• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler

sağol canm pazartesi gidicem artık korka korkada olsa.. benm de her muayene oluşumda dr ların yumurtaların çok güzel gelişip büyüyo diyo ama olmuyo.tüplerden mi bilmiyorum ama işte kendimce bi neticeye varamıyorum.aslınd rahim filminide çekilsem kfam rahat olcak gibi.hiç olmasa hahh bundanmış derim sebebini.ama insallahda açıktırr.sen özellde çekildin canm..bide ben 4. günü gitsem rahim filmini bi sıkıntı olurmuki canm..çünkü dün oldum adet,,persembe-cuma bitcek.arayada hafta sonu giryor.pazartes gitsem diorum yani.. çekerlermiki ozaman geç değildimi canm.
evet tatlım karar vermene sevindm.. adet bitiminden hemen sonra istemelerinin sebebi hamilelik şüphesinin olmaması. eğer adet bitiminden sonra ilişki olmazsa sorun olmaz sanırım çünkü hamilelik şüphesi de olmaz. haber verrsin canım

evet tatlım karar vermene sevindm.. adet bitiminden hemen sonra istemelerinin sebebi hamilelik şüphesinin olmaması. eğer adet bitiminden sonra ilişki olmazsa sorun olmaz sanırım çünkü hamilelik şüphesi de olmaz. haber verrsin canım
sağol tatlım..ilk fırsatta iyi aberi alır almaz kii insallah iyi haber alırız buraya yazıcam.sen özeldemi çektirmiştin canm peki.özelse nekader almışlardı ücret.

Ben de rahim filmi çektirdim,2014 ağustosta ...herkesin ağrı eşiği farklı,5 dk da sürse çok acı vericiydi,yattığım yerden keşke çektirmeseydim dedim sızlandım,dr um sabret bitti bitti diye oyalamaya çalıştı,tüplerim açıkmış ama rahim küçükmüş...ilk 6 ay hamile kalabilir denildi ama kalamadım,kasım ayında rahim küçüklüğünden ameliyat oldum tek artısı bu oldu...

Selam Kızlar, ben de rahim filminden çok korkanlardanım. bu ay çektirdim, sizinle paylaşmak istedim. Ağrı eşiğim çok düşük bu nedenle anestezili yaptırdım. Hiç bir şey hissetmedim, sonrasında da 1-2 gün lekelenme dışında hiç bir değişiklik olmadı. Özel hastanede anestezili çektirmek için Ben çok araştırmıştım o nedenle bildirmek isterim. Umarım işinize yarar. Ankarada Maltepe de Başkent üniverditesinin tüp bebek bölümü var. Oradan bir doktordan randevu alıp Rahim filmi istediğimi bildirdim. Adetin bittikten sonraki 2-3 içinde çekiyorlar. Filmi Anıttepedeki ana binada, radyolojide çekindim. Doktorum antibiyotik verme gereği duymadı, bir problem de olmadı.
122 tl muayene ücreti, 100 tl de anestezili film ücreti verdim. SSK anlaşmalı olduğu için fiyatlar makul, 10 içinde sonucu gösterdiğinizden ek muayene parası da vermiyorsunuz.

Adetinizin 3. ya da 4. günü doktora gitmenizi öneririm, daha önce yapılmadıysa hormon testlerinizi de yaparlar.
Biz de 1 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor, doktorlar hiç bir problem yok dedi ama olmadı. İnşallah rahim filminden sonra olur. Allahım isteyen her kese versin çok zormuş. Bu ay adet olursa çatlatma iğnesi ve klomen ile tedaviye başlıyacağız.
Ayrıca rahim filminin çekildiği ay korunun diyen doktorlar varmış, doktoruma sordum. Hayır gerek yok normal hayatınıza devam edin hiç bir sakıncası yok dedi. Korkmayın, bu film çok önemli ve olasılığı çok arttırıyor.

