yanı hsg mı ? baya uzun ısmıyle yazmıssın 400 tl ödedım ben beşiktaşta cektrdım fulya emar da cok memnun kaldm tavsıye ederımmerhaba arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun, benim yarin hysteroscopy film cekilecek, siz ne kadar ödediniz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
yanı hsg mı ? baya uzun ısmıyle yazmıssın 400 tl ödedım ben beşiktaşta cektrdım fulya emar da cok memnun kaldm tavsıye ederım
yuhh bune bee nerdeymıss orasısağol arkadaşim, ama bi yanlislike var ya , benden 1750 istendi şaşırdım o an aklima durdu
Bende hsg çektirdiğimde çok heveslenmiştim ama olmadı tüplerde tıkanıklık olduğunda açılıyor bu durumda olanlar genelde hamile kalıyor benim açıktı sorun yok dediler 1 yıl oldu hala hamile kalamadım.Merhaba,
Bende 30 Kasımda HSG çektirdim doktorum HSG den sonra hamilelik oranın %60 dedi 2 ay daha dene inşallah hamile gelirsin bana dedi bekliyorum Allah inşallah nasip eder hepimize en hayırlı zamanda :)
Merhaba bu yazdığınız histeroskopiyle aynı mı bende çektirdim özelde ofis için 500 histeroskopi için 1500 istediler ama ben üniversite hastanesinde yaptırdım.merhaba arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun, benim yarin hysteroscopy film cekilecek, siz ne kadar ödediniz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
yuhh bune bee nerdeymıss orası
Merhaba bu yazdığınız histeroskopiyle aynı mı bende çektirdim özelde ofis için 500 histeroskopi için 1500 istediler ama ben üniversite hastanesinde yaptırdım.
ya sadece film degildir bu ya bu kadar'a film cekilmez , ben ne yapcaz peki arkadasim bana ilac verildi
Merhaba bu yazdığınız histeroskopiyle aynı mı bende çektirdim özelde ofis için 500 histeroskopi için 1500 istediler ama ben üniversite hastanesinde yaptırdım.
Bedava yaptırdım.peki orda ne kadar ödediniz
Size histeroskopimi yapılacak?Bedava yaptırdım.
Size histeroskopimi yapılacak?
Bedava yaptırdım.
Bende özele gidiyordum doktorla ve muasebeyle baya konuştum yok efendim bu histeroskopide kullanılan malzemeler kişiye özelmiş bir daha kullanmıyorlarmış çöpe atıyorlarmış emin olmak için ofis şart 500 tl emin olmak için kamera ile bakılacak varsa sorun histeroskopi için 1500 tl alırız yaparız dedi ben emin olmak için üniversite hastanesine gittim hemen 2 günde hazırladılar histeroskopi yapıldı.
Bende özele gidiyordum doktorla ve muasebeyle baya konuştum yok efendim bu histeroskopide kullanılan malzemeler kişiye özelmiş bir daha kullanmıyorlarmış çöpe atıyorlarmış emin olmak için ofis şart 500 tl emin olmak için kamera ile bakılacak varsa sorun histeroskopi için 1500 tl alırız yaparız dedi ben emin olmak için üniversite hastanesine gittim hemen 2 günde hazırladılar histeroskopi yapıldı.
Size neden histeroskopi yapılacak özeller çok pahalı
Size neden histeroskopi yapılacak özeller çok pahalı
Anladım canım siz neden histeroskopi olacaksınız devlete gidin oradada ilgileniyorlar benim doktorum 2 günde ayarladı anesteziyi ve ameliyatı.bilgim yokdu bu konuda bu kadar pahali olacgini tahmin etmiyordum, beni adetimin son gunu cagirdi, bende ne gerekiyorsa yapilsin diyince, baska doktora gitmeye Zamanim yokki, tukiyede yasasam ,bi sonraki ay yaptirsam şansım yok , eşim ocakda gelecek tüp bebek konacak
Anladım canım siz neden histeroskopi olacaksınız devlete gidin oradada ilgileniyorlar benim doktorum 2 günde ayarladı anesteziyi ve ameliyatı.
Rabbim yardımcınız olsun gerçekten vicdan önemli 15 dk lık bir operasyon için milyarları alıyorlar biz ise olsun da giden para olsun diyoruz rabbim inşallah hayırlısıyla evladınıza kavuştursun.arkadasim inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz, giden para olsun, bu saatden sonra doktor ariyamamki her zman gelemiyoruz türkiye'ye ,
Rabbim yardımcınız olsun gerçekten vicdan önemli 15 dk lık bir operasyon için milyarları alıyorlar biz ise olsun da giden para olsun diyoruz rabbim inşallah hayırlısıyla evladınıza
Rabbim yardımcınız olsun gerçekten vicdan önemli 15 dk lık bir operasyon için milyarları alıyorlar biz ise olsun da giden para olsun diyoruz rabbim inşallah hayırlısıyla evladınıza kavuştursun.
İnşallah yurt dışında mı yaşıyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz ?âminn,inşallah hepimize nasip olur,benim gelecek ay konacak ona gore plan yapiyoz inşallah bebişle döneriz bu defa.
İnşallah yurt dışında mı yaşıyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?