Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Sonuclarini yollayabilirmisin? Proxeed plus 2 ayda sonuc veriyor kullanan tanidigim var ve oglusu oldu :) sigara varsa kesinlikle icmesin kalite ve sayiyi dusuruyor...
işte canım sigara alkol kullanımı yok canım.. anlıyor musun sonuçlardan

işte canım sigara alkol kullanımı yok canım.. anlıyor musun sonuçlardan

Esinin degeri oldukca dusuk sizi direk tup bebege yonlendirirler 8 milyon altinda direk rapir cikartiliyor diye biliyorun aslinda senin sonuçlarını sormustum

Esinin degeri oldukca dusuk sizi direk tup bebege yonlendirirler 8 milyon altinda direk rapir cikartiliyor diye biliyorun aslinda senin sonuçlarını sormustum
İşte 2 ay içinde hamile kalmazsam aşılama mart gibi oda tutmazsa haziran gibi de tüp bebek düşünüyoruz..

İşte 2 ay içinde hamile kalmazsam aşılama mart gibi oda tutmazsa haziran gibi de tüp bebek düşünüyoruz..
Hayirlisi olsun canim bende bu ay asilaamaya gececegim tek tup kapali pkos cikolata kisti sorunu var sanirim prolaktin de yuksek bakalim sabahtan dr a gidicem ne planlanacak... ama icini ferah tut 2 ay bi deneyin ilk ay prodeex etkilemiyor ama 2. Ay etkisini oldukca gosteriyor insallah sikintisiz kuzunuzu kucaginiza alirsiniz

inşallah canım çok sağol.. sizinde gerek umarım fazla bekletmeseler bari ufaklılar

Merhaba hanımlar nasılsınız??? bugün doktora gittim tam 1 hafta sonra kesemizi gördük..ama henüz kalp atışını göremedik 2 hafta sonra gel dedii...Benimki geç döllenme olmuş.normal de regl tarihime göre 7+4 haftalık ama kan değerimde 5.5 yada 6 haftalık dedi doktorum..inanın kızlar idrar testinde cift çizgiyi görmek yetmiyor..Asıl endişe, merak daha sonra başlıyormuş: şimdi sıra kalp atışını duymada...15 gün nasıl geçecek bilmiyorum..sonra testler başlıcakmış..İnşallah bu duyguları en kısa zamanda sizde yaşarsınız..Ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.Hadi sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah topiğim uğurlu gelir sizede:)))

Herkesin farklı telaşı, farklı heyecanı var desene. Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın, sağlıklı kucağına da alırsın inşallah

hira bende eylülde çektirdim filmi iki tüpümde kapalıydı sadece sağ kanal açıldı sol kanal yalancı dolum ...
sonrasında tarlusal hap verdi doktor 3 aydır kullanıyorum hala sonuç yok önümüzdeki ay klomene başlayacağım bende
inşallah güzel haberlerimizi yazmakta nasip olur buraya

İnşallah canım olumlu düşün lütfennn..Ben inanıyorum olacak.Her şeyin bir zamanı var sen elinden geleni yapıyorsun..Taktir Allahın.

evet canım demekki hayırlısı böyleymiş zaten hep dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim bizleride hayırlı ebeveyn..

Tarlusal adet sokturucu olarak gecer ne icin kullanıyorsun ?

Benimde aklimi karistiran bu benim adet duzensizligim vardi bazen 12 gun suruyordu bazen 15 gunde bir geliyordu ve kistlerim var doktor kistler icin cocuk tedavisi icin adet duzenlemek icin tarlusal verdigini soyledi.
Ilaci aldıktan sonra internete girip arastirdim deedigin gibi adet sokturucu yaziyo bir bildigi vardir dedim son iki aydir adetim bittikten 10 gun sonra kanamalarim oldu en son ayin 7 sinde adetim bitti ayin 13 unde kanama basladi yine ve 3 gun sürdü doktora gittim onemli bisidir diye saka gibi ama simdi muayeneye gerek yok onumuzdeki ayda ayni sey olursa oyle muayene edelim dedi cok sinirim bozuldu onumuzdeki ay klomene baslayacagini soyledi bu arada kanamamin bitmesini ayin 16 sinda tarlusal kullanmaya basladigima bagliyorum ben
Bu ay kararlıyım doktorumu degistirmeye cok sinirlerim bozuk cektigim agri sizi da cabasi

Tarlusalin kullanım alanlarina baktim da anormal adet kanamalarinda kullanilibiliyormus progesteron etkisi gosteriyormus genelde ama drunun da vardir bir bildiği ki sende zamansiz kanamadan bahsediyorsun hayirlisi olsun referans cok onemli dr seciminde...

doktor seçimi gerçekten önemli eylül e kadar 3 doktor değiştirdim hiçbiri yaradan kistlerden ve rahim röntgeninden bahsetmedi hatta son gittiğim doktor ultrasondan bile bakmadan çocuk için folik asit verip göndermişti..
en son şu anki doktora gittiğimde en azından bi teşhis koydu ondan bırakmak istemedim
hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

İzmirde rahim filmi önerebileceğiniz bir yer var mı acaba ? Fiyatı da önemli tabi , ağrılımı oluyor çok korkuyorum da

Ben de İzmir de rahim filmi çekileceğim bu ay ama anestezili istiyorum,tavsiyeye ihtiyacım var,3 yıl önce anestezisiz çekilmiştim tek tüpüm kapalı çıkmıştı ama o acıyı hiç unutamam,bu durum kişiden kişiye değişiyor sanki

İstanbul avrupa yakasında rahim filmi cektiren var mı?
Ben çektirdim cnm 4 ay önce. Şişli echomarda. Son sistem C kollu bir makine var. Hiçbirşekilde ağrı sızı yok. Anesteziye gerek yok zaten. Oradaki doktor ve hemşireler müthiş rahatlatıyorlar. Çokta temiz biryer. Bana tüp bebek için gittiğim hastane önermişti. Yatıp kalkıp dua ettim iyikide oraya gitmişim. Fiyat 450 tl. Benim hastanemin anlaşması olduğu için 380 ödemiştim. Bilgin olsun. C kollu makinayı araştır derim başka hangi hastenelerde var. Ona göre de tercih yapabilirsin fiyat yüksek geliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…