha zordu yani bünyen belki daha güçlüdür senden ;) cesaretini topla en kısa zamanda sağlığına kavuş için rahat olsun en azından .

Emin ol ben atlattıysam herkes atlatır çok az süre o acıya dayanmak zorundasın erteleme bi an önce kurtul git ve bu yükten stresten .
Biliyorum çok zor olucak ama kendini kasma gevşek bırak ben bundan önce küretaj oldum daha zordu yani bünyen belki daha güçlüdür senden :KK66: cesaretini topla en kısa zamanda sağlığına kavuş için rahat olsun en azından .
tesekkürler canm cevabın için.birazda olsa içim rahatladı.korku tabi insanın elinde değil ama çektirsem hele sıkıntı stres yapmıcam orası kesin.çektirebilirm insallah.peki senin temiz çıktıysa şimdiki tedavin nedir tatlım,neler yapılabiliyor sonuclar temiz ise.

tesekkürler canm cevabın için.birazda olsa içim rahatladı.korku tabi insanın elinde değil ama çektirsem hele sıkıntı stres yapmıcam orası kesin.çektirebilirm insallah.peki senin temiz çıktıysa şimdiki tedavin nedir tatlım,neler yapılabiliyor sonuclar temiz ise.
Rica ederim canım nedemek sen çok takma kafaya ben 1 yıl oldu sol tüpümde dış gebelik yaşadım düşükle beraber ikiz dediler . Senin gibi çok erteledim korkumdan hsgyi fakat baktım olmuyo dr her gidişimde bana hsg olmadan bişey yapmayız diyolat yani kaçınılmaz bir son olduğunu idrak ettim tabi yanısıra eşim ve ailemde çok destek oldular ve burdan hep baktım hsg nası bişey diye didikledim durdum artık eşim alıyodu elimden teli çok kızıyodu üstelik çok haklıymış çünkü her insanın bünyesi farklı ama bence seninde benim gibi çok kısa ve ve hiç korktuğun kadar acı bişey olmadığını görüceğinden eminim.Şuan ki tedavime gelir isek tüpler şükür temiz eşimde ve bende sorun yok..Adetin 2.günü çağırdı 2 ay olcak gittim aşılama uygylayalım dedi klomen verdi 5 gün içtim 2 gün ara verdim tekrar gittim yumurta takibi yapıldı yumurta oluştu ama büyümedi çünkü her ay büyümezmiş yumurta şimdi tekrar adet olunca gidicem sil baştan :) durmak yok 5 yıllık evliyim 3 bucuk yıl korunduk sonra istedik 9 ayda anca olmuştu oda böyle oldu vardır bi hikmet dedim en zor gelen banada hsg idi ya havle dedim artık bıraktım kendimi valla bak hiç korkkma geçicek biticek baana inan sen.Zaten açıksa tüpün daha kolay ve çabuk biticek ki açıktır yani böle düşün böyle olsun (Bak ben dış gebe olunca özele gittim direk tüpünü almamız lazım dediler çünkü iç kanama başlamıştı ve yatış kağıdını imzalatıyolardı son anda devletin aciline gitiik yine eşim ve annemin kararı ile çünkü ben korktum iç kanama diince alın dedimm artık hiç istemeye istemeye mecburen Allah razı olsun ki kurtardılar devlette en sonn ihtimal alıcaklardı eğer değerlerim düşmeseydi ve kanama durmasaydı ki rabbime şükür geçti bitti ogünler inşş tekrarı olmaz ) :( çok zor günlerdi kimseye yaşatmasın ALLahım biraz uzun oldu ama değer çünkü korktuğumuz kadar bişey yok hatta 400tl verip özelde yaptırıyım dedim hsg defalarca ağladım sızlandım ama inanırmısın dedim ki kendi kendime bigün ya dedim o kadaaaar insann bu operasyondan geçiyo onların ki can değilmi ve 400tl yazık değilmi dedim bende sıradan bi insanım sonuçta özele gidemeyenler ne yapsın :( ve 3 5 dk bile değil neredeyse o yüzden biraz zor olsada kendi kendime teselli vermeye başladım .. Benim hikayem böyle :) kendini topla sende okey

