slm kızlar haftaya hsg çektircem bende ama verdikleri tarih adetimin 11.gününe denk geliyo doktor normalde yarın dedi ama hemşire salıya kadar dolu dedi salı gününe yazdı dedim sorun olmazmı yok dedi çekiliyo 11.gün normalmidir fikri olan söylerse sevinirim...[mrb benimde 11. güne denk geliyor bu pazatesi çekilecek nasipse ondan sonra aşılama. senelerdir ugraşıyorum 3 defa ameliyat oldum 2 defa rahim filmi çektirdim sonuç boş nasip degil demekki bu son denemem birdaha bebek için ugraşmayacagım yüce rabbiminde bir bildiği vardır muhakkak.allahım bebek yolu bekleyenlerin umutlarını ve emeklerini boşa çıkarmasın insallah.bu son denemeden sonra pes diyorum artık.

merhabalar..ben de çarşamba günü çektirdim filmi..ağrı eşiğim yüksektir. yani öyle sanıyordum. her ay reglim çok ağrılı olur. o yüzden rahat gitmiştim.
ve acıdı benim :(( ama asla dayanılmaz degil.. acabalarla yaşamaktansa çektirin kurtulun...hayatta ne acılar çekiyor insan...
allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...

slm kızlar haftaya hsg çektircem bende ama verdikleri tarih adetimin 11.gününe denk geliyo doktor normalde yarın dedi ama hemşire salıya kadar dolu dedi salı gününe yazdı dedim sorun olmazmı yok dedi çekiliyo 11.gün normalmidir fikri olan söylerse sevinirim...[mrb benimde 11. güne denk geliyor bu pazatesi çekilecek nasipse ondan sonra aşılama. senelerdir ugraşıyorum 3 defa ameliyat oldum 2 defa rahim filmi çektirdim sonuç boş nasip degil demekki bu son denemem birdaha bebek için ugraşmayacagım yüce rabbiminde bir bildiği vardır muhakkak.allahım bebek yolu bekleyenlerin umutlarını ve emeklerini boşa çıkarmasın insallah.bu son denemeden sonra pes diyorum artık.

canım umudunu yitirme mutlaka bir zamanı vardır tmm hepimiz bir an önce olsun die sabırsızlanıyoruz ama zamanı geldiğinde olacağı umudunu yitirmemek lazım senin tüpler tıkalı falanm ı neden ameliyat oldun...

merhaba arkadaşlar,
ben de cuma günü İzmir de doktorumun anlaşmalı olduğu özel bir merkezde hsg filmi çektireceğim ve korkuyorum hele burada yazılanları okudukça daha da çok korktum.geçen sene sırf rahim filminden korktuğum için tüp bebek tedavisine başlamıştım kendi isteğimle.ama hormon değerlerim çok yükselince tedavi yarıda kesildi.o zamanda çok ağrılarım ve şişliklerim olmuştu.bu sene doktorumu değiştirdim İzmir de özel bir prof. doktora gidiyorum.işinde uzman güler yüzlü ve nazik olması beni rahatlatıyor ama yine de rahim filminden çok korkuyorum.anestezili olmasını istemiştim ama doktorum o kadarlık bir işlem için anestezi almana gerek yok boşuna narkoz almış olacaksın vücuduna dedi.sadece hafif adet sancısı gibi bir ağrı oluyormuş.yanında ağrı kesici hap getir dedi.aslında benimle aynı doktora gidip rahim filmi çektiren var mı diye merak ediyorum ama burada doktor ismi yazmak doğru olur mu bilmiyorum.

arkadasım bende daha 2 hafta önce cektırdım tam 1.5 sene korkudan erteledım masaya yattıgımda dahı tıtrıyordum anestezı dıye ısrar ettım ama 5 dak işlem ıcın gerek yok dedıler artık ne olacaksa olsun dedım hıc kasmadım kendımı sadece 5 dak surdu bu arada ben vajınısmus hastasıydım tedavı gördum ve duzeldım düşünün yanı :)korkumu
adet agrısı gıbı sadece 10 sanıye surdu hıc agrım olmadı sayılır cok hafıf ondan daha fazlasına bıle dayanabılırdım ne kanamam ne agrım oldu odadan cıktım hıc bırsey olmamıs gıbı hayatıma devam ettım bılseydım 2 sene evvel cektırırdım ama sen neden dırek tüp bebek tercıh ettın keske sırasıyla devam etseydın bırsey daha benı anestezıden caydırdı lazer epılasyon yaptıranlar enestezı vıtamın hapları vucuddakı kılları ve tuylerı cogaltıyormus bunuda yenı ögrendım dıkkat etmek lazım artı doktorda degıl marıfet cıhazlarda uygulanan yöntemde ınan bıldıgın jınekolojık muaneyle aynı hıc korkma bır saat önce agrı kesıcını iç kesınlıkle kasma cok rahat ol 5 dak sonra bıttı:)))))))

