Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

merhaba bende perşembe günü çekildim ,bu hafta sonuçları götüreceğiz tedaviye başlanacak
ama ne gibi bir tedavi uygulayacak bilmiyorum

KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMM!!!!!!!!! Bugün kan testinde belli olduuuuu..Allahıma binlerce şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr.....4.5 haftalık gebeymişimmmmmmmm:)))) geç döllenme olmuşş...1 hafta önce idrar testinde cıkmamıştı....Allahım tüm isteyenlere versin mevlammm.. pcoluydum 1.5 yıldır evliydim..6 ay klomen kulandım..boşa gitti..rahim filminden hemen sonraa hamile kalmışımmmm üstelik tedavisiz....tek tüpüm tıkalıydı oda rahim filmi sayesinde acıldı.. Kurban olduğum ALLAHIMM zamanı bu vakitmiş..Arkadaşlar olmuyorsa lütfen rahim filmi çekilinnn.....Allahım sizde bu güzel duyguyu yaşatsın..Tüm gün ağlamaktan bir hal oldumm...

Hira cok cokkkk sevindim saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah sakin uzulme bebisi dusun :)

Peki arkadaşlar rahim filmi cektiripte tuplerinin alınması gereken ameliyat olması gereken varmi aranizda
Banada hsg sonucu,Dr.tüpler alınabilir dedi.1 tane çocuğum var şükürler olsun.Allah isteyen ve olmayan herkese nasip etsin amin.
Peki arkadaşlar rahim filmi cektiripte tuplerinin alınması gereken ameliyat olması gereken varmi aranizda

Merhaba ,
senin adına çok mutlu oldum allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah. bende 1 senedir korunmuyorum fakat olmuyor HSG Çektirmem gerekiyor ben 3 aydır resmen kaçıyorum ama senin yazını görünce çok umutlandım bugün adet günüm hala bekliyorum olacak gibi ağrılarım var karnımda. adet bitiminde hemen randevu alıp bende çektircem. Sen özel de mi çektirdin birde anestezi aldın mı. Tekrar hayırlı uğurlu olsun :)

Çok saol canım benimmm...Allahım sanada nasip etsinn..Canım sakın ihmal etme HSG yi...Ben anestezi aldım. İyiki almışım doktorum tek tüp kapalı dedi almasaydın cok acı çekerdin dedi..kendini kasacagın için tam nette çıkmazdı filmin diye konuştu..birde saolsun doktorum cok uğraştı..ben adetin 7. günü çekildim canım..yumurtlama dönemine girmeden..

Canim agri odagin dusukse anestezili yaptirabilirsin bende anestezili yaptirdim hicbisey hissetmedim bende 1.5 senedir korunmuyorum doktorum filmden sonra rahiminde sivi birikmis bu sivida spermler daha kolay hareket ediyor hamilelik kolaylasiyor dedi insaallah bizede nasip olur

O kadar sancili bi surec degil ben anestezisis cekindim adet agrisindan 1 esik daha yuksek ama 2 dk yi gecmiyor dayanilmayacak bisey degil devlette ücretsiz ben devlette cekindim ozelde değişiyor benim bulundugun şehirde 600 tl idi bi yakinim baska bir ilde anestezisis 150 tl ye cektirdi

Hala bekliyorum kırmızıyi bugun 31. Gun 29 ile 34 arasinda degisiyor 5 gundur goguslerim sis dokununca aciyor normalde adet oncesi olur hafif hafif karin agrim var bir yarim umutlu bir yanim umutsuz keske bende hamile olsam...

Hala bekliyorum kırmızıyi bugun 31. Gun 29 ile 34 arasinda degisiyor 5 gundur goguslerim sis dokununca aciyor normalde adet oncesi olur hafif hafif karin agrim var bir yarim umutlu bir yanim umutsuz keske bende hamile olsam...
Keske insallah hepimizin bu bekleyisi son bulur...

Merhaba. Ben de Aralıkta hsg çektirdim, anestezi yaptırmadım.. Ama benim sıkıntım farklı. SAT 12 Aralık, BAT 12 Ocak, ancak adet olmadım daha. Kan testi yaptırdım bhcg 0,2 çıktı yani negatif. Hsg geciktirir mi adeti?

Kızlar eşiminin testinde sperm sayısında düşüklük var doktor proxeed plus verdi onu kullanıyo benimde tahlillerim yapıldı ve temiz çıktı.. doktorum sende bir sıkıntı görmüyorum dedi.. ve 2 ay içinde hala hamile kalmazsam aşılamaya geçicez.. Ama ben önce rahim filmi çekileyim sonra aşılama dedim doktorum gerek yok aşılama tutmazsa öyle yaparız dedi.. kuzenim hemşire sonuçlarımızı ona da göndercem doktorlarına göstercek.. sizin tedavi süreciniz nasıl ilerledi?? doktorumun söyledikleri doğru mu??

Sonuclarini yollayabilirmisin? Proxeed plus 2 ayda sonuc veriyor kullanan tanidigim var ve oglusu oldu :) sigara varsa kesinlikle icmesin kalite ve sayiyi dusuruyor...

Ve beklenen geldi git gide hormonlarimin bozuldugunu hissediyorum... herseyim degisti artik :/

Geciktirme durumu yokmus sordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…