• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hiç bilgim yok Kocaeli konak ta çekildim anestezili 1100 lira.
Bende istanbulu bilmiyorum canım Kütahyadayım
İstanbullu değiliö kuxum anestezili cektr benden tavsiyee sana
Merhaba canm turkiyede degilim ama ecomar diye bir yer var ozel mi degil mi bilmiyorum youtube da gormustum burda da orda yapip memnun kalan var
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuç. Ben Çerkezköy'de özelde çektirdim 845 tl anestezili. Devlet hastanesi hiç araştırmadım açıkçası hem randevu bulamıyorum hem ilgilenmiyorlar.
Cevap verdiginiz için ve önerileriniz için cok tesekkur edrim:KK68: dikkate alacagim soylediklerinizi ozelden cektiricem bende buyuk ihtimalle ne olur ne olmaz temiz,agrisiz olsun parasi neyse vericem saglik sonucda🙏🏼

Cevap verdiginiz için ve önerileriniz için cok tesekkur edrim:KK68: dikkate alacagim soylediklerinizi ozelden cektiricem bende buyuk ihtimalle ne olur ne olmaz temiz,agrisiz olsun parasi neyse vericem saglik sonucda🙏🏼
Bosuna anestezi alma bence bes dklik islem tamam o an sanci oluyo ama bebek icin deger. Sonrasi adet sancisi gibi agrilar oluyo bi kac günde akinti o kadar. Vücuduna bosuna anestezi alma

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim Dr. Tavsiyesiyle rahim filmi çekildim geçen ay dün test yaptım ikinci çizgi göründü ve kayboldu ilk defa böyle bişey oluyor 3 senedir gebe kalmaya çalışıyorum yaptığım testlerde hep bir çizgi gördüm dün ikinci görünce heyecanlandim. Rahim filmi çektirip o ay hamile kalan varmı 😔😓
Çektirdiğim ay hamile kaldım bi daha adet görmedim, rabbim bekleyen herkese nasip etsin, ben adetim 2 gün geçince test yaptım çift cizgi çıktı ertesi gün kan verdim 3000 küsürlerde çıktı betam ve 4 yıllık evliyim 2. Çocuğuma hamileyim ilk çocuğumu evlendiğim ilk ay hamile kalmıştım, 2. çocuğum için tam 1.5 yıl uğraştım olmadı film çektirdim tüplerimde açıkmış ama hemen o ay hamile kaldım :anneadayı:

B Beyzanur53 B baby0101 @Yagmurr07 S Spagetti bolonez @Larka @dryakbas X xnobodyx @Nosking @Sinoplu17
Merhaba kızlar, üşenmedim konuya yazan herkesi etiketledim, 😅 rahim filmi çektirmek istiyorum. Özel hastaneler cok pahalı gerçkten devlette çektirmeyi dusunuyorum ama her devlet cekmiyor sanirim. Istanbul avrupa yakasinda rahim filmi hangi devlet hastaneleri çekiyor? :KK64:
Ben bu sene çektirdim bahçelievlerde betatom emar diye bi görüntüleme merkeziydi, çektirebilecek olan devletleri araştırdım hiç yok bu taraflarda ve 600 tlye çektirmiştim anestezisiz di sıfır ağrı çokta memnun kaldım

B Beyzanur53 B baby0101 @Yagmurr07 S Spagetti bolonez @Larka @dryakbas X xnobodyx @Nosking @Sinoplu17
Merhaba kızlar, üşenmedim konuya yazan herkesi etiketledim, 😅 rahim filmi çektirmek istiyorum. Özel hastaneler cok pahalı gerçkten devlette çektirmeyi dusunuyorum ama her devlet cekmiyor sanirim. Istanbul avrupa yakasinda rahim filmi hangi devlet hastaneleri çekiyor? :KK64:
İstanbulu bilmiyorum bende izmirde arastirma hastanesinde cektirdim pazartesi, hicbir ücret odemedim tabiki devlet diye ama devlette anestezili olmuyor 🙏 acı esiginiz dusukse kesinlikle anestezili yaptirin derim🍀

Çektirdiğim ay hamile kaldım bi daha adet görmedim, rabbim bekleyen herkese nasip etsin, ben adetim 2 gün geçince test yaptım çift cizgi çıktı ertesi gün kan verdim 3000 küsürlerde çıktı betam ve 4 yıllık evliyim 2. Çocuğuma hamileyim ilk çocuğumu evlendiğim ilk ay hamile kalmıştım, 2. çocuğum için tam 1.5 yıl uğraştım olmadı film çektirdim tüplerimde açıkmış ama hemen o ay hamile kaldım :anneadayı:
Ne guzel allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bana, isteyenlere insallah. Pzt cekildim bende ama yumurtlama sorunum var femaraya başlayacağız adeti bekliyorum. Dualariniza talibim 🙏🍀