Son düzenleme:

evet 11 gunde uygun sorun olmuyor sanırım
bende özellıkle sormustum sorun olmuyor ama bır gun önce jınekolojık muayene
yaptırmayı unutmayın gebelık varmı yokmu rahımın temız olması enfeksıyon dahı
olmaması gerekıyormus ılac alerjık bır duruma sebeb verebılıyormus

merhaba arkadaşlar,
ben de cuma günü İzmir de doktorumun anlaşmalı olduğu özel bir merkezde hsg filmi çektireceğim ve korkuyorum hele burada yazılanları okudukça daha da çok korktum.geçen sene sırf rahim filminden korktuğum için tüp bebek tedavisine başlamıştım kendi isteğimle.ama hormon değerlerim çok yükselince tedavi yarıda kesildi.o zamanda çok ağrılarım ve şişliklerim olmuştu.bu sene doktorumu değiştirdim İzmir de özel bir prof. doktora gidiyorum.işinde uzman güler yüzlü ve nazik olması beni rahatlatıyor ama yine de rahim filminden çok korkuyorum.anestezili olmasını istemiştim ama doktorum o kadarlık bir işlem için anestezi almana gerek yok boşuna narkoz almış olacaksın vücuduna dedi.sadece hafif adet sancısı gibi bir ağrı oluyormuş.yanında ağrı kesici hap getir dedi.aslında benimle aynı doktora gidip rahim filmi çektiren var mı diye merak ediyorum ama burada doktor ismi yazmak doğru olur mu bilmiyorum.

ay inanmıyorum size benimde olmuyordu bebeğim allaha şükür kavuştum..rahim filmini ciddiye bile almadım..medikanaya gittim anestezi ilede olabilir dediler..tamam dedim toplam 120 lira verdim..15 dakika sürdü toplam..hurafelere inanmayın iki defa anestezi oldum aksine vücudumdaki tüylerde giderek bir azalma oldu ..her kez bir şey söylüyor..abartmamak lazım..allah başka dert vermesin...

merhabalar..ben de çarşamba günü çektirdim filmi..ağrı eşiğim yüksektir. yani öyle sanıyordum. her ay reglim çok ağrılı olur. o yüzden rahat gitmiştim.
ve acıdı benim :(( ama asla dayanılmaz degil.. acabalarla yaşamaktansa çektirin kurtulun...hayatta ne acılar çekiyor insan...
allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...

aynen buna mecbursak nereye kadar kacıcaz ben adet dönemlerımde bayılan bır ınsanım agrılara dayanamayıp
dusunun artık ve ben gulerek kalktım ben o adet agrılarına dayanmıs ınsanım böbrek tası düşürmus ınsanım 12 saat onun agrısını cektım
bu fılm onun yanında sıvrısınek ısırıgı:))benım anlamdıgım benım agrım olmadı dıyecek kadar rahat atlattım benden sonra gıren kadın resmen
kılınıgı ayaga kaldırdı cıglık cıglıga bende ondan önce cektırdım bılmesem ne oluyor derım neden bukadar kadınların arasında fark oluyor anlamadım
rahım fılmıne dayanamayan dogum bıle yapamaz okadar hafıf bır agrıkı 5 dak ben anlam veremıyorum kımısı cok acıdı kımısı hıc bırsey hıssetmedım dıyor acaba bunun sebeblerı nedır rahım yapısımı kullanılan teknıkmı tuplerın tıkalı acık olmasımı rahat yada cok kasmaklamı alakalı

aynen buna mecbursak nereye kadar kacıcaz ben adet dönemlerımde bayılan bır ınsanım agrılara dayanamayıp
dusunun artık ve ben gulerek kalktım ben o adet agrılarına dayanmıs ınsanım böbrek tası düşürmus ınsanım 12 saat onun agrısını cektım
bu fılm onun yanında sıvrısınek ısırıgı:))benım anlamdıgım benım agrım olmadı dıyecek kadar rahat atlattım benden sonra gıren kadın resmen
kılınıgı ayaga kaldırdı cıglık cıglıga bende ondan önce cektırdım bılmesem ne oluyor derım neden bukadar kadınların arasında fark oluyor anlamadım
rahım fılmıne dayanamayan dogum bıle yapamaz okadar hafıf bır agrıkı 5 dak ben anlam veremıyorum kımısı cok acıdı kımısı hıc bırsey hıssetmedım dıyor acaba bunun sebeblerı nedır rahım yapısımı kullanılan teknıkmı tuplerın tıkalı acık olmasımı rahat yada cok kasmaklamı alakalı

evet kendini kasmak normal doğuma bile engel oluyor..

