- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim desteğin için umarım çok kısa sürede ikimiz hsgden hemen sonra hamilelik müjdemizi veririz..Anliyorum canim insallah cabucak atlatirsin. Mumkun oldugunca rahat olmaya calis iyi dusun iyi olsun.
Allah razı olsun tabi ki yazarımAynen canim iyiki ertelemeden yaptirmisim simdi daha rahatim cekildikten sonra yaz olurmu merak ederim,Dualarim seninle.
Gecmis olsun canım benim de tek tarafım tikalı ama hic agrı olmadı acilmadi zatenMerhaba kizlar hsg cekildim tek tarafimda tikaniklik varmis cok sukur acildi biraz agrim oldu fakat tikanikliktan kaynakli sanirim.Su an biraz agrim var ama iyiyim.
Valla tam belli degil aslinda sag tüp normal ilac gecisi görünüyor sol da yok cok dar olabilir dedi bilmiyorum artik sali gunu belli olacak doktorum ne diyecek bakalimTesekkur ederim canim bende agri oldu hatta islem esnasinda agrimin oldugunu soyledim agrimin olmasinin iyi oldugunu tikanikligin acildigini soylediler.Peki nasil acilmadi seninki
İnsallah rabbim hayırlısını versin herseyinİnsallah acilir canim benim
Merhaba kizlar hsg cekildim tek tarafimda tikaniklik varmis cok sukur acildi biraz agrim oldu fakat tikanikliktan kaynakli sanirim.Su an biraz agrim var ama iyiyim.
inşallah canımmm bende üstümden şu yükü atarım çok rahatlıcam ne zamandır erteliyorum korkudan ama 5 dklık bişey katlanır insan yeter ki sonucu güzel olsun..
Ne kadar süredir istiyorsunuz?benim açık çıkmıştı ama hamile kalamamadım eşimde problem var ,bende de kilo gerçi benden şişmanlar hamile kalıyor ,ama herkese takmıyorum kafaya diyorum ama çok üzülüyorum çokkkk![]()
benim açık çıkmıştı ama hamile kalamamadım eşimde problem var ,bende de kilo gerçi benden şişmanlar hamile kalıyor ,ama herkese takmıyorum kafaya diyorum ama çok üzülüyorum çokkkk![]()