Selam Kızlar, ben de rahim filminden çok korkanlardanım. bu ay çektirdim, sizinle paylaşmak istedim. Ağrı eşiğim çok düşük bu nedenle anestezili yaptırdım. Hiç bir şey hissetmedim, sonrasında da 1-2 gün lekelenme dışında hiç bir değişiklik olmadı. Özel hastanede anestezili çektirmek için Ben çok araştırmıştım o nedenle bildirmek isterim. Umarım işinize yarar. Ankarada Maltepe de Başkent üniverditesinin tüp bebek bölümü var. Oradan bir doktordan randevu alıp Rahim filmi istediğimi bildirdim. Adetin bittikten sonraki 2-3 içinde çekiyorlar. Filmi Anıttepedeki ana binada, radyolojide çekindim. Doktorum antibiyotik verme gereği duymadı, bir problem de olmadı.
122 tl muayene ücreti, 100 tl de anestezili film ücreti verdim. SSK anlaşmalı olduğu için fiyatlar makul, 10 içinde sonucu gösterdiğinizden ek muayene parası da vermiyorsunuz.

Adetinizin 3. ya da 4. günü doktora gitmenizi öneririm, daha önce yapılmadıysa hormon testlerinizi de yaparlar.
Biz de 1 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor, doktorlar hiç bir problem yok dedi ama olmadı. İnşallah rahim filminden sonra olur. Allahım isteyen her kese versin çok zormuş. Bu ay adet olursa çatlatma iğnesi ve klomen ile tedaviye başlıyacağız.
Ayrıca rahim filminin çekildiği ay korunun diyen doktorlar varmış, doktoruma sordum. Hayır gerek yok normal hayatınıza devam edin hiç bir sakıncası yok dedi. Korkmayın, bu film çok önemli ve olasılığı çok arttırıyor.
Bilgilerin için çok tesekkür ederim tatlım.bende gelecek ay rahim filmi çektireceklerdenim ve aşırı korku bendede var:( ama ben devlet hast.de çektirmeyi düşünüyorum,durum malum..rahim film sonucu belli olmadı mı canm ve belli olmadıysada insallah temizdir.bende bu ay istemiştim dr umdan ama adetin 5.günündeydim,fakat adetimin 1.günü radyololi bölümüne gidip adetten sonraki güne randevu almam gerekiyomuş neyse gelecek aya kaldı bu işim.inan çektireceğim güne kadar stres sıkıntı içindeydim ve hala öyleyim can acıma korkusuna:( insallah vazgeçmezsem bayrama kadar çektiririm de içim birazda olsa rahat eder yaa.. usandım bıktım bende neden olmuyor bebek die içim içimi yiyorum.bende 1 senedir bebek isteyenlerdenm.hormonlarda troitde görüldü üstelik,ilacını dakullanıyorum şuan.ve idrar enfeksiyonum..:-((( düşünceden kafama takmaktan sinirden stresten yüzümde sivilceler had safhada.bazen bu yüzden eşimle bile tartışıyorum.sinirlerimi alt üst etti bu durum çok fenaa,her ay hüsranla sonuçlanıyo adet görüyorum bebek beklerken yaa.bak yine canm sıkıldı..uffff yaaaaa...çok zorrr:-((((

Bilgilerin için çok tesekkür ederim tatlım.bende gelecek ay rahim filmi çektireceklerdenim ve aşırı korku bendede var:KK43: ama ben devlet hast.de çektirmeyi düşünüyorum,durum malum..rahim film sonucu belli olmadı mı canm ve belli olmadıysada insallah temizdir.bende bu ay istemiştim dr umdan ama adetin 5.günündeydim,fakat adetimin 1.günü radyololi bölümüne gidip adetten sonraki güne randevu almam gerekiyomuş neyse gelecek aya kaldı bu işim.inan çektireceğim güne kadar stres sıkıntı içindeydim ve hala öyleyim can acıma korkusuna:KK43: insallah vazgeçmezsem bayrama kadar çektiririm de içim birazda olsa rahat eder yaa.. usandım bıktım bende neden olmuyor bebek die içim içimi yiyorum.bende 1 senedir bebek isteyenlerdenm.hormonlarda troitde görüldü üstelik,ilacını dakullanıyorum şuan.ve idrar enfeksiyonum..:-((( düşünceden kafama takmaktan sinirden stresten yüzümde sivilceler had safhada.bazen bu yüzden eşimle bile tartışıyorum.sinirlerimi alt üst etti bu durum çok fenaa,her ay hüsranla sonuçlanıyo adet görüyorum bebek beklerken yaa.bak yine canm sıkıldı..uffff yaaaaa...çok zorrr:-((((
Merhaba Tugba,
Hiç korkma bu film gerçekten çok öenmli ve çektirdikten sonra olasılığın artıyor. Ben filmim çekildikten 1 saat sonra kendime geldiğimde filmlerimiz radyolojideki kişi bakıp bilgi verdi. 6 adet film vardı. İlk üçünde sağa hiç ilaç gitmemiş, sonradan dolmuş. Sonuçta her iki tarafta normaldi. 2 gün sonrasında doktoruma götürdüm her şey normal dedi. Çok şükür, bu filmin en güzel yanı yapışıklı varsa da açıyor olması. Hiç vakit kaybetme, ben 5 ay bekledim, boşuna beklemişim. Devlette çekinirsen biraz canın yanabilir ama başka çaren yoksa da bebek için olduğunu düşün zaten 5dk lık bir olay.