Rica ederim canım nedemek sen çok takma kafaya ben 1 yıl oldu sol tüpümde dış gebelik yaşadım düşükle beraber ikiz dediler . Senin gibi çok erteledim korkumdan hsgyi fakat baktım olmuyo dr her gidişimde bana hsg olmadan bişey yapmayız diyolat yani kaçınılmaz bir son olduğunu idrak ettim tabi yanısıra eşim ve ailemde çok destek oldular ve burdan hep baktım hsg nası bişey diye didikledim durdum artık eşim alıyodu elimden teli çok kızıyodu üstelik çok haklıymış çünkü her insanın bünyesi farklı ama bence seninde benim gibi çok kısa ve ve hiç korktuğun kadar acı bişey olmadığını görüceğinden eminim.Şuan ki tedavime gelir isek tüpler şükür temiz eşimde ve bende sorun yok..Adetin 2.günü çağırdı 2 ay olcak gittim aşılama uygylayalım dedi klomen verdi 5 gün içtim 2 gün ara verdim tekrar gittim yumurta takibi yapıldı yumurta oluştu ama büyümedi çünkü her ay büyümezmiş yumurta şimdi tekrar adet olunca gidicem sil baştan :) durmak yok 5 yıllık evliyim 3 bucuk yıl korunduk sonra istedik 9 ayda anca olmuştu oda böyle oldu vardır bi hikmet dedim en zor gelen banada hsg idi ya havle dedim artık bıraktım kendimi valla bak hiç korkkma geçicek biticek baana inan sen.Zaten açıksa tüpün daha kolay ve çabuk biticek ki açıktır yani böle düşün böyle olsun (Bak ben dış gebe olunca özele gittim direk tüpünü almamız lazım dediler çünkü iç kanama başlamıştı ve yatış kağıdını imzalatıyolardı son anda devletin aciline gitiik yine eşim ve annemin kararı ile çünkü ben korktum iç kanama diince alın dedimm artık hiç istemeye istemeye mecburen Allah razı olsun ki kurtardılar devlette en sonn ihtimal alıcaklardı eğer değerlerim düşmeseydi ve kanama durmasaydı ki rabbime şükür geçti bitti ogünler inşş tekrarı olmaz ) :KK43: çok zor günlerdi kimseye yaşatmasın ALLahım biraz uzun oldu ama değer çünkü korktuğumuz kadar bişey yok hatta 400tl verip özelde yaptırıyım dedim hsg defalarca ağladım sızlandım ama inanırmısın dedim ki kendi kendime bigün ya dedim o kadaaaar insann bu operasyondan geçiyo onların ki can değilmi ve 400tl yazık değilmi dedim bende sıradan bi insanım sonuçta özele gidemeyenler ne yapsın :KK43: ve 3 5 dk bile değil neredeyse o yüzden biraz zor olsada kendi kendime teselli vermeye başladım .. Benim hikayem böyle :) kendini topla sende okey

