bugün rahim filmi çektirdim ben de. herkesin dediği gibi çok kısa sürdü ama acısını tarif etmem mümkün değil. benim ağrı eşiğim çok düşük değildir normalde ama bu çok acıdı çok kanamam oldu. herkes acımadı, çok rahattı falan yazmış ona güvenerek yattım masaya, ilk aleti takarken bile baya acıdı. abartısız 3 saate yakın hiç durmadan ağladım acıdan :43:

herkese merhaba bende yenı katıldım aranıza ve bu konuyla alakalı deneyımımı paylasmak ısterım

ılk önce kendımden bahsedeyım

3 senedır evlıyım ve malum bebek sevdasına dusenlerdenım
cok mecbur oldugum bu fılmı korkularım sebebıyle tam 1.5 sene erteledım
ınternette okadar cok sey okudumkı masada kalmalar ayılmalar bayılmalar kan revan ıcınde acıdan kıvranmalar
nasıl bıle bıle bukadar acı cekebılırdımkı ama sonunda korkunun ecele faydası olmadıgı kanaatıne vardım
cunkı kafamdakı soru işaretlerı daha cok acı verıyordu ve kararımı verdım ve arastırmaya gırıstım ıstanbulun
en ıyı klınıklerını arastırdım ve bır yerde karar kıldım sarıldım telefona anestezılı ıstıyorum dedım ama telefondakı
bayan anestesızız yapılmasına ıkna ettı benı korkudan bır hafta uyku uyuyamadım dun gıttım klınıge

cok hıjyenık temız bır klınıktı ama nefes alamıyordum korkudan okadar tatlı dıllıydıkı ekıp kendımı o ıgrenc sedyeye benzer masada
buldum karsılıklı bırbırımıze yardım olucagımıza söz verdık yattım ve işlem sadece 5 dak surdu ve tamam bıttı dedıler nasıl yanı dedım
bukadarmı evet bukadar sadece ılacı yerlestırırken ve vucuda verırken 10 sanıye regl acısı gıbı gecıcı ve hafıf bır agrı hıssettım ınanamıyordum
bukadarcık bır agrı ve işlem ıcınmı 2 senemı zıyan etmıstım ona uzuldum ben ustumu gıyınene kadar sonuclarıda verdıler toplam 20 dak surdu butun işlerım

benden sonra bır bayan gırdı sankı dogum yapıyor nasıl bagırıyor ne cıglıklar ya ben o kadından sonra gelseydım asla gırmezdım yanı cektırdıgım ıcın
ne oluyor ya ne bu bagırtı dedım sanırım kısıye göre degısıyor cunkı ben o kadından 5 dak önce cektırdım ama gulerek cıktım o odadan yanlız ınternet yorumları neden
degısyor kımısı cok acı cektım kımısı cekmedım onun tek sebebı kullanılan cıhazlar eskı sıstem yöntemlerden uzak durmalı benım gıttıgım klınıkte son sıstem dıgıtal teknolojık cıhazlar kullanıldıgı ıcın sorunsuz acısız atlattım fılm cektırmeye gıderken bunu arastırın eskı sıstem lerde cok can yanıyormus ben ıstanbul radyotoma fındıkzade subesınde yaptırdım ve cok memnun kaldım

işlmeden sonra ne agrım oldu ne kanamam banyoda yapabılırsın esınlede bırlıkte olabılırsın dedıler
yasak bıle yoktu lütfen korkmayın eskı cıhazlardan uzak olun yater sadece gıden hayatımızdakı zamandan gıdıyor ve bebege
gıden yolu dahada uzatıyor netıcede sonunda gıtmek zorundaysak neden nereye kadar ertelıycez

ınternete bakmayın kendınızı sakın kasmayın rahat olun bunlar sızın işlemınızı kısaltıcak ve acınız olmıycak
vakıt kaybetmeden hemen basvurun korktugunuz gıbı olmadıgını göruceksınız sevgıler

Geçmiş olsun arkadaşlar, benimde acı eşiğim o kadar düşüktür ki ve çevemde ki herkes te bunu bilirdi iğne batsa 1 hafta yatarsın derler bana:) inanın bende aylardır uyuyamıyordum hsg yüzünden ve sürekli erteliyordum, ama ben sadece aleti yerleştirrken ağrı hissettim sonrasında o kadar da hissetmedim, ve ikiside açık çıktı çok şükür. ben cede sadece hayallerimizi ertelemiş oluyoruz. ben şimdi önce ki aylarda neden yaptıradım diye pişmanlık duyuyorum.