Merhaba Tugba,
Hiç korkma bu film gerçekten çok öenmli ve çektirdikten sonra olasılığın artıyor. Ben filmim çekildikten 1 saat sonra kendime geldiğimde filmlerimiz radyolojideki kişi bakıp bilgi verdi. 6 adet film vardı. İlk üçünde sağa hiç ilaç gitmemiş, sonradan dolmuş. Sonuçta her iki tarafta normaldi. 2 gün sonrasında doktoruma götürdüm her şey normal dedi. Çok şükür, bu filmin en güzel yanı yapışıklı varsa da açıyor olması. Hiç vakit kaybetme, ben 5 ay bekledim, boşuna beklemişim. Devlette çekinirsen biraz canın yanabilir ama başka çaren yoksa da bebek için olduğunu düşün zaten 5dk lık bir olay.
Tugba, gerçekten çok korkuyorsan ve Ankaraday'San benim gibi başkent hastanesinde anestezili çekinebilirsin. 220 tl falan tutuyor toplam.

çok tesekkürler gülelif.benim istanbulda devlet has.inde çekilcem gibi görünüyor.2-3 güne adet olucam inş sonrasında randevu alıcam.insallah kolay atlatırım durumu.3 ay boyunca erteleyip duruyorum bu filmi:((( korkudan.hormonlar faalan hersey normal .hersey bu rahim filminde bitiyor.insallah da bisorun çıkmazz..

çok tesekkürler gülelif.benim istanbulda devlet has.inde çekilcem gibi görünüyor.2-3 güne adet olucam inş sonrasında randevu alıcam.insallah kolay atlatırım durumu.3 ay boyunca erteleyip duruyorum bu filmi:((( korkudan.hormonlar faalan hersey normal .hersey bu rahim filminde bitiyor.insallah da bisorun çıkmazz..

Merhaba Tugba,
Bende Pazartesi anestezi ile çektireceğim tam olarak ne kadar sürdü hastaneye gelmen çekilmen ve uyanman. Süreçten biraz bahseder misin ve birde uyandıktan sonra ağrın oldu mu? O kadar korkuyorum ki anestezi alacağım halde.

Ben de 1 hafta önce üniversite hastanesinde rahim filmi çektirdim. Gitmeden önce çok korktum ama korkulacak hiç bisey yok. Normal muayeneden tek farkı adet sancısı gibi bir sancı olması.

Bendende isteniyor kafayı yicem düşünmekten fakat şöyle birşey varmış özele gidersen anestezi ile hiç acı duymuyomuşuz 400tl falan devlet hastanelerinde anestesi yapılmıyo diye duydum imkanı olan özele gitsin derim birde bünyeye göre acısı değişiyormuş bayılanda var hiç acı duymayanda benim bi tanıdık 3 kez yaptırmış ama acıyo diyoo :(((((

inşallah açıktır. zaten filmle de açılır. film tüpleri temizliyor hamileliği de kolaylaştırıyor
öyle diyolar bende o yüzden sıcak bakıyorum açıkcası çünkü zor şeyler yaşadım dış gebe oldum üstelik ikiz dediler biri düştü biri tüpe tutunmuş mtx uyguladılar Allahıma şükür ki tüpüm alınmadı :KK43: iç kanama yaşadım çünkü

Evt üniversite hastanesinde anestezi uygulanmıyor ama bence gerek de yok çünkü hem çok kısa sürüyor hemde anestezi gerektiren bir işlem değil. Kendinizi kasmazsanız fazla ağrı hissetmezsiniz. Ben kastığım halde çok fazla ağrı hissetmedim hatta ben adet görünce hiç sancı çekmem sancıya alışkın değilim en fazla 5 dakika çekilen bir sancı.

