merhaba lokal anestezi yapsalar nerden vuruyorlar iğneyi bileniniz var mı?
:18::18::18::18:

Son düzenleme:
canım ben çektirdim anestesisiz ve hiç ağrım olmadı sonrasındada sanki hiç bişey yapmadılar gibi bende çok korkuyordum daha önce çok ağrım olmuştu şimdi özelde çektirdim ve çok rahat oldu sitres yapmamak lazım rahat olmak lazım allah kolaylık versin

Merhabalar,
Lokal anestezi koldan degil, uyusturulacak bolgeye yapilir. Ben 10 gun once cektirdim rahim filmi ama ben genel anestezi aldim. Zaten rahim filmi cekilen ay yumurta radyasyon aldigindan o ay hamile kalmaya calismak yasak. Alin genel anesteziyi rahat rahat gecirin derim ben.

samsunda rahim filmi çektiren arkadaşlar var mı varsa samsunda hangi hastanede çektirdiniz çok acıyo mu fiyatları nasıl bilgi verirmisiniz

slm ben gecen yıl cektırdım samsundayım anadoluda muyane oldum orası akademıye sevk ettı flm ıcın normal fıyat 270 tl anestesıyle 320 dı anestezı almanı tavsıye ederım zor cunku dayanamassın ben anestesı aldım benımkı temız cık tı gecmış olsun

Son düzenleme:
bende çektirdim ama aneztesizis 2-3 dakika sürüyor korkulacak bişey yok rahat olun devlet hastanelri ücretsiz çekiyor

yaptırdım o ay korundum ertesi ay hamile kaldım valla tavsiye ederim
nasıl bu kadar ucuz ayaptırdınız valla anlamadım genel anestezi ile yaptırdım 1200tl tuttu

ya bizdende özel hastaneler para istedi ama üniverste hastanesinde sadece ilaç aldım şimdi eltim çektirdi ona ilacıda devlet karşıladı

mrb arkadaşlar bende geçen cuma çektirdim accayip korkuyodum anestezisiz çektirdim 120 tl ödedim başka bi hastaneye anestezili fiyat sordum 700 tl dediler gıcık oldum hırs yaptım hiç canım acımadı kimseler korkmasnı nolur ben nette okuduklarımdan 6 ay gidemedim ödüm kopuyodu lütfen aksatmayın sadece rahat olun spekulumla muayene oldunuzmu? ondan ötesi yok gerçekten bekletmeye değmez

off bende perşembe günü çekilicem,bende yaklaşık 6 aydır korkudan erteliyorum ama korkunun ecele faydası yokmuş,bu ay çektiriyorum,tatilden önce kafam rahatlasın en azından .

off bende perşembe günü çekilicem,bende yaklaşık 6 aydır korkudan erteliyorum ama korkunun ecele faydası yokmuş,bu ay çektiriyorum,tatilden önce kafam rahatlasın en azından .

hiç korkma canım ya vallahi ben bittikten sonra sinirden ağladım bukadarcık sey için 6 ayımı heba ettim korkudan gelmedim diye inan seninkiside öyle olcak allahın izni ile çektirdikten sonra buraya yaz iyi geçti diye inş.

Ben bugün international de çektirdim arkadaşlar.. kesinlikle korkacak bişey yok... Allah tan sonuçta güzel...

canım hangi hastanede 120 ye çektiler ?

ben üni. araştırma hastanesinde yaptırdım ücret ödemeden.ağrı oluyo ilacı verirken, işlem gerçekleştirilmeden yarım saat önce 2 adet mjzk iç demişti ben tek içmiştiim 10 dk. öncesinden ağrım oldu biraz birazda kan geldi .zor bi işlem değil.ilacı verdikten sonra doktor söledi sorun yok bence dedi sonuçlarınada bakalım net olsun yani o anda iyi bi doktorsa yorumlayabiliyor.başka bi doktora sonucumu gösterdiğimde baya ilaç vermiş ve hızlı enjekte etmiş ağrın olmuştur dedi evet dedim normalde yavaş enjekte etseymiş hiç ağrı bile hissedilmiyormuş.rabbim herkesin yardımcısı olsun.

ben anesteziye gerek yok desemde dr ağrılı oluyor bu işlem anestezi yapalım dedi bende anestezi yaptırdım. tabi bişey hisstmedim uyandığımda bayaa kanama vardı 2 saat dinlendirip eve gönderdiler

ben işlem olduğu anda ağrı hissettim sadece bittikten sonra 5 dk yat kalkma belki başın döner dedi bende gerek yok dedim kalktım .tüm gün gezdik eşimlede ...ilacın hızlı verilemsi kanamaya ve ağrıya sebep oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…