canım benim radyotomda fiyat nedir örene bilirmiyim çok korkuyorum ya ben bu kadar sancılı bir şey olduğunu bilmiyordum.....
dicle canım sen nereye çektiriceksn...
dün çektim filmi ve inanılmaz ağrı oldu.. utanmasam kalkıp gidecek yarıda bırakacaktım..ilacı verirken çok canım yandı işlem tam 3 defa sürdü sağ tüpüm açılana kadar..
çok şükürki doktor anlayışlıydı sohbet etti vs. bana korkulacak hiiçbişey yok dediler ama benim kadar canı yanan varmı bilmiyorum kanama olmadı yalnız.. tüpüm açıldıgı için çok mutluyum ama o acıları düşündükçe başıma ağrılar giriyor
dün çektim filmi ve inanılmaz ağrı oldu.. utanmasam kalkıp gidecek yarıda bırakacaktım..ilacı verirken çok canım yandı işlem tam 3 defa sürdü sağ tüpüm açılana kadar..
çok şükürki doktor anlayışlıydı sohbet etti vs. bana korkulacak hiiçbişey yok dediler ama benim kadar canı yanan varmı bilmiyorum kanama olmadı yalnız.. tüpüm açıldıgı için çok mutluyum ama o acıları düşündükçe başıma ağrılar giriyor
Ben 4 gün önce Manisa'da çektirdim filmi. Önce anestezi istedim ama yemek yediğim için yapamadılar. İyi ki de öyle olmuş. Hafif ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Adet ağrılarım daha sancılı oluyor. Sadece aletleri alt tarafa yerleştirirken acı çektim.
Fakat kafama takılan bir şey var. Filmi çeken doktor "bu ay korun,eğer hamile kalırsan kürtajla sonuçlanabilir" dedi. Bugün kendi doktoruma gösterdim sonuçları o da "kesinlikle korunma bu ay şansın çok yüksek" dedi. Ne yapayım şaşırdım
mrb arkadaşlar bende hsg çektirdim bir kaç ay oldu.ben ağrıya fazla dayanamadığımdan dolayı 5 dak çekim bitene kadar anestezi aldım.ama iyikide çekinmişim bende korkuyodum.sorunun kaynağı çıkıyo orda bende uzun süren sancılar vardı sol tarafımda bekarkende vardı okadar doktora gittim doktorlar kronik dediler kist yok bişey yok sen kafana takıyorsun dediler arkadaşlarım bile sen kendin takmışsın diyolardı hatta meğer sol yumurta rahimle yapışıkmış o yüzden çekiyomuşum ağrıyı özellikle mens günlerimde felaket oluyordum ve iltihaplanma olmuş orda bebek olmasına da engel oluyomuş enfeksiyon çok şükür ocak ayında laparoskopi yapıldı şimdi çok iyiyim ve engelde ortadan kalktı.arkadaşlara mutlaka tavsiye ediyorum.doktorunuz hsg olsun diyosa hiç tereddüt etmeyin korkmayın yaptırın.
İyi akşamlar ,anestesi altında rahim filmi çektirecem , çok ağrılı bir işlemmiş, siz anestezi alarak çektirmişsiniz, tamamen bayılttılarmı, yoksa belden aşağınızımı uyuşturdular , nasıl bir anestezi yaptılar onu merak ediyorum, ayrıca bu işlem sırasında hiç bir acı hissetmediniz mi, sonrasında bir rahatsızlık oldumu , bana yardımcı olup cevaplarsanız çok memnun olacam, çünkü şimdiden gerildim. Tşk.ler sağolun
Canım geçmiş olsun. Bitti bak kurtuldun, tüpünde açıldı ne güzel Allah yardımcın olsun şimdi sabırla bekleme zamanı. Acısına gelince de milet ne acılar çekiyor bu bişi degil daha doğum yapacağız ona nasıl dayanacağız :18: asıl stres o
İyi akşamlar ,anestesi altında rahim filmi çektirecem , çok ağrılı bir işlemmiş, siz anestezi alarak çektirmişsiniz, tamamen bayılttılarmı, yoksa belden aşağınızımı uyuşturdular , nasıl bir anestezi yaptılar onu merak ediyorum, ayrıca bu işlem sırasında hiç bir acı hissetmediniz mi, sonrasında bir rahatsızlık oldumu , bana yardımcı olup cevaplarsanız çok memnun olacam, çünkü şimdiden gerildim. Tşk.ler sağolun
iyi akşamlar canım hsg ye hazırlandım ve daha başlamadan çekim yapılacak yerde damardan ilaç verildi 5 dak sürmedi uyanmam hafif uyutuldum zaten.işlem sırasında hiç bişey hissetmedim bittikten sonra kasıklarımda ağrım oldu ve hafif lekelenme oldu. dr sölemişti kanama olabilir diye.uykulu halim olduğu için biraz dinlendim çıktım canım.hiç stres yapma bazıları daha dayanıklı olduğu için anestezi almıyorlar ben anestezili tercih ettim böyle şeylerde çok heyecanlı oluyorum tansiyonum düşüyo o yüzden.öğlene kadar çalıştım öğleden sonra çektirdim hatta işe geri dönecektim müdürüm saolsun gelme dedi.hiç gerilme inşallah sende kolay bir şekilde atlatacaksın.şimdiden geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?