bende 10 saniye bi acı cektim kesinlikle öneririm hiçte korkulucak bişey değilmiş kendinizi kasmayın yeter

kızlar madem acımıyor nıye senden sonrakı kız cok bagırdı acaba bu kısıden kısıye degısıyormuya acaba tupler acık olunca acımıyor kapalı oluncamı acıyor benım ıkısıde tıkalı ımıs acaba yaptırsam acılırmı kızlar kafam karıstı bırı acıyor der bırı yok kım dogru soylıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lutfen cvb bu arada aranıza yenı katıldım optum hepınızı

merhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektireli 2 yıl oldu.drum bana anestezisiz çektirebilecegimi söylemişti ama ben korktum anesteziyle çektirdim çok rahattı uyandıgımda üzerim bile giydirilmişti agrım sızım olmadı eve geldim o gün narkozun etkisiyle uyudum ertesi ğün normal hayatıma geri döndüm yani korkulacak bişey yok .ve film çekilirken kımıldamamak ve kasmamak gerekiyomuş kapalı çıkabiliyomuş tüpler.birde tüpleri kapalı olanların dr açmaya zorladıgı için acı duyulabiliyomuş.yani en iyisi anestezili olarak bu işlemi yaptırmak.

kızlar madem acımıyor nıye senden sonrakı kız cok bagırdı acaba bu kısıden kısıye degısıyormuya acaba tupler acık olunca acımıyor kapalı oluncamı acıyor benım ıkısıde tıkalı ımıs acaba yaptırsam acılırmı kızlar kafam karıstı bırı acıyor der bırı yok kım dogru soylıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lutfen cvb bu arada aranıza yenı katıldım optum hepınızı

merhabalar ben de bu siteye bikaç aydır üyeyim. inanın kaç aydır araştırıyorum nerde yaptırsam yaptırsam mı ve ben istanbula da geleli 1 yıl oluyor, burda da çok fazla tanıdğım yok, o yüzden kimseden bilgi alamamıştım. ve kaç doktor değştirdim bilemezsiniz. uykularım kaçtı, eşimi de huzursuz ediyordum. ama forumdan bakarken soner beyin adını gördüm. ve bir anda bi de bu doktoru deniyecem eğer olursa da anestezili yaptırırım dedim böyle gittik muyane oldum doktor hsg dedi bende anestezili istiyorum dediğim de hayır 5 dakikalık işlem bu yüzden anesteziyle yapmıyorum dedi ben. bende 2 gün düşündüm ve bir anda gittim yaptırdım. ağrı tabi ki de oluyor ama dayanılmayacak kadar değil. o aleti ilk takarken baskı hissediyorsunuz mutlaka ki ama ben ilaçta çok hissetmedim hatta önce filmde bişey görünmedi, doktor tekrar geldi bidaha denyeceğiz dedi, bidaha denedi aynı acımı diye düşündüm ona rağmen çokta acımadı ve ikiside açık çıktı sonra. inanın bana sadece bikaç damla kanamam oldu ve ağrım olmadı diyebilecek kadar azdı. ben bile bukadarını düşünnmemiştim, bikaç gün yatarım kesin diyordum. şimdide klomene başlayacam işte bekliyorum, bakalım herşeyi tek tek anlattım size. Allah hepimizin gönlündekini verir inşallah.

çok güzel, Allah bağışlasın oğlunuzu, inşallah benimde ve benim gibi isteyen herkesin olur. bende 1 yıldır olmuyor, önce polikistik over dediler, sonra aşılama demişti doktorum. ben doktoru değiştirdim şimdi ki doktorum yumurtlama takibi yaptı ama sorun var , tüplerim açık çıktı hsg de, klomen verdi şimdi 1 ay sonra tekrar gidecem dotora bakalım. siz hap kullanmadan mı hamile kaldınız? peki polikistik overi tedavi ettiler mi nasıl oldu, kusura bakmayın çok sordum ama aynı sorun bende de olduğu için, acaba ben de anne olabilir miyim onu merak ediyorum. bazen umutlarım tükeniyor. ama böyle güzel haberleri burda okuyunca tekrar yeşeriyor:))

