Pcos varmı sızdede beyaz eşte sorun bende korkuyorum ıste eger tuplerım tıkalıysa bışemedıgım ıcın karar bıraz zor1,5 sene önce özelde anestezili çekildim. Anestezili çok rahat oldu. Uyandıktan sonra ağrım falan yoktu. Birkaç gün kanamam oldu. Hsg çektirip tüplerinde ufak tıkanıklık olanlarda sıvı verince açılma oluyor ve hamilelik ihtimalide daha yüksek oluyor. Benim tüplerim açıktı ve hamile kalamadım.
Pcos varmı sızdede beyaz eşte sorun bende korkuyorum ıste eger tuplerım tıkalıysa bışemedıgım ıcın karar bıraz zor
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. hangi devlet hastanesinde anestezili çektirdiniz?Canım ben geçen ay devlette çektirdim. Reglim bittikten 3 gün sonra hemen randevu verdi doktorum ve narkozlu oldum hiç bir şey hissetmedim. Bu ay da şu an testlerin pozitif cuma kan verdim sonuç bekliyorum. 2. Ayım oluyor.
Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söylediPerşembe günü anestezili rahim filmi çektirdim. Doktorum zorda olsa açıldığını söyledi, ultrason görüntülülerimi aldım. Hep pozitif, açılmış yani. Ama bi tansiyon düşüklüğü var. Sizde de çektirdikten sonra tansiyon düşüklüğü oldu mu? Lütfen cevap verir misiniz
Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söyledi
Acılı bir işlemmiydiBen de dün çektirdim rahim filmi ve rahim ağzında tıkanıklık varmış bu gebeliğe engel mı
Anadolu yakasında bildiğim ümraniye devlet, zeynep kamil, göztepe eah yapıyorArkadaşlar bende yaptırmayı düşünüyorum İstanbul’da devlette yaptıran varsa hangi hastanelerde yaptırdığınızı söyleyebilir misiniz
Üçünden herhangi birine gidip memnun kaldınız mı hiç cevabınız için teşekkür ederimAnadolu yakasında bildiğim ümraniye devlet, zeynep kamil, göztepe eah yapıyor
Bende çektirdim hemde 2 kere ilkinde anestezisiz çektirmek gibi bi hata yaptım ölüyorum zannettim acı eşiğiniz düşükse anestezisiz hiç tavsiye etmiyorum. Doktorum çektirdik ten sonra ilk 4 ay gebe kalma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi ama iki hsg de de şansım yaver gitmedi bu yönden yani kesin olmuyor ben kalamadım. Hala da uğraşıyorum malesef.Merhaba bende pcos var ve bebek duusnuyoruz iki sene oldu evleneli rahim filmi devlette narkozsuz oluyomus galıba acılı bi işlemmi ve devlette gün sorunu oluyormu aylar sonraya atma durumu ve cektırdıkten sonra hamıle kalnanlar varmı cektırdıkten sonra hamıle kalma oranı yüksekmiş
Merhaba, ben dün anestezili çekildim. Ve hiçbirşey hissetmedim gerçekten canınız benim gibi kıymetli olanlar yani acı eşiği düşük olanlar hiç düşünmeden anestezili çektirsin. Sonrasında da nerdeyse hiç ağrım olmadı. Ama benim iki tüpümde açıkmış belki ondandır. Ayrıca 2 gün sonra ilişkiye başlayabilirsin dedi doktorum. Agumentin verdi 5 gün kullan dedi enfeksiyona karşı ama yumurtlamama denk gelebilir bu antibiyotik bir zararı olur mu acaba yaAnestezili yaptırdım, çok rahat geçti fakat sonradan bir ağrı oldu. Çok fena tansiyon düşüklüğü yaşadım. Gerçekten Allah kimsenin başına vermesin. 1 hafta boyunca hep doktora gittim geldim serumlarla ayakta durdum. Şimdi biraz daha iyiyim. Öncesinde de 16 kilo vermiştim. Şu an 54 kiloyum. Doktora da gittim. Tansiyon düşüklüğümün sebebi, işlem sırasında bana verilen kontrast maddeden ve kilo kaybından olduğunu söyledi. 12/8 olan tansiyonum şu an 9/6-10/6 seyrinde. Alışmak zor oldu ama alıştım. Doktorum, eski kilondaki tansiyonunu bekleme dedi. Siz Anestezili yaptıracaksın yoksa normal mi ? Ben öncesinde anestezisiz denemiştim, dört defa denenmesine rağmen açılmamıştı çok acı çekmiştim imkanınız varsa anestezili olun derim.
Hayır özelde yaptırdım bayilttilar beniAcılı bir işlemmiydi
adet olursam eğer ümraniye devlete gideceğim randevu verilecek. çekildiğim zaman tekrar yazarımÜçünden herhangi birine gidip memnun kaldınız mı hiç cevabınız için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim şimdidenadet olursam eğer ümraniye devlete gideceğim randevu verilecek. çekildiğim zaman tekrar yazarım
Ben cektirdim bi tupum acıkmıs dıger tupumde bıraz baskı yapınca acılmıs ve bıraz büzüşükmüş ama sorun yok dedı birde benım cekındıkten sonra ne kanamam nede agrım oldu bu normalmı uaBen anestezili özelde çektirdim. Açıkçası korktum ve acı eşiğim de yüksek değil. Tüplerim açıkmış zaten. Ama anestezili çok rahattı. İşlem bittiğinde odaya alıyorlar biraz dinlenip çıkıyorsun. Anesteziliyi tavsiye ederim deneyimlediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?