ayy sonunda cektirdim kurtuldummm yarabbimm sukur hic bir sorun cikmadi tuplerim acik hic bir problem yokmus:92:
ilk once bir tane agrisi kesici hap verdi hic bir ise yaramadi o hap.......ama canim cok yandi bagirdim doktor siviyi iceri yollarken pastim cigligi
korktu kadincagiz:18: karin bolgeme kramp gibi birsey girdi sanki cokk zormus
bir daha isteseler yaptirmam ya(allah gostermesin) cok zormus gozlerimden yaslar suzuldu gitti...adet agrisi gibi agri oldu. ama siddetli tabi...cikinca hic kanama olmadi sadece adet agrisi gbi oldu agri kesici aldim gecti...

Son düzenleme:

canım ben ağrısız çektirdim radyatom adı fındıkzadede 330 tl verdim acı suymadım ama nete yaz radyatom diye numarası çıkar ara konuş çok iyi herkes

geçmiş olsun jose

gçmiş olsun cnm sonunda kurtuldun bak maşallah ikiside açık tüplerinin..bnmkide öyle oldu.sıvıyı verince çok acıyor.doktorum zaten acımazsa bir terslik vardır dedi.acıyorsa tüpler açıkmış dedi.Artık ilerisi Yüce Rabbime klmış..hayırlısıyla olur bebişlerimiz inşallah...

canım ben ağrısız çektirdim radyatom adı fındıkzadede 330 tl verdim acı suymadım ama nete yaz radyatom diye numarası çıkar ara konuş çok iyi herkes

geçmiş olsun canım hatta hayırlısı olsun..filmden sonramı hamile kaldın?film sonucun ne çıktı merak ettim?bilgi verirsen çok sevinirim..bnde 1 hafta önce çekildim şuan 2 tüpte açık..hayırlısı Rabbimden..

kızlar öncelikle herkese geçmiş olsun,
Bn de bu ayın başında rahim filmi çektirdim. Gerçekten çok kötüydü, kanamam olmadı ama yaklaşık1,5 saat acayip ağrı yaşadım, Allahtan sonucum iyi.
Kızlar benrahim filminden sonra hamile kalan var mı onu merka ediyorum.
Ne yapsakta kolay hamiş kalabilsek???
Biz 6 aydır deniyoruz, üstelik ben pkoluyum

geçmiş olsun cnm..bende merak ediyorum filmden sonra hamiş kalan var mııııııı????????benim teyzem bu flmden 1 ay sonra hamiş kaldı tek bildiğim o...

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm..bende merak ediyorum filmden sonra hamiş kalan var mııııııı????????benim teyzem bu flmden 1 ay sonra hamiş kaldı tek bildiğim o...

ben bu ayın 10'unda çektirmiştim. adet tarihime yaklaşık 8 gün var. Çok merak ediyorum. İnşallh biz de bu ay hamiş kalırız. sizin ne probleminiz var canım.Ben pkoluyom eşiminde morfolojisi %3...
Allah nasip eder inşallah bize de anne baba olmayı

evet canım çok şükür çekildiğim ay bidaha adet olmadım tüplerim açık çıktı ama rahmde kürtajdan sonra yapışıklık olmuş ama engellemedi hamile kalmamı

evet canım çok şükür çekildiğim ay bidaha adet olmadım tüplerim açık çıktı ama rahmde kürtajdan sonra yapışıklık olmuş ama engellemedi hamile kalmamı

canım cvbın için teşekkür ederim..sende hayırlısıyla bebğini kucaına alırsın inşallah..inşallah yüce Rabbim bana ve isteyen herkese nasib eder.bnm 2 tüpümde açık şuan Yüce Rabbime kalmış gerisi..hayırlısı Rabbimden..

canım geçmiş olsun..bizde bir problem yok çok şükür.1,5 yıllık evliyim fakat bebiş yok hala.hormonlar normal,eşimin tahlilleride öyle. pko yok bende.ancak adetim hep 1 hafta atar.filmi çekildim 2 tüpte açık şuan.ama bu ay kalamam heralde çünkü kistim oluştu klomenden dolayı..o yüzden doğum kontrol hapı kullanıyor.hayırlısıyla inşallah hepimiz hamiş kalırız cnmm

merhaba arkadaşlar bende dün izmirde çınarlı hastanesinde anestezili çektirdim. 400 tl tuttu. hastaneye gittim. yattım. şiringayla ilaç verdiklerini hatırlıyorum sonra uyandığımı.uyandığımda adet sancısı gibi bir sancım oldu hani o ilk günkü şiddetli ağrı olur ya öyle. hemşire ağrı kesici yaptı. ve bir daha ağrım olmadı. doktor bir ağrı kesici bir de antibiyotik yazdı. 1 hafta ilişki, 2 gün banyo yasak dedi. anestezili öneririm çünkü hiçbir şey anımsamıyorum.