amin... rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu. bendede yumurtlama takibi yapıldı ama sorun çıkıyodu hep bir ay yumurta olmuyodu bir ay çok fazla oluyodu ama istenilen büyüklükte değildi. klomende kullandım iğnede oldum. ama bunlardan sonra hamile kalmadım. rahim filmini çektirdikten sonra kaldım. umudunu hiç kaybetme.sürekli düşünmemeye çalış herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. kendimizi üzmekle yıpratmakla kalıyoruz. doğumdan sonra kontrole gittim sol taraftaki kist duruyomuş ama tekrar hamile kalmamı engelleyecek kadar değilmiş. polikistik over anne olmaya engel değil.sen tedavini aksatma elinden geleni yap bol bol dua et rabbim yüzünüzü güldürcektir. :3:

slm kızlar haftaya hsg çektircem bende ama verdikleri tarih adetimin 11.gününe denk geliyo doktor normalde yarın dedi ama hemşire salıya kadar dolu dedi salı gününe yazdı dedim sorun olmazmı yok dedi çekiliyo 11.gün normalmidir fikri olan söylerse sevinirim...

amin... rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu. bendede yumurtlama takibi yapıldı ama sorun çıkıyodu hep bir ay yumurta olmuyodu bir ay çok fazla oluyodu ama istenilen büyüklükte değildi. klomende kullandım iğnede oldum. ama bunlardan sonra hamile kalmadım. rahim filmini çektirdikten sonra kaldım. umudunu hiç kaybetme.sürekli düşünmemeye çalış herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. kendimizi üzmekle yıpratmakla kalıyoruz. doğumdan sonra kontrole gittim sol taraftaki kist duruyomuş ama tekrar hamile kalmamı engelleyecek kadar değilmiş. polikistik over anne olmaya engel değil.sen tedavini aksatma elinden geleni yap bol bol dua et rabbim yüzünüzü güldürcektir. :3:

Teşekkür ederim cevabınız için, inşallah bakalım klomene bu ay başlayacam daha 15 gün önce çektirdim bende rahim filmini açık çıktı inşallah bende kalırım, Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize, böyle okuyunca inanın daha da umutlanıyorum. sizede evladınıza da uzun sağlıklı seneler inşallah nasip eder Rabbim.

slm kızlar haftaya hsg çektircem bende ama verdikleri tarih adetimin 11.gününe denk geliyo doktor normalde yarın dedi ama hemşire salıya kadar dolu dedi salı gününe yazdı dedim sorun olmazmı yok dedi çekiliyo 11.gün normalmidir fikri olan söylerse sevinirim...

Merhabalar, ben 9. gün çektirmiştim, ancak daha önceki aylarda muayene olduğum doktoruma gittiğimde 11. günümdü çektirebileceğimi söylemişti. hatta bu günde çekelim dedi ben korkumdan diğer aya kalsın demiştim, çektirememiştim. ama yinede doktorunuzu arayıp sorun isterseniz, en doğrusu bu olacaktır. çünkü hamilelik olurda o sırada bu işlem yapılırsa düşüğe neden olduğu için adetin 5 ve 10. günü derler genelde. geçmiş olsun

bende geçen ay hsg çektirdim,adetimin 9. günüydü.Allah a şükür temiz çıktı,hiç ağrımadı acımadı kızlar korkmayın sakın kendınızı kasmayın.Zaten 2 dakıkalık bir işlem inanın,anesteziye gerek bile yok.ilacı verırken cok az adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ama cok kısa sürüyor,korkmayın yanı.Ben o gün akşama kadar dısardaydım ve hiç ağrım sızım olmadı.

kızlar yorumları okuyorumda bırse sunu ızah edeyım rahım fılmı adetın en gec 10 gunu cekılmelı
adetınız bıtınce hemen gıdın adet oldugunuz ılk gun arayıp randevu alın mumkunse 10.gunu gecırmeyın bırde
gıtmeden bır gun önce jınekolojık muaneyı unutmayın rahımde kıst yara ıltıhabık bır durum varmı enfeksıyon gebelık vs
bunlar fılmde alınan ılacla sorun yasatabılıyormus kesın gebelıge falanda baktırın kanda doktor cektırebılırsın onayını verınce
rahat gıdın kımsede korkmasın tuplerın acıklılıgı kapalılıgı ıle acının seklı degısıyormu bılmıyorum ama kullanılan cıhazlar ve teknıklerle alakası oldugunu bılıyorum ben radyatomu tavsıye ederım fıyatıda 330 mılyondu cok memnun kaldım bırde ekıp secme ımkanıda var