arkadaşlar ben 3 ay kadar önce hsg çektirdim ve inanılmaz korkuyla gittim.günlerce nette nasıl çekildiğine dair yazılar okudum sayfalarca.ve ewet ağrılı bir durum fakat max.4 dk. sürecek bir işleme dayanılabilir zannediyorum.korkulacak birşey yok.ağrı var ama çok kısa sürdüğü için korkmayın.

:21:cuma günü sonunda rahim filmimi çektirdim çok rahat geçti doktoruma zaten çok güveniyordum bunun yanı sıra doktorumun yanındaki ekipte harikaydı sanki ailemden birileri varmış gibi hissettim kendimi. çok güleryüzlü ve cana yakındı herkes.hazırlanmayla birlikte 15 dakika da her şey bitti.işlemden önce korkudan ağlamıştım işlem bittikten sonra o kadar telaş yaptığıma pişman oldum.eşim de içerden ağlayarak çıkacağını düşünmüştüm bravo sana dedi.sonuçlarım da Allaha şükür iyi çıktı.rahimde bir problem yokmuş,kanallarım açıkmış.işlemin her anını anlatarak çektiler filmi.adet olacağımız zaman kasıklarımızda oluşan kramplar,hafif ağrılar gibi sızlamalar oldu o kadar.sonrasında da ağrım falan olmadı şu anda da yok.hafif,çok çok az kanama oluyor iki gün boyunca ped kullanırsınız dediler.ama korkudan çektirmiyorsanız hiç ama hiç korkmanıza gerek yok hemen gidin çektirin.yalnız doktorunuza çok güveniyor olmanız lazım daha rahat oluyor çünkü.ben izmir alsancak da Doktor Nur Yaman'ın merkezinde çektirdim doktorum orayla anlaşmalıymış.o kadar güler yüzlü ki çalışanları bu kadar iyi insanlar da varmış mı diyorsunuz. bir bebek titizliğinde yaklaşıyorlar.çok çok memnun kaldım.internette yazılan kötü şeylere aldırış edip kendimizi üzmemize gerek yok.ben internetten okuduklarımdan çok etkilendiğimi ve bu yüzden çok korktuğumu söyledim doktorum da işleme başlamadan önce temizlemek için dökülen batikona bile çığlık atan var dedi.düşünün artık...herkesin ağrı eşiği farklı olabilir ama önemli olan kendini kasmamak,doktoruna güvenmek...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende 14 aylık evliyim ve o kadar çok çocuk istiyorum ki yoruluyorum bazen ve olmayacak diye umutsuzlaşıyorum.. geçen ay hsg çektirdim çok şükür iki tüpümde açık çıktı, yumurtlama takibi yapıldı yumurtlama bozukluğu var dedi doktor yumurtam erken çatlamış, klomen verdi, çarşamba günü başlayacam klomene ondan sonraki adımlar neler, ve klomenle hamile kalan var mı, bana yardımcı olursanız bu süreci anlatırsanız çok sevinirim.

Merhaba ben dün rahim filmi çektirdim dijital çekildi çok korktum ama hiççç acı çekmedimm kızlar rahim filmi dijital çektirinn bana yardımı dokunanlara çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bende 14 aylık evliyim ve o kadar çok çocuk istiyorum ki yoruluyorum bazen ve olmayacak diye umutsuzlaşıyorum.. geçen ay hsg çektirdim çok şükür iki tüpümde açık çıktı, yumurtlama takibi yapıldı yumurtlama bozukluğu var dedi doktor yumurtam erken çatlamış, klomen verdi, çarşamba günü başlayacam klomene ondan sonraki adımlar neler, ve klomenle hamile kalan var mı, bana yardımcı olursanız bu süreci anlatırsanız çok sevinirim.

canım iki arkadaşım klomen kullandı ve ilk ayda ikiside hamile kaldi demek ki işe yarıyo inşallah sende de etkili olur:))

slm arkadaşlar bende pazertesi çektirdim ve sonuç tüplerin ikiside kapalı çıktı.tüp bebekten başka alternatif yok.filmi çektirirken agrısı olanlar hiç üzülmesin çünkü eger agrı oluyorsa tüpler açık demekmiş ben hiç agrı hissetmedim.doktor dedi zaten eğer tüplerin açıksa agrın olur dedi ve olmadı.allahım herkesin yadımcısı olsun.