samsunda rahim filmi çektiren arkadaşlar var mı varsa samsunda hangi hastanede çektirdiniz çok acıyo mu fiyatları nasıl bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar,

Ben de bugun Fındıkzade Radyotom'da Cevat Bayrak'a rahim filmi cektirdim. Anlattıkları kadar varmıs Cevat Bey cok iyi bir doktor. Oncesinde uzun uzun sohbet ettik beni rahatlatti, masaya yattıgımda bacaklarım titriyordu heyecandan ama geldi ilgilendi bekledi heyecanımın gecmesini. Kendisini gorursem ve yaptiklarini bilirsem cok rahatlayacagimi soyledim aradaki otruyu kaldirdi ve tek tek herseyi yaparken anlattı inanılmaz rahatladim. İslem cok basit bir islem, sadece ne olup bittigini hissediyorsunuz o kadar. İlac biraz sevimsiz birsey, yani ilac verildiginde dsanki icinize su veriliyormus gibi bir siskinlik ve sizi hissediyorsunuz ama hepsi toplam 10 saniye suruyor. İslem bittikten sonra 10 dakika kadar dinlendiriyorlar zaten. O sirada butun gerginliginiz de geciyor. İslemden sonra 3-4 saat kadar karnımda adet sancisina benzer bir agri oldu. Agri kesici ictim o da dindi cok sukur. Korkan arkadaslara tavsiyem evet zor ve sevimsiz bir islem ama oyle abartıldıgı gibi sancilar bayilmalar falan olmuyor findikzadede.

off benim de büyük ihtimalle pazartesi günü çekilecek hsg.bende çok korkuyorum.doktoruma sorduğumda normal vajinal muayene gibi olmaz tabiki istersen anestezi altında yapabiliyoruz dedi ve içim rahatladı.buna rağmen içimde bir tedirginlik var.anesteziden de korkar oldum yaaa.en son 7 yaşımda bademcik ameliyatı olmuştum.çok korkuyorum günlerdir hatta aylardır takip ediyorum yorumlar korkutucu ama katlanacaz artık.bebelerimiz olsun da...

istanbulda misiniz?

bakırköy radyotomda çektirdim bende geçen gün korktuğum gibi çıkmadı o an değilde bir kaç saat sonra adet sancısı gibi sancım oldu ağrı kesici aldım ve bir kaç saat uyudum kanamam bile olmadı sadece filmden sonra çok az bakalım bu ayı iyi değerlendiricem inşallah bu ay hamile kalırım çok kalan varmış çektirdikten sonra sorun olmadğı halde tüplerde inşallah bende o şanslı kişilerden olurum

arkadaşlar benim de çektirmem gerekiyor açıkçası korkuyorum burdaki yorumları okuduktan sonra rahatladım ama anestezili çektirmek kafamın bir kenarında..ege üniv.de yaptırmak istiyorum ama orda uyutmuyorlarmış.adetin 10 , günü çekiliyor mu?

anesteziye bence hiç gerek yok belkide filimden sonra hamile kalcaksın anestezi aldın mı bence bebek için iyi değil ben o yüzden yaptırmadım zaten gittiğim yer tavsiye etmiyor iyikide yaptırmadım çok gereksizdi bence anladığım kadarıyla yapışıklığın ve tıkanıklığın varsa biraz zor oluyor ama sonuçta biz doğum yapıcaz dimi bu doğumun yanında devede kulak bile değil :))
bana adetin yedinci ve dokuzuncu günleri arasında dediler bende yedinci gününe randevu aldım ama onuncu gününde de yaptıran var

arkadaşlar aneztezili yaptırdım şu an için sorunum yok.Sonuçlar da temiz inşallah iyi olur hakkımızda ,cevaplayan arkadaşlara çook teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…