Merhabalar;
Bende aranıza yeni katıldım fakat sessiz sedasız aylardır bu sayfanın takipçisiyim.Bütün yorumları takip ettim,okudum.5-6 aydır ertelediğim hsg filmini nihayet ben de bugün çektirdim.Şunu farkettim ki gerek kullanılan teknik,gerek ekip ve gerekse insandaki ağrı eşiği tamamen hsg çekimini etkiliyor.Ağrım sızım olmadı diyenlere bugün çekimden sonra resmen imrendim diyebilirim.Çeken ekip tatlı dilliydi o yandan sorunum olmadı.İlk başta anlattılar,şayet tüplerim açıksa ağrı olacağını açıkça ifade ettiler,tamam dedim.Buradaki yorumlardan yola çıkarak gitmiştim,belki de cidden ağrısı acı olanlar abartıyordur dedim,fakat çekim esnasından tarif edemeyeceğim bir ağrı mı desem acımı desem ne desem bilemiyorum,tarif bile edemeyeceğim bir baskı ve acıyla karşılaştım..Dişimi ne kadar sıksamda nafile bağırmaya,ağlamaya başladım ki benim de ağrı eşiğim çok çok yüksektir.Tırnağımı kendim söküp dişimi kendim çeken vs.gibi bir insanken kendie hayret ettim.Birdaha mı,TÖVBE....adetin başladığı gün ilk gün kabul edilerek ilk günden itibaren 9-10.günleri arasında çekiliyor..(çektirecek arkadaşlar için)..kendinizi kasmayın sıkmayın diyemicem,ne kadarda kasmam sıkmam diyosanız da yapıyorsunuz ister istemez.Lütfen kızlar abartmayın diyen arkadaşlarım cidden sizlere imrendim ama şunuda çok iyi bilmelisinizki başta da dediğim gibi ekip,ağrı kapasitesi,teknik çok önemli ve her bünye kesinlikle bir değildir.Ve kesinlikle şundanda çok eminim ciddi derecede benim gibi çok acı çekeni de var bu işte hiç acı çekmeyeni de..Çektirecek olanlara allahtan sabır diliyorum.

Merhabalar;
Bende aranıza yeni katıldım fakat sessiz sedasız aylardır bu sayfanın takipçisiyim.Bütün yorumları takip ettim,okudum.5-6 aydır ertelediğim hsg filmini nihayet ben de bugün çektirdim.Şunu farkettim ki gerek kullanılan teknik,gerek ekip ve gerekse insandaki ağrı eşiği tamamen hsg çekimini etkiliyor.Ağrım sızım olmadı diyenlere bugün çekimden sonra resmen imrendim diyebilirim.Çeken ekip tatlı dilliydi o yandan sorunum olmadı.İlk başta anlattılar,şayet tüplerim açıksa ağrı olacağını açıkça ifade ettiler,tamam dedim.Buradaki yorumlardan yola çıkarak gitmiştim,belki de cidden ağrısı acı olanlar abartıyordur dedim,fakat çekim esnasından tarif edemeyeceğim bir ağrı mı desem acımı desem ne desem bilemiyorum,tarif bile edemeyeceğim bir baskı ve acıyla karşılaştım..Dişimi ne kadar sıksamda nafile bağırmaya,ağlamaya başladım ki benim de ağrı eşiğim çok çok yüksektir.Tırnağımı kendim söküp dişimi kendim çeken vs.gibi bir insanken kendie hayret ettim.Birdaha mı,TÖVBE....adetin başladığı gün ilk gün kabul edilerek ilk günden itibaren 9-10.günleri arasında çekiliyor..(çektirecek arkadaşlar için)..kendinizi kasmayın sıkmayın diyemicem,ne kadarda kasmam sıkmam diyosanız da yapıyorsunuz ister istemez.Lütfen kızlar abartmayın diyen arkadaşlarım cidden sizlere imrendim ama şunuda çok iyi bilmelisinizki başta da dediğim gibi ekip,ağrı kapasitesi,teknik çok önemli ve her bünye kesinlikle bir değildir.Ve kesinlikle şundanda çok eminim ciddi derecede benim gibi çok acı çekeni de var bu işte hiç acı çekmeyeni de..Çektirecek olanlara allahtan sabır diliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun, inşallah tüpleriniz açıktır ki çektiğiniz acıya değmiştir.. bu arada gerçekten çok üzüldüm o kadar ağrınız ve acınız olmasına, ve ağlamanıza, ben de aylardır ertelemiştim, sonunda çektirdim elbette ilk başta ağrı oluyor ama çok kısa bi süre , aleti çıkarttıkları an herşey bitiyor. benim öyle olmuştu kanamam dahi olmadı sadece bir kaç damla o kadar. hem de iki kez çekildi ve benim inanın acı eşiğim çok düşüktür. tekrar geçmiş olsun..

