Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Tesekkur ederim canim bende agri oldu hatta islem esnasinda agrimin oldugunu soyledim agrimin olmasinin iyi oldugunu tikanikligin acildigini soylediler.Peki nasil acilmadi seninki

Tesekkur ederim canim bende agri oldu hatta islem esnasinda agrimin oldugunu soyledim agrimin olmasinin iyi oldugunu tikanikligin acildigini soylediler.Peki nasil acilmadi seninki
Valla tam belli degil aslinda sag tüp normal ilac gecisi görünüyor sol da yok cok dar olabilir dedi bilmiyorum artik sali gunu belli olacak doktorum ne diyecek bakalim

Merhaba kizlar hsg cekildim tek tarafimda tikaniklik varmis cok sukur acildi biraz agrim oldu fakat tikanikliktan kaynakli sanirim.Su an biraz agrim var ama iyiyim.

Çok geçmiş olsun canım..Benimde tek taraf tıkalıydı açıldı..aynı ay hamile kaldım cok şükürr:)) darısı sizlere inşallah..Şimdide bebeğin cinsiyetini merakla bekliyoruz.:)))

benim açık çıkmıştı ama hamile kalamamadım eşimde problem var ,bende de kilo gerçi benden şişmanlar hamile kalıyor ,ama herkese takmıyorum kafaya diyorum ama çok üzülüyorum çokkkk :(

benim açık çıkmıştı ama hamile kalamamadım eşimde problem var ,bende de kilo gerçi benden şişmanlar hamile kalıyor ,ama herkese takmıyorum kafaya diyorum ama çok üzülüyorum çokkkk :KK43:

İnan her şey beyinde bitiyor..birde eşinizde problem varsa oda etkili oluyor..hamilelik durumlarında kadınların sorunları daha rahat çözüme kavuşuyor ama erkekte problem varsa sorunun çözülmesi biraz zaman alabiliyor..üzülmeyin elinizden geleni yapın taktiri allaha kalmış..Size şöyşe bir örnek verim..Cok yakın arkadaşımın eşinde sıfır sperm vardı..eşi ameliyat oldu ilaç kullandı..şimdi tüp bebekle 1 oğlu olacak..Her şey Allahtan..Bir kuzeniminde tam 22 yıl sonra cocugu oldu..doktor mucize demişti..5. tüp bebek denemesinden sonra rabbim verdi..

Back
X