Bilgilerin için çok tesekkür ederim tatlım.bende gelecek ay rahim filmi çektireceklerdenim ve aşırı korku bendede var

ama ben devlet hast.de çektirmeyi düşünüyorum,durum malum..rahim film sonucu belli olmadı mı canm ve belli olmadıysada insallah temizdir.bende bu ay istemiştim dr umdan ama adetin 5.günündeydim,fakat adetimin 1.günü radyololi bölümüne gidip adetten sonraki güne randevu almam gerekiyomuş neyse gelecek aya kaldı bu işim.inan çektireceğim güne kadar stres sıkıntı içindeydim ve hala öyleyim can acıma korkusuna

insallah vazgeçmezsem bayrama kadar çektiririm de içim birazda olsa rahat eder yaa.. usandım bıktım bende neden olmuyor bebek die içim içimi yiyorum.bende 1 senedir bebek isteyenlerdenm.hormonlarda troitde görüldü üstelik,ilacını dakullanıyorum şuan.ve idrar enfeksiyonum..:-((( düşünceden kafama takmaktan sinirden stresten yüzümde sivilceler had safhada.bazen bu yüzden eşimle bile tartışıyorum.sinirlerimi alt üst etti bu durum çok fenaa,her ay hüsranla sonuçlanıyo adet görüyorum bebek beklerken yaa.bak yine canm sıkıldı..uffff yaaaaa...çok zorrr:-((((