Merhabalar, ben 9. gün çektirmiştim, ancak daha önceki aylarda muayene olduğum doktoruma gittiğimde 11. günümdü çektirebileceğimi söylemişti. hatta bu günde çekelim dedi ben korkumdan diğer aya kalsın demiştim, çektirememiştim. ama yinede doktorunuzu arayıp sorun isterseniz, en doğrusu bu olacaktır. çünkü hamilelik olurda o sırada bu işlem yapılırsa düşüğe neden olduğu için adetin 5 ve 10. günü derler genelde. geçmiş olsun

sağol canım bugün çektirdim filmi burda bahsedildiği gibi adet sancısı gibi bir sancı vardı be başta kastım kendimi burdaa çok ağrılı diyenlerden etkilendim sanırım ama sonra rahat bırakmayı başardım çektirdim bitti :) sağ tarafta bir tıkkanıklıık var gibi dedi ama raporu yarın vercekler...

sağol canım bugün çektirdim filmi burda bahsedildiği gibi adet sancısı gibi bir sancı vardı be başta kastım kendimi burdaa çok ağrılı diyenlerden etkilendim sanırım ama sonra rahat bırakmayı başardım çektirdim bitti :) sağ tarafta bir tıkkanıklıık var gibi dedi ama raporu yarın vercekler...

çokk geçmiş olsun, evet bende önce ağrılı diyenlerden etkilenmiştim, doktoruma anestezi istediğimi söylediğimde hayır insanlar abartır demişti. ama kiminin gerçekten çok ağrısı acısı olmuş. bence aletlere ve doktoruna bağlı bişey bu. hatta bu film bazı tıkanıklıkları ve yapışıklıkları da açıyormuş. sizin kide inşallah açılmıştır belki de kim bilir, hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

Öncelikle geçmiş olsun, inşallah tüpleriniz açıktır ki çektiğiniz acıya değmiştir.. bu arada gerçekten çok üzüldüm o kadar ağrınız ve acınız olmasına, ve ağlamanıza, ben de aylardır ertelemiştim, sonunda çektirdim elbette ilk başta ağrı oluyor ama çok kısa bi süre , aleti çıkarttıkları an herşey bitiyor. benim öyle olmuştu kanamam dahi olmadı sadece bir kaç damla o kadar. hem de iki kez çekildi ve benim inanın acı eşiğim çok düşüktür. tekrar geçmiş olsun..

merhaba,teşekkür ediyorum canım..benimde iki kez tekrarlandı.Bugün de röntgeni çekildi ve herşey normal,tüplerde açık çıktı.artık dün kendimi nasıl kastıysam sıktıysam bugün her yerim ağrıyor.çektireceklere de gerçekten sabır diliyorum yeniden allah yardımcınız olsun,bebek isteyen herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

çokk geçmiş olsun, evet bende önce ağrılı diyenlerden etkilenmiştim, doktoruma anestezi istediğimi söylediğimde hayır insanlar abartır demişti. ama kiminin gerçekten çok ağrısı acısı olmuş. bence aletlere ve doktoruna bağlı bişey bu. hatta bu film bazı tıkanıklıkları ve yapışıklıkları da açıyormuş. sizin kide inşallah açılmıştır belki de kim bilir, hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

sağol canım evet inş açılmıştır...

merhaba arkadaşlar,
ben de cuma günü İzmir de doktorumun anlaşmalı olduğu özel bir merkezde hsg filmi çektireceğim ve korkuyorum hele burada yazılanları okudukça daha da çok korktum.geçen sene sırf rahim filminden korktuğum için tüp bebek tedavisine başlamıştım kendi isteğimle.ama hormon değerlerim çok yükselince tedavi yarıda kesildi.o zamanda çok ağrılarım ve şişliklerim olmuştu.bu sene doktorumu değiştirdim İzmir de özel bir prof. doktora gidiyorum.işinde uzman güler yüzlü ve nazik olması beni rahatlatıyor ama yine de rahim filminden çok korkuyorum.anestezili olmasını istemiştim ama doktorum o kadarlık bir işlem için anestezi almana gerek yok boşuna narkoz almış olacaksın vücuduna dedi.sadece hafif adet sancısı gibi bir ağrı oluyormuş.yanında ağrı kesici hap getir dedi.aslında benimle aynı doktora gidip rahim filmi çektiren var mı diye merak ediyorum ama burada doktor ismi yazmak doğru olur mu bilmiyorum.

Back
X