Rica ederim canım nedemek sen çok takma kafaya ben 1 yıl oldu sol tüpümde dış gebelik yaşadım düşükle beraber ikiz dediler . Senin gibi çok erteledim korkumdan hsgyi fakat baktım olmuyo dr her gidişimde bana hsg olmadan bişey yapmayız diyolat yani kaçınılmaz bir son olduğunu idrak ettim tabi yanısıra eşim ve ailemde çok destek oldular ve burdan hep baktım hsg nası bişey diye didikledim durdum artık eşim alıyodu elimden teli çok kızıyodu üstelik çok haklıymış çünkü her insanın bünyesi farklı ama bence seninde benim gibi çok kısa ve ve hiç korktuğun kadar acı bişey olmadığını görüceğinden eminim.Şuan ki tedavime gelir isek tüpler şükür temiz eşimde ve bende sorun yok..Adetin 2.günü çağırdı 2 ay olcak gittim aşılama uygylayalım dedi klomen verdi 5 gün içtim 2 gün ara verdim tekrar gittim yumurta takibi yapıldı yumurta oluştu ama büyümedi çünkü her ay büyümezmiş yumurta şimdi tekrar adet olunca gidicem sil baştan :) durmak yok 5 yıllık evliyim 3 bucuk yıl korunduk sonra istedik 9 ayda anca olmuştu oda böyle oldu vardır bi hikmet dedim en zor gelen banada hsg idi ya havle dedim artık bıraktım kendimi valla bak hiç korkkma geçicek biticek baana inan sen.Zaten açıksa tüpün daha kolay ve çabuk biticek ki açıktır yani böle düşün böyle olsun (Bak ben dış gebe olunca özele gittim direk tüpünü almamız lazım dediler çünkü iç kanama başlamıştı ve yatış kağıdını imzalatıyolardı son anda devletin aciline gitiik yine eşim ve annemin kararı ile çünkü ben korktum iç kanama diince alın dedimm artık hiç istemeye istemeye mecburen Allah razı olsun ki kurtardılar devlette en sonn ihtimal alıcaklardı eğer değerlerim düşmeseydi ve kanama durmasaydı ki rabbime şükür geçti bitti ogünler inşş tekrarı olmaz ) :KK43: çok zor günlerdi kimseye yaşatmasın ALLahım biraz uzun oldu ama değer çünkü korktuğumuz kadar bişey yok hatta 400tl verip özelde yaptırıyım dedim hsg defalarca ağladım sızlandım ama inanırmısın dedim ki kendi kendime bigün ya dedim o kadaaaar insann bu operasyondan geçiyo onların ki can değilmi ve 400tl yazık değilmi dedim bende sıradan bi insanım sonuçta özele gidemeyenler ne yapsın :KK43: ve 3 5 dk bile değil neredeyse o yüzden biraz zor olsada kendi kendime teselli vermeye başladım .. Benim hikayem böyle :) kendini topla sende okey
uzun mesjın çok iyi geldi canm ya.ayrıntılı olarak yazmışsın çok sağol.aslında bende kararsızm aslında dev.te mi yoksa özelde mi çektirim die.geçen kışın başlarında 9 ay olmayınca özele tedavime baslamıştım.hormon tahlili falan yapıldı sonuc,süt hormonu ve tsh(tiroıt) hormonunda sıkıntı çıktı.süt hormnu 1 ayda,tsh 2 ayda düzene girdi şükür.halada tiroit ilacı kullanıyorum.hamileliği engellemede büyük etkenmiş:( neyse yumurrta takibi falan yapıldı canm benmde.klomen kullandım.yumurtam ozamanlar gelişp büyümüş çok güzel diodu.ayrıca çatlatma iğneside yaptı.5-6 ay hormonla oyalandım durdum canm be.3 ay klomen tedevisi grecektim .1 ay gidip ve tutmayınca bıraktım.yani psikolojikmen sinirlerim bozulmustu,olmuyo die gitmedim kac gün agladım yaaa sinirden :((( zaten anlattıkları beni tatmin etmiyodu,,bıraktım tedaviyi özel hast.üstelik. sonra bi arkadasımın önerisiyle di dra dev hast sine gittim.rahim filmi istendi.4 aydır onu çektiremedim ya,olumsuz bişi söyliycek die gitmek istemedim erteldim durdum böyle.eşimde bi sıkıntı yok şükür.bana okadar belli etmiyo ama çok istiyo cocuk ya.hayalleri var adamın yani:(( yanında hiç üzüldüğümü agladığımı belli etmem kesinlikle ama anlıyo tabi.bana üzülme olmazsa olmaz gibi sözler söylüyo ama İSTİYOo yaa. 1,5 senedir tık yokkk :-(((((

