Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

6 aydır deniyoruz 7. Ayda oldu ben hsg erken cektirdim çok sabırsız biriyimdir :)benim doktorum 2 ay dene sonra tedaviye başlarız olmazsa dedi hsg tüplerdeki kalıntıları temizliyor dedi bence hemen tedaviye başlamayı doğal yollarla 2 ay deneyin derim ben hayırlı si inşallah :)

Canım sende başka sorun yoktu degilmi mesala ben pkoluyum..O yüzden gebelik gecikiyor olabilir.

Benimde 1.5 senedir olmuyor hicbi sorun yok bi arkadasim da ayni benim gibiydi gecen ay bütün ovulasyon takvimlerini atti rastgele tek 1 iliskiye girdi hic dusunmeden olacak mi olmayacak mi diye ay sonunda hamile...artik bende bu taktigi denicem valla

Tek bir ilişkiylemi..??? Allah işte verecekse tek ilişkiyle veriyor. Yeterki ol derse olur..

Arkadaşlar daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama hurma poleni ve de balı karıştırıp 1 ay sabah akşam 1 er kaşık kullanıldığı zaman hem erkek hem de bayanda kısırlığa cok iyi geliyormuş...Ben şimdi araştırma içerisindeyim.Tek sorun pko olmam..Ama ileri boyutta değil...Deneyen vede denicek olan arkadaşlar birbirimizi bilgi verelim..

Hanımlar ne durumdasınız tedaviye başlıcakmısınız?? Ben hala regl olmadım 6 gün geçti.

Hira idrar yapsan bile cikar bak artik merak ediyorum :) hsgden sonra akintimin arttığını hissediyorum sende ole bisi oldumu?

Canım baktırabilirsen alttan baktır..Karından görünmüyor olabilir.
Progesteron testine göre yine yumurtlamisim demekki ultrason kan testi kadar güvenilir dgl dr dedi artik sana yapacak biseyim yok oluruna birakacaksin birakirim insaAllah

Bendede artti acaba ondan mi?
Hani bu yumurta aki seffaf tarzi akinti olur ya nerden baksan 3 yildir sadece birgun oda ovulasyondan ki (ciddi bi ovulasyon degilmis henuz bebis yok meydan da) 1 gun once cok az olurdu hsg den mi bu aydan mi bilemedim 1 haftadir ciddi artis var 17 18 yasim də bole olurdu saskinim

Aynen bide kasikta batma hareketlenme var fazlasiyla bunlarin hepsi hsgden mi acaba?

İyi akşamlar kızlar..
Bizde bu ay tedaviye başlıycaz eşim yarın sperm testi verecek doktorum sende adet olunca 3 günü gelin demişti.. ne gerekiyorsa yapıcaz artık.. ama acaba ben hsg çektirsem mi yoksa doktorum mu yönlendirsin??Daha fazla beklemek istemiyoruz artık..

Hersey sirasiyla canim once spermiogram testi daha sonra senin hormonlarina ve yumurtlama düzenine bakilacak en son asamada da hsg isteyecek doktorun yani bizde süreç böyle isledi belki yumurtlama takibiyle hsgye gerek kalmadan hamile kalirsin

ben 2 ay önce bütün tahlillerimi yaptırdım ve herşey normal çıktı bir tek hsg kaldı onuda eşimin tahlillerine göre dedi.. ama bir ay daha bekleyip yaptırsam mı diyorum.. inşallah dediğiniz gibi olur gerek kalmaz..

Peki arkadaşlar rahim filmi cektiripte tuplerinin alınması gereken ameliyat olması gereken varmi aranizda

Arkadaşlar ben hamile değilim.Test yaptırdım..Adeti bekliyorum..10 gün geçti..

Hira canin sagolsun hic sikinti yapma zaten bir surec icindeyiz moralini bozma elbet olacak allah hayirli evlatlar nasip etsin hayirlisiyla versin kuzucuklarimizi

Canım doktorun talimatina uy derim hsgnin iyi yanlarida olsada kotu yanlari da var... her ne kadar basitte olsa vucuda yapilan bir girisim... protokol gore sirasiyla git belki hsg ye gerek kalmadan ilk klomende gebe kalican acele etme hayirlisiyla olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…