Merhabalar;
Bende aranıza yeni katıldım fakat sessiz sedasız aylardır bu sayfanın takipçisiyim.Bütün yorumları takip ettim,okudum.5-6 aydır ertelediğim hsg filmini nihayet ben de bugün çektirdim.Şunu farkettim ki gerek kullanılan teknik,gerek ekip ve gerekse insandaki ağrı eşiği tamamen hsg çekimini etkiliyor.Ağrım sızım olmadı diyenlere bugün çekimden sonra resmen imrendim diyebilirim.Çeken ekip tatlı dilliydi o yandan sorunum olmadı.İlk başta anlattılar,şayet tüplerim açıksa ağrı olacağını açıkça ifade ettiler,tamam dedim.Buradaki yorumlardan yola çıkarak gitmiştim,belki de cidden ağrısı acı olanlar abartıyordur dedim,fakat çekim esnasından tarif edemeyeceğim bir ağrı mı desem acımı desem ne desem bilemiyorum,tarif bile edemeyeceğim bir baskı ve acıyla karşılaştım..Dişimi ne kadar sıksamda nafile bağırmaya,ağlamaya başladım ki benim de ağrı eşiğim çok çok yüksektir.Tırnağımı kendim söküp dişimi kendim çeken vs.gibi bir insanken kendie hayret ettim.Birdaha mı,TÖVBE....adetin başladığı gün ilk gün kabul edilerek ilk günden itibaren 9-10.günleri arasında çekiliyor..(çektirecek arkadaşlar için)..kendinizi kasmayın sıkmayın diyemicem,ne kadarda kasmam sıkmam diyosanız da yapıyorsunuz ister istemez.Lütfen kızlar abartmayın diyen arkadaşlarım cidden sizlere imrendim ama şunuda çok iyi bilmelisinizki başta da dediğim gibi ekip,ağrı kapasitesi,teknik çok önemli ve her bünye kesinlikle bir değildir.Ve kesinlikle şundanda çok eminim ciddi derecede benim gibi çok acı çekeni de var bu işte hiç acı çekmeyeni de..Çektirecek olanlara allahtan sabır diliyorum.