Evt üniversite hastanesinde anestezi uygulanmıyor ama bence gerek de yok çünkü hem çok kısa sürüyor hemde anestezi gerektiren bir işlem değil. Kendinizi kasmazsanız fazla ağrı hissetmezsiniz. Ben kastığım halde çok fazla ağrı hissetmedim hatta ben adet görünce hiç sancı çekmem sancıya alışkın değilim en fazla 5 dakika çekilen bir sancı.
etlik zübeyydede çekinicem galiba regl 3.günü çağırdı beni fakat hala regl olamadım tarlusal içiyorum bitmek üzere bittikten 10 gün sonra flan olurmuşum umarım herşey güzel sonuç verir heyecan ve sresle beklyorum

Bende Pazartesi anestezi ile çektireceğim tam olarak ne kadar sürdü hastaneye gelmen çekilmen ve uyanman. Süreçten biraz bahseder misin ve birde uyandıktan sonra ağrın oldu mu? O kadar korkuyorum ki anestezi alacağım halde.
Selam fbtl, kusura bakma yeni gördüm mesajı umarım iyi geçmiştir film çekimin. Ben soyunup önlük giyip sedyeye uzandıktan sonra uyutulmuştum. 40 dk sonra odaya almışlar, 1 saat içinde de uyandım. Hiç nir ağrı hissetmedim, çok hafif gaz sancısı gibi bir ağrı o kadar ancak anestezininetkisiyle baya derin uyumultum gün boyunca evde :) yanında mutlaka birisi olmalı, giyinmene yardım edecek, abaya götürecek falan. Ben uyandıktan sonra masaya yatırıp dıştan bir filmimi daha çektiler normal röntgen kontrol için sanırım. 2-3 gün içinde de sonucumu aldım doktora götürdüm.

Bendende isteniyor kafayı yicem düşünmekten fakat şöyle birşey varmış özele gidersen anestezi ile hiç acı duymuyomuşuz 400tl falan devlet hastanelerinde anestesi yapılmıyo diye duydum imkanı olan özele gitsin derim birde bünyeye göre acısı değişiyormuş bayılanda var hiç acı duymayanda benim bi tanıdık 3 kez yaptırmış ama acıyo diyoo :KK43:((((
selam Beti, Başkent hastanesinde muayene ve anestezili film çekimini 220 TL ye yaptırdım. Hiç korkma çok gerekli bir işlem ben korkudan 6 ay erteledim boşa zaman kaybı. Mutlaka çektirin.

Selam fbtl, kusura bakma yeni gördüm mesajı umarım iyi geçmiştir film çekimin. Ben soyunup önlük giyip sedyeye uzandıktan sonra uyutulmuştum. 40 dk sonra odaya almışlar, 1 saat içinde de uyandım. Hiç nir ağrı hissetmedim, çok hafif gaz sancısı gibi bir ağrı o kadar ancak anestezininetkisiyle baya derin uyumultum gün boyunca evde :) yanında mutlaka birisi olmalı, giyinmene yardım edecek, abaya götürecek falan. Ben uyandıktan sonra masaya yatırıp dıştan bir filmimi daha çektiler normal röntgen kontrol için sanırım. 2-3 gün içinde de sonucumu aldım doktora götürdüm.
Bende bugun cektirdim evet iyiyim simdi cok şükür. Benim senden kisa sürdü 20 dk uyandım odaya geldiğimi hatırlıyorum zaten. Toplamda 1 saatte bitti. Iyiki anestezi almisim sorunsuz deselerde korktugum icin bile o stresi yasamadigim icin degerdi.

selam Beti, Başkent hastanesinde muayene ve anestezili film çekimini 220 TL ye yaptırdım. Hiç korkma çok gerekli bir işlem ben korkudan 6 ay erteledim boşa zaman kaybı. Mutlaka çektirin.
Tşk ederim gülelif cesaretimi toplamaktayım şu sıralar muhtemelen anestesisiz çektiricem çünkü adet sancısı gibi deniyo genelde ben bunu en ağrılı şekilde yaşadığımı biliyorum ondan sıcak bakıyorum yani tamamen uyumakta istemiyorum bölgesel uyuştursalar keşke ya lokal yaparlar belki ama bi atlatsaydım artık şunu :( kendimi kasmıcam 5 dakikada biticek inşşşşş dua edin sizede geçmişolsun

Back
X