Arkadaşlar bende 3 gün önce çektirdim, kaç aydır erteliyordum,bu sırada kaç dktor değiştirdim. en son doktorum narkoza karşı olduğunu söyledi, narkozsuz 5 dakkalık işlem dedi, gerçektende haklıymış ki benim canım çok tatlıdır. ben adet sancılarında bile yataklık olan biriyim. ve bu kadar ertelediğime pişman oldum. ağrı oluyor tabi ki ama inanın ilk o aleti takarken oluyor baskı hissediyorsunz. hatta benim ilk yapıldı hiçbişey görünmedi, doktor o anda tekrar yapacağız dedi aleti filançıkarmıştı geri taktı, sonra herşey normal çıktı ikiside açıkmış. belki de ilk başta rahim ağzı kapalıydı sonrakinde açıldı. ama inanın ertelemeye ve narkoz almaya gerek yokmuş.sonrasında ağrın olursa ağr kesici alabilirsin demişti ama bikaç damla kan geldi, ve hiç ağrım olmadı. eşim bile ben seni bikaç gün yatarsın sanmıştım dedi bense gezmeye gittim akşam.:))) şimdi yumurtlama takibi yapıluyor. bakalım inşallah yarında gideceğm ve herşey yolunda gider. bebişler için herşey değer diyorum, o masaya yattığımda da hsg çekilirken bunu düşündüm hep. hepimizin allah gönlüne göre versin arkadaşlar.