uzun mesjın çok iyi geldi canm ya.ayrıntılı olarak yazmışsın çok sağol.aslında bende kararsızm aslında dev.te mi yoksa özelde mi çektirim die.geçen kışın başlarında 9 ay olmayınca özele tedavime baslamıştım.hormon tahlili falan yapıldı sonuc,süt hormonu ve tsh(tiroıt) hormonunda sıkıntı çıktı.süt hormnu 1 ayda,tsh 2 ayda düzene girdi şükür.halada tiroit ilacı kullanıyorum.hamileliği engellemede büyük etkenmiş:KK43: neyse yumurrta takibi falan yapıldı canm benmde.klomen kullandım.yumurtam ozamanlar gelişp büyümüş çok güzel diodu.ayrıca çatlatma iğneside yaptı.5-6 ay hormonla oyalandım durdum canm be.3 ay klomen tedevisi grecektim .1 ay gidip ve tutmayınca bıraktım.yani psikolojikmen sinirlerim bozulmustu,olmuyo die gitmedim kac gün agladım yaaa sinirden :KK43:(( zaten anlattıkları beni tatmin etmiyodu,,bıraktım tedaviyi özel hast.üstelik. sonra bi arkadasımın önerisiyle di dra dev hast sine gittim.rahim filmi istendi.4 aydır onu çektiremedim ya,olumsuz bişi söyliycek die gitmek istemedim erteldim durdum böyle.eşimde bi sıkıntı yok şükür.bana okadar belli etmiyo ama çok istiyo cocuk ya.hayalleri var adamın yani:KK43:( yanında hiç üzüldüğümü agladığımı belli etmem kesinlikle ama anlıyo tabi.bana üzülme olmazsa olmaz gibi sözler söylüyo ama İSTİYOo yaa. 1,5 senedir tık yokkk :-(((((
Geçmişolsun canım herşeyi oluruna bırak hsgyide devlette yaptır kurtul bi an önce dediğim gibi hhsg çekindikten sonra hamile kalma şansın artıyomuş ve tüplerin tıkalıysa zaten o anda açılıyo diyolar yani sadece biraz uzun sürer oda 3 dk daha fazla bi arkadaşımın kapalıydı anlattı yani onun ikiside kapalıymış 2 kere çekindi ondan ama senin de öle olcak die bişey yok bunu hepimiz yaşıyoruz bilmeden benim tüpümde dış gebelik yaşamam rağmen açık çıktı düşün yani o yüzden senin en azından böyle bişey olmamış öyle düşünn git kurtul yani hergün acı cekmektense 3 5 dk için değer yani oda ölcek değiliz sonuçta hayatta herşey bizler için :) Allahım kalıcı dert vermesin

Geçmişolsun canım herşeyi oluruna bırak hsgyide devlette yaptır kurtul bi an önce dediğim gibi hhsg çekindikten sonra hamile kalma şansın artıyomuş ve tüplerin tıkalıysa zaten o anda açılıyo diyolar yani sadece biraz uzun sürer oda 3 dk daha fazla bi arkadaşımın kapalıydı anlattı yani onun ikiside kapalıymış 2 kere çekindi ondan ama senin de öle olcak die bişey yok bunu hepimiz yaşıyoruz bilmeden benim tüpümde dış gebelik yaşamam rağmen açık çıktı düşün yani o yüzden senin en azından böyle bişey olmamış öyle düşünn git kurtul yani hergün acı cekmektense 3 5 dk için değer yani oda ölcek değiliz sonuçta hayatta herşey bizler için :) Allahım kalıcı dert vermesin
amin canm.güzel allahım biran önce kucaklarımızı doldurur insallah tüm isteyenler için..çektirir çektirmez yazıcam paylışıcam yorumlar için tesekkürler canm tekrrdan

rahim filmi cektiren ve çektirecek arkadaslar meraba günaydın öncelikle.bende rahim filmi için bakırköy dev.hast.den geliyorum.ve maalesf ki 4 aydır randevu işini alamadım v çok bunaldım bu stresten :KK43: neyse dr mun sekreteri bi özel hast.önerdi orda çektirmem için.250 tl ye çekiliyomuş.ama bende kararsızım ve sizlerden acaba Bahçeli evler BETATOM da rahim filmi çektiren varmı arkadaslar.bilgilendirirseniz cok mutlu olurm,kafam çok karışık yaa..

Kizlar herkese merhaba ben yaklaşık 1 saat önce rahim filmi çekildim su an evimdeyim ve maşallah çok iyiyim.sakin insanların söylediklerine kulak asmayın herkesin bünyesi farklı.inanın ben hiçbirşey hissetmedim doktor bitti dedi ve rabbime sukrettim bu kadar miydi diye.sakin korkmayın ce ertelemenin tedavinizi.buarada istanbul da özel bi hastanede çekildim anestezi olmadan 250 tl.

Back
X