slm arkadaşlar bende pazertesi çektirdim ve sonuç tüplerin ikiside kapalı çıktı.tüp bebekten başka alternatif yok.filmi çektirirken agrısı olanlar hiç üzülmesin çünkü eger agrı oluyorsa tüpler açık demekmiş ben hiç agrı hissetmedim.doktor dedi zaten eğer tüplerin açıksa agrın olur dedi ve olmadı.allahım herkesin yadımcısı olsun.

ben de dün. çektirdim arkadaşlar
Dokotruma çok güveniyordum ve sağolsun her aşamayı anlatarak çekti filmi ,çocuk gibi yaklaştı bana.
Benim ağrım oldu sağ tüpüm de yapışıklık varmış o nedenle olmuş ağrı ama çok şükür açık çıktı ikisi de sonuçta.
Yani ben ilk kez duyuyorum tüpler açıksa ağrı olduğunu.
Çünkü tüpler kapalı olunca ilaç daha çok baskı yapıyor geçmek için ve bu da ağrı yapıyor.
Ağrı gerçekten hissettim ,içimdekiler dışarı çıkacak sandım,ama 10 dakika bile sürmedi,ağladım
Ama bittikten sonra gülme krizine girdim:)Sonra da gittim Alsancak'ta gezdim:)
Velasıl gerçekten anesteziye gerek yok ama ağrı oluyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun

bana doktorum öyle söyledi ve gerçekten sadece aleti yerleştirme dışında hiçbir agrı hissetmedim.agrı olmayınca dokyor hemen dedi zaten tüplerin kapalı oldugu için hiç agrın olmadı dedi ve ilacın çogunlugu dısarı akmış.dogruluk payı varki dedikleri gibi kapalı olunca agrı hissedilmiyor.keşke agrı olsaydıda tüpler açık olsaydı......

kızlar dün çektirdim bende sonunda çok şükür ki bir sorun çıkmadı artık içim daha rahat:16: bekliycez artık ne zaman teşrif edecekse bebişlerimiz...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık ve sabırla her ay umutla bekliyoruz adet günüm her ay düzenli oluyor geçen ay 2 gün erken oldu sadece simdi bu ay adetim 4 gün geçti ve okadar ümitlendim ki anlatamam Cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı belki erkendir daha diye düşündüm ve 2 gün daha bekledim bugün akşam kan testi verdim sonuç 0.100 ml çıktı yani negatif bu sefer çok ama çok ümitlenmiştim yine kırıldı hayellerim geceden beri ağlamamdan bı hal oldum allahîm ne olur benide kimseyide evlatsızlıkla imtihan etme... Geçen ay ultrason ve hormon testlerim yapıldı hiç bir sorun yok dedi doktor acaba rahim filmi mı çektirmeliyim Yada eşim mı bakılmalı arkadaşlar ne diyosunuz kafam çok karışık şimdiden teşekkür ederim

Canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam 2 yıllık evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık ve sabırla her ay umutla bekliyoruz adet günüm her ay düzenli oluyor geçen ay 2 gün erken oldu sadece simdi bu ay adetim 4 gün geçti ve okadar ümitlendim ki anlatamam Cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı belki erkendir daha diye düşündüm ve 2 gün daha bekledim bugün akşam kan testi verdim sonuç 0.100 ml çıktı yani negatif bu sefer çok ama çok ümitlenmiştim yine kırıldı hayellerim geceden beri ağlamamdan bı hal oldum allahîm ne olur benide kimseyide evlatsızlıkla imtihan etme... Geçen ay ultrason ve hormon testlerim yapıldı hiç bir sorun yok dedi doktor acaba rahim filmi mı çektirmeliyim Yada eşim mı bakılmalı arkadaşlar ne diyosunuz kafam çok karışık şimdiden teşekkür ederim

tatlım ilk önce eşin gözükecek bir ürolağa ve sperm testi yaptıracak rahim filmi hem maddi hemde zorluk açısından eşinin yaptıracağı testten daha çok zorlıycak sizi zaten doktor ilk bunu sorar sana rahim filminden nce eşindde görünmeli der rahim filmini düşünürsen c.tesi anestezili çektirdim korkulacak bişey yok inş. gönlüne göre versin Allah biz 13 aydır bekliyoruz bebeğimizi herşeyin başı sağlık ve sabır...:54:

Son düzenleme:
Back
X