- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
ne kadar ücret ödedin canım
Benim sigortam ödedi canım.. ama 250 idi.
Bence korkulacak hiçbirşey yok
ben kayseride yaşıyorm hüma da çektirdim 120 tl ödedim
ya benim de özel sağlık sigortam var ama karşılamıyomuş
350 tl dedi medicana ,220 de avcılar hospital
yaptırdım o ay korundum ertesi ay hamile kaldım valla tavsiye ederim
nasıl bu kadar ucuz ayaptırdınız valla anlamadım genel anestezi ile yaptırdım 1200tl tuttu
Merhaba,
Ben rahim filmi çekildikten üç ay sonra hiçbir ilaç yardımı almadan normal koşullarda hamile kaldım. İnşallah sizinde yüzünüz bir an önce güler.
arkadaşlar hiç kokrmayın ben rahim filminde tecrübeliyim daha önce 2 defa çekildim eski yöntemle çok ağrılıydı...çok araştırdım buradaki arkadaşlara sordum ağrısız olanları tavsiye üzerine radyotom-radyomar görüntüleme merkezinde dün çekildim.CEVAT bey çok iyi bir doktor.10 dk.piskolog gibi sizinle konuşuyor benden önce çekilen arkadaşar vardı gülerek çıkıyorlardı..sıra bana gelince öncekiler gibi ağrı duymadım..sadece benim sağ tüpüm tıkalı çıktı.açılsın diye tazitli vermek zorunda kaldı ama oda aman aman bir ağrı olmadı..benim size tavsiyem rahim filmi çektirseniz yeni yöntem DİGİTAL olanları tercih edin... radyotoma 330 tl verdim..4 sene öncede 250 vermiştim eski yönteme. sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevap veririm
merhaba
sayfaları geriye aldım ama ya yazılmamış yada ben kaçırdım bulamadım..
bu film nasıl çekiliyor baştan sona anlatsanız..
cnm röntgen odasında düz bir masaya yatırıyorlar seni spekulumla hiç muayene oldunmu bilmiyorum ama onu yerleştirip yavaş yavaş açıyorlar sonra zararsız bir aletile rahmi tutuyolar (özellikle bu kısımdan çok korkuyordum ama hiç birsey hissetmedim doktorum derin bir nefes al dedi sinek ısırıgı gibi)hemen akabinde ilacı vermeye başlıyorlar ilaç verilirkende filmi çekiyorlar regl sancısı gibi ufacık bir sızı sonra aletleri çıkarıyo bitti gitti bukadar işte korkulacak bişe yok ben 6 ay korkudan gidemedim anestezili çektiren bi yerde bulamayınca elim mahkum gittim hersey bittikten sonra sinirden agladım bu kadarcık sey içinmi ben sürekli erteledim diye ayrıca ben hemşireye sordum oranlar nedir diye dediki %9o temiz çıkıyo velevki temiz çıkmadı herseyin tedavisi var artık üzme sen kendini heme çektir asla bekleme derim ben
çok teşekkür ederim ilgine..ben hiç kadın doğuma gitmedim hayatım boyunca hep korkuyorum çekiniyorum nedense...
2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor ama neden olmadığını bile bilmiyorum..((
sadece tek bildiğim şey liseden beri adetlerim hep ama hep düzensiz..3 ayda bir geliyor..bazen 4..bazen 2....
(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?