- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Beyzanur53
-
3 günde çıktı benimki devlet hastanesiydiRahim filmi ne zaman cekiliyor ve sonuc ne zaman cikiyor arkadaslar
Adetten hemen sonra çekilmesi lazimRahim filmi ne zaman cekiliyor ve sonuc ne zaman cikiyor arkadaslar
Araştırma hastanesinde doktorum adetin 5. Gunu gel hem kan ver hemde rahim filmi için sira verelim dedi. O zaman adetten kisa sure sonra cekecekler oyle miAdetten hemen sonra çekilmesi lazim
Sonuca gore nasil bir tedavi oluyor peki, bende ya yumurtlama ya rahimde sıkıntı var dedi doktor butun degerlerim normal. Rahim filmi iyi cikarsa nasil bir yol izler aceba3 günde çıktı benimki devlet hastanesiydi
Bana hiç bişey demeedi benim temiz çıktı eşin test yaptırsin dediSonuca gore nasil bir tedavi oluyor peki, bende ya yumurtlama ya rahimde sıkıntı var dedi doktor butun degerlerim normal. Rahim filmi iyi cikarsa nasil bir yol izler aceba
Ben gecen ayın 7sinde cekildim suan gebeyim
Anladim teşekkür ederimBana hiç bişey demeedi benim temiz çıktı eşin test yaptırsin dedi
Benım tuplerim temizdi ilaç gitti eğer ki az bişe tıkanıklık olan tupler varsa bu ilaç acıyor muş yanı buyuk ihtimal tıkanıklık vardı ve acıldı hemen kaldım cunkuRahim filminin gebeliğe ne katkısı açıklayabilir misiniz
Aynen bakalım bende öyle bir mucize bekliyorum inşallahBenım tuplerim temizdi ilaç gitti eğer ki az bişe tıkanıklık olan tupler varsa bu ilaç acıyor muş yanı buyuk ihtimal tıkanıklık vardı ve acıldı hemen kaldım cunku
Ben geçen ay çekildim bekliyorum canım adetiKzlar rahim filmi cektrdgn ay düzenli adet olan vsrmı
İstanbulu bilmeyen ben yorum yokB Beyzanur53 B baby0101-Yagmur- S Spagetti bolonez Larka Luna277 X xnobodyx Nosking A Akasya10
Merhaba kızlar, üşenmedim konuya yazan herkesi etiketledim,rahim filmi çektirmek istiyorum. Özel hastaneler cok pahalı gerçkten devlette çektirmeyi dusunuyorum ama her devlet cekmiyor sanirim. Istanbul avrupa yakasinda rahim filmi hangi devlet hastaneleri çekiyor?
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuç. Ben Çerkezköy'de özelde çektirdim 845 tl anestezili. Devlet hastanesi hiç araştırmadım açıkçası hem randevu bulamıyorum hem ilgilenmiyorlar.B Beyzanur53 B baby0101-Yagmur- S Spagetti bolonez Larka Luna277 X xnobodyx Nosking A Akasya10
Merhaba kızlar, üşenmedim konuya yazan herkesi etiketledim,rahim filmi çektirmek istiyorum. Özel hastaneler cok pahalı gerçkten devlette çektirmeyi dusunuyorum ama her devlet cekmiyor sanirim. Istanbul avrupa yakasinda rahim filmi hangi devlet hastaneleri çekiyor?
Merhaba canm turkiyede degilim ama ecomar diye bir yer var ozel mi degil mi bilmiyorum youtube da gormustum burda da orda yapip memnun kalan varB Beyzanur53 B baby0101-Yagmur- S Spagetti bolonez Larka Luna277 X xnobodyx Nosking A Akasya10
İstanbullu değiliö kuxum anestezili cektr benden tavsiyee sanaB Beyzanur53 B baby0101-Yagmur- S Spagetti bolonez Larka Luna277 X xnobodyx Nosking A Akasya10
Bende istanbulu bilmiyorum canım KütahyadayımB Beyzanur53 B baby0101-Yagmur- S Spagetti bolonez Larka Luna277 X xnobodyx Nosking A Akasya10
Canım benim hiç bilgim yok Kocaeli konak ta çekildim anestezili 1100 lira.B Beyzanur53 B baby0101-Yagmur- S Spagetti bolonez Larka Luna277 X xnobodyx Nosking A Akasya10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?