Ne guzel allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bana, isteyenlere insallah. Pzt cekildim bende ama yumurtlama sorunum var femaraya başlayacağız adeti bekliyorum. Dualariniza talibim 🙏🍀
Istanbukda avrupa yakasinda devlette ceken bir yer bulamadim ya arastirdin okadar bir cerrah paşa oldugunu okudum onda da aradim bugun baglamiyor yada yogunluk var cok🙄 acı esigim.yuksek bence oyle cok tatli canim yoktur dayanırim biz ne adet acılarina dayanmisiz insanlariz 😂😂 yer buoamazsm mecbur özelde cektiricem daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum cunku allah bilir nexamn randevu alirim, yada alabilir miyim ki 😬🙄 Rabbim sana ve diger tum isteyen herkese hayallerini yasamayı nasip etsin :anne:

Ben bu sene çektirdim bahçelievlerde betatom emar diye bi görüntüleme merkeziydi, çektirebilecek olan devletleri araştırdım hiç yok bu taraflarda ve 600 tlye çektirmiştim anestezisiz di sıfır ağrı çokta memnun kaldım
Bahcelievler bana yakin yarin orayi arayip tekrar fiyat falan soruyim bende bir konusuyim belki bana da ugurlu gelir 🥰🙏🏼

İstanbulda betatom ve echomar var kızlar emar merkezi son sistem acısız agrısız rahim filmi çekiyorlar. Ücretidr galiba ben 550 ye çektirmiştim doktor önerdi derseniz indirim saglıyor. İşlem sırasında ve sonrasında agrım olmadı . Ama bnde film çektirdikten sonra kalamadım nasip 🤷🏻‍♀️

Evet bende orda çektirdim hç acı hissetmedm hatta doktora nasıl yani bttimi dedim millet çok korkarak anlatmıştı bana doktor istersen devam edelim diyerek espri yaptı 😂

Istanbukda avrupa yakasinda devlette ceken bir yer bulamadim ya arastirdin okadar bir cerrah paşa oldugunu okudum onda da aradim bugun baglamiyor yada yogunluk var cok🙄 acı esigim.yuksek bence oyle cok tatli canim yoktur dayanırim biz ne adet acılarina dayanmisiz insanlariz 😂😂 yer buoamazsm mecbur özelde cektiricem daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum cunku allah bilir nexamn randevu alirim, yada alabilir miyim ki 😬🙄 Rabbim sana ve diger tum isteyen herkese hayallerini yasamayı nasip etsin :anne:
Amin insallah, evet ertelemeyin bencede aklinizdan ciksin. Oda temiz cikarsa insallah cikar sonraki asama yumurta takibi🙏

Ay hadi inş cnm tüm dualarım seninle rabbim gönlünüzde ne varsa hayırlı eylesin inş:dua:

Bnde özelde 1000 tl anestezili ypatrdım iyikide özelde yaptrmışım rahim filminden sonra aşırı karın ağrım oldu kalkamadım

Evet bende orda çektirdim hç acı hissetmedm hatta doktora nasıl yani bttimi dedim millet çok korkarak anlatmıştı bana doktor istersen devam edelim diyerek espri yaptı 😂
Evet bende duymuştum o saçmalıkları, yok ağrıdan öldüm yok işte bileydim anestezili yapardım, yani düşündüm kendi kendime ne kadar can yakabilirki dedim ki bide ben normal doğum yapmış insanım o sancı o ağrı çok başka bişeydi bunun dışında başka hiçbişey canımı yakamazdı ölede oldu kimse korkmasın her vücut belki aynı değildir ama sıradan bi adet sancısı gibidir en fazla:işsiz:

Evet bende duymuştum o saçmalıkları, yok ağrıdan öldüm yok işte bileydim anestezili yapardım, yani düşündüm kendi kendime ne kadar can yakabilirki dedim ki bide ben normal doğum yapmış insanım o sancı o ağrı çok başka bişeydi bunun dışında başka hiçbişey canımı yakamazdı ölede oldu kimse korkmasın her vücut belki aynı değildir ama sıradan bi adet sancısı gibidir en fazla:işsiz:
Evet o anlık zAten ilacı verirken bir agrı olıyor hafif adet agrısı gbi ki ben çok kötü agrılar çekmişim adette . Bu yanında hç yani. Kimse korkmasın ufacık bir operasyon 5 dakika bilemedin 10 dakika oda tüpün tıkalılık durumu yogunsa

y ne güzel benimde adet 10 gün geçti bugün Ka. Testi yaptırdım bakalım yarın çıkicak sonuç inşallah kalmışımdir. 1 haftadır sol.kasigimda gerilme var

Back
X