Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi yani menegon gibi gonal f gibi iğneleri kullanıp hamile kalamadığımızı ya da aşılama deneyip tutmadığını belgeleyen bir kağıt almamız gerekiyor ben 2 kez aldım tabi özel hastane ise sgk anlaşmasının olması şart

Canim bende klomenle cvb alıyorum yumurtalara ama bende iğne kullanmak istiyorum acaba dr söylesem olur mu ki sen iğneye kendin mi geçmek istedin yoksa dr mu söyledi bu arada bende 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Ben zaman kaybetmek istemediği söyledim 5 yıllık evliyim çünkü yaşım 26 doktor ilk olarak iğne dedi tabi ki isteyebilirsin klomene yanıt alamadım iğne denemek istiyorum dersin menegon ucuz bir iğne rapor alma parayla al ve hamile kalamasan bile raporun olur klomeni denedin ve olmuyorsa zaman kaybetme bence

benım arkadasa menegon verdı dr kullan gel polıp lerı alalım dedıler uzuluyodu ılacı kullanırken hamıle kaldı ıkızlerı olcak
Aslında her şey rabbimin elinde her şey ona kalmış bana polip engel dediler histeroskopi oldum troid engel deiler ilaç kullanıyorum tsh düştü hala hamile kalamadım ve bu hastalıkların tanısı 2 yıl sonra konuldu .Bu ay tekrar aşılama düşünüyorum hayırlısı artık

hadı hayırlısı canım benımde bır negatıf asılamam var sız bılırsınız tabıkı hamıle kalanlar var ama bence gereksız bırsey asılama

hadı hayırlısı canım benımde bır negatıf asılamam var sız bılırsınız tabıkı hamıle kalanlar var ama bence gereksız bırsey asılama
Aslında bende öyle diyordum abim hastanede çalışıyor izin vermedi şansını dene dedi sorun bulunmadan tüp bebek denesen de tutmayacak riske atma dedi 2 yıldır o test senin bu test benim derken milyarları harcamışız tüp bebek için para kalmadı mecburen son kez aşılama deneyip rapor alacağım 3 deneme şart çünkü
Birde araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı.

ben asılamam mı hatırlamıyorum ama tup ıcın 45 kusur cıktı dr onemlı deıl 50 ustuyse sıkıntı oluyor dedı yaptılar bana herseyın hayırlısı canım

Bende bu ay hsg cektirdim cok sukur tuplerim acıkmıs ama bu işlem bile manevi olarak yıpratmaya yetti yaza kadar normal deneyecegim inşallah ozaman a kdr olur. 2 senedir dr dr gezdik esim varikosel ameliyatı oldu. İlaçlar testler kürler derken 5 bin tl harcamısızdır. .bende hiçbir problem gozukmuyor. Esimin dru sayı normale dondu desede kadın dogumcu haraket az diyor.. ya gercekten tek atısta su işi basaranlara uzaylı gozuyle bakıyorum artık nasipte olmayınca olmuyor ne aşılama ne tup %100 degil sonucta biz hastanelerde bosuna yıpratıyoruz kendimizi. Daha asılama bile yaptırmadan bu kadar bezdim onlara işimiz kalırsa kimbilir nasıl psikolojim bozulur Rabbim hepimiz e dogal yollarla hamile kalmayı nasip etsin. Cogu kişinin dediği rahat oluruna bırakmak bence dogru olan bu .. Yasım 30 biyolojik saatimde geldi yani ama bu işin yası yok Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak
Bu arada tup için basarısız 3 asılama olması gerekiyormus

Aynen dediğiniz şeyleri yaşadım doktor doktor gezdim o test bu test derken her tedavide ümitlendim baktım artık olacak gibi değil sürekli araştırdım çünkü bizde dediğinizz gibi olsun para sorun değil dedik ama bir baktık elimizde hiç bir şey yok ama dibe vurmuşuz 2. yıldrı doktorların bakıpta görmedi polipleri troid haşimato olduğumu tesadüfen öğrendim ve tedavimi olup zamana bıraktım yoruldum çünkü sebepsiz kısırlık dediler 2 yıl sonra tesadüfen öğrendim ve anladım ki özeller sadece para gözüyle bakıyor bize sgk yı aradım üniversite hastanesiyle görüştüm iğne ve aşılama yaptırıp tutmadıysa belgessini getirmen yeterli 3 deneme şart dediler

Çok saol tatlımm..Dediğin gibi sgk 170 arayıp detaylı bilgiyi alayım..

Canim bende klomenle cvb alıyorum yumurtalara ama bende iğne kullanmak istiyorum acaba dr söylesem olur mu ki sen iğneye kendin mi geçmek istedin yoksa dr mu söyledi bu arada bende 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim

Canım bende klomene cevap aldım..ama döllenme olmadı rahim filminden sonra doktor artık iğneye gecelim klomenle yumurtan büyüyor ama kaliteli oluşmuyor olabilir dedi..o yüzden iğneye geçtik..şimdi adetin 3. gününü bekliyorum..hayırlısı bakalım..sende doktoruna sor istersen birde rahim filmi çekilmediysen çekil..benim tek tüpüm tıkalı cıktı film sayesinde açıldı..

Çekildim canım temiz çıktı bende adetimi bekliyorum

kızlar bende adet olursan 10 gun sonra , asılama denıcez.. umarım ilkinde tutar hepimizinn ilk baslayacakların ve baslamıs olanların

kızlar bende adet olursan 10 gun sonra , asılama denıcez.. umarım ilkinde tutar hepimizinn ilk baslayacakların ve baslamıs olanların

Allah yardımcın olsun canım..İnşallah seninde güzel haberlerini alırız..Daha öncesi normal yoldan iğne tedavisi oldunmu??

Allah yardımcın olsun canım..İnşallah seninde güzel haberlerini alırız..Daha öncesi normal yoldan iğne tedavisi oldunmu??

amin cümlemizin yardımcısı olsun canım. daha önce hiiç tedavıye baslamadık bu ay olacak eger adet olursam :) herseyın ılkını bu ay yasıycam bakalım :)

Merhaba,
Bende 30 Kasımda HSG çektirdim doktorum HSG den sonra hamilelik oranın %60 dedi 2 ay daha dene inşallah hamile gelirsin bana dedi bekliyorum Allah inşallah nasip eder hepimize en hayırlı zamanda :)

bende cnm ıkı ay klomen kullandıkdan snraa 3 gün önce pazartesı gunu hsg cekıldım sımdı ilşki günleri verildi bana beklıcez bakalım bu ay ne olcak

merhaba arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun, benim yarin hysteroscopy film cekilecek, siz ne kadar ödediniz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…