merhaba arkadaşlar ben daha önce hsg çektirdim hemde iki defa...
rahimde septum vardı..ameliyat oldum ameliyat öncesi ve sonrası çektirmiştim...
çok ağrılıydı.hiç unutmam. o acıyıtüp bebek yaptırmak için doktora başvurduk dün doktor.benden
yeniden hsg istedi..sizden ricam ağrısız hsg için istanbulun neresinde yaptırdınız..ve fiyatları nekadar
bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar
ayy sonunda cektirdim kurtuldummm yarabbimm sukur hic bir sorun cikmadi tuplerim acik hic bir problem yokmus:92:
ilk once bir tane agrisi kesici hap verdi hic bir ise yaramadi o hap.......ama canim cok yandi bagirdim doktor siviyi iceri yollarken pastim cigligi
korktu kadincagiz:18: karin bolgeme kramp gibi birsey girdi sanki cokk zormus
bir daha isteseler yaptirmam ya(allah gostermesin) cok zormus gozlerimden yaslar suzuldu gitti...adet agrisi gibi agri oldu. ama siddetli tabi...cikinca hic kanama olmadi sadece adet agrisi gbi oldu agri kesici aldim gecti...
ayy sonunda cektirdim kurtuldummm yarabbimm sukur hic bir sorun cikmadi tuplerim acik hic bir problem yokmus:92:
ilk once bir tane agrisi kesici hap verdi hic bir ise yaramadi o hap.......ama canim cok yandi bagirdim doktor siviyi iceri yollarken pastim cigligi
korktu kadincagiz:18: karin bolgeme kramp gibi birsey girdi sanki cokk zormus
bir daha isteseler yaptirmam ya(allah gostermesin) cok zormus gozlerimden yaslar suzuldu gitti...adet agrisi gibi agri oldu. ama siddetli tabi...cikinca hic kanama olmadi sadece adet agrisi gbi oldu agri kesici aldim gecti...
canım ben ağrısız çektirdim radyatom adı fındıkzadede 330 tl verdim acı suymadım ama nete yaz radyatom diye numarası çıkar ara konuş çok iyi herkes
kızlar öncelikle herkese geçmiş olsun,
Bn de bu ayın başında rahim filmi çektirdim. Gerçekten çok kötüydü, kanamam olmadı ama yaklaşık1,5 saat acayip ağrı yaşadım, Allahtan sonucum iyi.
Kızlar benrahim filminden sonra hamile kalan var mı onu merka ediyorum.
Ne yapsakta kolay hamiş kalabilsek???
Biz 6 aydır deniyoruz, üstelik ben pkoluyum
geçmiş olsun cnm..bende merak ediyorum filmden sonra hamiş kalan var mııııııı????????benim teyzem bu flmden 1 ay sonra hamiş kaldı tek bildiğim o...
geçmiş olsun canım hatta hayırlısı olsun..filmden sonramı hamile kaldın?film sonucun ne çıktı merak ettim?bilgi verirsen çok sevinirim..bnde 1 hafta önce çekildim şuan 2 tüpte açık..hayırlısı Rabbimden..
evet canım çok şükür çekildiğim ay bidaha adet olmadım tüplerim açık çıktı ama rahmde kürtajdan sonra yapışıklık olmuş ama engellemedi hamile kalmamı
ben bu ayın 10'unda çektirmiştim. adet tarihime yaklaşık 8 gün var. Çok merak ediyorum. İnşallh biz de bu ay hamiş kalırız.sizin ne probleminiz var canım.Ben pkoluyom eşiminde morfolojisi %3...
Allah nasip eder inşallah bize de anne baba olmayı
off benim de büyük ihtimalle pazartesi günü çekilecek hsg.bende çok korkuyorum.doktoruma sorduğumda normal vajinal muayene gibi olmaz tabiki istersen anestezi altında yapabiliyoruz dedi ve içim rahatladı.buna rağmen içimde bir tedirginlik var.anesteziden de korkar oldum yaaa.en son 7 yaşımda bademcik ameliyatı olmuştum.çok korkuyorum günlerdir hatta aylardır takip ediyorum yorumlar korkutucu ama katlanacaz artık.bebelerimiz olsun da...
arkadaşlar benim de çektirmem gerekiyor açıkçası korkuyorum burdaki yorumları okuduktan sonra rahatladım ama anestezili çektirmek kafamın bir kenarında..ege üniv.de yaptırmak istiyorum ama orda uyutmuyorlarmış.adetin 10 , günü çekiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?